Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 214 άτομα (15 μέλη και 199 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
αν λεμε την ιδια που μαλλον λεμε την δοκιμασα ...

και ελευθερο στοματικο προσφερε

μολις ειδα τα δοντια της ομως και δυστηχως το ειδα στο δωματιο οχι απ εξω ξενερωσα...

κλασικη αλβανιδοκωλαρα οπου και απο εκει ειναι κατα 99%

στο δωματιο σε αφηνει να τη κανεις οτι θες και της αρεσει απο το κωλο να τη γαμας δυνατα προσωπικα τη γαμαγα με ολη μου τη δυναμη και αυτη φωναζε πιο δυνατα

Ελένη, παλιά καράβανα-πρωην Φυλής 66δ και Φωκαίας 25α.
Και στην εμφανιση και στο δωμάτιο όπως ακριβώς την περιγράφεις.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.088
Πόντοι
6.796

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
Ξέχασα να σου πώ ότι είναι 1.50, είναι καλή κοπελίτσα και πρόσχαρη, και το νινί της μυρίζει για κάποιο λόγο.
αμα είναι στυλιαρι ολα τα αλλα έρχονται σε δευτερη μοιρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
Εδώ και 4 χρόνια που δουλεύει και από 300 μαγαζιά που έχει περάσει εξακολουθεί να είναι καινούρια;;;
σε ποιά μαγαζιά έχει δουλέψει???γιατι αν έχει στο μετάξι το θεωρω απίθανο να μην την έχω παρει :grin: :grin: :grin: :grin:

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.783
Πόντοι
5.267
τυποι καμια καλη χοντρη μετα τις 11 σε ποια μαγαζακια να παω?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Η μάχη της κατηγορίας "φτερού" (εγώ) με τη "μεγάλη" (Ζακλίν) στο Ιάσονος 36 έληξε ισόπαλη! Εγώ την είχα στο πλάνο από προηγούμενες βόλτες, αυτή με είχε σταμπάρει ομοίως, οι... λογαριασμοί λύθηκαν και άνοιξαν ταυτόχρονα με εκατέρωθεν σπασμούς και βογγητά!Και τι κάνουμε όταν με το καλό επιστρέψει η Νίκα;"Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα!"

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.783
Πόντοι
5.267
ρε παιδια μια χοντρη μετα τις 11 να παμε να γαμησουμε πειτε κανα σπιτακι

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Για τους λατρεις των Λατινων κοριτσιων... Πετυχα μια ομορφουλα Λατινα στην δευτερη βαρδια στον οικο Φυλης 69. Μου φανηκε ενδιαφερουσα σαν παρουσια, με αερατο σαλοναρισμα, η τσατσα ειπε απλο προγραμμα κ 69 αλλα την εκοψα για περισσοτερα. Ρωτησα το ονομα της κ μου ειπε Βαλερια. Το μυαλο μου πηγε σε καποια που δουλευε σε καποια στουντιο επι της Συγγρου παλαιοτερα. Δεν δοκιμασα γιατι ειχε προηγηθει συνεδρια, αν γνωριζει καποιος περισσοτερα ας μας ενημερωσει...

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Επισης να αναφερω κ για την επισκεψη μου στο φυλης 109 κατω. 2η βαρδια... Η χορευτρια Μιρα.

Ενα μιλφ με καλλιγραμο για την ηλικια της σωμα. Με αερα εμπειρης γυναικας με επεισε να δοκιμασω. Λοιπον η κοπελα ενω ανακοινωθηκε απλο προγραμμα, μου εκανε ελευθερο στοματικο, εφοσον διαπιστωσε πως τηρουσα τις προδιαγραφες HACP, καθαριοτητας δηλ, κ περιποιηση ολης της περιοχης.

Στο σεξ δεν μου εβγαλε την καβλα που θα ηθελα, ισως δεν ημουν κ στην "μερα" μου, με αποτελεσμα μετα απο 18 λεπτα στο δωματιο, δεν ηρθε το επιθυμητο τελος.

Δεν μπορω να της προσαψω κατι αρνητικο βεβαια, γιατι το παλεψε οσο μπορουσε, δεν εχω παραπονο. Απλα δεν μου "βγηκε" μαζι της.

Πιστευω οτι το εχει παντως κ πολλοι θα μεινουν ικανοποιημενοι μαζι της. Επισης η τσατσα ηταν μες την καβλα, με βυζαρες κ προστυχο ντυσιμο, ολιγον γεματουλα βεβαια αλλα πολυ καβλιαρα.

Αυτα.... Καλο Βραδυ

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Μπράβο feelgood για την ενημέρωση.... :thumbsup: Πές μας όμως και λίγες λεπτομέρειες...!!! :)

Τελειωτικό στο στόμα κάνει???

Γλωσσόφιλα δίνει???

69???

Δάκτυλο στο μουνάκι δέχεται???

Αρχειδάκια γλείφει...???

:sunglasses:
Λοιπον... ευλογες οι ερωτησεις σου. Επειδη οπως προανεφερα δεν ημουν κ πολυ στα κεφια μου, αραξα κ αφησα αυτην να κανει παιχνιδι, κ αν με εφτιαχνε οπως θα ηθελα, θα αναλαμβανα κι εγω "δραση". Αυτο δεν επιτυγχανθηκε, οποτε το μονο που μπορω να σου πω ειναι πως μου εκανε ελευθερο στοματικο, με γλυψιμο στις μπαλες, κ ακομα πιο κατω, που με εξεπληξε. Δεν δοκιμασα για γλωσσοφιλα, 69, κ δαχτυλακια καθως δεν με "ξυπνησε" οπως θα ηθελα. Δεν της το χρεωνω γιατι μπορει να φταιω κι εγω την δεδομενη στιγμη. Στο τελος προσπαθησε κ με ελευθερο στοματικο να με τελειωσει αλλα δεν... πιστευω πως αν τελειωνα θα τα επαιρνε στο στοματακι της... στα τεσσερα επισης ειχε πολυ καλο στησιμο κ δεχοταν αδιαμαρτυρητα χαστουκακια... Πιστευω σε επομενη συναντηση να υπαρξει καλυτερη χημεια... ιδωμεν

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Επισης θελω να πω κ μια καλη κουβεντα για την Βαλεντινα στο Διδυμου 18 υπογειο.

Καλη εμφανιση, πολυ καλες υπηρεσιες, αψογη συμπεριφορα, κ μια πολυ ομορφη συνεδρια που θα επαναληφθει...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
βραδινο περασμα απο ρεμουνδου 21 ηταν η λαρισα και η κατριν , εδοκιμασθη η κατριν με μετριες εντυπωσεις ... ο χωρος πεντακαθαρος με πετσετουλα για ντουζακι και ολα τα ωραια !

ισως την επομενη φορα να ειναι καλυτερα !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
επισης ειδα στο διδυμου 16 μια νεα παρουσια αντζελα ωραια κοπελα με μαλλι μεχρι και τον κωλο! :P

η οποια ομως δηλωσε οτι σημερα ειναι και θα ξανα ειναι μετα απο καιρο παλι , βεβαια την ειχα πετυχει και πριν καμια εβδομαδα νομιζω , ωραια παρουσια !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
η αλιονα η χουβερ επισης στο διδυμου 18πανω , αυτη εχει ριζωσει για τα καλα εκει τελικα, τα επιπλεον κιλα που εχει βαλει της πανε , για τα υπολοιπα πιστευω οτι ολοι την γνωριζετε !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom