paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
ποια η διαφορα μελαχρινης και καστανης ;;; εγω γιατι νομιζα τοσα χρονια οτι ειναι το ιδιο σκατί χρωμα ;;;
Τελικά τα μουναροπιπινα δεν ευδοκιμούν στα τσιμπουκαδικα ! Στις 20.50 σήμερα ενώ περιμέναμε να δούμε την Λωρη στο Διδυμου 20 , ήλθαν άλλοι δύο.Η υπηρεσία τους προέτρεψε να δουν την κοπέλα και να περάσουν. Αυτοί απάντησαν ότι το μαγαζί κλείνει για απόψε και κοπέλα και υπηρεσία θα μεταφερθούν στο αστυνομικό τμήμα με συμβατικό αυτοκίνητο που ήταν απ έξω. Αυτοί ήταν με πολιτικά. Εμάς μας είπαν ευγενικά να φύγουμε. Τελικά δεν την είδαμε γιατί ήταν στο τελευταίο δωμάτιο. Θα παραμείνει η απορία αν είναι καστανή η ξανθιά
και αν θα ξανά δουλέψει...
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/vexw.jpg?itok=gVFsefeQ[/img[/URL]]Αυτος που ειναι δωματιο μαζι της εκεινη την στιγμη πηγαινει με τα γαμωσεντονα στο τμημα??
Εκειδά ήταν και η Τατιάνα, Βραχύσωμη ξανθή σοβιετική, με βυζιά και κώλους....
Αλκαμενους 113 -> Η αλινα - ψωλινα μιλφάκι με ξανθο κοντο μαλλάκι προστυχα εσωρουχα ωραια παρουσια με ωραιες ρογες αλλα εχω μαθει οτι μέσα κάνει την γρηγορη. Θα μπορουσα να μπω για μια δοκιμη αλλα δεν ηθελα κάτι βιαστικο. Ηθελα να βρω και την Συλβια που έχω παρει στον συγκεκριμενο οικο με αρκετα καλές εντυπώσεις αλλα δεν ηταν εκει.
...
.....οχι ρε συ....χαχαχαχαχα.....βλεπεις πολυ σινεμα .....αυτο γινοταν μια εποχη γιατι τοτε ο νομος για την μοιχεια..οχι την πορνεια.... οριζε οτι για να υπαρξει αδικημα θα πρεπει το ζευγαρι να πιαστει επ αυτοφορω δηλ στα πρασαΑυτος που ειναι δωματιο μαζι της εκεινη την στιγμη πηγαινει με τα γαμωσεντονα στο τμημα??
Ολοι εθελοτυφλουμε,ολοι κοροιδευουμε εαυτους και αλλήλους και όλοι πεφτουμε απο τα συννεφα της υποκρισιας ενω τα σαλια μας ετρεχαν σαν πεινασμενου λυκου που αντικρυζει το ανήμπορο-να αντιδρασει-θυμα του.
"Ελπιζω να μην ειναι ανήλικη"," τι κρίμα","ειναι δυνατον;" αφου προηγουμενως εγινε λαϊκό ξεμουνιασμα της μικρης.
Και ζησαμε εμεις καλα και η μικρη καλύτερα...
Το σκατί χρώμα το έχει το γυφταριό.ποια η διαφορα μελαχρινης και καστανης ;;; εγω γιατι νομιζα τοσα χρονια οτι ειναι το ιδιο σκατί χρωμα ;;;
Λίγο πριν τη λήξη της β΄βάρδιας ξαναμπήκα στο Ιάσονος 36 για τη Ζακλίν,κλαίω για τα πεταμένα δεκάευρα και εικοσάευρα από δω κι από κει που έχω δώσει κατά καιρούς,η κοπέλα παίρνει επάξια το μεροκάματο!Αξίζει βέβαια τα εύσημα και η ευγενεστάτη υπηρεσία,σε μένα τουλάχιστον αφήνει αρκετό χρόνο αβάντζο!
Ολοι εθελοτυφλουμε,ολοι κοροιδευουμε εαυτους και αλλήλους και όλοι πεφτουμε απο τα συννεφα της υποκρισιας ενω τα σαλια μας ετρεχαν σαν πεινασμενου λυκου που αντικρυζει το ανήμπορο-να αντιδρασει-θυμα του.
"Ελπιζω να μην ειναι ανήλικη"," τι κρίμα","ειναι δυνατον;" αφου προηγουμενως εγινε λαϊκό ξεμουνιασμα της μικρης.
Και ζησαμε εμεις καλα και η μικρη καλύτερα...
Τύπε μου γιατί το λες αυτό; Σύμφωνα με τον rigormortis, τον Duke Nukem και άλλους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ εδώ μέσα δεν υπάρχει γαμήσι στα μπουρδέλα. Πρόκειται μόνο για αυτοϊκανοποίηση.
Δεν θα το'λεγα!Θέλω πολλές ώρες πτήσης ακόμα...Πάντως τύπε αυτή τη στιγμή παίζει να είσαι ο Νο1 μπουρδελιάρης εδώ μέσα. Δεν κάνω πλάκα.
Οτιδηποτε αλλο ειναι βιασμος.
Μία φορά μαλάκας πάντα μαλάκας...
δεν σε είδα να κάνεις παράθεση σε όλους τους άλλους εκτόςπροφεσορα που την λένε μελαχρινη.... τελικά έχεις μεγάλο κόλλημα και κόμπλεξ
διακρινω μια αψημαχια αναμεσα στους δυο ?
ρε γραψτε καμια ενημερωση και αφηστε τις παπαριες !
Αλλες 2 καταθεσεις στην απροοπτη καταδρομικη μου το σ/κ ηταν στην Ινα στο Φυλης 61 2η βαρδια και στη Μαρια στο Φωκαιας17Α 1η βαρδια.
Η Μαρια ειναι μελαχρινη μουναρα με ωραια 3αρια βυζομπαλα και τελειο σωμα. Προκειται για κλασικη περιπτωση ρουμανας απο αποψη υπηρεσιων. Εαν εισαι απαθης θα σου προσφερει τυπικες υπηρεσιες. Εαν ομως ασχοληθεις μαζι της και καταφερεις να την καυλωσεις θα στα δωσει ολα.
Η Ινα ειναι μελαχινο αλβανιδακι με υπεροχο κωλο, συμπαθητικο προσωπακι με μοναδικο μειονεκτημα το σαπιο βυζι αποτελεσμα εγκυμοσυνης θηλασμου. Γι αυτο και ντρεπεται να βγαλει το σουτιεν της. Προσωπικα δεν με ενοχλει και φροντιζω να της το δειχνω γλυφοντας τα με τις ωρες καθε φορα για να νιωσει ανετα. Με την Ινα γνωριζομαστε καιρο απο τοτε που δουλευε στο Εξηκιου18 και εχω περασει 5-6 φορες μαζι της. Απο υπηρεσιες δεν λεει και πολλα, αλλα προκειται για amateur φαση η οποια με διεγειρει πολυ.
εσύ τι ακριβώς προσφέρεις σε αυτό το site γιατί
κάπου σε χάνω