Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (5 μέλη και 57 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
επίσης ευχαριστω όλους που διαβασατε την ενημέρωση μου κάθε παρατήρηση επισήμανση ευπροσδεκτη
Μια χαρά,απλά βάλε άβαταρ... :grin:

invisible-man-006.jpg

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καλησπέρα παληκάρια...

....κάθε παρατήρηση επισήμανση ευπροσδεκτη

Καλησπέρα!  :hi:

Επειδή είσαι σεσημασμένος μιλφάκιας θα ήθελα τη γνώμη σου για δύο γυναίκες αυτής της κατηγορίας:

Την Αγάπη στο Φωκαίας 24 και την Ροζαλίντα στο Φωκαίας 27-αν δεν έχεις προσωπική εμπειρία μαζί τους τουλάχιστον από πλευράς εμφάνισης, αν είναι του γούστου σου...

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.263
Πόντοι
2.420
Πήγα την Τζέσικα στην Κολωνού 32Α και ήταν πολύ καλή. Μπορεί κάποιος να μου πει που εμφανιζόταν παλαιότερα;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα!  :hi:

Επειδή είσαι σεσημασμένος μιλφάκιας θα ήθελα τη γνώμη σου για δύο γυναίκες αυτής της κατηγορίας:

Την Αγάπη στο Φωκαίας 24 και την Ροζαλίντα στο Φωκαίας 27-αν δεν έχεις προσωπική εμπειρία μαζί τους τουλάχιστον από πλευράς εμφάνισης, αν είναι του γούστου σου...
Γεια σου Dude θα σου πω για την Αγάπη έχω προσωπική εμπειρία στο παρελθόν είναι ώριμη γοητευτική γυναικα με έντονο ερωτισμό τίμια στο δωμάτιο.Ή Ροζαλίντα από την άλλη που δεν έχω περάσει ποτέ μαζί της αν και έχει αρκετά καλό σώμα δεν με εμπνέει μου βγάζει κάτι ψεύτικο.Θεωρώ αυτή τη στιγμή από όσες δουλεύουν στην ευρύτερη περιοχή κατά το προσωπικό μου γούστο πως ή καλλίτερη απ όλες είναι ή Υβον από Ρεμουνδου21

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Μια χαρά,απλά βάλε άβαταρ... :grin:
Ναι billy δεν έχω ασχοληθεί με την εμφάνιση προφίλ να σου πω την αλήθεια είμαι λίγο αδαης με αυτά πάντως και εσυ και ο Zero μου δώσατε ωραίες ιδεες

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
γραφω για την βολτα μου που εκανα στα σπιτακια της φωκαιας για σημερα στην δευτρη βαρδια ειδα φωκαιας 24 την χριστινα μετα πηγα φωκαιας 27 στον ημιωροφο ηταν η γνωστη η γκαμπυ μετα εκανα την πρωτη μου καταθεση στο φωκαιας 17 β στην ξενια δεν περασα ουτε ασχημα αλλα δεν ηταν σουπερ για αυτο πηγα και γαμσησα δυο φορες στο φωκαιας 25 στο λουιζακι ωραιο μωρακι ειναι περασα σουπερ

:badair: μονο 3 γαμήσια ?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
γραφω για την βολτα μου που εκανα στα σπιτακια της φωκαιας για σημερα στην δευτρη βαρδια ειδα φωκαιας 24 την χριστινα μετα πηγα φωκαιας 27 στον ημιωροφο ηταν η γνωστη η γκαμπυ μετα εκανα την πρωτη μου καταθεση στο φωκαιας 17 β στην ξενια δεν περασα ουτε ασχημα αλλα δεν ηταν σουπερ για αυτο πηγα και γαμσησα δυο φορες στο φωκαιας 25 στο λουιζακι ωραιο μωρακι ειναι περασα σουπερ

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Respect παιχταρά μου!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΔΙΟΤΙ ΚΡΑΤΑΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΥΛΩΣΑ ΑΓΡΙΑ ΜΕ  ΤΟ ΛΟΥΙΖΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΖ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΟΥ  ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΦΤΩΣΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΑ ΧΩΡΙΣ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΧΡΟΝΟΥ Η ΤΣΑΤΣΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΔΙΟΤΙ ΚΡΑΤΑΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΥΛΩΣΑ ΑΓΡΙΑ ΜΕ  ΤΟ ΛΟΥΙΖΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΖ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΟΥ  ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΦΤΩΣΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΑ ΧΩΡΙΣ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΧΡΟΝΟΥ Η ΤΣΑΤΣΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ
Προβλέπω το Σάββατο να τρέχουν κάπως έτσι τα κορίτσια σε Φυλής, Φωκαίας και γύρω περιοχής!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

images

Το νου σας και όσοι πάτε για ενημέρωση: τοίχο - τοίχο και με προσοχή!  :S

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
Πέρα από ότι έχει υποθεί στο μεταξύ μας, εγώ θέλω να πω ένα μπράβο στον Dude007 για τις σκληροπυρηνικές ενημερώσεις που αντέχει και κάνει μέσα στην ζέστη για να τις προσφέρει στο site!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καινούργια μιλφ ειναι τωρα στο Εξηκιου18Α αυτό με τις σκάλες με τα κοκκινα Led Ρενάτα μελαμψη μαλλί καστανοξανθο ως τους ώμους μέτριο ύψος σώμα σχετικά καλό με λίγα πιασιματα ευχάριστη διάθεση στο σαλόνι από την προφορά της πιστεύω πως είναι Ελληνίδα δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα, έφυγα πήγα Περγαμου1 με σκοπό να βρω την ψηλή Έρρικα αλλά τίποτα στη θέση της ήταν ή Αλεξάνδρα ωραία κοπέλα που δούλευε παλιότερα Τροφωνιου11 όροφο και φωκαιας17Α,Β αν θυμάμαι καλα

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
ΤΖΟΥΛΙΑ (ΡΩΣΙΔΑ) -Διδυμου 27

Χθες επισκέφτηκα την Τζούλη (με το ταττου του σκορπιου στο κωλομέρι) - Ρωσίδα, ξανθιά στο Διδυμου 27, πρωινη βάρδια. Λεπτή, κοντή, με απαλό δέρμα και καλό σώμα για την ηλικία της που .. παρόλο οτι δηλώνει "27 ετών" εγώ την κάνω 40αρα.... Έχει και φουσκωμένα χείλια...
Κατεμέ...πολύ καλή...καυλιάρα, δεν βιάζεται στο δωμάτιο....κάνει πίπα ανευ (εγώ ζήτησα με λάστιχο-μουπε μην φοβάσαι βάζω τζελ 12ωρης προστασίας  :S )....και δίνει και κώλο με...κάτι τις παραπάνω (ένα 10ρικο που ζήτησε)....
Όταν την φιλάς....ανατριχιάζει ολοκληρη....το ένιωσα όπως χαιδευα το σώμα της...
Αφού τελειώσαμε αράζει και δίπλα σου άνετη και τα είπαμε...παρόλο που έξω είχε πελάτες....
Δουλεύει και σε στούντιο Κωνσταντινουπόλεως όπως είπε (δε θυμάμαι νούμερο-Παίζει 132)....Αργά βράδυ μετά τις 12....
Για μένα το βλέπω το νέο μιλφοστανταράκι μου...
Αυτά-Καλημέρες...  

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom