Μια χαρά,απλά βάλε άβαταρ...επίσης ευχαριστω όλους που διαβασατε την ενημέρωση μου κάθε παρατήρηση επισήμανση ευπροσδεκτη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα παληκάρια...
....κάθε παρατήρηση επισήμανση ευπροσδεκτη
Καλησπέρα!
Επειδή είσαι σεσημασμένος μιλφάκιας θα ήθελα τη γνώμη σου για δύο γυναίκες αυτής της κατηγορίας:
Την Αγάπη στο Φωκαίας 24 και την Ροζαλίντα στο Φωκαίας 27-αν δεν έχεις προσωπική εμπειρία μαζί τους τουλάχιστον από πλευράς εμφάνισης, αν είναι του γούστου σου...
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.263
- Πόντοι
- 2.420
Πήγα την Τζέσικα στην Κολωνού 32Α και ήταν πολύ καλή. Μπορεί κάποιος να μου πει που εμφανιζόταν παλαιότερα;
Ιάσωνος 30 πάνω,πρωινή...ακόμα παίζει..Πήγα την Τζέσικα στην Κολωνού 32Α και ήταν πολύ καλή. Μπορεί κάποιος να μου πει που εμφανιζόταν παλαιότερα;
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.661
- Πόντοι
- 41.129
και μονο παρθενες οσες μπαινουν στο στρατό ;)
Γεια σου Dude θα σου πω για την Αγάπη έχω προσωπική εμπειρία στο παρελθόν είναι ώριμη γοητευτική γυναικα με έντονο ερωτισμό τίμια στο δωμάτιο.Ή Ροζαλίντα από την άλλη που δεν έχω περάσει ποτέ μαζί της αν και έχει αρκετά καλό σώμα δεν με εμπνέει μου βγάζει κάτι ψεύτικο.Θεωρώ αυτή τη στιγμή από όσες δουλεύουν στην ευρύτερη περιοχή κατά το προσωπικό μου γούστο πως ή καλλίτερη απ όλες είναι ή Υβον από Ρεμουνδου21Καλησπέρα!
Επειδή είσαι σεσημασμένος μιλφάκιας θα ήθελα τη γνώμη σου για δύο γυναίκες αυτής της κατηγορίας:
Την Αγάπη στο Φωκαίας 24 και την Ροζαλίντα στο Φωκαίας 27-αν δεν έχεις προσωπική εμπειρία μαζί τους τουλάχιστον από πλευράς εμφάνισης, αν είναι του γούστου σου...
Ναι billy δεν έχω ασχοληθεί με την εμφάνιση προφίλ να σου πω την αλήθεια είμαι λίγο αδαης με αυτά πάντως και εσυ και ο Zero μου δώσατε ωραίες ιδεεςΜια χαρά,απλά βάλε άβαταρ...
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.661
- Πόντοι
- 41.129
γραφω για την βολτα μου που εκανα στα σπιτακια της φωκαιας για σημερα στην δευτρη βαρδια ειδα φωκαιας 24 την χριστινα μετα πηγα φωκαιας 27 στον ημιωροφο ηταν η γνωστη η γκαμπυ μετα εκανα την πρωτη μου καταθεση στο φωκαιας 17 β στην ξενια δεν περασα ουτε ασχημα αλλα δεν ηταν σουπερ για αυτο πηγα και γαμσησα δυο φορες στο φωκαιας 25 στο λουιζακι ωραιο μωρακι ειναι περασα σουπερ
μονο 3 γαμήσια ?
