Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 205 άτομα (15 μέλη και 190 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στο Κολωνού 30 1ος όροφος βρήκα την Ντιάνα,μου το κράταγε... μανιάτικο που πρόσφατα αποχώρησα λόγω της αγενούς συμπεριφοράς της τσατσάς,και μου μήνυσε μέσω της υπηρεσίας ότι δεν ήθελε να περάσω!Φυσικά αποχώρησα χαμογελαστός,και κατέθεσα στη Σιμόνα στο Ιάσονος 19 κάτω.Νομίζουν μερικές ότι θα βρουν τον Picker τους να τις παρακαλάει,για να ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή τους και τις μετοχές τους!''Μ'αυτό το πλευρό να κοιμούνται!'',ας κρατήσουν τους μαυρούληδες για πελάτες... :uglystupid:

Έχεις παρακαλέσει πουτάνα; Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καύλα. Εγώ προσπαθώ να χαλάω τη σχέση μου μαζί τους και μετά να τις παρακαλάω.

Επισκέπτης
Ιασωνος 33 - Η μοναδικη οαση σημερα που ακουει στο ονομα Νικολ βεβαια, με τα κοκκινα εσώρουχα του το πιπινι, ηταν να το φας ολοκληρο, αλλα το δεκαρικο εμεινε  στη τσεπη μου, γιατι ανασταλτικος παραγοντας ηταν αυτή η τρωγλη που δουλευει αυτή η κοπελα. Κριμα δηλαδή γι αυτην. Ενταξει, ειπαμε, αλλα όχι κι ετσι...Δε θα γαμαμε και στις ποντικοφωλιες....

Τα παραλές τύπε, μπαζάκι είναι. Άσχημα δόντια, μεγάλο σαγόνι... Μια φορά που την πήρα μύριζε άσχημα η αναπνοή της.

Επισκέπτης
Τι να σας πω παιδια, πολυ λιγδα στη Φυλης απο τους Αφγανους. Μπαινουν παντου και κανουν μαλακιες και οι τσατσαδες τους βαζουν στα δωματια με 15 ευρω. Κανεις Αφγανος δε δεχεται να πληρωσει πανω απο 15 ευρω. Αυτη που η λιγδα στο δερμα τους βγαινει με το μυστρι. Σιχαθηκα που ακουμπησα τις πορτες γνωριζοντας οτι τις ακουμπανε οι Αφγανοι μπαινοβγαινοντας ολη μερα.

Προτιμώ να γαμάω μαζί με Αφγανούς παρά με ελεεινούς σχεσάκηδες και παντρεμένους. Και όποιος σιχαίνεται κάθεται σπίτι.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Έχεις παρακαλέσει πουτάνα; Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καύλα. Εγώ προσπαθώ να χαλάω τη σχέση μου μαζί τους και μετά να τις παρακαλάω.
:offtopic: Αν είσαι ιδιάζουσα ψυχιατρική περίπτωση,(γιατί  την ''πετριά'' μας και τα ''θεματάκια'' μας,κακά τα ψέμματα λίγο-πολύ όλοι τα έχουμε όσοι ασχολούμαστε μ’αυτόν τον χώρο...),ψάξ’το και λύσε το ''για το καλό σου'',φιλικά πάντα!Αντιγράφω τις ρήσεις παλιού μέγιστου μύστη του χώρου,ότι ''εμείς είμαστε οι νομοθέτες,και οι πουτάνες τα εκτελεστικά όργανα'',όπως επίσης και το ''οι πουτάνες γίναν γκόμενες,και οι γκόμενες πουτάνες!'' Κάνε σύνδεση και σύνθεση των παραπάνω,τα συμπεράσματα δικά σου...  ;)

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.293
Πόντοι
2.420
Αυτος ο κύριος θα συμφωνούσε μαζί σου!

Συνημμένα

• Leopold_von_Sacher-Masoch,_portrait.jpg
    Leopold_von_Sacher-Masoch,_portrait.jpg
    44,6 KB · Εμφανίσεις: 23

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Στο Φυλης 54 καινουριο πιπινι μελαχρινο λεπτο απο Ρουμανια. Η Ρουμανα της διπλανης πορτας θα την ελεγα. Την ειδα ψαρωμενη.

Φυλης 84 οροφος Ρωσιδα ψηλη με ωραιο μικρο βυζακι για γλυψιμο. Χυσιμο στα βυζακια και κωλος.

Και στο 67 λεει καποια καινουρια αλλα δεν την ειδα.

Τι να σας πω παιδια, πολυ λιγδα στη Φυλης απο τους Αφγανους. Μπαινουν παντου και κανουν μαλακιες και οι τσατσαδες τους βαζουν στα δωματια με 15 ευρω. Κανεις Αφγανος δε δεχεται να πληρωσει πανω απο 15 ευρω. Αυτη που η λιγδα στο δερμα τους βγαινει με το μυστρι. Σιχαθηκα που ακουμπησα τις πορτες γνωριζοντας οτι τις ακουμπανε οι Αφγανοι μπαινοβγαινοντας ολη μερα.

Ισχύει αυτό, τις προαλες η Άννα η ρουμάνα απο Φωκαίας  :tits: ενώ με πίπωνε μου έκανε τα παραπονά της ότι είχε μπει ένας Αφγανός και χαρακωνόταν στο κρεβάτι και ένας άλλος που τη γάμαγε για 20 λεπτά και μετά έκανε μανούρες και ζήταγε τα λεφτά του πίσω και πλάκωσαν και οι τσαίοι. 

Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Ισχύει αυτό, τις προαλες η Άννα η ρουμάνα απο Φωκαίας  :tits: ενώ με πίπωνε μου έκανε τα παραπονά της ότι είχε μπει ένας Αφγανός και χαρακωνόταν στο κρεβάτι και ένας άλλος που τη γάμαγε για 20 λεπτά και μετά έκανε μανούρες και ζήταγε τα λεφτά του πίσω και πλάκωσαν και οι τσαίοι. 

Αν ολα αυτά στα έλεγε την στιγμή που σε πίπωνε τότε τη στιγμή που τη γάμαγες τί σου έλεγε;
Για το ασφαλιστικό και τον Κατρούγκαλο;

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Φυλης 84 οροφος Ρωσιδα ψηλη με ωραιο μικρο βυζακι για γλυψιμο. Χυσιμο στα βυζακια και κωλος.

αν λεμε την ιδια που μαλλον λεμε την δοκιμασα ...

και ελευθερο στοματικο προσφερε

μολις ειδα τα δοντια της ομως και δυστηχως το ειδα στο δωματιο οχι απ εξω ξενερωσα...

κλασικη αλβανιδοκωλαρα οπου και απο εκει ειναι κατα 99%

στο δωματιο σε αφηνει να τη κανεις οτι θες και της αρεσει απο το κωλο να τη γαμας δυνατα προσωπικα τη γαμαγα με ολη μου τη δυναμη και αυτη φωναζε πιο δυνατα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Σε αυτό έχεις δίκιο. Εγώ θα γάμαγα και μέσα σε βούρκο. Πάω μόνο για την τιμή μου.

Η μιζερια και η δυστυχια της παλαι ποτε δοξασμενης πιατσας φτανει μεχρι το κοκαλο. Λογικο ειναι εκει να βρισκουν καταφυγιο καθλιπτικοι αγαπουληδες και αλλες περιπτωσεις οπως και οι γκαζομενοι καμικαζι του κρεμπιρ.

Την εποχη των Ρωσιδων δεν ευδοκιμουσαν τετοιες μοδες. Ο Ελληνας γλενταγε, γελουσε, χαιροταν το γαμησι. Σταματαω εδω την αναδρομη.

Ετσι φιλε πεστα να μαθαινονται. Ο αλλος προχτες αλωνιζε μεσα στο μπουρδελο, ανοιγε τα δωματια, εμπαινε στο καμαρακι, αλλοι μπλοκαρουν το διαδρομο και θελουν δυνατη σπρωξια για να σε αφησουν να περασεις. Ουτε στο Γυμνασιο δεν καναμε τετοιες μαλακιες. Με τις χαζομαρες ομως εχουν καταφερει να επιβληθουν. Και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ιδιοκτητες των μπουρδελων τα ανεχονται...

αν λεμε την ιδια που μαλλον λεμε την δοκιμασα ...

και ελευθερο στοματικο προσφερε

μολις ειδα τα δοντια της ομως και δυστηχως το ειδα στο δωματιο οχι απ εξω ξενερωσα...

κλασικη αλβανιδοκωλαρα οπου και απο εκει ειναι κατα 99%

στο δωματιο σε αφηνει να τη κανεις οτι θες και της αρεσει απο το κωλο να τη γαμας δυνατα προσωπικα τη γαμαγα με ολη μου τη δυναμη και αυτη φωναζε πιο δυνατα

Εδειξε βιασυνη;

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
καμια βιασυνη και βγηκα καθαρος απο πισω

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
ρε παιδια καμια καινουρια skinny παίζει?

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.088
Πόντοι
6.796
Πρίν λίγο Φ54α ή Αννούλα με τη κορμάρα της,

Φ54β Βαλέρια,

Φ56 Ναταλί, ρωσιδούλα με την οποία πέρασα, εν ολίγης μιλάει πολύ μέσα στο δωμάτιο ακόμη καί οταν τη γαμάς αυτή μπορεί να σου
              λέει διάφορα άσχετα, και πρέπει να κόψει κάτι γούτσου γούτσου που κάνει και κάτι θα σου φάω τη κοιλίτσα κτλ. κατά τα άλλα
              διεκπαιρωτικη και αυτή μέσα.

Φ66 Ρενάτα και 4 άτομα αναμονή να περάσουν δωμάτιο.

Φ65 όροφος η Εμαννουέλα, πέρασα και σε αυτή, ok τα κλασσικά σιγά πονάω που το λέει απο τότε που κάνει αυτή τη δουλειά, αλλά τι
                    να πονάει που τέτοιο πηγάδι για να πονέσει πρέπει να μπει πούτσα αλόγου μέσα, και τα κλασσικα που όπως και να τη βάλεις
                    στα 20sec σου λέει μόνη της να αλλάξει στάση και κυρίως προτιμάει στα 4.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
καμια βιασυνη και βγηκα καθαρος απο πισω

Τοτε αξιζει μια δοκιμη και ας ειναι σαπροδοντα.

Φίλε μου είσαι σίγουρος ότι ζεις Αθήνα;
Ποιοι και πόσοι ιδιοκτήτες μαγαζιών είναι Έλληνες;

Δυο εχω γνωρισει προσωπικα αρα μπορει να κανω λαθος.

Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Βέργας 3 αριστερά 2η βάρδια όνομα Ντέλια, ποιο skinny γαμάς σκέτα κόκαλα.

Εδώ και 4 χρόνια που δουλεύει και από 300 μαγαζιά που έχει περάσει εξακολουθεί να είναι καινούρια;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom