satrapis21
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 49
- Πόντοι
- 1
Αφού πας και μπλέκεις με τους τράβελους, μετά σου φταίνε οι φωτογραφίες....
Άστο φίλε... ξεγελάστηκα από τα σχόλια. Απλά μια εμπειρία και τίποτα άλλο
Αφού πας και μπλέκεις με τους τράβελους, μετά σου φταίνε οι φωτογραφίες....
Ειναι Ρομαντικη τυπισσα!τύπε αυτή κάτι πρέπει να παίρνει
Μια φορά που πήγα κοίταγε στο κενό και έλεγε κάτι ασυναρτησίες που
δεν καταλάβαινα τίποτα
Εσυ την εχεις σιχαθει την ζωη σου προ πολου Ομως ετσι δεν θαβουν κοριτσια επειδη δεν σας κανουν τα χατηρια οσο για τις φωτο πολλες ειναι επεξεργασμενες και παρα πολλες αλλες ειναι νατουραλ. Στις κριτικες της εχει γραφτει πολυ καθαρα με ποιο τροπο εργαζεται,
Ειναι Ρομαντικη τυπισσα!
Το μουνι της βρωμαει ψαριλα παντα, δεν πρεπει να πλενεται καθε μερα.
Και οποτε παω μαλωνει με πακιστανια. Βαζει φουλ πακιστανους στο δωματιο βεβαια, αλλα τρωει τετοιες φλασιες οπως και το βλεμμα που λες στο απειρο και της αρεσει να βαζει καβγα.
Χθες Τριτη πηγα και εγω Αγκυρας 1 κατα τις 8 μμ μου ανοιξε η ιδια η Μπαρμπη και χωρις δευτερη σκεψη περασα δωματιο.Οπως παντα καταπληκτικη και εντυπωσιακη με τα αρωματα της.Μπραβο Μπαρμπη εισαι θεα μοναδικη και ανεπαναληπτη.Οσο για τισ κακιες που γραφουν μερικοι ειναι βαλτοι και συκοφαντες ευχαριστω πολυ
Άστο φίλε... ξεγελάστηκα από τα σχόλια. Απλά μια εμπειρία και τίποτα άλλο
Πρεπει να επισκεφτω την Μελισσα...ειμαι μεταξυ Μελισσας και Σακιρας...τωρα live
Κωνσταντινουπολεως 166α Κατερινα από Ιουλιανου 71 ξανθια χοντρη Πολωνεζα με 3.5αρια βυζια με ακα και κωλο και Ναταλι η τουρλοκωλαστρα ξανθια μιλφογκιλφ κανονικα σωμα 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.
Ιωαννινων 3 ισογειο Λιντα μελαχρινη μαυρουλα κοντοπουτανο με κανονικο σωμα σουοερ κωλαρακι 2αρια βυζια τατου χαμηλά στη μεση, απλο προγραμμα στα 20 ευρω, 30 ευρω ακα.
Ιωαννινων 3 οροφος Λιζα μαυρουλα από τον Άγιο Δομινηκο... χοντρουλα με μικρό βυζι, Μελισσα μαυρουλα από την Βραζηλια της Νιγηριας... με πιασιματακια 3αρι βυζι και η Βανέσα ξανθια κατσαρομαλλα παχουλη με 2αρια βυζια, η πρωτη με ακα οι άλλες δύο με ακα και κωλο.
Ιωαννινων 5 Καρολινα ξανθια μιλφ πολυ χοντρη με τερασριο κωλο 3.5αρια βυζια, απλο προγραμμα και Καρλα καστανοξανθη μιλφ με πιασιματακια 2.5-3 αρι σιλικονατο βυζι, με ακα και κωλο.
Για κλωνος δεν νομιζω να ειμαι.Το απο που ειμαι και τι ειμαι αφορα εμενα και μονο.Αυτο το σαιτ ειναι για ενημερωση του κοινου και μετακινουμαι λογω δουλειας οπου θελω.Ειτε Θεσσαλονικη ειτε Ολλανδια η εστω και στην Τριπολη Στη Θεσσαλονικη ετυχε να ειμαι και διαβασα στο σαιτ οτι ηταν εκει οποτε την επισκεφτηκα. Ουτε μιζες παιρνω ουτε εχω καποιο ωφελος..Απλα μου αρεσει πολυ και την επισκεπτομαι τακτικα.Απο κει και περα ο καθενας γραφει τη γνωμη του ευχαριστω πολυ.
Για κλωνος δεν νομιζω να ειμαι.Το απο που ειμαι και τι ειμαι αφορα εμενα και μονο.Αυτο το σαιτ ειναι για ενημερωση του κοινου και μετακινουμαι λογω δουλειας οπου θελω.Ειτε Θεσσαλονικη ειτε Ολλανδια η εστω και στην Τριπολη Στη Θεσσαλονικη ετυχε να ειμαι και διαβασα στο σαιτ οτι ηταν εκει οποτε την επισκεφτηκα. Ουτε μιζες παιρνω ουτε εχω καποιο ωφελος..Απλα μου αρεσει πολυ και την επισκεπτομαι τακτικα.Απο κει και περα ο καθενας γραφει τη γνωμη του ευχαριστω πολυ.
πως μιλάς ετσι ρε δεν ντεπεσαι...καλησπερα παιδες,κωλος παιζει αυτη τη βαρδια κατω φυλης πουθενα,ξερει κανεις?
πως μιλάς ετσι ρε δεν ντεπεσαι...
καλησπερα παιδες,κωλος παιζει αυτη τη βαρδια κατω φυλης πουθενα,ξερει κανεις?
Χθες Τριτη πηγα και εγω Αγκυρας 1 κατα τις 8 μμ μου ανοιξε η ιδια η Μπαρμπη και χωρις δευτερη σκεψη περασα δωματιο.Οπως παντα καταπληκτικη και εντυπωσιακη με τα αρωματα της.Μπραβο Μπαρμπη εισαι θεα μοναδικη και ανεπαναληπτη.Οσο για τισ κακιες που γραφουν μερικοι ειναι βαλτοι και συκοφαντες ευχαριστω πολυ