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
και μονο παρθενες οσες μπαινουν στο στρατό ;)
Να τα λέμε όλα παιδιά... ;)
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.661
- Πόντοι
- 41.129
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΔΙΟΤΙ ΚΡΑΤΑΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΥΛΩΣΑ ΑΓΡΙΑ ΤΟ ΛΟΥΙΖΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΖ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΦΤΩΣΑ
καταλαβα θα γαμησεις ολη τη φυλης το σαββατο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
γραφω για την βολτα μου που εκανα στα σπιτακια της φωκαιας για σημερα στην δευτρη βαρδια ειδα φωκαιας 24 την χριστινα μετα πηγα φωκαιας 27 στον ημιωροφο ηταν η γνωστη η γκαμπυ μετα εκανα την πρωτη μου καταθεση στο φωκαιας 17 β στην ξενια δεν περασα ουτε ασχημα αλλα δεν ηταν σουπερ για αυτο πηγα και γαμσησα δυο φορες στο φωκαιας 25 στο λουιζακι ωραιο μωρακι ειναι περασα σουπερ
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.845
- Πόντοι
- 5.975
Respect παιχταρά μου!!!γραφω για την βολτα μου που εκανα στα σπιτακια της φωκαιας για σημερα στην δευτρη βαρδια ειδα φωκαιας 24 την χριστινα μετα πηγα φωκαιας 27 στον ημιωροφο ηταν η γνωστη η γκαμπυ μετα εκανα την πρωτη μου καταθεση στο φωκαιας 17 β στην ξενια δεν περασα ουτε ασχημα αλλα δεν ηταν σουπερ για αυτο πηγα και γαμσησα δυο φορες στο φωκαιας 25 στο λουιζακι ωραιο μωρακι ειναι περασα σουπερ
Μπίλυ αυτές δεν σου θυμίζουν τις Κινεζούλες που βλέπεις στο Μεταξουργείο;;;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΔΙΟΤΙ ΚΡΑΤΑΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΥΛΩΣΑ ΑΓΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΙΖΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΖ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΦΤΩΣΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΤΣΑΤΣΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.845
- Πόντοι
- 5.975
Προβλέπω το Σάββατο να τρέχουν κάπως έτσι τα κορίτσια σε Φυλής, Φωκαίας και γύρω περιοχής!!!ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΔΙΟΤΙ ΚΡΑΤΑΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΥΛΩΣΑ ΑΓΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΙΖΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΖ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΦΤΩΣΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΤΣΑΤΣΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ
Το νου σας και όσοι πάτε για ενημέρωση: τοίχο - τοίχο και με προσοχή! :S
Καινούργια μιλφ ειναι τωρα στο Εξηκιου18Α αυτό με τις σκάλες με τα κοκκινα Led Ρενάτα μελαμψη μαλλί καστανοξανθο ως τους ώμους μέτριο ύψος σώμα σχετικά καλό με λίγα πιασιματα ευχάριστη διάθεση στο σαλόνι από την προφορά της πιστεύω πως είναι Ελληνίδα δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα, έφυγα πήγα Περγαμου1 με σκοπό να βρω την ψηλή Έρρικα αλλά τίποτα στη θέση της ήταν ή Αλεξάνδρα ωραία κοπέλα που δούλευε παλιότερα Τροφωνιου11 όροφο και φωκαιας17Α,Β αν θυμάμαι καλα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
μπραβο φιλε αορατε για την ενημερωση σου
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
ΤΖΟΥΛΙΑ (ΡΩΣΙΔΑ) -Διδυμου 27
Χθες επισκέφτηκα την Τζούλη (με το ταττου του σκορπιου στο κωλομέρι) - Ρωσίδα, ξανθιά στο Διδυμου 27, πρωινη βάρδια. Λεπτή, κοντή, με απαλό δέρμα και καλό σώμα για την ηλικία της που .. παρόλο οτι δηλώνει "27 ετών" εγώ την κάνω 40αρα.... Έχει και φουσκωμένα χείλια...
Κατεμέ...πολύ καλή...καυλιάρα, δεν βιάζεται στο δωμάτιο....κάνει πίπα ανευ (εγώ ζήτησα με λάστιχο-μουπε μην φοβάσαι βάζω τζελ 12ωρης προστασίας :S )....και δίνει και κώλο με...κάτι τις παραπάνω (ένα 10ρικο που ζήτησε)....
Όταν την φιλάς....ανατριχιάζει ολοκληρη....το ένιωσα όπως χαιδευα το σώμα της...
Αφού τελειώσαμε αράζει και δίπλα σου άνετη και τα είπαμε...παρόλο που έξω είχε πελάτες....
Δουλεύει και σε στούντιο Κωνσταντινουπόλεως όπως είπε (δε θυμάμαι νούμερο-Παίζει 132)....Αργά βράδυ μετά τις 12....
Για μένα το βλέπω το νέο μιλφοστανταράκι μου...
Αυτά-Καλημέρες...
Χθες επισκέφτηκα την Τζούλη (με το ταττου του σκορπιου στο κωλομέρι) - Ρωσίδα, ξανθιά στο Διδυμου 27, πρωινη βάρδια. Λεπτή, κοντή, με απαλό δέρμα και καλό σώμα για την ηλικία της που .. παρόλο οτι δηλώνει "27 ετών" εγώ την κάνω 40αρα.... Έχει και φουσκωμένα χείλια...
Κατεμέ...πολύ καλή...καυλιάρα, δεν βιάζεται στο δωμάτιο....κάνει πίπα ανευ (εγώ ζήτησα με λάστιχο-μουπε μην φοβάσαι βάζω τζελ 12ωρης προστασίας :S )....και δίνει και κώλο με...κάτι τις παραπάνω (ένα 10ρικο που ζήτησε)....
Όταν την φιλάς....ανατριχιάζει ολοκληρη....το ένιωσα όπως χαιδευα το σώμα της...
Αφού τελειώσαμε αράζει και δίπλα σου άνετη και τα είπαμε...παρόλο που έξω είχε πελάτες....
Δουλεύει και σε στούντιο Κωνσταντινουπόλεως όπως είπε (δε θυμάμαι νούμερο-Παίζει 132)....Αργά βράδυ μετά τις 12....
Για μένα το βλέπω το νέο μιλφοστανταράκι μου...
Αυτά-Καλημέρες...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K