Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 224 άτομα (14 μέλη και 210 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
ποια η διαφορα μελαχρινης και καστανης ;;; εγω γιατι νομιζα τοσα χρονια οτι ειναι το ιδιο σκατί χρωμα ;;;

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.175
Πόντοι
1.936
Τελικά τα μουναροπιπινα δεν ευδοκιμούν στα τσιμπουκαδικα !  Στις 20.50 σήμερα ενώ περιμέναμε να  δούμε την Λωρη στο Διδυμου 20 , ήλθαν άλλοι δύο.Η υπηρεσία τους προέτρεψε να δουν την κοπέλα και να περάσουν. Αυτοί απάντησαν ότι το μαγαζί κλείνει για απόψε και κοπέλα και υπηρεσία θα μεταφερθούν στο αστυνομικό τμήμα με συμβατικό αυτοκίνητο που ήταν απ έξω. Αυτοί ήταν με πολιτικά. Εμάς μας είπαν ευγενικά να φύγουμε. Τελικά δεν την είδαμε γιατί  ήταν στο τελευταίο  δωμάτιο. Θα παραμείνει η απορία αν είναι καστανή η ξανθιά
και αν θα ξανά δουλέψει...

Αυτος που ειναι δωματιο μαζι της εκεινη την στιγμη πηγαινει με τα γαμωσεντονα στο τμημα??

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
...
Αλκαμενους 113 -> Η αλινα - ψωλινα μιλφάκι με ξανθο κοντο μαλλάκι προστυχα εσωρουχα ωραια παρουσια με ωραιες ρογες αλλα εχω μαθει οτι μέσα κάνει την γρηγορη. Θα μπορουσα να μπω για μια δοκιμη αλλα δεν ηθελα κάτι βιαστικο. Ηθελα να βρω και την Συλβια που έχω παρει στον συγκεκριμενο οικο με αρκετα καλές εντυπώσεις αλλα δεν ηταν εκει.
...
Εκειδά ήταν και η Τατιάνα, Βραχύσωμη ξανθή σοβιετική, με βυζιά και κώλους.
Ζήτησα και πήρα άδεια από την Αλίνα για να περάσω με την Τατιάνα, την οποία καταγάμησα.

karlomagnos

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
1
Αυτος που ειναι δωματιο μαζι της εκεινη την στιγμη πηγαινει με τα γαμωσεντονα στο τμημα??
.....οχι ρε συ....χαχαχαχαχα.....βλεπεις πολυ σινεμα .....αυτο γινοταν μια εποχη γιατι τοτε ο νομος για την μοιχεια..οχι την πορνεια.... οριζε οτι για να υπαρξει αδικημα θα πρεπει το ζευγαρι να πιαστει επ αυτοφορω δηλ στα πρασα

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Εγώ δεν έχω δει την Λώρη/Λώρα απλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση που """"πιπίνι"""" έκανε
τέτοιο πρόγραμμα  :think:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Διαβάζει η Ε.Α. αυτά που λέμε εδώ;;;;  :s&m_2:

Επισκέπτης
Ολοι εθελοτυφλουμε,ολοι κοροιδευουμε εαυτους και αλλήλους και όλοι πεφτουμε απο τα συννεφα της υποκρισιας ενω τα σαλια μας ετρεχαν σαν πεινασμενου λυκου που αντικρυζει το ανήμπορο-να αντιδρασει-θυμα του.

"Ελπιζω να μην ειναι ανήλικη"," τι κρίμα","ειναι δυνατον;" αφου προηγουμενως εγινε λαϊκό ξεμουνιασμα της μικρης.

Και ζησαμε εμεις καλα και η μικρη καλύτερα...

Τύπε μου γιατί το λες αυτό; Σύμφωνα με τον rigormortis, τον Duke Nukem και άλλους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ εδώ μέσα δεν υπάρχει γαμήσι στα μπουρδέλα. Πρόκειται μόνο για αυτοϊκανοποίηση.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
ποια η διαφορα μελαχρινης και καστανης ;;; εγω γιατι νομιζα τοσα χρονια οτι ειναι το ιδιο σκατί χρωμα ;;;
Το σκατί χρώμα το έχει το γυφταριό.
Αυτές δεν είναι ούτε ξανθές, ούτε μελαχρινές.
Είναι γυφταριό.

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Πηγα και ειδα πριν καμια ωρα την καστανη Λωρα στη Διδυμου 20. Πλακα μας κανετε ρε 'σεις. Ετσι ειναι τα ομορφα πιπινια  :S? Ασυναισθητα μεσα μου, εγινε συγκριση με την πιτσιρικα αδερφη της Νικολετας, μερα με τη νυχτα. Αμ δε το σαλοναρισμα, ακομα γελαω  :2funny:, οτι πιο αμηχανο εχω δει.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Λίγο πριν τη λήξη της β΄βάρδιας ξαναμπήκα στο Ιάσονος 36 για τη Ζακλίν,κλαίω για τα πεταμένα δεκάευρα και εικοσάευρα από δω κι από κει που έχω δώσει κατά καιρούς,η κοπέλα παίρνει επάξια το μεροκάματο!Αξίζει βέβαια τα εύσημα και η ευγενεστάτη υπηρεσία,σε μένα τουλάχιστον αφήνει αρκετό χρόνο αβάντζο!

Επισκέπτης
Λίγο πριν τη λήξη της β΄βάρδιας ξαναμπήκα στο Ιάσονος 36 για τη Ζακλίν,κλαίω για τα πεταμένα δεκάευρα και εικοσάευρα από δω κι από κει που έχω δώσει κατά καιρούς,η κοπέλα παίρνει επάξια το μεροκάματο!Αξίζει βέβαια τα εύσημα και η ευγενεστάτη υπηρεσία,σε μένα τουλάχιστον αφήνει αρκετό χρόνο αβάντζο!

Πάντως τύπε αυτή τη στιγμή παίζει να είσαι ο Νο1 μπουρδελιάρης εδώ μέσα. Δεν κάνω πλάκα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ολοι εθελοτυφλουμε,ολοι κοροιδευουμε εαυτους και αλλήλους και όλοι πεφτουμε απο τα συννεφα της υποκρισιας ενω τα σαλια μας ετρεχαν σαν πεινασμενου λυκου που αντικρυζει το ανήμπορο-να αντιδρασει-θυμα του.

"Ελπιζω να μην ειναι ανήλικη"," τι κρίμα","ειναι δυνατον;" αφου προηγουμενως εγινε λαϊκό ξεμουνιασμα της μικρης.

Και ζησαμε εμεις καλα και η μικρη καλύτερα...

Υπαρχουν και ΕΛΛΗΝΕΣ φιλε! Ελληνες στην ψυχη και στο DNA που δεν θα πηγαιναν ποτε με καποια αν ειχαν αμφιβολιες οτι πρωτον εργαζεται με τη θεληση της και δευτερον οτι ειναι ενηλικη και αρα σε θεση να κρινη αν θελει να εργαστει σε αυτη τη δουλεια. Οτιδηποτε αλλο ειναι βιασμος. Να εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν ακομα ΕΛΛΗΝΕΣ στην Ελλαδα.

Τύπε μου γιατί το λες αυτό; Σύμφωνα με τον rigormortis, τον Duke Nukem και άλλους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ εδώ μέσα δεν υπάρχει γαμήσι στα μπουρδέλα. Πρόκειται μόνο για αυτοϊκανοποίηση.

Ας μην αναλωνομαστε σε ασχημες αντεγκλησεις.
Το θρεντ αυτο ειναι μονο για ενημερωση και χαβαλε.  :effemine: :gay:
Ενημερωση και χαβαλε μονο! :effemine: :effemine: :gay: :gay:
Τις διαφορες μας τις λυνουμε προσωπο με προσωπο. :gay: :gay: :gay: :gay:  :gay:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Μία φορά μαλάκας πάντα μαλάκας...
δεν σε είδα να κάνεις παράθεση σε όλους τους άλλους εκτόςπροφεσορα που την λένε μελαχρινη.... τελικά έχεις μεγάλο κόλλημα και κόμπλεξ

διακρινω μια αψημαχια αναμεσα στους δυο ?

ρε γραψτε καμια ενημερωση και αφηστε τις παπαριες !

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Αλλες 2 καταθεσεις στην απροοπτη καταδρομικη μου το σ/κ ηταν στην Ινα στο Φυλης 61 2η βαρδια και στη Μαρια στο Φωκαιας17Α 1η βαρδια.
Η Μαρια ειναι μελαχρινη μουναρα με ωραια 3αρια βυζομπαλα και τελειο σωμα. Προκειται για κλασικη περιπτωση ρουμανας απο αποψη υπηρεσιων.   Εαν εισαι απαθης θα σου προσφερει τυπικες υπηρεσιες. Εαν ομως ασχοληθεις μαζι της και καταφερεις να την καυλωσεις θα στα δωσει ολα. :wanker:
Η Ινα ειναι μελαχινο αλβανιδακι με υπεροχο κωλο, συμπαθητικο προσωπακι με μοναδικο μειονεκτημα το σαπιο βυζι αποτελεσμα εγκυμοσυνης θηλασμου. Γι αυτο και ντρεπεται να βγαλει το σουτιεν της. Προσωπικα δεν με ενοχλει και φροντιζω να της το δειχνω γλυφοντας τα με τις ωρες καθε φορα για να νιωσει ανετα. Με την Ινα γνωριζομαστε καιρο απο τοτε που δουλευε στο Εξηκιου18 και εχω περασει 5-6 φορες μαζι της. Απο υπηρεσιες δεν λεει και πολλα, αλλα προκειται για amateur φαση η οποια με διεγειρει πολυ. :wanker:

καλα εσυ γιατι ανοιξες κλωνο ? αφου αμεσως σε καταλαβαινει καποιος ποιος εισαι ?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
ξέρει κάποιος αν είναι στο Μετάξι τώρα ανοιχτά τα μπουρδελα ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom