openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Χθές Φυλής 59 μετά τις 00:00...(Σε αυτό που είναι 3 τάνες μαζί)
Επιλογή ΒΑΝΕΣΣΑ...
Για τους λάτρεις των κοντοπούτανων....εξαιρετική επιλογή....Θα αφήσω κριτική
Ψάχνοντας απεγνωσμένα για κοντοπούτανο και ακολουθώντας την προηγούμενη κριτική (αλλά και παρότρυνση) του συναγωνιστή Crazy Ivan...έψαξα και βρήκα την κοντοπούτανη ηδονή...Βανέσα (η οποία δουλεύει 2η και 3η βάρδια όπως μου είπε)...
Ξανθό σγουρό (με αφρό) μαλλί κάτω απτους ώμους...Πραγματικά στυλιάρι, κοντή max 1,55 (στο ύψος σαν την Φλώρη το χόμπιτ όσοι θυμούνται), με πατουσακια ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μικρά μπιμπελό και...δακτυλάκια τόσο μικρά σαν "τσιπς" όνειρο....εξαιρετικά βυζάκια για το σώμα της με το μόνο μείον πως οι θηλές είναι προς τα μέσα και δεν εξέχουν...και έξτρα λεπτομέρεια καυλερή, οι γούνινες γκέτες που φορούσε...ήρθε μέσα μες στο χαμόγελο (της λείπουν όμως από ένα πίσω δόντι δεξιά και αριστερά-σαν Σέρβα ένα πράγμα) και απτην αρχή μέχρι το τέλος δεν το έχασε....
Αφού αλλάξαμε κομπλιμέντα...μου είπε και μένα πως της άρεσε το άρωμα μου και γενικά το οτι ήμουν καθαρός και μοσχοβολούσα...αρχίσαμε τα φιλιά παντού (αποφύγαμε και οι 2 τα γλωσσόφιλα) αλλά μόνο φιλιά με χείλια...και στα σώματα παντού...και τα προκαταρκτικά συνεχίστηκαν ερχόμενη από πάνω μου (έτοιμος ήμουν να...τρίψω την ήδη καγκελωμένη τσαπού μου στο μουν@κι της αλλά....άντεξα...και την έβαλα να μου κάνει πίπ@....πήγε να μου κάνει άνευ (μουγλειψε λίγο κεφαλάκι αλλά της ζήτησα λάστιχο-με κάπως δύσκολη συνεννόηση αφού δε μιλάει καλά ελληνικά οπότε το γυρίσαμε στο αγγλικό) ...πίπ@ στην αρχή πιο γρήγορη αλλά της ζήτησα πιο αργά όπου και υπάκουσε...την είχα πλάγια και την φιλούσα στο σώμα της ενώ αυτή με τσιμοπούκωνε κοιτώντας την απίστευτα μικρή κωλάρα της στον καθρέφτη....(να σημειώσω εδώ οτί όπως και το 80% των τάνων μουβαλε την καπότα με...αέρα μπροστά... )
Στάσεις 3...μία ιεραποστολικά...μετά στα 4 και για τέλος μπρούμυτα όπου καθ όλη τη διάρκεια έβγαζε κραυγούλες πολύ gfe φάση όμως....αν ήταν ψεύτικες ή όχι ούτε με απασχόλησε γιατί σε κανένα σημείο δεν το έδειξε έντονα...ίσα ίσα μουδειξε πως το ευχαριστιόταν οπότε το ευχαριστιόμουν και εγώ....
Τέλειωσα πολύ δυνατά....χαιρετηθήκαμε με γλυκόλογα....και στο ερώτημα από πού είναι μουπε Ιταλία...(φυσικά δεν το πίστεψα... ) και με κατάλαβε και μου το είπε και της λέω...όχι όχι σε...πιστεύω....Βέβαια Ιταλικά δεν ήξερα να της πιάσω κουβέντα...αλλά θα στείλω ένα φίλο που ξέρει έτσι για επιβεβαίωση
Επίσης όταν τέλειωσα και πριν σηκωθεί απτό κρεβάτι κάθισε κάπως στα 4...όπου για κάποια δευτερόλεπτα χάζεψα με το μικρό της το κωλί αλλά και τα απίστευτα ποδαράκια της...
Για μένα έγινε το νέο μου στανταράκι στην κατηγορία των κοντοπούτανων...αλλά και VFM κατηγορία γιατί κοντοπούτανα βρίσκεις...αλλά με καλές υπηρεσίες...δυστυχώς λίγα...(και σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω και των Crazy Ivan για την βοήθειά του)