Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Φωκαίας 27Β πρωινή ώρα ήταν η Σιμόνα ... προσπαθούσα να θυμηθώ που την ξέρω, τελικά θυμήθηκα, έχει δουλέψει ως Κλαούντια στο Χωματιανού 11Β με την οποία έχω περάσει δυο φορές ομολογώ πως έχει ομορφύνει κι άλλο ...
CULT παρουσία, πρωινή στο τροφωνίου 11, μια Άννα σάπια γριά με λαικά τραγούδια βγαλμένα αυτά όπως και η ίδια από τα κωλόμπαρα της Τρούμπας δεκαετίας 1980 ... καυλιάρα μου την έπεσε στεγνά cuuult
στο δίπλα τροφωνίου 13 η Μπέτυ ίσως η καλύτερη ΜΙΛΦ της περιοχής ...
ΞΕΧΩΡΙΣΑ Περγάμου 1 την Έρρικα, Ρωσίδα με πιασίματα νεα κοπέλα θα ΤΙΜΗΘΕΙ Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΣ , μου είπε μέσα από το κουζινάκι πως θα έιναι και αύριο το πρωί εκεί, γιατί εκείνη την ώρα σχόλαγε .... ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ
CULT παρουσία, πρωινή στο τροφωνίου 11, μια Άννα σάπια γριά με λαικά τραγούδια βγαλμένα αυτά όπως και η ίδια από τα κωλόμπαρα της Τρούμπας δεκαετίας 1980 ... καυλιάρα μου την έπεσε στεγνά cuuult
στο δίπλα τροφωνίου 13 η Μπέτυ ίσως η καλύτερη ΜΙΛΦ της περιοχής ...
ΞΕΧΩΡΙΣΑ Περγάμου 1 την Έρρικα, Ρωσίδα με πιασίματα νεα κοπέλα θα ΤΙΜΗΘΕΙ Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΣ , μου είπε μέσα από το κουζινάκι πως θα έιναι και αύριο το πρωί εκεί, γιατί εκείνη την ώρα σχόλαγε .... ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