Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 114 άτομα (11 μέλη και 103 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Φωκαίας 27Β πρωινή ώρα ήταν η Σιμόνα ... προσπαθούσα να θυμηθώ που την ξέρω, τελικά θυμήθηκα, έχει δουλέψει ως Κλαούντια στο Χωματιανού 11Β με την οποία έχω περάσει δυο φορές ομολογώ πως έχει ομορφύνει κι άλλο ...

CULT παρουσία, πρωινή στο τροφωνίου 11, μια Άννα σάπια γριά  με λαικά τραγούδια βγαλμένα αυτά όπως και η ίδια από τα κωλόμπαρα της Τρούμπας δεκαετίας 1980 ... καυλιάρα μου την έπεσε στεγνά cuuult

στο δίπλα τροφωνίου 13 η Μπέτυ ίσως η καλύτερη ΜΙΛΦ της περιοχής ...

ΞΕΧΩΡΙΣΑ Περγάμου 1 την Έρρικα, Ρωσίδα με πιασίματα νεα κοπέλα θα ΤΙΜΗΘΕΙ Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΣ  :fuck2: :fuck2:, μου είπε μέσα από το κουζινάκι πως θα έιναι και αύριο το πρωί εκεί, γιατί εκείνη την ώρα σχόλαγε .... ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ :fuck2: :fuck2:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εχθες απο τριτη βαρδυα το χαρτι το μαζευε η ανυ η πορνοσταρ με τα δωματια φουλ συνεχεια.Ευτυχως εχει βελτιωθει παρα πολυ και η πιπα της ειναι απο τις καλυτερες στην πιατσα.Εχθες ηταν με ενα ολοσωμο δικτυωτο σκετη καυλα :wanker:

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
642
Πόντοι
361
εχθες απο τριτη βαρδυα το χαρτι το μαζευε η ανυ η πορνοσταρ με τα δωματια φουλ συνεχεια.Ευτυχως εχει βελτιωθει παρα πολυ και η πιπα της ειναι απο τις καλυτερες στην πιατσα.Εχθες ηταν με ενα ολοσωμο δικτυωτο σκετη καυλα :wanker:
Εχθες την πηρα απόγευμα με μέτριες εντιπωσεις και το κατάλαβε και μου ζήτησε συγνώμη αν και ήμουν ο πρώτος που την πήρα στην βαρδια αλλά την είχαν ξεμουνιασει την προηγούμενη  μερα και πονούσε φαινοταν οτι δεν μπορούσε θα γραφτεί κριτική μεσα στην εβδομάδα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σιγουρα πηγαινε απο δωματιο σε δωματιο και δεν ηταν για πολλα πολλα εγω σκεψου πηγα ξημερωματα,μαλακια να δουλευει διπλοβαρδυες
αλλα η πιπα της πολυ καλη,να τα λεμε

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
σιγουρα πηγαινε απο δωματιο σε δωματιο και δεν ηταν για πολλα πολλα εγω σκεψου πηγα ξημερωματα,μαλακια να δουλευει διπλοβαρδυες

εγω που την ειχα παρει με billy13 στο σαλόνι ... με πόνεσε στο deep !!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω την ειχα παρει πρωτη φορα κανα χρονο αλλα εχει βελτιωθει σε σχεση με τοτε

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
642
Πόντοι
361
για μένα αρκετά καλή για την ίδια όπως μου είπε χάλια την πονούσε το λαρύγγι πάντως είναι τίμια την επόμενη φορά θα μου κάνει σπέσιαλ περιποίηση μου είπε μιλήσαμε και λίγο μετά εείναι ωραιο τυπακι τα υπόλοιπα στην κριτική

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Φωκαίας 17Β (όροφος) μελαχρινή Ξένια, πρωινή...Ρέφαρα απόψε!  :erection:
Αν και λίγο ουδέτερη στην συμμετοχή, κατα τα άλλα, κορυφαίο pse τσιμπούκι, ωραίο στήσιμο πισω κολλητό στα όρθια και κορμάρα.
Σίγουρα οτι πιο αξιόλογο έπαιζε σήμερα το μεσημέρι στην άδεια απο κόσμο κι ενδιαφέροντες πόρνες Φυλής...

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Ξέρει κανείς που είναι το μιλφακι Άννα από αγκυρας 12αβ Κ διδύμου 20?

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Μουναρα η Ξενια, την ειχα παρει πριν κανα χρονο και ηταν πολυ καλη μεσα :wanker:
Βεβαια τον τελευταιο καιρο μου φαινεται οτι την εχει δει λιγο ντιβα και την απαξιωνω... Μπορει να κανω και λαθος βεβαια

έχει λίγο τον αέρα της ντίβας αλλά μέσα, αυτά που κάνει, τα κάνει καλά!

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
Μεσημέρι Κυριακής
Αγκυρας 1 Μαριάννα  και Μπαρμπι
.      12 Θεία Εύα
Αχαρνών 85 Μιλφ Σοφία
Αλκαμενους 113 Νίκη
.          117 Όλγα
Βέργας 3 αριστερά Έλλη
.        δεξιά    Στέλλα ναι Τζενη
.        όροφος   Τζούλια
.      6 υπόγειο μελαχρινό τουμπανομιλφ Σονια/Ευα με το απίστευτο στοματικό.

Μπήκα και σε κάποια άλλα που δε μου είπαν όνομα,πάντως η εικόνα ήταν τραγική.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το έχει ανεβάσει και ο billys αν δεν απατώμαι  :rockon:
Καλά θυμάσαι... ;)

Ιάσωνος 30 πάνω εγαμεύθη το Τζέσικα  :wanker: .
Το εσωτερικό του τσαρδιού.
IuVtMIe.jpg

9UTuYy3.jpg

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Καλησπέρα μάγκες. Ξέκλεψα λίγο χρόνο το πρωί από τη δουλειά και πήγα Αγκύρας 12 να δω τι παίζει.Ήταν μία παχουλούλα μα πολύ  :)παχουλούλα ξανθιά και η Μαρία που μου κίνησε το ενδιαφέρον. Η Μαρία είναι ψηλή (με τα τακούνια βέβαια), κανονική στα κιλά της, κοντό καστανό μαλλί, περιποιημένη, «τριανταφεύγα» και πάνω, ευγενική και «λόγια» προς τον υποψήφιο πελάτη. Μίλαγε ρώσικα με τη τσατσά. Τι εστί το βερύκοκον, ξέρει κανείς;
Περασμένης κάπως ηλικίας, μήπως ήταν η Εύα  από Περγάμου 27, Ρωσίδα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.835
Πόντοι
41.447
Ξέρει κανείς που είναι το μιλφακι Άννα από αγκυρας 12αβ Κ διδύμου 20?

μεχρι και πριν λιγες ημερες ηταν στο Διδυμου 22 αλλοτε πρωινη και αλλοτε βραδυνη
εχω την εντυπωση οτι θα μεινει λιγες εβδομαδες ακομη πριν φυγει- οπως κανει παντα- για Ρωσια για λιγο και επιστρεψει

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Επιστροφη απο αννιτα που δουλευε παλλια διδύμου 8β και ακομα πιο.παλια αλκιβιαδου.την πετυχα τυχαια στο βεργας που εχει μια κοκκινη πορτα.ανανεωμενη επεσε ωραιο γαμησακι....μου ειπε οτι ελοιπε κρητη και ειχε παει πιο.πριν και στην. Πατριδα της.το αξιζει το εικοσαρικο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom