Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 337 άτομα (42 μέλη και 295 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Συνέχεια της ενημέρωσης από το Μεταξουργείο καθώς μας ειδοποίησαν για έκτακτο
περιστατικό όπου έπρεπε να ερευνήσουμε... γρήγορα επιβιβαστήκαμε σε ένα σούπερ-πούμα
και σε χρόνο μηδέν ήμασταν στην "πιάτσα"... Θαμώνες είδαν πυρφόρους
τους οποίους εισήγαγαν στην περιοχή του καλτ Μεταξουργείου σιχαμένοι αγαπούληδες !!!
Αυτό δεν έπρεπε να περάσει έτσι. Καθυσηχάσαμε τους κατοίκους και τις κοπέλες της περιοχής
με κάποιες κινήσεις που έχουμε μάθει τόσα χρόνια στην πιάτσα.
Παραθέτω φωτογραφίες από την επιχείρηση:

*Λεωνίδου 6

*Ιάσωνος 33

*Κολωνού 27 υπόγειο

*Οδός Καλλέργη

*Ντοκουμέντο ύστερα από συνουσία με κοπέλα που εργάζεται
σε γνωστό οίκο της οδού Κολωνού  :rolleyes:
Αγαπούληδες όταν θα γλείφετε τις κοπέλες σίγουρα
θα έχετε κάτι από τον Παρακμιακό  :rolleyes:

*Τα όπλα της ομάδα μας !!! Fanta & Εξτραδίξ

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Σήμερα συναντηθήκαμε στην "πιάτσα" 5 πολύ δυνατοί μύστες. Το σημείο συνάντησης καθορίστηκε μέσα από τους ασύρματους μας
τους οποίους είχαμε δικτυώσει μέσα από πειρατικές κεραίες τις οποίες είχαμε στήσει στην οροφή γνωστής εκκλησίας. Αφου
συναντηθήκαμε και φοράσαμε τον εξοπλισμό μας, σχεδιάσαμε το πως θα κινηθούμε. Πάντα καταδρομικά και με γρήγορες κινήσεις.
Αναρτώ σχετική φωτογραφία και την σύνθεση της ομάδας:

οι κλωνοι και τα νεουδια βγηκαν βολτα στην ντισνευ χααχχααχχα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
τωρα live

Φυλής 67 Αντινα η σλλιως Ελενη cg, ξανθια μιλφ κανονικο σωμα ωραιο κωλο σιλικονατα βυζια, απλο προγραμμα.

τους χαλας το σασπενς ... στους διπλα εχουν γραψει 12 σελιδες για εκεινη ως ελενη cg και κανεις δεν εχει τα κοτσια να πει οτι επροκειτο για την αχρηστη .... γιατι τους εχει πληρωσει banneraki χααχαχχαχαχαχ !

κατα τα αλλα εγκυρη και αντικειμενικη ενημερωση χααχαχαχα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ρε μάγκες έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές για το τσιμπούκι της καμελίας από  φωκ 27.
Ή κοπέλα τον βάζει ολον στο στοματακι της??? Γιατί για μένα αν δεν τον κουμποωνει μέχρι κάτω τότε...είναι μέτριο...
Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει?????

ολο ρε ... και 30 ποντους να την εχεις το βαζει ολο !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Φανούρη τι φοράς όταν κάνεις τέτοιες τσάρκες  :uglystupid: :think:

Καλως τον Μιστερ Μαλακας του bourdela.com και Πασης Ευρωπης !

εστεμμενος απο επισημη ψηφοφορια !

τον ειδα τις προαλλες αγκαλιτσα με εναν κοιλαρα λαχανεμπορα να εχουν ερωτικες περιτυξεις !

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
τωρα live

Φυλης 59  Αννα στο δωματιο με ακα και κωλο.

Περίπτωση αματουρ προμιλφ. Εμφανισιακά είναι ξανθιά με κανονικό σώμα και πιασιματάκια. Για προκαταρκτικά έδωσε φιλάκια και γλυψίματα στο στήθος και τον λαιμό.Πίπα μετριότατη. Στο ιεραποστολικό παρόλο που το πράμα της ήταν ανοιχτό μου έκανε παρατήρηση ότι το έβαλα απότομα. Στο πρωκτικό ο κώλος της πολύ σφιχτός μπήκα με δυσκολία.

Το πήγαινα πολύ σιγά και προσεκτικά για να μην την πονέσω.Αυτή όμως μετά από 1 λεπτό άρχισε να μου λέει να χύσω. Αυτό με ξενέρωσε- άγχωσε και καθυστέρησα σχετικά να τελειώσω. Το καλό ήταν ότι δεν με σταμάτησε παρόλο που έδειχνε να πονάει.

Όταν τελείωσα μου έδωσε μαντηλάκι να σκουπιστώ και άρχισε να κάνει παράπονα ότι τον έχω μεγάλο και την πόνεσα. Εγώ απάντησα ότι θεωρώ πως είμαι στον μέσο όρο. Αυτή όμως επέμεινε και είπε πως όλοι λέμε ψέμματα στο σαλόνι ότι τον έχουμε μικρό ενώ στην πραγραματικότητα τον έχουμε μεγάλο και την σκίζουμε. Ακούγοντας αυτά χαμογέλασα και αυτή εξαγριώθηκε και έφυγε χωρίς ένα γεια. Καθώς έφευγα είδα στο σαλόνι έναν πάκη στον οποίο παρουσίαζαν το πρόγραμμα.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
δευτερη βαρδια στη φωκαιας :
...
φωκαιας 24 ολγα το γνωστο καβλακι και η αντζυ καινουργια ειεπε η μανταμ ,στο υψος της ολγας μς ωραιο κωλαρακι και τατου απο πανω ωραιο βυζακι μικρο και ελληνιδα
απο οτι ειπε ,τιμηθηκε με μετριες εντυπωσεις ....
...
Κατά πάσα πιθανότητα η Άντζυ είναι η μοναδική ημεδαπή νεαρά πόρνη στα λαϊκά πορνεία των Αθηνών.
Ομιλεί την Ελληνικήν άπταιστα. Εάν ωστόσο κατάγεται από αλλογενή οικογένεια, τότε έχει μετάσχει της Ελληνικής παιδείας, άρα είναι Ελληνίς.

Στο χώρο αναμονής και επιδείξεων του συγκεκριμένου μπουρδέλου, η Μολδαβή Όλγα ενεργεί το πιο επιθετικό μάρκετινγκ που μπορεί να υπάρξει: Καβαλάει στις ψωλές των υποψηφίων πελατών, γλύφει λαιμούς, χείλια, λέει γλυκόλογα ενώ γλείφει τ' αφτιά, περιδινείται, πλέει, ίπταται...
Καταπληκτική.

Αλλού, στο μπουρδέλο Διδυμου 27, ο ιδιοκτήτης Θοδωρής, έχει διαφορετική τακτική πωλήσεων: Consultative sales approach.
Εξηγεί μεθοδικά και αναλυτικά τις ιδιότητες κάθε πουτάνας με ενθυλακωμένο παραμύθιασμα.

Επίσης, εντυπωσιακός είναι ο υπόγειος κόσμος στο Φωκαίας 7.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Πρωί πρωί για ψώνια:
Φωκαίας 25α η Λουϊζα
Φωκαίας 25β η πολωνή Άννα
Φωκαίας 27α μια Βιολέτα αθίγγανη αλλά όχι η γνωστή Βιολέτα. Αδιάφορη.
Φωκαίας 19 & 17άρια κλειστά

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μεταξουργείο 3η βάρδια
Κολωνού 15: Στο δεξί ήταν η Καρίνα
Στο αριστερό η Άννα το στυλιάρι με ανανεωμένη εμφάνιση
Κολωνού 30: Στον 1ο όροφο ήταν η Κατερίνα και  Αλίνα
Στον 2ο όροφο ήταν η Όλγα

Αντίο, για πάντα  :sunglasses:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Περίπτωση αματουρ προμιλφ. Εμφανισιακά είναι ξανθιά με κανονικό σώμα και πιασιματάκια. Για προκαταρκτικά έδωσε φιλάκια και γλυψίματα στο στήθος και τον λαιμό.Πίπα μετριότατη. Στο ιεραποστολικό παρόλο που το πράμα της ήταν ανοιχτό μου έκανε παρατήρηση ότι το έβαλα απότομα. Στο πρωκτικό ο κώλος της πολύ σφιχτός μπήκα με δυσκολία.

Το πήγαινα πολύ σιγά και προσεκτικά για να μην την πονέσω.Αυτή όμως μετά από 1 λεπτό άρχισε να μου λέει να χύσω. Αυτό με ξενέρωσε- άγχωσε και καθυστέρησα σχετικά να τελειώσω. Το καλό ήταν ότι δεν με σταμάτησε παρόλο που έδειχνε να πονάει.

Όταν τελείωσα μου έδωσε μαντηλάκι να σκουπιστώ και άρχισε να κάνει παράπονα ότι τον έχω μεγάλο και την πόνεσα. Εγώ απάντησα ότι θεωρώ πως είμαι στον μέσο όρο. Αυτή όμως επέμεινε και είπε πως όλοι λέμε ψέμματα στο σαλόνι ότι τον έχουμε μικρό ενώ στην πραγραματικότητα τον έχουμε μεγάλο και την σκίζουμε. Ακούγοντας αυτά χαμογέλασα και αυτή εξαγριώθηκε και έφυγε χωρίς ένα γεια. Καθώς έφευγα είδα στο σαλόνι έναν πάκη στον οποίο παρουσίαζαν το πρόγραμμα.
Με λιγα λογια ΦΟΛΑ! :s&m_3: :s&m_1: :headbang: :vomit: Πολυ καλα εκανες και μας ενημερωσες! :hi: :hi: :hi:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ίσως η Ρωξάνυ που είδαμε χθες στο Λεωνίδου 6 3η βάρδια να είναι

αυτή που έχει αναφερθεί ως καινούργια στο Λεωνίδου 28 όροφος.
:coffee:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Κολωνού 27 υπόγειο - 3 κι ο κούκος...κουαρτέτο υπό τους ρυθμούς τσελιγκοτράγουδων.  :jerking:
Σόνια από Μ.Αλεξάνδρου 17 σε ρόλο τσατσάς και πουτάνας. Πασπαρτού προτζίλφ μελαχρινή
με πεταχτό κώλο και απλό πρόγραμμα, κρύβοντας το ελ. στοματικό και κάνα δυο άλλα εξτραδάκια.

Ουστ ρε!

νομίζω είσαι κακός και βγάζεις εμπάθεια, τουλάχιστον για την μια κοπέλα εγώ διαφωνώ
έχουμε λοιπόν τέσσερις κοπέλες 3 ιερόδουλες και μια εν δυνάμει ιερόδουλη την τσατσά Σόνια
1. Σόνια για τα σκυλιά, απλά λιτά και απέριττα
2. Άννα αν δεν κάνω λάθος, αδιάφορη χονδρή κοπέλα με ακμή
3. Μαρία με ροζ φόρεμα, συνεσταλμένο παιδί με χαμόγελο που σκοτώνει στην κυριολεξία  :S ωραία καπούλια και βλαχοκοτσονάτη ... θα της έδινα μια ευκαιρία
4. Ο λόγος της διαφωνίας είναι εδώ στην έτερη ετέρα Μαρία, Φοβερή κωλάρα, εκφυλόφατσα, βυζάρες όλα αυτά σε πολυάσχολη ενδυμασία που θέλει δεκαετίες για να βγει και να γαμήσεις σαν άνθρωπος έτσι όπως την γέννησε η μάνα της. Την είδα στο σαλόνι όταν βγήκε από πελάτη και ήταν γυμνή.
ΠΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ, κυτταρίτιδα και λόρδωση κοιλιάς ... για κάποιον διεστραμμένο που έλκεται οπτικά από μια περίεργη ομορφιά θα είναι ταμάμ για κάποιον κοινό ας κάνει μεταβολή προς την πόρτα της εξοδου.
:hi: :hi: 

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Τιμηθηκε η Καρλα απο Ρεμουνδου  :wanker: το βυζι αν και σιλικονη ηταν ωραιο..δεν ηταν πετρα...επομενη η Αιντα(3η φορα)  :erection:

z750

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
32
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους να ρωτησω αυτην την Υβον απο Ρεμουνδου τι μερες και ωρες την βρισκουμε συναγωνιστες??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom