rotakis1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Αυτή παίζει να εχει χάσει και 20 κιλά απο τα ναρκωτικά μέσα σε ένα χρόνο!Παλιά ήταν κάπως πιο πάρσιμη..αλλα τώρα.. :-
Αυτή είναι μια ξανθιά με κοντό μαλλί πολύ αδύνατη ?
Αυτή παίζει να εχει χάσει και 20 κιλά απο τα ναρκωτικά μέσα σε ένα χρόνο!Παλιά ήταν κάπως πιο πάρσιμη..αλλα τώρα.. :-
''Φυλακόβια'' όπως λένε τη Μαρία στο Ιάσωνος 46,ή φυλακόβια στην κυριολεξία;(Πρώτη φορά ακούω γι'αυτήν,είναι παλιά καραβάνα);Αυτή παίζει να εχει χάσει και 20 κιλά απο τα ναρκωτικά μέσα σε ένα χρόνο!Παλιά ήταν κάπως πιο πάρσιμη..αλλα τώρα.. :-Καλημέρα χτες λίγο μετά τα μεσάνυχτα ειδα στο Κολοκυνθούς63 την Εμανουελλα φυλακοβια που δούλευε Ιασωνος43 πρόσφατα,
Αυτή είναι μια ξανθιά με κοντό μαλλί πολύ αδύνατη ?
τυπε η εμμανουελλα δεν ηταν παντα στεγνη,οταν ειχε ξεκινησει ηταν γεματουλα και ειχε βυζαρες τωρα εχει λιωσει ειτε απ την πρεζα ,ειτε από ανορεξια,δεν ξερω από τι,παντως για υγιη κατασταση δεν φαινεται :-Με αφορμή τις παραπάνω παραθέσεις ήθελα να πω πως την λέξη φυλακοβια τη χρησιμοποίησα σαν σχήμα λογου, επίσης ή Εμανουελλα πάντα ήταν αδύνατη και στεγνή δεν έγινε τωρα.Δεν ξέρω κατά ποσό είναι σωστό να λέμε ότι η κοπελα αυτή παίρνει ναρκωτικά,κρίνουμε τις κοπέλες για την εμφάνιση και τις επιδόσεις τους στο δωμάτιο αυτό πρέπει να μας ενδιαφερει,ίσως πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί όλοι φυσικά βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί μπορεί και εγώ κατά το παρελθόν να έχω κάνει λάθος τοποθετήσεις καλό μεσημερι
τυπε η εμμανουελλα δεν ηταν παντα στεγνη,οταν ειχε ξεκινησει ηταν γεματουλα και ειχε βυζαρες τωρα εχει λιωσει ειτε απ την πρεζα ,ειτε από ανορεξια,δεν ξερω από τι,παντως για υγιη κατασταση δεν φαινεται :-
Μέχρι και ενάμιση χρόνο πριν που θυμάμαι ήταν αδύνατη τώρα δεν γνωρίζω ποσό παλιά είχε ξεκινήσει και αν οφείλεται σε παθολογικά αιτία ή άλλες καταχρήσεις το στεγνό αδύνατο σώμα της δεν έχω περάσει ποτέ μαζί της οπότε δεν έχω γνώμη ή να προσθέσω κάτι περαιτέρωτυπε η εμμανουελλα δεν ηταν παντα στεγνη,οταν ειχε ξεκινησει ηταν γεματουλα και ειχε βυζαρες τωρα εχει λιωσει ειτε απ την πρεζα ,ειτε από ανορεξια,δεν ξερω από τι,παντως για υγιη κατασταση δεν φαινεται :-
hello from pakistanos interet cafe ... η Ιωάννα η ψηλη απο Φ136 παίζει ακόμα ?
φιλε, ολο το σαϊτ εχει παθει πλακα με τις τεραστιες γνωσεις σουτυπε η εμμανουελλα δεν ηταν παντα στεγνη,οταν ειχε ξεκινησει ηταν γεματουλα και ειχε βυζαρες τωρα εχει λιωσει ειτε απ την πρεζα ,ειτε από ανορεξια,δεν ξερω από τι,παντως για υγιη κατασταση δεν φαινεται :-
Νομίζω ναί, αλλά 2η βάρδια . . .
Nαι.Με μαυρους κύκλους στα μάτια!
"Μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μην πεις!"αυτη δε τη γαμούσα και να μην είχα γαμήσει ΠΟΤΕ μου
..χθες κατά τις 21.00 που έκανα μια βόλτα στο φτερό,πέρασα κι από κει..περίμενα να δω την κοπέλα η οποία ήταν στο δώμα..η τσατσά βαριεστημένα μου'πε πως η κοπέλα είναι στο δωμάτιο και παίρνει 20 ευρώ..πρόγραμμα μεδέν..βγαίνει η κοπέλα α'τη δεύτερη πόρτα του δωματίου και δεν τη βλέπω..αναγγελία απ'τη βαριεστημένη τσατσα και έρχεται η φακλάνα..την ίδια ώρα βγαίνει το τυπάκι πού'ταν μαζί της στο δωμάτιο κι φακλανοτάνα κάτι λέει στην τελειωμένη τσατσά -όχι στα ρώσικα- και ξεκαρδίζονται κι οι 2 κοιτώντας τον..Ρωτάω το πρόγραμμα και μου απαντά η τσατσά ''έμπα και θα το μάθεις΄΄..εννοείται πως έφυγα,χωρίς να δώσω άλλη σημασία..Πέρα απ'αυτό,το πιο ωραίο κορμί που είδα χθές στη 2η βάρδια ήταν στο Φωκ27 όροφος η Λαρίσσα,η οποία όμως έχανε στο πρόσωπο..Στο Διδυμου22 τώρα δουλεύει μια Χριστινα Μελαχρινή νταρντανα Ρωσσιδα με τα πολλά Τατου στο σωμα.Προκειτε για την κοπελα που εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στο κροκεων6 και πριν ενάμιση μήνα περίπου δούλευε Κολωνου48.Οπότε πάλι μια απ τα ίδια ή κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό προς στιγμήν το σκέφτηκα να δοκιμασω αλλά λίγο ή εριστική συμπεριφορά της τσατσάς λίγο το ότι ποτέ δεν εμπιστεύομουν τις γυρολόγους εκανα μεταβολή και δρόμο οποίος αποφασίσει να δοκιμάσει και μπορεί ας ενημερώσει για την απόδοση της κοπέλας στο δωμάτιο