You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Vizarazu3000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
Αλιόνακαλησπερα στην κοινοτητα εχουμε να προτεινουμε καμια καλη στο κλαρινο (ενδιαφερομαι μονο για αυτο οχι )pm ευπροσδεχτα....
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ξερουμε που δουλευουνε πλεον οι αδερφες κου, αννα και χριστινα
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.780
- Πόντοι
- 14.615
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
Κολωνού 23: Ντενίσα. Η κοπέλα είναι τελείως μη μου άπτου, όπως ακριβώς με καυλώνει. Της έγλειψα τα πόδια, έβαλα μόνος μου την καπότα, δεν την άφησα να μου πάρει πίπα και τη γάμησα ιεραποστολικά με τα πόδια της στο στόμα μου - όπως ακριβώς κάνω πάντα.
Το σημερινό ΓΑΜΗΣΙ το αφιερώνω σε όσους δεν μπορούν να γαμήσουν με απλό πρόγραμμα στο 10-λεπτο, σε όσους κάνουν κρεμπιέδες σε ναυάγια της ζωής, σε όσους δίνουν ακάποτες πίπες σε σάπιες μασέλες και κυρίως σε όλους όσους ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ βράδυ και πρωί.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.780
- Πόντοι
- 14.615
Μια υπηρέτρια (νομίζω η Εύα) είχε εξηγήσει το φαινόμενο, λέγοντας ότι μερικές μικρές "γίνονται τζάμπα πουτάνες".παντως κατι συμβαινει με τα πιπινια και εξαφανιζονται γρηγορα ειδικα αυτα που εχουν σφιχτο μουνακι, να θυμισω περιπτωση μιας κορασιδας ονοματι ρωξανα στο φωκαιας 19 γαμω τα μουνακια γαλακτος που εξαφανιστηκε μετα απο δυο εβδομαδες κ καποιος απο δω μεσα μου ειπε οτι τα εφτιαξε με εναν αφγανο ,μαλλον με τρολαρε .
δευτερη περιπτωση ατζελινα φωκαιας 17 β επισης γαλακτος μετα απο λιγο καιρο ,λιγοτερο απο τρεις εβδομαδες εξαφανιστηκε .
τωρα εχουμε τη λωρη που εμφανισιακα ειναι καλο πιπινι ,εγω προσωπικα περασα καλα ,που παλι εξαφανιστηκε .
Δηλαδή βγαίνουν για λίγο στο κλαρί, τρώνε καμιά 400ριά - 500ριά ψωλές, τσεπώνουν 4-5 χιλιάρικα και επιστρέφουν στα χωριά τους, συνήθως στη Μολδαβία.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Μια υπηρέτρια (νομίζω η Εύα) είχε εξηγήσει το φαινόμενο, λέγοντας ότι μερικές μικρές "γίνονται τζάμπα πουτάνες".
Δηλαδή βγαίνουν για λίγο στο κλαρί, τρώνε καμιά 400ριά - 500ριά ψωλές, τσεπώνουν 4-5 χιλιάρικα και επιστρέφουν στα χωριά τους, συνήθως στη Μολδαβία.
Σε εμενα ειχε πει οτι τις καλοπαντρευει με επιχειρηματιες. Γενικως δεν ειναι να την παιρνεις στα σοβαρα.
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Μεταξουργείο 3η βάρδια
Αχιλλέως 48Β: Μαίρη ακα
Μαραθώνος 59: Τάνια -ΦΟΛΑ-
Μαραθώνος 59Α: Ντιάνα ακα τελειωτικό
Κολωνού 30Β: 1ος όροφος Όλγα
2ος όροφος Κατερίνα, Αλίνα από Ιάσωνος 10
Κολωνού 15 αριστερά: Μάγδα
Ιάσωνος 1Β: Ρίτα ακα
Ιάσωνος 20Α: Μόνικα -ΦΟΛΑ-
Ιάσωνος 20Β: Ντάνα ακα
Μ. Αλεξάνδρου 15: Ναταλί ακα τελειωτικό
Μαραθώνος 59: Τάνια -ΦΟΛΑ-
Μαραθώνος 59Α: Ντιάνα ακα τελειωτικό
Κολωνού 30Β: 1ος όροφος Όλγα
2ος όροφος Κατερίνα, Αλίνα από Ιάσωνος 10
Κολωνού 15 αριστερά: Μάγδα
Ιάσωνος 1Β: Ρίτα ακα
Ιάσωνος 20Α: Μόνικα -ΦΟΛΑ-
Ιάσωνος 20Β: Ντάνα ακα
Μ. Αλεξάνδρου 15: Ναταλί ακα τελειωτικό
Kylo_Ren
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2016
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Επίσης ψάχνοντας για μαύρη σάρκα πήρα τηλέφωνο ΜΕΓΑΛο μύστη και γνώστη. Μου είπε να πάμε Μεταξουργείο . Αφήσαμε το αμάξι εξω απο ένα καφενείο,που ήταν ολοι λιώμα εκει στην Ιασωνος και με πηγε στο νουμερο 36 νομιζω. Με 10€ ηταν μια μαυρουλα δεν κράτησα ονομα,πολυ καλη. 69 δεν εκανα αν και μολις ειχε ανοιξει το μαγαζι. Πολύ βρώμα η περιοχη και ο φίλος πηγε και περιμενε στο αμαξι,μην γινει τιποτα περιεργο. Όταν φευγαμε ειδαμε παρακατω 2 σπασμένα τζαμια αυτοκινητων,μην τα αφήνετε εκει γύρω.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
==
Kαι το κτήριο λεει πωλείται ? .. Δινει και κινητο ..
==
Πραιτωριανός
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
==
Ενδιαφερεσαι να το αγορασεις τυπε;
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Πριν από λίγο στην Κολωνού
30 ισόγειο νταρια,η ξανθιά busty τουμπανατη κοπέλα
30 πρώτος όροφος ντανα,ξανθια νταρντανε πληθωρικη κοπελα την οποία εχω δει ξανά Ιάσωνος 10
30 δεύτερος όροφος ντιανα,ψηλη μελαγχροινη νταρντανε κοπελα την οποία είχα δει επισης Δροσοπούλου 97 πριν λίγο καιρό
32 όροφος η λεπτή μινιόν ξανθια μεγκυ και η μαγκνταλενα,καστανομελαγχροινη κοπελα με λεπτό κανονικό κορμι,γυρω στο 1,70,πιθανόν ρουμανικής προέλευσης
Για όσους θέλουν να κινηθούν στο κέντρο έχει πορεία ,δείγμα οτι κάτι αρχίζει να κινείται ξανά στον τοπο
Y.Γ Δεν ανεφεραν ρωσε μου λεπτομερειες
30 πρώτος όροφος ντανα,ξανθια νταρντανε πληθωρικη κοπελα την οποία εχω δει ξανά Ιάσωνος 10
30 δεύτερος όροφος ντιανα,ψηλη μελαγχροινη νταρντανε κοπελα την οποία είχα δει επισης Δροσοπούλου 97 πριν λίγο καιρό
32 όροφος η λεπτή μινιόν ξανθια μεγκυ και η μαγκνταλενα,καστανομελαγχροινη κοπελα με λεπτό κανονικό κορμι,γυρω στο 1,70,πιθανόν ρουμανικής προέλευσης
Για όσους θέλουν να κινηθούν στο κέντρο έχει πορεία ,δείγμα οτι κάτι αρχίζει να κινείται ξανά στον τοπο
Y.Γ Δεν ανεφεραν ρωσε μου λεπτομερειες
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Πριν από λίγο στην Κολωνού
32 όροφος η λεπτή μινιόν ξανθια μεγκυ και η μαγκνταλενα,καστανομελαγχροινη κοπελα με λεπτό κανονικό κορμι,πιθανόν ρουμανικής προέλευσης
Καποια με ελευθερο στοματικο;
Vizarazu3000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
Η Σακιρα ηταν λογικα.Επίσης ψάχνοντας για μαύρη σάρκα πήρα τηλέφωνο ΜΕΓΑΛο μύστη και γνώστη. Μου είπε να πάμε Μεταξουργείο . Αφήσαμε το αμάξι εξω απο ένα καφενείο,που ήταν ολοι λιώμα εκει στην Ιασωνος και με πηγε στο νουμερο 36 νομιζω. Με 10€ ηταν μια μαυρουλα δεν κράτησα ονομα,πολυ καλη. 69 δεν εκανα αν και μολις ειχε ανοιξει το μαγαζι. Πολύ βρώμα η περιοχη και ο φίλος πηγε και περιμενε στο αμαξι,μην γινει τιποτα περιεργο. Όταν φευγαμε ειδαμε παρακατω 2 σπασμένα τζαμια αυτοκινητων,μην τα αφήνετε εκει γύρω.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.780
- Πόντοι
- 14.615
Τώρα
Κων166 άνω
(α) Αλεξάνδρα, νεαρή, ολίγον γεμάτη, μελαχρινή, μακρύ μαλλί μέχρι τη μέση. Αξιόλογα βυζιά και κώλοι.
(β) Μια γυναίκα - κύβος: Ξανθή, Ρωσίδα, αλλά παντού κυβοποιημένη από τα πολλά κιλά. Κρίμα, γιατί έχει ωραία χαρακτηριστικά.
Κων166 κάτω
Η Αποκάλυψη της Αικατερίνης
Έως 30 ετών, ωραίο πρόσωπο, εκφραστικά μάτια, υψηλοτάτη, λεπτοτάτη, πολύ περιποιημένη, τατού σε αριστερό χέρι - πόδι και στη βουβωνική χώρα, κόσμημα στον ομφαλόν...
Την καταγάμησα πάραυτα.
Κων166 άνω
(α) Αλεξάνδρα, νεαρή, ολίγον γεμάτη, μελαχρινή, μακρύ μαλλί μέχρι τη μέση. Αξιόλογα βυζιά και κώλοι.
(β) Μια γυναίκα - κύβος: Ξανθή, Ρωσίδα, αλλά παντού κυβοποιημένη από τα πολλά κιλά. Κρίμα, γιατί έχει ωραία χαρακτηριστικά.
Κων166 κάτω
Η Αποκάλυψη της Αικατερίνης
Έως 30 ετών, ωραίο πρόσωπο, εκφραστικά μάτια, υψηλοτάτη, λεπτοτάτη, πολύ περιποιημένη, τατού σε αριστερό χέρι - πόδι και στη βουβωνική χώρα, κόσμημα στον ομφαλόν...
Την καταγάμησα πάραυτα.
Ζεν Κρεμπιέ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2015
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Και μενα πριν 3-4 χρονια πηγαν να μου σπασουν το αμαξι σε κεινο το σημειο μπροστα στα ματια μου. Προσφατα ανοιξαν και το αναξι ενος φιλου εκει και γενικα σπανε/ανοιγουν πολυ στην περιοχη.Επίσης ψάχνοντας για μαύρη σάρκα πήρα τηλέφωνο ΜΕΓΑΛο μύστη και γνώστη. Μου είπε να πάμε Μεταξουργείο . Αφήσαμε το αμάξι εξω απο ένα καφενείο,που ήταν ολοι λιώμα εκει στην Ιασωνος και με πηγε στο νουμερο 36 νομιζω. Με 10€ ηταν μια μαυρουλα δεν κράτησα ονομα,πολυ καλη. 69 δεν εκανα αν και μολις ειχε ανοιξει το μαγαζι. Πολύ βρώμα η περιοχη και ο φίλος πηγε και περιμενε στο αμαξι,μην γινει τιποτα περιεργο. Όταν φευγαμε ειδαμε παρακατω 2 σπασμένα τζαμια αυτοκινητων,μην τα αφήνετε εκει γύρω.
Γενικα καλυτερα να το αφηνεις κοντα στην πλατεια μπροστα στο Imperial γιατι εχει 2 φαγαδικα εκει και ειναι καπως πιο ασφαλες.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Πριν από λίγο επίσκεψη στην Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο Κατερίνα,η αφορμή της βόλτας για να δω την Κατερίνα την οποία περιέγραψε ο Οξαποδώ
Πράγματι η ποιότητα της εμφάνισης της, δικαιολογεί απόλυτα τα θετικα σχόλια του
Ψηλή καστανή με λεπτό σώμα,ωραίο πρόσωπο,αρχοντικό παρουσιαστικό,εξαιρετική παρουσία
Ιωαννίνων 3 ναταλι,καστανή κοπέλα γύρω στο 1,70,ωραίο σχετικα σώμα και γλυκο σαλοναρισμα στο σαλονι
Επισης μου άρεσε πολύ,πιο σέξι και εκφυλη αυτή,πιο κομψή η Κατερίνα
Ο τρελορωσος crazy Ivan θα πρέπει να βγάλει αλλα δέκα ευρώ απο το πορτοφόλι του για ελεύθερο στοματικό
Ιωαννίνων 5 σ ένα υπέροχο χώρο στουντιακων προδιαγραφών δούλευε η λαουρα από Ρεμούνδου 21 ισόγειο με 20 ευρώ και εδώ
Ψηλη μελαχρινή με κανονικό κορμί και πιο ανοικτή περιφέρεια με κωλαρα
Κωνσταντινουπόλεως 132 στούντιο δυο κοπέλες,εμμανουελα η καυλα και η νατασα
Περιγραφές στη συνέχεια
Ψηλή καστανή με λεπτό σώμα,ωραίο πρόσωπο,αρχοντικό παρουσιαστικό,εξαιρετική παρουσία
Ιωαννίνων 3 ναταλι,καστανή κοπέλα γύρω στο 1,70,ωραίο σχετικα σώμα και γλυκο σαλοναρισμα στο σαλονι
Ο τρελορωσος crazy Ivan θα πρέπει να βγάλει αλλα δέκα ευρώ απο το πορτοφόλι του για ελεύθερο στοματικό
Ιωαννίνων 5 σ ένα υπέροχο χώρο στουντιακων προδιαγραφών δούλευε η λαουρα από Ρεμούνδου 21 ισόγειο με 20 ευρώ και εδώ
Περιγραφές στη συνέχεια
ΠαΛούκι Λουκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Πριν από λίγο επίσκεψη στην Κωνσταντινουπόλεων 166 υπόγειο Κατερίνα,η αφορμή της βόλτας για να δω την Κατερίνα την οποία περιέγραψε ο Οξαποδώ
Περιγραφές στη συνέχεια Πριν από λίγο επίσκεψη στην Κωνσταντινουπόλεων 166 υπόγειο Κατερίνα,η αφορμή της βόλτας για να δω την Κατερίνα την οποία περιέγραψε ο Οξαποδώ
Περιγραφές στη συνέχεια
Γιατί τα γράφεις 2 φορές ρε τύπε;
Και με τη μία καταλαβαίνουμε όσο μπορούμε, τα γραφόμενά σου.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.780
- Πόντοι
- 14.615
Κάνει λάθη, γιατί τρέμει από τη στιγμή που είδε την Αικατερίνη στο υπόγειο Κων166.Γιατί τα γράφεις 2 φορές ρε τύπε;
Και με τη μία καταλαβαίνουμε όσο μπορούμε, τα γραφόμενά σου.
Kylo_Ren
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2016
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Ναι΄φιλέ μου,ο φίλος έχει Mercedes και δεν έλεγε να του κάνουν ζημιά. Έτσι περίμενε μέσα στο αμάξι. εκεί μπροστά σε ένα καφενείο (Άρτα,νομίζω) με τρελούς που ούρλιαζαν χωρίς λόγο,μεταξύ τους.
Και μενα πριν 3-4 χρονια πηγαν να μου σπασουν το αμαξι σε κεινο το σημειο μπροστα στα ματια μου. Προσφατα ανοιξαν και το αναξι ενος φιλου εκει και γενικα σπανε/ανοιγουν πολυ στην περιοχη.
Γενικα καλυτερα να το αφηνεις κοντα στην πλατεια μπροστα στο Imperial γιατι εχει 2 φαγαδικα εκει και ειναι καπως πιο ασφαλες.
Σωστός έτσι την είπε,η τσα2Η Σακιρα ηταν λογικα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις