Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 236 άτομα (20 μέλη και 216 επισκέπτες)

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.471
Πόντοι
3.057
Πολύ σωστή η άποψη του Αόρατου όπως και των άλλων παιδιών...  :hi:

Και μια και έγινε συγκεκριμένη αναφορά, η Χριστίνα η ξανθιά αδύνατη Ελληνοουκρανέζα στο Φωκαίας 27 υπόγειο και βεβαίως η μελαχροινή Καμέλια στο Φωκαίας 27 όροφος τιμούν (και με το πολύ παραπάνω...) το 20άρικο-και σε φουλ πρόγραμμα μάλιστα και οι δυο τους-τόσο ως προς τις υπηρεσίες που παρέχουν όσο και ως προς την άνεση χρόνου...

Να τα λέμε αυτά παιδιά!  :rockon:

Τι ωρες δουλευουν;;αν πεταχτω να τις δω τωρα που ετυχε και δε δουλευω θα ειναι εκει;;μια που δεν εχει τυχει να τις ξερω.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.015
Πόντοι
22.785
.......

..... ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ,τον περισπούδαστον καί εύκλεή dude 007......
Τα προσόντα της παρέπεμπουν σέ ένάρετον,άσπιλον,άμόλυντον,μειλίχια, καί προσηνή γυνή άρτι άποφοιτήσασα έκ παρθεναγωγείου καλογραιών........
μέ μίνι χιτώνιον τό οποίον έπικαλύπτη πλήρως τούς χυμώδεις ζωοδότες μαστούς της. :hi: :hi: :hi: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
.....

...... Λέξη: εὐκλεῆ (Κλιτικό Αρχαίας), Αρχική - Ριζική: κλέος < κλέω "δοξάζω"

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Αν δεν Αλλξουν Ροτα θα τις Φαει το Μαυρο Σκοταδι.Τα Ψεμματα τελειωσαν.
Καμία γκόμενα δεν... χάθηκε,πόσο μάλλον οι επαγγελματίες!(Βλ.και τη γνωστή παροιμία...). ;)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Τι ωρες δουλευουν;;αν πεταχτω να τις δω τωρα που ετυχε και δε δουλευω θα ειναι εκει;;μια που δεν εχει τυχει να τις ξερω.

Η Καμέλια δουλεύει πρωί και απόγευμα στο Φωκαίας 27 όροφος.

Η Χριστίνα απόγευμα (αν και την προηγούμενη εβδομάδα έκανε και κάτι πρωινά) στο Φωκαίας 27 υπόγειο.

Εάν τυχόν περάσεις και πάρεις κάποια (και αν θες βέβαια) πες μας  και τις εντυπώσεις σου!  :hi:

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.471
Πόντοι
3.057
Η Καμέλια δουλεύει πρωί και απόγευμα στο Φωκαίας 27 όροφος.

Η Χριστίνα απόγευμα (αν και την προηγούμενη εβδομάδα έκανε και κάτι πρωινά) στο Φωκαίας 27 υπόγειο.

Εάν τυχόν περάσεις και πάρεις κάποια (και αν θες βέβαια) πες μας  και τις εντυπώσεις σου!  :hi:

Να πω την αμαρτια μου δεν αντεχω να περιμενω μεχρι το απογευμα  :2funny:  θα πεταχτω τωρα το μεσημερακι και θα σας πω τα νεα.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Μέσα στην μιλφοέρημο,σαν όαση είναι η ξανθιά Αλινάρα σήμερα το πρωί στο Αλκαμένους 113!

Επέστρεψε και με σέξυ λευκό δαντελωτό κορμάκι-εσώρουχο έχει πετάξει τις ρωγάρες της έξω - για να μην πω λεπτομέρειες και για την μιλφοκωλάρα της!  :wanker:

Όσοι (μιλφο)πιστοί,προσέλθετε... :knockinb:

donrokavlone83

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Γειά μάγκες, κανά καλό πουτανάκι με γλυκό πρόσωπο, κανονικό σωματάκι, μικρής σχετικά ηλικίας έχει να προτείνει κανείς; :zfuck: :zfuck:
Όλες οι γνώμες δεκτές  :hi:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Με την Καμέλια φοβερή χημεία, συναγωνιστές. Δύο φορές σερί είχα καταθέσει, τη γαμούσα κανένα μισάωρο.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στη Φωκαίας...

▪Φωκαίας 27 όροφος:
Η Καμέλια την οποία και δεν κατάφερα να δω μια και ήταν κλεισμένη από συναγωνιστή για ωριαίο πρόγραμμα!  :knockinb: :zfuck:

▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Νέα εμφάνιση...
Η Χριστίνα...  :erection:
Καστανόξανθη κοπέλα.
Σχετικά ψηλή.
Με συμπαθητικό νεανικό προσωπάκι.
Με ωραίο αδύνατο σώμα με μικρό στήθος αλλά με μπάνικο κωλαράκι.   :kissass2:
Με απλό πρόγραμμα.

▪Φωκαίας 27 υπόγειο:
Η Παολάρα...  :boobies:
Μελαχροινή νταρντανοπιτσιρίκα με θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο ναζιάρικο-παιχνιδιάρικο στυλάκι...
Με λευκά ζουμερά καπούλια για πολλά χαστούκια!  :bottom:
Με κώλο στο πρόγραμμα.  :zfuck:

▪Φωκαίας 24:
Η Χριστίνα...
Η γνωστή καστανή σκουρόδερμη...
Ψηλή,με καλό αδύνατο σώμα...
Με ωραίο κώλο (με σέξυ μαύρο στρινγκάκι σήμερα...) τον οποίο και δίνει.  :wanker:

▪Φωκαίας 25β:
Η Άννα η Πολωνέζα η μικρόσωμη καστανή μιλφ με εξωτικό μαύρισμα.

▪Φωκαίας 25α:
Η Αλίνα...
Μελαχροινή πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο.
Σχετικά ψηλή με κορμί με ωραία πιασίματα...
Έχει μικρό στήθος αλλά καλό γεμάτο κώλο-μέσα στο πρόγραμμα.

▪Φωκαίας 19:
Η Πωλίνα η μελαχροινή ψηλή νταρντάνα με το όμορφο πρόσωπο και με το φουλ πρόγραμμα.

▪Φωκαίας 17β:
Η Μικαέλα...
Μελαχροινή πιτσιρίκα...
Με όμορφο προσωπάκι.
Με ωραίο αδύνατο κορμί.
Με μικρό στήθος και με καλοσχηματισμένο κωλαράκι.  :cum:
Με καυλωτικό κίτρινο μαγιουδάκι!
Σαφώς βελτιωμένη εμφανισιακά από την πρώτη φορά που την είδα...

Το Φωκαίας 17α είναι κλειστό.

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Καλημέρα αυτή την ώρα live συντομη περιστροφη σε λιγα μαγαζια στην αδεια φυλής

.....Φυλής136 Ιωάννα ή Μελαχρινή ο αρχιδομουρης γελοιος τσάτσος με την γραβάτα ως ξεπεσμένος μετρ(δανείζονται την ατάκα από τον φίλο Zero) φτηνου χαμαιτυπιου δεν την παρουσίασε λέγοντας μου ότι την γνωρίζω και με προέτρεψε να περάσω δωμάτιο για δοκιμή καλά του λέω
άντε γεια καλό βράδυ....
Αυτός ο γελοίος και μαλάκας τσάτσος στο Φυλής 136 έκανε τα ίδια και σε μένα την προηγούμενη Παρασκευή στις 1:00:
- "Έχεις την Ιωάννα?"
- "ναι, μπες στο δωμάτιο"
-"να τη δώ πρώτα"
- "Την ξέρεις, έρχεσαι συνέχεια"
- "Ρε πρώτη φορά έρχομαι 3η βάρδια"
- "δεν θα βγεί, μπες ή φύγε"
- "Ρε τρελέ, πώς να περάσω αν δεν ξέρω πώς είναι"
- "Δεν θα βγεί, μην περιμένεις"
- "φώναξε τη ρε απίθανε, να σου πει αν με έχει ξαναδεί"
Βγαίνει από μόνη της και παραδέχεται ότι με βλέπει για πρώτη φορά..
- "Και που ήξερες ότι τη λένε Ιωάννα?"
- "Από το Ίντερνετ ρε τύπε, όλοι μιλούν για σένα με τη γραβάτα"
- "Αααα, ναί?"
Έφυγα τρελαμένος και πήγα Αμαλία πού την είχα δει πριν και μου άρεσε...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
:offtopic: Το'χω γράψει και παλιότερα,με τσαντίζει αφάνταστα να με βάζουν στο δωμάτιο πριν αλληλοκοιταχτούμε και χαιρετηθούμε με την κοπέλα στο σαλόνι,ακόμα και αν είμαι τακτικός πελάτης.Το savoir vivre και το τακτ δεν υπάρχουν για πλάκα,όλα έχουν τη σημασία τους...  :woldman:

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
:offtopic: Το'χω γράψει και παλιότερα,με τσαντίζει αφάνταστα να με βάζουν στο δωμάτιο πριν αλληλοκοιταχτούμε και χαιρετηθούμε με την κοπέλα στο σαλόνι,ακόμα και αν είμαι τακτικός πελάτης.Το savoir vivre και το τακτ δεν υπάρχουν για πλάκα,όλα έχουν τη σημασία τους...  :woldman:
Πόσο μάλλον να σε βάζουν στο δωμάτιο χωρίς να ξέρεις την κοπέλα... :idiot:

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.471
Πόντοι
3.057
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στη Φωκαίας...

▪Φωκαίας 27 όροφος:
Η Καμέλια την οποία και δεν κατάφερα να δω μια και ήταν κλεισμένη από συναγωνιστή για ωριαίο πρόγραμμα!  :knockinb: :zfuck:

Ισα ισα την προλαβα δηλαδη.....14.07 βγηκα εγω απο το δωματιο μαζι της...φοβερο κοριτσι..με ''διαβασε'' χωρις να της ζητησω τιποτα και μου προσφερε οτι γυρευω...να χε και κανα κιλακι παραπανο καλα θα ηταν χεχεχε...ειχατε δικιο παντως το αξιζει το εικοσαρικο..εγω εφυγα με χαμογελο παντως.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Ισα ισα την προλαβα δηλαδη.....14.07 βγηκα εγω απο το δωματιο μαζι της...φοβερο κοριτσι..με ''διαβασε'' χωρις να της ζητησω τιποτα και μου προσφερε οτι γυρευω...να χε και κανα κιλακι παραπανο καλα θα ηταν χεχεχε...ειχατε δικιο παντως το αξιζει το εικοσαρικο..εγω εφυγα με χαμογελο παντως.
Καλά νέα δηλαδή!Μέσα στο... φολοτοπίο που αρχίζει να σκεπάζει τον ορίζοντα,μια ζωογόνος ηλιαχτίδα!

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.471
Πόντοι
3.057

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.471
Πόντοι
3.057
Να είσαι καλά φίλε μου που και πήγες αλλά και που μπήκες και στον κόπο να μάς πεις τις εντυπώσεις σου!  :hi:
Εγω πρεπει να ευχαριστω γιατι ηταν μια πληροφορια που μοιραστηκατε εσεις με το κοινο και δεν πηγε χαμενο το εικοσαρικο....αντε και σε επομενες χαμογελαστες καταθεσεις για ολους μας.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Συνήθως παίζει στο Κωνσταντινουπόλεως 166 ημιόροφος , αλλά δεν κατέβηκα σήμερα να δω , δεν είναι μοντέλα αλλά κάνουν φουλ  :pipa2:
Καλυμνου 48 Οροφος πρωινη βαρδια...Χριστινα κ Κατερινα...Ρωσιδες μιλφαρες κ "καλα" κλαρινα

ευχαριστώ παίδες τα σημείωσα και θα πάω για επισκόπηση  ;)
πολλα αλλα χρειαζεται να σου μιλησουμε στην ιδια γλωσσα με αυτην που ανεβαζεις κριτικες και.....κριμα αυτη η γλωσσα δεν διδασκεται πουθενα...

δεν χρειάζεται να  μιλήσεις στην δικιά μου παράξενη γλώσσα , εκφράσου όπως γουστάρεις  ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom