Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
τιμήθηκε ξανά για δεύτερη φορά πριν λίγο η Μαργαρίτα από Λ73Α
Τυπε τι περιεργο και αυτο? Ειμαι παθον! Μου ειπε κορασιδα επηδη καταλαβαι οτι παω και με αλλη στην πρωινη βαρδια πως αν συνεχισο εται θα πεαη ματσουκι...και γελουσε...ειπε μονο εμενα θα γληφης...Της λεω μονο εσενα γλυφο με την αλλη κανο απλο...και μουριξε ενα ελαφρι χαστουκι...της λεω πλακα σου κανω...Μου λεει ευτηχος γιατι θατρογες και αλλο...Με την Καίτη χωρίσατε ή θα σε κυνηγάει με την παντόφλα μόλις μάθει για την Έλλη;
Ειναι αδιάθετη dude εδώ και λίγες μερεςΜε την Καίτη χωρίσατε ή θα σε κυνηγάει με την παντόφλα μόλις μάθει για την Έλλη;
Σου ειναι πιστη αυτη τυπε;Τυπε τι περιεργο και αυτο? Ειμαι παθον! Μου ειπε κορασιδα επηδη καταλαβαι οτι παω και με αλλη στην πρωινη βαρδια πως αν συνεχισο εται θα πεαη ματσουκι...και γελουσε...ειπε μονο εμενα θα γληφης...Της λεω μονο εσενα γλυφο με την αλλη κανο απλο...και μουριξε ενα ελαφρι χαστουκι...της λεω πλακα σου κανω...Μου λεει ευτηχος γιατι θατρογες και αλλο...
ουυυυυ πολυ μονο με 50 την μερα παει αλλα μαρεαη αυτοΣου ειναι πιστη αυτη τυπε;
Καλημέρα έλεος πραγματικά είναι εντελώς ηλίθιοι,απαράδεκτοι από την μια κλαίγονται στο Δ.16 ότι δεν έχουν δουλειά αλλά συνεχίζουν ακόμα το ίδιο κακό ελάττωμα να χτυπάνε πορτα δε βάζουν μυαλό με τιποτα ή κατάσταση τους μη αναστρεψιμηΔιδυμου 16 υπογα η ξανθια milfogilf ειρηνη ωραιο μπουτι κοντο μαλλάκι αγορέ αλλα η τσατσα δεν μ αρεσει βιάζεται στο 5λεπτο κτυπάει πορτες
Καλημέρα έλεος πραγματικά είναι εντελώς ηλίθιοι,απαράδεκτοι από την μια κλαίγονται στο Δ.16 ότι δεν έχουν δουλειά αλλά συνεχίζουν ακόμα το ίδιο κακό ελάττωμα να χτυπάνε πορτα δε βάζουν μυαλό με τιποτα ή κατάσταση τους μη αναστρεψιμη
Καλησπέρα μάγκες. Ξέκλεψα λίγο χρόνο το πρωί από τη δουλειά και πήγα Αγκύρας 12 να δω τι παίζει.Ήταν μία παχουλούλα μα πολύ παχουλούλα ξανθιά και η Μαρία που μου κίνησε το ενδιαφέρον. Η Μαρία είναι ψηλή (με τα τακούνια βέβαια), κανονική στα κιλά της, κοντό καστανό μαλλί, περιποιημένη, «τριανταφεύγα» και πάνω, ευγενική και «λόγια» προς τον υποψήφιο πελάτη. Μίλαγε ρώσικα με τη τσατσά. Τι εστί το βερύκοκον, ξέρει κανείς;
Προχθές το βράδυ,"μπρούκλης" έδωσε 30€ στην Χριστίνα - Κολωνού 32 πάνω...επιδεικτικά λέγοντας:Καλημέρα έλεος πραγματικά είναι εντελώς ηλίθιοι,απαράδεκτοι από την μια κλαίγονται στο Δ.16 ότι δεν έχουν δουλειά αλλά συνεχίζουν ακόμα το ίδιο κακό ελάττωμα να χτυπάνε πορτα δε βάζουν μυαλό με τιποτα ή κατάσταση τους μη αναστρεψιμη
Προχθές το βράδυ,"μπρούκλης" έδωσε 30€ στην Χριστίνα - Κολωνού 32 πάνω...επιδεικτικά λέγοντας:
-"Τόσα αξίζει η κοπέλα".....
Άρα δεν φταίνε οι κορασίδες και οι υπηρεσίες μετά...
Προχθές το βράδυ,"μπρούκλης" έδωσε 30€ στην Χριστίνα - Κολωνού 32 πάνω...επιδεικτικά λέγοντας:
Τι μου θυμισες τώρα billy κάποτε στο Αγίου Πετρου7,Φυλης200 δούλευε μια νταρντανα Καθαρή Ρωσσιδα ή Κατερίνα δυναμίτης στο δωμάτιο είχε ξεσκιστει στα μπουρμπουαρ είχα φίλο λαχανεμπορα που κατέβαινε κάθε Κυριακή από Λάρισα για περάσει μαζί της και αφηνε50€α καθώς θεωρούσε ότι ή κοπέλα έδινε ψυχή χαρακτηριστικά θυμάμαι την ατάκα του πως έδινε ψυχή και σωμαΠροχθές το βράδυ,"μπρούκλης" έδωσε 30€ στην Χριστίνα - Κολωνού 32 πάνω...επιδεικτικά λέγοντας: