Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 235 άτομα (25 μέλη και 210 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.400
Πόντοι
46.232
τωρα live

Κεραμικου 13β Νικολ μελαχρινη μαυριδερη κοπέλα, χοντρη με 3.5αρια βυζια, απλο προγραμμα στα δεκα ευρω.

Κεραμικου 13α Χριστινα ξανθια κανονικο σωμα 2αρι βυζι, απλο προγραμμα στα δεκα ευρω.

Κεραμικου 13 Ναταλια η ξανθια πολυ χοντρη ελληνιδα με τα 4-5αρια βυζια, απλο προγραμμα στα δεκα ευρω.

Δεληγιωργη 39 Βαλερια μελαχρινη με κανονικο σωμα 2αρι βυζι, απλο προγραμμα στα δεκα ευρω.

Λεωνιδου 6 Ιονελα ξανθια με λιγα πιασιματακια 2αρι βυζι, απλο προγραμμα στα δεκα ευρω.

Καλλεργη 33 Κλαουντια ξανθια με κατσαρο μαλλί κανονικο σωμα 2-2.5αρια βυζια.

Ιασωνος 19α Σιμονα κοκκινομαλλα κανονικο σωμα 2αρι βυζι, με ακα στα δεκα ευρω.

Ιασωνος 19β Βιολετα καστανοξανθη με πιασιματα 1.5-αρι βυζι, απλο προγραμμα στα δεκα ευρω.

Ιασωνος 20γ Συλβια(ολο και παιρνει κιλα) ξανθια παχουλη με 2αρι βυζι, απλο προγραμμα στα δεκα ευρω, μετα τις 2300 θα δουλευει η Αντριαννα.

Κολωνου 23 Αντα καστανη κοντη κανονικο σωμα 2αρι στητο τριγωνικο βυζι, απλο προγραμμα στα δεκα ευρω.

καλό απογευμα.

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Λώρα Διδύμου 20. Πολύ μέτρια πράγματα και πολλά λόγια για το τίποτα. Την σώζει μόνο το νεαρό της  ηλικίας. Στο 10άρικο θα ήταν υποφερτή όχι όμως για 20άρικο, είναι πολλά.

Συμφωνώ τύπε, 20 είναι πολλά για τη συγκεκριμένη αφού με 20 βρίσκεις γυναικάρες και όχι δείγμα γυναίκας όπως το μικρό.

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
...................

[move][size=10pt]Aφιερωμένη η βολτίτσα... :sunglasses:[/size][/move]

2m4osg4.jpg
[size=11pt]Μύστη Άκα, έχω ένα πολύ σημαντικό ερώτημα να σου θέσω:

Ποιό ήταν το κύριο μέλημα σε όλη σου τη ζωή?  :)[/size]

Εκλεκτικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.287
Πόντοι
3.446
Απογευματινη εξορμηση στο κρυο Μεταξι, και ωρα 19:00 - 21:00 είχαμε :
Ιασωνος 46β - Η Μαρια η φυλακοβια σταθερα στη ¨φυλακη¨ της.
Ιασωνος 46α - Ο τοφαλος Αντρεα.
Ιασωνος 46 οροφος - Η μελαμψη Ελενη.
Ιασωνος 44 διαδρομος - Μια ξανθια για κλωτσιες Αννα, που δεν εχω ξαναδει.
Ιασωνος 44 δεξια - Η Ειρηνη που αρχιζει και βαζει κιλακια παλι.
Ιασωνος 43 - Η Γιαννα, και η Νατασα.
Μεγ. Αλεξανδρου 28 λαβύρινθος - Η αδυνατη ξανθια γυρολόγος Αλεξανδρα.
Κολωκυνθους 63 δεξια - Η Μιρελλα.
Κολωκυνθους 63 αριστερα - Η Μπονα.
Κολωκυνθους 38α - Η μιλφ Ειρηνη.
Ιασωνος 37 ισογειο - Η μαυρομαλλα Ντενισα.
Ιασωνος 37 οροφος - Η νευρικη ανορεξια Ναταλια, και η τσιγγανουλα Συλβανα.
Ιασωνος 36 - Η ευτραφης Ζακλυν.
Ιασωνος 33 - Η Μαρια η μιγαδα.
Ιασωνος 31 - Η Ελενη Πετρακη και καλα....με την Ανναμπελ.
Ιασωνος 31 σπηλια - Η Ελβιρα και η Χριστινα.
Ιασωνος 30 ισογειο - Η Μαρια η ρωσιδα.
Ιασωνος 30 οροφος - Η πιπινα Νικολ, από τη μια τρωγλη, πηγε στην άλλη.
Ιασωνος 27 υπογειο - Η ξανθια Ελενη.
Ιασωνος 19 ισογειο - Η Σιμονα.
Ιασωνος 19 οροφος - Η Βιολετα.
Ιασωνος 20α - Η κοντυλω ΦΟΛΑ Μονικα, τσακωνοταν στο δωματιο μ' ένα Πακη.
Ιασωνος 20β - Η Ντονα.
Ιασωνος 20γ - Η Συλβια.
Ιασωνος 1γ - Η Μπιανκα.
Ιασωνος 1α - Η Αννα-Εσρα.
Ιασωνος 2β - Η Μονικα.
Κεραμεικου 15 ισογειο - Η Τζωρτζια.
Κεραμεικου 13γ - Ο ογκόλιθος Νικολ, ακουνητος εκει.
Κολωνου 48 - Η Αντριαννα με τη Βαλερια.
Κολωνου 32α - Η Τζέσικα.
Κολωνου 32γ - Η Καμελια, ωραιο μελαχρινο μωρο, που δουλευε πιο παλια στο διπλανο 32α.
Κολωνου 30β,1ος οροφος - Η Ολγα με το ωραιο στηθος, αλλα μονο αυτό.
Κολωνου 30β,2ος οροφος - Η Αλινα, από το αγαπουλοσπιτο, το οποιο ηταν κλειστο παλι.
Κολωνου 30α - Η μελαχρινη Μαρια, ένα πολύ αξιολογο κομματι.
Κολωνου 27 οροφος - Η Μπιανκα, πρωην Λαβινια.
Κολωνου 27 υπογα - Η Νατασα, η αλλιως "Λενα Παπαληγουρα"
Κολωνου 27 ισογειο - Η Μπελλα και απογευματινη, μαζι με τη Κλαουντια.
Κολωνου 23 ανακτορο - Η Αντα.
Κολωνου 15 δεξια - Το στυλιαρι - ΦΟΛΑ, Αννα.
Κολωνου 15 αριστερα - 2 ΦΟΛΕΣ εδώ μαζι. Η Χριστινα με τη Μαγδα.
Κολωνου 11 υπογειο - Η ξανθια Αννα.
Κολωνου 11 οροφος - Η Μαρινα με τον άλλο τοφαλο, την Αννα. Για πολύ ξυλο μιλαμε...
Κολωνου 11 ισογειο - Η καστανοξανθη πιπινα Ιωαννα, οπου μη βρίσκοντας κατι άλλο, τη τιμησα, μετα από αρκετο καιρο, και γνωρίζοντας πανω-κατω τι θα συναντησω, αλλα χαλαλι το μωρο.....Τυπικα πραγματα, ελαχιστα προκαταρκτικα, τα ελληνικα της ακομα σε νηπιακη κατασταση, και η συννενοηση προβληματικη θα ελεγα, αλλα τα βγαλαμε περα...Ενταξει, είναι υπακουη, ησυχη, και δε βιαζεται, δε το κλαις το δεκαρικο, αλλα δεν είναι και για κατι παραπανω.....
Οι επιστροφες αρχισαν δειλα δειλα να σκανε μυτη, και ας ελπισουμε ότι μεχρι το τελος του μηνα η εικονα θα παρει παλι τη παλια της μορφη, και θα βελτιωθεί καπως.
Αυτά αγαπητοι συναγωνιστες. Καλο βραδυ σε ολους.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Τυπε πέθανα στο γελιο με την ατακα που πέταξες σε μια κριτικη. "Της λεω να γυρισει στα 4 δυσανασχέτησε. Έλα γυρνα της λέω  :argue::2funny: "Ελα ψιτ γυρνα ειπα βοιδι..." τυπε μηπως της σφυριξες κιολας και την σκουντηξες με το ποδι?  :2funny: :2funny:

Αυτες ειναι κριτικες!

bakalis11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2014
Κριτικές
21
Like
242
Πόντοι
290
Καλησπερα παιδια, γνωριζει κανεις που μπορω να βρω την Ευα που δουλευε Περγαμου 27 και Αλκαμενους?
Ενας φιλος εγραψε για Μ.Αλεξανδρου αλλα δεν την βρηκα εκει.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Απογευματινη εξορμηση στο κρυο Μεταξι, και ωρα 19:00 - 21:00 είχαμε :
Ιασωνος 46β - Η Μαρια η φυλακοβια σταθερα στη ¨φυλακη¨ της.

Σταματηστε τη χρηση αυτου του ακομψου ορου για αυτη την ευγενικη κοπελα. Η ελευθερια ειναι σπουδαιο πραγμα και η Μαρια την εχει.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.360
Πόντοι
14.615
Μία φορά μαλάκας πάντα μαλάκας...
δεν σε είδα να κάνεις παράθεση σε όλους τους άλλους εκτόςπροφεσορα που την λένε μελαχρινη.... τελικά έχεις μεγάλο κόλλημα και κόμπλεξ
Μην το παίρνεις προσωπικά.
Σε αυτό το site, η μανία καταδιώξεως είναι μεταδοτική.
Οι μισοί χρήστες καταδιώκουν τους άλλους μισούς.

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
πουτανιαρικο παπουτσακι φιλέ  :kneel: :hi:

Eτεροχρονισμένη αναφορά από Μεταξουργείο:sunglasses:

Ο περίπατος την προηγούμενη εβδομάδα στα (πιο) λαικά πορνεία της Αθήνας
τόνωσε τις σεξουαλικές μου ορέξεις κι έτσι αποφάσισα να γευτώ κάποιες πουτάνες.  :rockon:
Θα αναφερθώ σε δύο, οπότε έχουμε και λέμε... :cool2:

Στο ισόγειο της Κολοκυνθούς με νούμερο 38 συνάντησα την νεαρή Μαρία στην τρίτη βάρδια.
Ψηλή εκφυλομούρα, σκουρόχρωμη και μελαχρινή αλόγα με ροπή στο χρήμα (τι πρωτότυπο) μια που δυο φορές
στην προσπάθειά του να λάβω κάποιο έξτρα, μου έκανε την χειρονομία να πληρώσω παραπάνω.
Φυσικά δεν έδωσα λεφτά αλλά ούτε έξτρα πήρα.  :2funny:
είχαμε τεραστια αναγκη την ενημερωση σου και τα ακαπρωτικα  :kneel:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Σημειωτεόν...το άκα πρωκτικό σεξ είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα.
Bonus τα πορτοκάλια.  ;) Να μην ξεχνιόμαστε κύριε Ζεν.
<<Εγω ομως ηξερα τι πρεπει να κανω¨ να τα παρατησω ολα συξυλα και να παω καπου,οπου θα μαι με ενα μυθικης ομορφιας πλασμα
που θα μου στηνει παντα κωλο,θα χει ελαχιστες απαιτησεις και κατα τ αλλα θα ναι λιγολογη.
Αλλα που να βρεθει κατι τετοιο? Και πως?Και περα απο αυτα,εγω τι θα μπορουσα να της προσφερω?
Κι ομως, γαμω τα σκατα μου,με κατι τετοιο μου φαινεται πολυ πιθανο οτι θα παιρνα την πανω βολτα..>>

Τσαρλς Μπουκοφσκι,Σημειωσεις ενος πορνογερου
Καλωσηλθες  :)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
<<Εγω ομως ηξερα τι πρεπει να κανω¨ να τα παρατησω ολα συξυλα και να παω καπου,οπου θα μαι με ενα μυθικης ομορφιας πλασμα
που θα μου στηνει παντα κωλο,θα χει ελαχιστες απαιτησεις και κατα τ αλλα θα ναι λιγολογη.
Αλλα που να βρεθει κατι τετοιο? Και πως?Και περα απο αυτα,εγω τι θα μπορουσα να της προσφερω?
Κι ομως, γαμω τα σκατα μου,με κατι τετοιο μου φαινεται πολυ πιθανο οτι θα παιρνα την πανω βολτα..>>

Τσαρλς Μπουκοφσκι,Σημειωσεις ενος πορνογερου
Καλωσηλθες  :)

:rockon: :rockon:

ωρε τι γινεται  :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.400
Πόντοι
46.232
τωρα live

Κολοκυνθους 38 οροφος Ειρηνη ξανθια μιλφ λεπτη με 2.5αρια βυζια, με ακα τελειωτικο στα δεκα ευρω.

Κολοκυνθους 38 ισογειο Γκαλινα καστανη γκιλφ χοντρη με 5αρια βυζια, απλο με τελειωτικο στο στηθος στα δεκα ευρω.

Κολοκυνθους 63 δεξια Αλινα μελαχρινη μιλφ χοντρη με 3.5αρια βυζια, απλο με τελειωτικο στο στηθος στα δεκα ευρω.

Μεγαλου Αλεξανδρου 28α Λαουρα μελαχρινη παχουλη με ανοιχτή περιφερεια 3αρια βυζια, με ακα στα δεκα ευρω.

Μεγαλου Αλεξανδρου 25 αριστερα Σοφια από Αγκυρας, Βεργας, Κολωνου κλπ κοκκινομαλλα μιλφ παχουλη με 3αρια βυζια, με ακα τελειωτικο στα δεκα ευρω.

Μεγάλου Αλεξανδρου 22β Αννα ξανθοκαστανη με καρε μαλλι κανονικο σωμα 2.5αρια βυζια, απλο προγραμμα στα δεκα ευρω.

Μεγαλου Αλεξανδρου 22α Φωτεινή Γκμοχ στο δωματιο, με ακα στα δεκα ευρω και Λιζα πρώην Φωτεινη από Αχαρνων 85 καστανη ψηλη γκιλφ με κοιλιτσα και 3.5αρια βυζια, με ακα τελειωτικο και αυταρχικο στα δεκα ευρω.

Μεγαλου Αλεξανδρου 15 Καιτη από Διδυμου 20 παλια ξανθια μιλφ με κοντο μαλλι χοντρουλα μεγαλο κωλο 2.5αρια βυζια, με ακα στα δεκα ευρω.

Κολωνου 53 Χριστινα μελαχρινη ψηλη κανονικο σωμα 2αρι βυζι, απλο προγραμμα στα δεκα ευρω και Παολα καστανη χοντρη με 2.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο στα δεκα ευρω.

Κολωνου 48 Ντανα μελαχρινη με πιασιματα 2.5αρια βυζια, απλο προγραμμα στα δεκα ευρω και Αντζελα ξανθια κοντη μιλφ με κοντο μαλλι κανονικο σωμα 2αρι βυζι, με ακα στα δεκα ευρω.

Επισκέπτης
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

Κολωνού 23: Ντενίσα. Η κοπέλα είναι τελείως μη μου άπτου, όπως ακριβώς με καυλώνει. Της έγλειψα τα πόδια, έβαλα μόνος μου την καπότα, δεν την άφησα να μου πάρει πίπα και τη γάμησα ιεραποστολικά με τα πόδια της στο στόμα μου - όπως ακριβώς κάνω πάντα.

Το σημερινό ΓΑΜΗΣΙ το αφιερώνω σε όσους δεν μπορούν να γαμήσουν με απλό πρόγραμμα στο 10-λεπτο, σε όσους κάνουν κρεμπιέδες σε ναυάγια της ζωής, σε όσους δίνουν ακάποτες πίπες σε σάπιες μασέλες και κυρίως σε όλους όσους ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ βράδυ και πρωί.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom