Πριν δυο ωρες. Εξηκίου στο ισογειο που βγαζει στο μικρο κουζινακι ,Ελλη,αξιόλογο μιλφακι,με ευχάριστη διαθεση και αρκετα καλο σωμα,ξανθιά. Βεργας στο πολυμπουρδέλο ,μονο δεξια μπηκα στο ισογειο,οπου εμφανισθηκε μια πολύ ψηλη κοπέλλα ,με καλες αναλογιες και καλη διάθεση.Ρωσιδα μαλλον. Φευγω και παω απέναντι,οπου μου σερβιριδσαν τη Μονικα, τοφφαλος και τυλιγμενη με υφασματα,σε πολύ σκοτεινο ντεκορ. Αποχωρω ευγενως,και κατέρχομαι της κοινων... ε του μπουρδελου Βεργας 6 υπογειο τα σκαλιά,οπου και εμφανίζεται ένα αδυνατο μπαζο,με ενισχυμενους βυζους.μετάλλαξη του Συριζα μαλλον. Ανερχομαι και πάλιν εις τον αυτό οικο απωλειας,οπου και ημιανώγειο ,οπου και η οπισθεν της θυρας τσατσά μου λεει περάστε,και την ιδια στιγμή κανει την εμφανιση της χαμογελαστή η ...Αντριάννα από Διδυμου 18α παλαιοτερον ... με ωραιο ντε πιές με μαυρα πουά επι λευκου φοντου,ως η συζυγος του Κυριου Ταρζάν. Της ειπα ότι νομισα προς στιγμην ότι αφιχθη εκ της ζούγκλας και απεχωρησα παραπατώντας και δηλωνωντας ότι θα επιστρεψω ξεμέθυστος ,για να καλυψω το ότι δεν ειχα σκοπό συναλλαγής.
Να σημειωσω ότι παρα το ότι εκαμε ζεστη, ολοι οι οικοι ειχαν σβηστα αιρ κοντισιον (πλην του Βεργας (αντριαννας) ,οπου δεν μπηκα και εφυγα από τη σκαλα χωρις να εισέλθω).Στη Λιοσιων,ηταν ανοιχτη η πορτα σε αυτό που είναι μεταξυ Βεργας και Εξηκιου,καμω ετσι και παραμερίζω το παραπέτασμα ,και από πισω ενηδρευε μια επιθετικη παικτρια του σούμο,οπου βεβαια και εφυγα αμεσως,ψελλιζοντας ασυνάρτητα φωνήματα,δια να διασκεδασω το πράγμα,φοβουμενος τα χειροτερα.
Προυσσης κλειστο,προς μεγαλη μου απογοητευσηη.
Ανερχομαι προς τη Διδυμου,οπου και στο 27 εμφανισθηκε αναξια λογου κοπελλα,στο 22 η Εβελινα ,οπου και φευγοντας αφιέρωσα δυο λεπτα εις το φιλοσοφικο πρόβλημα της προσληψεως της πραγματικοτητος υπο των ατομων,διοτι ,κατά τας αναφορας ωρισμενων,ανεμενα να δω μια σταρ του Χολλυγουντ,και αντ αυτης ειδα ένα αδυνατο πλάσμα που μου θυμισε
μεταξουργειο τριων δεκαετιων πισω.Μπαινω μετα στο ισογειο του 18,οπου και ειδα την Αλιονα,γνωστης παρουσίας σε ολους,που δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιρνει αυτό το βλοσυρο υφος όταν σαλονάρει. [Ιδου ποσα θεματα μελετης αναφυονται καθημερινως,περι των οποίων οι εδρες των πανεπιστημιων δεν ασχολούνται,προτιμώντας το αιωνιο κοπροσκυλιασμα των πασης φυσεως "εκπαιδευτικων" της δυστυχης αυτης χωρας] Συνεχιζω εντος ολιγου