Μεχρι το καλοκαιρι δουλευε φωκαιας 25, ποια 2μιση χρόνια τυπε?Τη Τζίνα που ήταν στο Φυλής 84Β ( ) ξέρει κανείς που έχει χαθεί εδώ και 2,5 χρόνια ?
Σε λιγους μηνες ομως θα συμπληρωθει 1 χρονος, δεν βλεπω να γυριζει μας ξεχασε.
Μεχρι το καλοκαιρι δουλευε φωκαιας 25, ποια 2μιση χρόνια τυπε?Τη Τζίνα που ήταν στο Φυλής 84Β ( ) ξέρει κανείς που έχει χαθεί εδώ και 2,5 χρόνια ?
Χθες άγκυρας 1. Μπαρμπη. Σιχάθηκα τη ζωή μου. Ξεγελάστηκα από τις κριτικές. Να ξέρετε έχει πέσει πολύ φοτοσοπ στις φωτογραφίες.
Χθες άγκυρας 1. Μπαρμπη. Σιχάθηκα τη ζωή μου. Ξεγελάστηκα από τις κριτικές. Να ξέρετε έχει πέσει πολύ φοτοσοπ στις φωτογραφίες.
Εσυ την εχεις σιχαθει την ζωη σου προ πολου Ομως ετσι δεν θαβουν κοριτσια επειδη δεν σας κανουν τα χατηρια οσο για τις φωτο πολλες ειναι επεξεργασμενες και παρα πολλες αλλες ειναι νατουραλ. Στις κριτικες της εχει γραφτει πολυ καθαρα με ποιο τροπο εργαζεται,
Εσυ την εχεις σιχαθει την ζωη σου προ πολου Ομως ετσι δεν θαβουν κοριτσια επειδη δεν σας κανουν τα χατηρια οσο για τις φωτο πολλες ειναι επεξεργασμενες και παρα πολλες αλλες ειναι νατουραλ. Στις κριτικες της εχει γραφτει πολυ καθαρα με ποιο τροπο εργαζεται,
Αφού πας και μπλέκεις με τους τράβελους, μετά σου φταίνε οι φωτογραφίες....
Τόσα κοριτσάκια έχει η Φυλής ρε παιδιά. Μην πετάμε 20ρικα στα μεταλλαγμένα!Χθες άγκυρας 1. Μπαρμπη. Σιχάθηκα τη ζωή μου. Ξεγελάστηκα από τις κριτικές. Να ξέρετε έχει πέσει πολύ φοτοσοπ στις φωτογραφίες.
Άκουσα για ένα νέο στυλιαρι skinny κολωνου 30 όροφος ονόματι ΑΛΙΝΑ με μεγαλα μάτια(οχι βυζια) ξερετε κάτι?
Ρε γαμωτο είδες τι χανω που δεν πατάω στο εν λόγω μαγαζι λόγω των πρεζακιων....Αλίνα από Ιάσωνος 10 ισόγειο
Ρε γαμωτο είδες τι χανω που δεν πατάω στο εν λόγω μαγαζι λόγω των πρεζακιων....
Μια με λιγο τουμπανακι σωμα και γυμνασμενη κοιλια...Άκουσα για ένα νέο στυλιαρι skinny κολωνου 30 όροφος ονόματι ΑΛΙΝΑ με μεγαλα μάτια(οχι βυζια) ξερετε κάτι?
φιλε φοβάμαι μήπως μου ορμηξουνε με καμιά συριγγα στο χέρι όπως είχαν κάνει παλιότερα σε συναγωνιστή...γιατην πρεζα για όλα είναι ικανοί...Το βράδυ δεν έχει πρεζάκηδες τύπε....
Άσε που και την μέρα που έχει, είναι ακίνδυνοι :S
Μια με λιγο τουμπανακι σωμα και γυμνασμενη κοιλια...
Εγω πιστεψα οτι θα περασω καλα μαζι της και την πηρα, αλλά δεν το εχει.
Τραλαλι, τραλαλο ηταν η γκομενα στο κρεβατι και μεγαλη ποσοτητα κρεμας...
Η φωλοκατια που δουλευει στο ιδιο, ειναι λιγο καλυτερη
αφου είναι στυλιάρι τουμπανο με γυμνασμένη κοιλια θα την δοκιμάσω σίγουρα και θα ανεβασω κριτικη....Μια με λιγο τουμπανακι σωμα και γυμνασμενη κοιλια...
Εγω πιστεψα οτι θα περασω καλα μαζι της και την πηρα, αλλά δεν το εχει.
Τραλαλι, τραλαλο ηταν η γκομενα στο κρεβατι και μεγαλη ποσοτητα κρεμας...
Η φωλοκατια που δουλευει στο ιδιο, ειναι λιγο καλυτερη
φιλε φοβάμαι μήπως μου ορμηξουνε με καμιά συριγγα στο χέρι όπως είχαν κάνει παλιότερα σε συναγωνιστή...γιατην πρεζα για όλα είναι ικανοί...