Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (2 μέλη και 51 επισκέπτες)

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
Αυτή παίζει να εχει χάσει και 20 κιλά απο τα ναρκωτικά μέσα σε ένα χρόνο!Παλιά ήταν κάπως πιο πάρσιμη..αλλα τώρα.. :-

Αυτή είναι μια ξανθιά με κοντό μαλλί πολύ αδύνατη ?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Καλημέρα χτες λίγο μετά τα μεσάνυχτα ειδα στο Κολοκυνθούς63 την Εμανουελλα φυλακοβια που δούλευε Ιασωνος43 πρόσφατα,
Αυτή παίζει να εχει χάσει και 20 κιλά απο τα ναρκωτικά μέσα σε ένα χρόνο!Παλιά ήταν κάπως πιο πάρσιμη..αλλα τώρα.. :-
''Φυλακόβια'' όπως λένε τη Μαρία στο Ιάσωνος 46,ή φυλακόβια στην κυριολεξία;(Πρώτη φορά ακούω γι'αυτήν,είναι παλιά καραβάνα);

DAVEMURRAY

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
12
Like
3
Πόντοι
10
Ενα μικρό πέρασμα απο το Μεταξουργείο πριν μία ώρα!
Αραγμα αυτοκινήτου κλασσικά στην Κολοκυνθούς!
-Κολοκυνθους 63 δεξιά,η Αμέλια.Ανέλια,δεν άκουσα καλά!Αριστερά δε μπήκα
-Κολωνου 11 η Αννα το μαιμουδάκι,όπου πληρώθηκε για 2η φορά!
Αρκετά καλή.Με άρχισε με φιλιά σε λαιμό και στήθος και μού έκανε κάτι σαν μικρό ισπανικό με το στήθος της.
Ωραία πίπα,με αρκετή καλή περιποίηση στον κορμό (όχι και στα μπαλάκια όμως) και τελείωσα στο ιεραποστολικό που με είχε αγκαλιάσει σφιχτά και με πολύ καλή ανταπόκριση.Θα ακολουθήσει κριτική!Της χρωστάω μια ολοκληρωμένη!
Κολωνού-11 όροφος η Άννα η πολύ λεπτή
Κολωνού 15α -Πάολα η ψηλή
Κολωνού 15β- Σάρα ξανθιά χοντρή
Αυτά τα λίγα!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Με αφορμή τις παραπάνω παραθέσεις ήθελα να πω πως την λέξη φυλακοβια τη χρησιμοποίησα σαν σχήμα λογου, επίσης ή Εμανουελλα πάντα ήταν αδύνατη και στεγνή δεν έγινε τωρα.Δεν ξέρω κατά ποσό είναι σωστό να λέμε ότι η κοπελα αυτή παίρνει ναρκωτικά,κρίνουμε τις κοπέλες για την εμφάνιση και τις επιδόσεις τους στο δωμάτιο αυτό πρέπει να μας ενδιαφερει,ίσως πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί όλοι φυσικά βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί μπορεί και εγώ κατά το παρελθόν να έχω κάνει λάθος τοποθετήσεις καλό μεσημερι

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Με αφορμή τις παραπάνω παραθέσεις ήθελα να πω πως την λέξη φυλακοβια τη χρησιμοποίησα σαν σχήμα λογου, επίσης ή Εμανουελλα πάντα ήταν αδύνατη και στεγνή δεν έγινε τωρα.Δεν ξέρω κατά ποσό είναι σωστό να λέμε ότι η κοπελα αυτή παίρνει ναρκωτικά,κρίνουμε τις κοπέλες για την εμφάνιση και τις επιδόσεις τους στο δωμάτιο αυτό πρέπει να μας ενδιαφερει,ίσως πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί όλοι φυσικά βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί μπορεί και εγώ κατά το παρελθόν να έχω κάνει λάθος τοποθετήσεις καλό μεσημερι
τυπε η εμμανουελλα δεν ηταν παντα στεγνη,οταν ειχε ξεκινησει ηταν γεματουλα και ειχε βυζαρες :headbang: τωρα εχει λιωσει ειτε απ την πρεζα ,ειτε από ανορεξια,δεν ξερω από τι,παντως για υγιη κατασταση δεν φαινεται :-

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
τυπε η εμμανουελλα δεν ηταν παντα στεγνη,οταν ειχε ξεκινησει ηταν γεματουλα και ειχε βυζαρες :headbang: τωρα εχει λιωσει ειτε απ την πρεζα ,ειτε από ανορεξια,δεν ξερω από τι,παντως για υγιη κατασταση δεν φαινεται :-

Φίλε Slavyanka Delicatessen είναι καλό παιδί ο aoratos 19.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Μέχρι και ενάμιση χρόνο πριν που θυμάμαι ήταν αδύνατη τώρα δεν γνωρίζω ποσό παλιά είχε ξεκινήσει και αν οφείλεται σε παθολογικά αιτία ή άλλες καταχρήσεις το στεγνό αδύνατο σώμα της δεν έχω περάσει ποτέ μαζί της οπότε δεν έχω γνώμη ή να προσθέσω κάτι περαιτέρω

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
hello from pakistanos interet cafe ... η Ιωάννα η ψηλη απο Φ136 παίζει ακόμα ? :hi:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
φιλε, ολο το σαϊτ εχει παθει πλακα με τις τεραστιες γνωσεις σου  :smitten:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Πριν απο λιγο
Φωκαιας
27 ισογειο αθηνα ,όταν ρωτησα την υπηρεσια,με κοσμο στο σαλονι
27 οροφος,χριστινα,η ξανθια αδυνατη ελληνοουκρανεζα με το φουλ προγραμμα,απο το υπογειο του 27 επισης
Παντα με μαυρο σετ εσωρουχων
27 υπογειο δυο κοπελες,χριστινα,η σχετικα λεπτη καστανη κοπελα από διαφορους οικους,ο πιο προσφατος φυλης 109β και η σιμονα από τον οροφο του 27
Μελαγχροινη με λεπτο σεξι κορμι και ενδιαφερον προσωπο
24 ολγα,μουναρος
Μελαγχροινη με λεπτο κορμι,αρκετα ψηλη,πολύ σεξουαλικη,με στηθος που  ξεπροβαλε πολύ εντονα από τις οπες του μαυρου δικτυωτου φορεματος της,μαυρα μαλλια,μπλε ματια,ο ορισμος της γυναικας
Ρεμουνδου 21
Ισογειο η ξανθια παχουλη mlf καρολινα,από βεργας,παρασιου και πιπινου 107 παλιοτερα
Οροφος ναταλια,καστανη εξτρα πληθωρικη κορασιδα
Bεργας 6 σονιαη γνωστη ρωσιδα mlf με το ακα τελειωτικο,αρχοντικη και εντυπωσιακη γυναικα,παντα το πρωι εκει
Βεργας 3 αριστερα στο ισογειο η ελλη με την καιτη,καταθεση στην καιτη,σουπερ και παλι
Τρεις στασεις,ιεραποστολικα,απο πανω η καιτουλα και πλαγιαστα οπου ηρθε το τελος
Ξεκινησα απο τον οικο αυτο αρχικα την βολτα καθως ηθελα πρωτα να καταθεσω
Στον οροφο η χρυσα

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Στο Διδυμου22 τώρα δουλεύει μια Χριστινα Μελαχρινή νταρντανα Ρωσσιδα με τα πολλά Τατου στο σωμα.Προκειτε για την κοπελα που εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στο κροκεων6 και πριν ενάμιση μήνα περίπου δούλευε Κολωνου48.Οπότε πάλι μια απ τα ίδια ή κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό προς στιγμήν το σκέφτηκα να δοκιμασω αλλά λίγο ή εριστική συμπεριφορά της τσατσάς λίγο το ότι ποτέ δεν εμπιστεύομουν τις γυρολόγους εκανα μεταβολή και δρόμο οποίος αποφασίσει να δοκιμάσει και μπορεί ας ενημερώσει για την απόδοση της κοπέλας στο δωμάτιο

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Θα ήθελα να ρωτήσω για κοπέλα που είχα πετύχει πριν 2-3 χρόνια στο Ελλης 3. Χοντρουλή, καλές υπηρεσίες, τωρα δεν είμαι σίγουρος για το όνομα της... Γιουλα? κάπου είχα διαβασει και μια κριτική για αυτη.
Μήπως γνωρίζετε αν δουλεύει ακόμα και που?

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Στο Διδυμου22 τώρα δουλεύει μια Χριστινα Μελαχρινή νταρντανα Ρωσσιδα με τα πολλά Τατου στο σωμα.Προκειτε για την κοπελα που εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στο κροκεων6 και πριν ενάμιση μήνα περίπου δούλευε Κολωνου48.Οπότε πάλι μια απ τα ίδια ή κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό προς στιγμήν το σκέφτηκα να δοκιμασω αλλά λίγο ή εριστική συμπεριφορά της τσατσάς λίγο το ότι ποτέ δεν εμπιστεύομουν τις γυρολόγους εκανα μεταβολή και δρόμο οποίος αποφασίσει να δοκιμάσει και μπορεί ας ενημερώσει για την απόδοση της κοπέλας στο δωμάτιο
..χθες κατά τις 21.00 που έκανα μια βόλτα στο φτερό,πέρασα κι από κει..περίμενα να δω την κοπέλα η οποία ήταν στο δώμα..η τσατσά βαριεστημένα μου'πε πως η κοπέλα είναι στο δωμάτιο και παίρνει 20 ευρώ..πρόγραμμα μεδέν..βγαίνει η κοπέλα α'τη δεύτερη πόρτα του δωματίου και δεν τη βλέπω..αναγγελία απ'τη βαριεστημένη τσατσα και έρχεται η φακλάνα..την ίδια ώρα βγαίνει το τυπάκι πού'ταν μαζί της στο δωμάτιο κι φακλανοτάνα κάτι λέει στην τελειωμένη τσατσά -όχι στα ρώσικα- και ξεκαρδίζονται κι οι 2 κοιτώντας τον..Ρωτάω το πρόγραμμα και μου απαντά η τσατσά ''έμπα και θα το μάθεις΄΄..εννοείται πως έφυγα,χωρίς να δώσω άλλη σημασία..Πέρα απ'αυτό,το πιο ωραίο κορμί που είδα χθές στη 2η βάρδια ήταν στο Φωκ27 όροφος η Λαρίσσα,η οποία όμως έχανε στο πρόσωπο..

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Γεια σου Magaret ή Ελληνίδα τσατσά έχει πολύ περίεργο ύφος μου θυμίζει κάτι μαλακισμενες υπαλλήλους σε εφορίες και άλλες υπηρεσίες που βαριουνται να εξυπηρετήσουν τον κοσμο,άστα να πάνε.Ακούστε μια είδηση από εξωτερικό γνωστός οίκος στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας με ονομα Pascha προσφέρει δωρεάν ποτά δωρεάν σεξ στους πελάτες που αυτή την ώρα σχηματίζουν ουρά και αυτό για διαμαρτυρία λόγω της υψηλής φορολογίας που τους επιβάλει το κράτος της Αυστρίας αυτά είναι σκηνικά...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom