xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
Η ροζαλιντα ειναι για τους λάτρεις του pseΓεια σου Dude θα σου πω για την Αγάπη έχω προσωπική εμπειρία στο παρελθόν είναι ώριμη γοητευτική γυναικα με έντονο ερωτισμό τίμια στο δωμάτιο.Ή Ροζαλίντα από την άλλη που δεν έχω περάσει ποτέ μαζί της αν και έχει αρκετά καλό σώμα δεν με εμπνέει μου βγάζει κάτι ψεύτικο.Θεωρώ αυτή τη στιγμή από όσες δουλεύουν στην ευρύτερη περιοχή κατά το προσωπικό μου γούστο πως ή καλλίτερη απ όλες είναι ή Υβον από Ρεμουνδου21
Για όσους ειναι λάτρεις του gfe δεν ταιριάζει,και οι δυο πλευρές το αντιλαμβάνονται
Ο gfe τύπος καταλαβαίνει αμέσως το fake και τον επαγγελματισμό της συγκεκριμένης κοπελας που αποδίδει καλύτερα στους γρήγορους και έντονους ρυθμούς του pse τύπου
Η ιβον αντίθετα ειναι για chill-out καταστάσεις,μια mlf που θα σε ηρεμήσει και θα σε χαλαρώσει στην συνεδρια
Αφού την προτιμάς προφανώς μετα από συχνές επισκέψεις μπορεί ν ανεβαζει ρυθμούς
Η αγάπη για μένα ειναι ολοκληρωμένη και βρίσκεις την απόλυτη ισορροπία,μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις συνθήκες
Τις έχω πάρει και τις τρεις με κοινό χαρακτηριστικό τους ότι ειναι πολύ σέξι η κάθε μια με τον τρόπο της