Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 262 άτομα (21 μέλη και 241 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Γεια σε όλους. Χθες πήρα την Άννυ σε αυτό το μπουρδέλο δεξιά από τη Φυλής. Καθαρός χώρος και η κοπέλα πολύ καθαρή. Το ευχαριστήθηκα και θα το θυμάμαι για μέρες αυτό το γαμήσι με την Άννυ. Σας την προτείνω να την δοκιμάσετε εάν δε το έχετε κάνει ήδη. Καλή συνέχεια.

Δεξιά από τη φυλής??? :idiot: :orchestra: :orchestra:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Στο Κολωνού 11 ισόγειο 3η βάρδια δουλεύουν 2 κοπέλες.
Η μια έχει μεγαλούτσικα βυζιά και η άλλη μαυρομάλλα περίπου στυλιάρι.
Έχει κάποιος info για το στυλιάρι ? Όνομα και επιδόσεις ?
  :hi:

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Μικρο μειγμα ενημερωσης Μεταξουπολης - Φυλης, στην απογευματινη βαρδυα με το συναγωνιστη Γιωργο Γασπαρη, οπου είχαμε :

Ιασωνος 44 αριστερα - Η Κλαρα, δε την εχω ξαναδει, αδιαφορη.
Ιασωνος 44 δεξια    - Το "φολοκουβαδακι" Μονικα.
Ιασωνος 37 - η Βανεσσα, επισης ΦΟΛΑ.
Ιασωνος 30 υπογειο - Η Ζωη.
Ιασωνος 30 οροφος - Η ξανθια ΦΟΛΑ Λολα.
Ιασωνος 19 ισογειο - Μια ξανθια γεματουλα τελειως αδιαφορη κι αυτή.
Ιασωνος 20α - Η Ντενισα.
Ιασωνος 20γ - Η πιπινα μιγαδα Σαρα.
Ιασωνος 10 ισογειο - Η Νικολ, για κλωτσιες.....
Ιασωνος 10 οροφος - Η Αλεξανδρα.

Κολωνου 11 ισογειο - Η μελαχρινες πιπινες Καρλα και Λολα. Η Λολα εκανε μετωπικη επιθεση στο συναγωνιστη Γιωργο Γασπαρη, με αποτελεσμα να υποκυψει στις αχορταγες ορεξεις της...
Εδώ να σημειωσω ότι είχαμε και μια εκπτωση στο αντιτιμο της επισκεψης από 15 σε 10 ευρω.
Κολωνου 15 δεξι - Η ξανθια πλεον ΦΟΛΑ Χριστινα, με το μοντελε παντα σωμα, μαζι με τη Μιχαελα.
Κολωνου 23 ανακτορο - Η μαυρομαλλουσα Ελενα.
Κολωνου 23 υπογειο - Η επισης ξανθια γυρολόγος ΦΟΛΑ Αντελινα.
Κολωνου 27 οροφος - Η "οαση" που λεγεται Λωρη(Μαρια τσεχα), μαζι μ' ένα μπαζο, τη Πατριτσια.
Κολωνου 27 ισογειο - Η Νατασα(Λενα Παπαληγουρα), με τη τσιγγανα Λειλα.
Κολωνου 30α - Η ξανθια busty Λαουρα.
Κολωνου 30β, 1ος οροφος - Η Λωρη.
Κολωνου 30β, 2ος οροφος - Η Νατασα, μαζι με τη ξανθια Μαιρη που επεστρεψε από τις γιορτες.

Σε μερικα στη Φυλης τωρα :

Φυλης 71 ισογειο - Η Χριστινα, που ηταν ξανθια, και ειχε χαθει για ένα διαστημα. Ωραια μεν εμφανησιακα, αλλα αμφιβολου αξιας εντος του δωματιου.
Φυλης 71 οροφος - Η Νατασα, από τον οροφο του 65, με τη παντα αισθησιακη Μαιρη.
Φυλης 69 - Η ξανθια ξινησμενη Στελλα.
Φυλης 69 οροφος - Η Ευα.
Φυλης 65 ισογειο - Το αλογο Ελενα η μπασκετμπολιστρια. Μα τι αλογο μιλαμε.....
Φυλης 86 ισογειο - Η Τινα. Ωραιο κομματι κι αυτό.
Φυλης 66δ - Η πιπινομουνα Χριστινα, αλλα δε φτανει μονο αυτό.....

Φιλιππίδου 11α - Η Καρολινα.

Φωκαιας 19 - Η Τζουλια από τον οροφο του 65 κι αυτή. Αρκετα καλη κι αυτή.
Φωκαιας 27 αριστερα - Η Σιμονα με τη Μιχαελα.
Φωκαιας 27 οροφος - Η Καμελια, με τη Γκαμπυ την ακεντραριστη.
Φωκαιας 24 - Η Χριστινα.

Καλο βραδυ σε ολους.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μικρο μειγμα ενημερωσης Μεταξουπολης - Φυλης, στην απογευματινη βαρδυα με το συναγωνιστη Γιωργο Γασπαρη, οπου είχαμε :

RESPECT  :kneel:

200.gif

eleospia85

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2012
Κριτικές
15
Like
79
Πόντοι
10
Παλικαρια καλησπερα. Ξερει κανεις αν δουλευει η Πωλινα η θεα (Καλυμνου) η η αλιονα η υψηστη? :hi: :kneel:
Επισης ποια προτεινετε κυριως για προστυχη πιπα και καλη περιποιηση? Εχω δοκιμασει μονο τιν αλιονα...

Εγγρ.
3 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Εσείς κύριε alfonso...ρωτάτε ή "ψάχνετε";  :dunno:

αν ρωτάτε, να σας απαντήσω ότι η Πωλίνα είναι ικανότατη. :o Δεν ξέρω πάντως αν τώρα είναι εκεί.
Νομίζω όχι.  :-
Να ρωτήσω κι εγώ με την σειρά μου αν την Πωλίνα την θέλετε για την πίπα της, για το αυταρχικό της
ή για τίποτα άλλο πιο "πιπεράτο"; δεν ξέρω, απλά ρωτώ!

Εγγρ.
3 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0

Συγχαρητήρια για την ενημέρωση και για τον κόπο σας αλλά παρατηρώ ότι όπου πάτε
κι όποια και να δείτε...αν δεν είναι πιπίνι, την "βουλιάζετε"!

Τουλάχιστον πείτε το "ξερά" για να ξέρουμε το πως αξιολογείτε!  ;)

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.749
Πόντοι
201
Είναι η δεύτερη φορά που μου σπάνε το ντουλαπάκι του σκούτερ που έχω και μου παίρνουν τα γυαλιά ηλίου.
Επίσης στο παρελθόν έχουν ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου μου με κατσαβίδι (πάλι γυαλιά ηλίου μου κλέψανε).
Ολες τις φορές ήταν όταν έκανα τσάρκα και άφηνα το μέσον που είχα Φωκαίας ,Φυλής και στους πλαϊνούς δρόμους.
Το πρόβλημα έχει γίνει τόσο μεγάλο που σκέφτομαι να σταματήσω την ένδοξη καριέρα μου στην περιοχή.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.172
Πόντοι
41.129
Είναι η δεύτερη φορά που μου σπάνε το ντουλαπάκι του σκούτερ που έχω και μου παίρνουν τα γυαλιά ηλίου.
Επίσης στο παρελθόν έχουν ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου μου με κατσαβίδι (πάλι γυαλιά ηλίου μου κλέψανε).
Ολες τις φορές ήταν όταν έκανα τσάρκα και άφηνα το μέσον που είχα Φωκαίας ,Φυλής και στους πλαϊνούς δρόμους.
Το πρόβλημα έχει γίνει τόσο μεγάλο που σκέφτομαι να σταματήσω την ένδοξη καριέρα μου στην περιοχή.

τυπε βαλε μια οχια μεσα στο ντουλαπακι και αστηνε νηστικια 5-6 μερες, οποιος ανοιξει να τονε φαι

eleospia85

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2012
Κριτικές
15
Like
79
Πόντοι
10
Εσείς κύριε alfonso...ρωτάτε ή "ψάχνετε";  :dunno:

αν ρωτάτε, να σας απαντήσω ότι η Πωλίνα είναι ικανότατη. :o Δεν ξέρω πάντως αν τώρα είναι εκεί.
Νομίζω όχι.  :-
Να ρωτήσω κι εγώ με την σειρά μου αν την Πωλίνα την θέλετε για την πίπα της, για το αυταρχικό της
ή για τίποτα άλλο πιο "πιπεράτο"; δεν ξέρω, απλά ρωτώ!

:hi:Καλησπερα κυριε γραψαρχιδη  :rockon: :rockon: τις υπηρεσιες της πωλινας τις εχω ακουσει μονο. Απλα ρωταω αν ακομα δουλευει εκει που δουλευε καθως δεν ειχα ποτε την τιμη να μπορεσω να περασω...θα με ενδιεφερε η περιποιηση της αλλα οχι αυταρχικο :s&m_1: :s&m_1: τι αλλο πιπερατο δεν εχω ιδεα. Την αλιονα την εχω παρει πολλες φορες και με φτιαχνει απλα εχω να ακουσω καιρο κατι...

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
2.917
Πόντοι
3.091
Προσοχή, μην την καβλώσετε πολύ την Πωλίνα, διότι χύνει και θα σας γεμίσει μουνόζουμα!  :grin:
Το τιμά το 20ρικο και το δουλεύει μέχρι... τελευταίο ευρώ.

eleospia85

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2012
Κριτικές
15
Like
79
Πόντοι
10
Προσοχή, μην την καβλώσετε πολύ την Πωλίνα, διότι χύνει και θα σας γεμίσει μουνόζουμα!  :grin:
Το τιμά το 20ρικο και το δουλεύει μέχρι... τελευταίο ευρώ.

το θεμα ειναι, δουλευει ακομα????? :boobies: :boobies: :boobies: :orchestra:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
H Πωλίνα δεν δουλεύει βράδυ.  Κυρίως δεν δουλεύει μεσανυχτα, ( Στοιχειώδες Watson, στοιχειώδες ... :cheesy:)

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
Αμπε Λαλλε  :huh:
Η Κατερινα η Ελληνιδα απο Κεραμεικου 13μεσαιο με τα μαγαλα βυζακια και σωματακι Βολευμπολιστριας (που ειχε πει καποιος  :2funny:) που εχαθει ωρε παιδια?
Δουλευε και μεταμεσονυχτιο πολυ εως συνεχεια και ειχε συνεχεια ενα χαζοκαυλωτικο βλεμα χρυσοψαρου χωρις να μιλαει..

spprkis

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κάποιος αν εχει σταματήσει η καρολίνα από διδυμου 18;

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Καλησπέρα μάγκες,ξέρουμε τι παίζει από πρωινή βάρδια φυλής και Φώκαιας??

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Πλάκα μου κάνεις...??? :2funny:

Άκου φάση που έχω περάσει εγώ προσωπικά....καλοκαίρι του 2009 βράδυ είχα παρκάρει το αυτοκίνητο μου μπροστά από το μπουρδέλο (αχιλέως και μαραθώνος γωνία)....εγώ γαμούσα μέσα στο μπουρδελάκι ένα ρουμανάκι....και ο άλλος ή άλλοι απέξω μου σπάσανε το τζάμι του συνοδηγού και μου πήρανε μέσα από την κονσόλα το ολοκαίνουριο κινητό νοκια Ν80 αξίας 300 ευρώ + 100 ευρώ το τζαμι του αμαξιού γιατί(η μαλακισμένη η ασφαλίστριά μου στο ασφαλιστηριο του αυτοκινήτου δεν είχε βάλει ''θράυση κρυστάλων''. :jerking: Ζημιά 400 ευρώ σύνολο μου πήγε το γαμήσιιιιι... :headbang: :headbang: :'( :'(

-----ΜΑΓΚΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΙΒΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ...ΕΙΤΕ ΠΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...Η ΜΗΧΑΝΗ...Η ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ...ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΟ ΝΟΥΣΑΣ :idiot: :uglystupid:

Στο πεδίον του Άρεως,πλατεία Αιγύπτου για την ακρίβεια,έχει υπόγειο Πάρκινγκ με 1,50 ευρώ/ώρα.Και η Φυλής είναι 200μ.Εγώ εκεί αφήνω το αυτοκίνητο και είμαι ήσυχος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom