Στο Κολοκυνθούς 38 πάνω,περιμένω τη milf Ειρήνη,ψηλή ξανθιά αδύνατη Ρωσσόφωνη να βγει από δωμάτιο,ρωτάει η υπηρεσία προηγούμενο συναγωνιστή παππού "πώς περάσατε;","αυτή είναι το κάτι άλλο!",κι έσερνε τα βήματά του στην έξοδο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sorry για το σπαμάρισμα,αλλά λόγω της ημέρας πιστεύω ότι δικαιολογείται...
Οι παλιές Ρωσσίδες εργαζόμενες στον χώρο του αγοραίου έρωτα κάθε μορφής,(μπουρδέλα,στριπτιζάδικα,κωλόμπαρα,κλπ),που έχουν προλάβει τη δραχμή,συνιστούν να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ,γιατί τότε ο κόσμος είχε λεφτά και ξόδευε,ενώ τώρα μόνο την ημέρα βόλτα,το βράδυ "καληνύχτα!" Όλα αυτά σε ελεύθερη απόδοση στα λεγόμενα της Ειρήνης στο Κολοκυνθούς 38...
Οι παλιές Ρωσσίδες εργαζόμενες στον χώρο του αγοραίου έρωτα κάθε μορφής,(μπουρδέλα,στριπτιζάδικα,κωλόμπαρα,κλπ),που έχουν προλάβει τη δραχμή,συνιστούν να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ,γιατί τότε ο κόσμος είχε λεφτά και ξόδευε,ενώ τώρα μόνο την ημέρα βόλτα,το βράδυ "καληνύχτα!" Όλα αυτά σε ελεύθερη απόδοση στα λεγόμενα της Ειρήνης στο Κολοκυνθούς 38...
ηδονοβλεψίας
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εσενα σε δπιρεαζουν πολυ οι κοπελες μου φαινεται μανSorry για το σπαμάρισμα,αλλά λόγω της ημέρας πιστεύω ότι δικαιολογείται...
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
μεγαλη βολτα χθες σαββατο και παρασκευη.πρωτη επισκεψη σε κολονου 32
μια κοπελα με γυαλια μεγαλο βυζι και χαμογελαστη στο σαλονι.ρωσσιδα δηλωσε
καστανοξανθη μετριου αναστηματος,ονομα δν θυμαμαι.μηδεν προκαταρκτικα δν
μιλαει παρα ελαχιστα ελληνικα,ξενεροσα,δν ταιριαξε η χημεια μας,πηρα τα χρηματα μου
πισω και αποχωρησα.συνεχεια σε ιασωνος 37 νομιζω,μια τσιγγανα μαυριδερη στυλιαρι
απο θεσ/νικη δηλωσε.μικρο βυζι,μικρη συμμετοχη και τιποτα ιδιαιτερο εκτος του
οτι την ωρα του χοσε πιανοντας τον κωλο της αισθανθηκα κατι σαν σπυρι η ελια.δν το ειδα
τι ακριβως ηταν.συνεχεια σε φυλης οπου το επιπεδο σαφως καλυτερο.διδυμου πρωτα
η κατερινα η σερβα με δωματια συνεχομενα αλλα βυζι μεχρι τον αφαλο,δν μου
εκανε το κλικ να περασω.πιο κατω η καρολινα με ραστα μαλλι,χαμογελο εκανα
μαλακια που δεν μπηκα,πρεπει να ναι φωτια μεσα.φυλης 109 η βουλγαρα τζουλια,ξανθο βουλγαρακι
με λιγο μπακα, μαλακο δερμα ντουζακι στο δωματιο ,πολυ καλη συμμετοχη και επιτυχημενη καταθεση.
φυλης 65φοβερο κορμι στυλιαρι σαλοναρισε ολογυμνη,μοιραζοντας φιλακια.στα υποψιν.
τελος στην εξηκιου,στο μεσαιο με την πρασινη πορτα,μια μαρια μιλφ αδιαφορο σωμα
αλλα τελικα πολυ καλη στο δωματιο.σορρυ για οσα ονοματα και τσαρδια δν θυμαμαι
ακριβως να τα πω αλλα ειναι πολλα για μενα
μιλαει παρα ελαχιστα ελληνικα,ξενεροσα,δν ταιριαξε η χημεια μας,πηρα τα χρηματα μου
πισω και αποχωρησα.συνεχεια σε ιασωνος 37 νομιζω,μια τσιγγανα μαυριδερη στυλιαρι
οτι την ωρα του χοσε πιανοντας τον κωλο της αισθανθηκα κατι σαν σπυρι η ελια.δν το ειδα
μαλακια που δεν μπηκα,πρεπει να ναι φωτια μεσα.φυλης 109 η βουλγαρα τζουλια,ξανθο βουλγαρακι
με λιγο μπακα, μαλακο δερμα ντουζακι στο δωματιο ,πολυ καλη συμμετοχη και επιτυχημενη καταθεση.
φυλης 65φοβερο κορμι στυλιαρι σαλοναρισε ολογυμνη,μοιραζοντας φιλακια.στα υποψιν.
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Respect παικτη! Αυτό θα πει καταιγιστική ενημέρωση!μεγαλη βολτα χθες σαββατο και παρασκευη.πρωτη επισκεψη σε κολονου 32
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
να σαι καλα φιλοςRespect παικτη! Αυτό θα πει καταιγιστική ενημέρωση!
Χατίρια δεν χαλάω,ειδικά όταν πρόκειται για ανέξοδες υποσχέσεις... ;)εσενα σε δπιρεαζουν πολυ οι κοπελες μου φαινεται μαν
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Έπρεπε και εσύ, όμως, να τους διευκρινήσεις ότι ο Λαφαζάνης είναι υπέρ της επιστροφής στη δραχμή και όχι ο Τσίπρας!!!Χατίρια δεν χαλάω,ειδικά όταν πρόκειται για ανέξοδες υποσχέσεις... ;)
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.299
- Πόντοι
- 2.420
Στο 32 ισόγειο πήγες φίλε; Μπας και γάμησες την Τζέσικα; Εγώ πάντως είχα περάσει καλά μαζί της.να σαι καλα φιλος
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
Στον ο ροφο πήγαΣτο 32 ισόγειο πήγες φίλε; Μπας και γάμησες την Τζέσικα; Εγώ πάντως είχα περάσει καλά μαζί της.
Η Τζέσικα η μελαχρινή είναι αστέρι
Την εψαξα αλλά δεν την βρήκα
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.175
- Πόντοι
- 506
εχω πετυχει πολλες φορες αλκαμενους 113 2 μιλφΞερουμε αν σε καποιο μπουρδελο δουλευουν δυο κοπελες στη βαρδια ωστε να μπωρουμε να τις παρουμε παρτουζα
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
κάτι off topic με ενημερώσεις, Τετάρτη πρωί γινόνταν ο κακός χαμός στην Μυλλέρου και Λεωνίδου...
πέτυχα το ντου, δένανε κόσμο από τα ρδέλα, μεγάλες μανούρες...
Είχα μέρες να γράψω κ το αναφέρω καθότι εκδόθηκε και δελτίο τύπου
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.175
- Πόντοι
- 506
δενανε και πελατες?κάτι off topic με ενημερώσεις, Τετάρτη πρωί γινόνταν ο κακός χαμός στην Μυλλέρου και Λεωνίδου...
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
''έξω όλοι'' φώναζαν, οχι βέβαια πελάτες.δενανε και πελατες?
Επίσης ο Dude007, ένας ζωντανός πορνοενημερωτής της πιάτσας, που έχει λιώσει σόλες για καθημερινές ενημερώσεις πιστεύω πως θα έπρεπε να τύχει επιστροφής στον ιστότοπο καθώς έχει τιμήσει την φανέλα του με μάχιμο τρόπο
Δεν πέτυχα live την φάση να διαβάσω τι και πως έγινε mute.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Στο Φυλής 71 κάτω, πριν 3 χρόνια περίπου, έγινε πέσιμο στης Ευας την βάρδια με Άννα-Ιλόνα, περίμενα ήδη στο δωμάτιο και τότε έγινε το ΝΤΟΥ, πήρα το εικοσάρι πίσω και έφυγα...
...και πολλά λάστιχα στο "Beverly"...Επίσης ο Dude007, ένας ζωντανός πορνοενημερωτής της πιάτσας, που έχει λιώσει σόλες για καθημερινές ενημερώσεις πιστεύω πως θα έπρεπε να τύχει επιστροφής στον ιστότοπο καθώς έχει τιμήσει την φανέλα του με μάχιμο τρόπο
zac123
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 143
- Πόντοι
- 6
Συνάντηση με Βανέσα στο Φ59. Μαζί της και μια ψηλή ξεβράκωτη. Διάλεξα την Βανέσα γιατί ήταν πιο
χαμογελαστή. Της ξεκαθάρισα στο σαλόνι ότι θέλω προκαταρκτικά. Αυτή δεν κατάλαβε και της εξήγησα.
Δέχτηκε. Πλέον το έχω καθιερώσει και ζητάω προκαταρκτικά εκ των προτέρων.
Ήρθε στο δωμάτιο χαμογελαστή και ευδιάθετη. Γδύθηκε και αποκαλύφθηκε το νεανικό σώμα της
και τα υπέροχα βυζάκια της τα οποία άρχισα να πιπιλάω. Με χάιδευε και με φιλούσε και αυτή στο λαιμό
και το σώμα. Η πίπα της μέτρια αλλά είχα γίνει τούρμπο ήδη.
Πρώτη στάση στα 4 όπου άρχισε να φωνάζει δυνατά και ψεύτικα. Δεν με πείραξε όμως μιας και είμαι
πιπινολάτρης και τους συγχωρώ τέτοια μικροσφάλματα. Δεύτερη στάση ιεραποστολικά όπου και τελείωσα.
Ο χώρος καλούτσικος και η τσατσά ευγενική.
Η αλυσίδα του Φωκ27 ήταν κλειστή. Μόνο το υπόγειο ανοικτό.
χαμογελαστή. Της ξεκαθάρισα στο σαλόνι ότι θέλω προκαταρκτικά. Αυτή δεν κατάλαβε και της εξήγησα.
Δέχτηκε. Πλέον το έχω καθιερώσει και ζητάω προκαταρκτικά εκ των προτέρων.
Ήρθε στο δωμάτιο χαμογελαστή και ευδιάθετη. Γδύθηκε και αποκαλύφθηκε το νεανικό σώμα της
και τα υπέροχα βυζάκια της τα οποία άρχισα να πιπιλάω. Με χάιδευε και με φιλούσε και αυτή στο λαιμό
και το σώμα. Η πίπα της μέτρια αλλά είχα γίνει τούρμπο ήδη.
Πρώτη στάση στα 4 όπου άρχισε να φωνάζει δυνατά και ψεύτικα. Δεν με πείραξε όμως μιας και είμαι
πιπινολάτρης και τους συγχωρώ τέτοια μικροσφάλματα. Δεύτερη στάση ιεραποστολικά όπου και τελείωσα.
Ο χώρος καλούτσικος και η τσατσά ευγενική.
Η αλυσίδα του Φωκ27 ήταν κλειστή. Μόνο το υπόγειο ανοικτό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις