Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 275 άτομα (41 μέλη και 234 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Σημερα :hi:

Πρωινη αλλαγη

Φυλης 84β οροφος ΑΝΝΑ 7/10 Καινουργια κοπελα.Ειναι μια νεαρη κοπελα με συμπαθητικο γλυκο προσωπακι , μικρα στητα βυζακια , κανονικο αναστημα , λευκο δερματακι , μακρυ ισιο μαλλι και ωραιο αδυνατο κορμι :cum: :cum: :cum:.Ειναι καυλιαρικο στυλιαρι! :wanker: Χανει λιγο ομως στο προσωπο :(.Μου αρεσε το μωρακι αλλα δεν ειχα ορεξη για amateur γαμησι! Η κοπελα ηταν ψαρωμενη και αγχωμενη.Αν την παρει καποιος ας γραψει μερικες γραμμες για να ξερουμε τι επιδοσεις εχει η κοπελα :hi:.

Φωκαιας 25β ΑΝΤΕΛΙΝΑ 6/10 Νεαρη κοντη μελαμψη κοπελα με μετριο γλυκο προσωπο , μακρυ μαυρο μαλλι , μεσαιο στηθος :tits2: και σωμα με πιασηματα στην περιφερεια και τον κωλο.Μαλλον ειναι Τσιγγανορουμανα.Ηταν χαμογελαστη στο σαλοναρισμα και εξεπεμπε θετικη αυρα! ;)

Φωκαιας 24 ΟΛΓΑ 7/10.Ανεβηκα τα πολλα σκαλοπατια και περιμενα να δω καμια μουναρα μιλφαρα συμφωνα με αυτα που ειχα διαβασει στις ενημερωσεις και τις κριτικες! :hi: Ενταξει καταλαβαινω οτι τα γουστα ειναι υποκειμενικα αλλα απογοητευτικα με αυτο που ειδα :(.Η Ολγα λοιπον ειναι μια μιλφ με καρρε μαυρο μαλλι , μετριο προσωπο , κανονικο αναστημα , μεσαιο στηθος και σωμα με πιασηματα.Το σωμα της εχει χαλαρωση που ειναι εμφανης στα ποδια :(.Αν εκανε ελευθερο στοματικο τελειωτικο θα περνουσα αλλα με υπεραπλο προγραμμα χωρις 69 δεν υπηρχε περιπτωση να περασω! :rockon: :rockon: :rockon:
Στο σαλοναρισμα παντως ηταν ευδιαθετη.

Διδυμου 18β ισογειο ΚΑΤΕΡΙΝΑ η ΣΕΡΒΑ 4/10 Μια αδιαφορη ξανθια μιλφ με αδιαφορο προσωπο , μεγαλο φυσικο στηθος , κοντη σε αναστημα και σωμα με πιασηματα και κυτταριτυδα.ΦΟΥΛ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ! :rockon:

Απογευμα

Μεταξι

Ιασωνος 1α ΜΑΡΙΝΑ 4/10 Η μελαχρινη μιλφογκιλφ με μακρυ μαυρο μαλλι , αδιαφορο προσωπο , μικρο στηθος και πολυ αδυνατο κορμι! ΦΟΥΛ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ! :rockon: και αλλη μια κοντη παχουλη , νομιζω Ελενη την λενε.

Ιασωνος 1β δεξια ΧΡΙΣΤΙΝΑ 3/10 Η χοντρη νεαρη κοπελα απο Ιασωνος 10 και Κολωνου 30β.

Ιασωνος 1γ ΜΙΝΑ 7/10 Η νεαρη ξανθια φολαρα! :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

Ιασωνος 2α ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ 5/10 Μια κοντη ιεροδουλη με μακρυ μαυρο μαλλι που ειχε μαζεμενο σε κοτσιδα , αδιαφορο προσωπο , μικρα βυζακια και κανονικο κορμι.Ανακοινωθηκε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ μπροστα στα Πακια! :priest: :priest: :priest:

Ιασωνος 2β οροφος ΕΥΑ 4/10 η κοπελα που ξεκινησε απο Φυλης 40 :woldman:.Ειναι μια νεαρη κοπελα με αδιαφορο προσωπο , μακρυ μαυρο μαλλι , κανονικο αναστημα και αδυνατο κορμι.ΚΩΛΟΣ

Ιασωνος 19 οροφος ΑΛΑ 8/10 Οντως ειναι ωραιο μωρακι! :hi: Αν και δεν προλαβα να την δω καλα γιατι εκανε γρηγορο σαλοναρισμα! Ειναι μια νεαρη κοπελα με ομορφο προσωπο :smitten: , μακρυ ισιο μαυρο μαλλι , κανονικο αναστημα και ωραιο αδυνατο κορμι με απιθανο κωλαρακι :bigdick:.ΑΠΛΟ

Ιασωνος 20γ αριστερα ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ 6/10 Νεαρη μελαμψη κοπελα με μετριο προσωπο , ψηλο αναστημα και σωμα με πιασηματα και χαρακτηριστικη κωλαρα! ΑΠΛΟ

Ιασωνος 20β μεσαιο ΑΝΝΑ 5/10 Μια κοντη ιεροδουλη μαλλον Αλβανιδα με αδιαφορο προσωπο , μακρυ μαυρο μαλλι που ειχε μαζεμενο σε κοτσιδα και σωμα με πιασηματα και κοιλιτσα! ΑΠΛΟ

Ιασωνος 44 αριστερα ΝΙΚΟΛ 4/10 Αυτη που ξεκινησε απο Φυλης 84/86 :woldman:.Ειναι μια κοντη παχουλη κοπελα με μεσαιο φυσικο στηθος , μετριο προσωπο και παχουλο σωμα με κοιλια!

Ιασωνος 46 οροφος ΧΡΙΣΤΙΝΑ 7/10 για την οποια εχουν γραψει κριτικες ο Τζεισον86 :hi: και ο Προφεσσορας :hi:.Ειναι μια νεαρη μελαμψη κοπελα με καρρε μαυρο μαλλι , συμπαθητικο σχετικα ομορφο προσωπο :cum: , μικρο στηθος , κοντη σε αναστημα και ωραιο αδυνατο κορμι! :wanker: Στυλιαρι! ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ! :priest:

Ιασωνος 46 αριστερα ισογειο Μια νεαρη κοπελα 7/10  με σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο , μακρυ μαυρο μαλλι , μικρα βυζακια ,  ψηλο αναστημα και ωραιο αδυνατο κορμι! :erection: Η τσατσα δεν μου ανεφερε ονομα και την παρουσιασε σαν καινουργια.Εχω ξαναπετυχει την κοπελα περυσι με το ονομα Μαρια στους εξης οικους Ιασωνος 1α,Ιασωνος 19,Λεωνιδου 28 ισογειο κτλ. :woldman: Κανει ομως βαριεστημενο σαλοναρισμα και δεν σε προδιαθετει για καλο γαμησι! >:( ΑΠΛΟ

Ιασωνος 46  ισογειο δεξια Μια νεαρη παχουλη 4/10 αδιαφορη κοπελα.ΑΠΛΟ

Μεγαλου Αλεξανδρου 22 οροφος Μια νεαρη κοπελα 6/10  μα μακρυ ξανθο μαλλι , μεσαιο στητο φυσικο στηθος , μετριο σε ομορφια προσωπο , κανονικο αναστημα και σωμα με πιασηματα.Μου εκανε στενο μαρκαρισμα :rockon: στο σαλονι αλλα δεν περασα.ΑΠΛΟ.Δεν ανακοινωθηκε ονομα.

Μεγαλου Αλεξανδρου 22 ισογειο Μια μιλφαρα 6/10  που πρωτη φορα ειδα.Ειναι ψηλη και εχει μακρυ μαλλι λιγο πανω απο τους ωμους , σχετικα ομορφο προστυχο προσωπο και κορμι με πιασηματακια.Με καυλωσε το μιλφακι :cum:.Μιλουσε καλα Ελληνικα.Δεν ανακοινωθηκε ονομα.ΑΠΛΟ

Κολωνου 47 οροφος ΤΖΟΥΛΙΑ 1/10  Μια θηριωθης πορνη! :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: Οι συναγωνιστες τρεχαν στα σκαλοπατια!!! :headbang2: :headbang2:

Κολωνου 47 ισογειο ΖΑΝΑ 1/10 η γνωστη χοντρη τσιμπουκοδρομισα! :new_shocked: :badair: :badair: :badair: :badair:

Κολωνου 23 ισογειο ΦΩΤΕΙΝΗ 6/10 Μια κοντη ξανθια νεαρη κοπελα με μετριο γλυκο προσωπο , μεσαιο φυσικο στηθος και σωμα με πιασηματακια.Καυλαντιζει πολυ στο σαλονι αλλα συμφωνα με τις κριτικες ειναι φολα! :( ΑΠΛΟ

Κολωνου 23 ημιυπογειο ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΛΑ 7/10  Μια νεαρη ψηλη πορνη με μακρυ μαυρο μαλλι , αξιολογο στηθος :erection: , σχετικα ομορφο συμπαθητικο προσωπο και σωμα με πιασηματα.Στον κωλο ομως  χανει λιγο! ΑΠΛΟ

Λιοσιων

Τροφωνιου 11 ισογειο Δυο κοντες παχουλες κοπελες με αδιαφορες φατσες! :badair:

Τροφωνιου 11 οροφος ΓΙΑΝΝΑ 6/10 Νεαρη ξανθια κοπελα με μακρυ μαλλι , κανονικο αναστημα , μεσαιο στηθος και σωμα με πιασηματα και χαρακτηριστικη κωλαρα! ΚΩΛΟΣ

Τροφωνιου 13 ισογειο ΕΙΡΗΝΗ 3/10 Μια μελαχρινη γκιλφ με μακρυ μαλλι , ψηλο αναστημα , σπασμενο προσωπο και σωμα με πιασηματακια.Δευτερη ηταν η γκιλφ ΑΝΝΑ 1/10 με το κοντο αγορε μαλλι , την τρομακτικη φατσα :new_shocked: :headbang2: και το σωμα με πιασηματα. :badair:

Τροφωνιου 13 οροφος ΕΙΡΗΝΗ 4/10 Μια μιλφ που ειδα πρωτη φορα.Ειναι κανονικου αναστηματος , εχει μετριο προσωπο , μακρυ ξανθο μαλλι , αξιολογο φυσικο στηθος και σωμα με πιασηματα.

Φωκαιας 17β οροφος ΕΛΕΝΗ 6/10 Καινουργια κοπελα.Προκεται για μια νεαρη κοπελα με καρρε κοκκινοπω μαλλι , κοντη σε αναστημα , μικρα βυζακια , μετριο προσωπο και αδυνατο κορμι.Ειναι αυτο που λεμε πετιτ γυναικα! :rockon: Μου φανηκε ομως πολυ αδυνατη.Φορουσε ενα διαφανες βρακακι και φαινονταν το αξυριστο μουνακι της! :( Δεν μου αρεσε η κοπελα!

Διδυμου 22 ΧΡΙΣΤΙΝΑ 5/10 Ειναι μια προμιλφ γυναικα με μακρυ μαυρο σγουρο μαλλι , μετριο γλυκο προσωπο , αξιολογο φυσικο στηθος , ψηλο αναστημα και παχουλο σωμα.Εχει φαρδια περιφεφεια και μεγαλα μπουτια! :( Εχει και ενα χαρακτηριστικο τατουαζ στο μπουτι που απεικονιζει ενα τριανταφυλλο.Η τσατσα μου αρεσε πιο πολυ! :cum: Αν δεν κανω λαθος ειναι η νεαρη τσατσα με τις βυζαρες που εχει δουλεψει Βεργας 3 :woldman:.Δεν ανακοινωθηκε προγραμμα! :rockon: Τι να κανουμε να το μαντευουμε? :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: ΕΛΕΟΣ! :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Θα ήθελα να ρωτήσω για κοπέλα που είχα πετύχει πριν 2-3 χρόνια στο Ελλης 3. Χοντρουλή, καλές υπηρεσίες, τωρα δεν είμαι σίγουρος για το όνομα της... Γιουλα? κάπου είχα διαβασει και μια κριτική για αυτη.
Μήπως γνωρίζετε αν δουλεύει ακόμα και που?

Αν πρόκειται για αρκετά παχουλή, μάλλον εννοείς την Αννα, που θα τη βρεις γενικά στο Διδύμου 18 υπόγειο. Αν λες για μια Ελληνίδα milf, πρόκειται για τη Βάλια, που τώρα δουλεύει σαν call girl ως Νάντια.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Αν πρόκειται για αρκετά παχουλή, μάλλον εννοείς την Αννα, που θα τη βρεις γενικά στο Διδύμου 18 υπόγειο. Αν λες για μια Ελληνίδα milf, πρόκειται για τη Βάλια, που τώρα δουλεύει σαν call girl ως Νάντια.
μπα,την γιουλια λεει,την εψαχνε κι ο σεραπις αυτη

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Σημερα :hi:

Ιασωνος 44 αριστερα ΝΙΚΟΛ η γνωστή Σάρα που την λένε τώρα τελευταία και Σακίρα 4/10 Αυτη που ξεκινησε απο Φυλης 84/86 :woldman:.Ειναι μια κοντη παχουλη κοπελα με μεσαιο φυσικο στηθος , μετριο προσωπο και παχουλο σωμα με κοιλια!

Ιασωνος 46 αριστερα ισογειο Μια νεαρη κοπελα 7/10  με σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο , μακρυ μαυρο μαλλι , μικρα βυζακια ,  ψηλο αναστημα και ωραιο αδυνατο κορμι! :erection: Η τσατσα δεν μου ανεφερε ονομα και την παρουσιασε σαν καινουργια.Εχω ξαναπετυχει την κοπελα περυσι με το ονομα Μαρια στους εξης οικους Ιασωνος 1α,Ιασωνος 19,Λεωνιδου 28 ισογειο κτλ. :woldman: Κανει ομως βαριεστημενο σαλοναρισμα και δεν σε προδιαθετει για καλο γαμησι! >:( ΑΠΛΟ

Την Ντάνα είδες, αύριο η Χριστίνα...

Μεγαλου Αλεξανδρου 22 οροφος Μια νεαρη κοπελα 6/10  μα μακρυ ξανθο μαλλι , μεσαιο στητο φυσικο στηθος , μετριο σε ομορφια προσωπο , κανονικο αναστημα και σωμα με πιασηματα.Μου εκανε στενο μαρκαρισμα :rockon: στο σαλονι αλλα δεν περασα.ΑΠΛΟ.Δεν ανακοινωθηκε ονομα.

την αθίγγανη Τάνια είδες από το Καλλέργη 33 και το Ιάσονος 19 όροφο, ήταν μελαχρινή πριν... έκοψε το ελεύθερο στοματικό; :think:
να συμπληρώσω επίσης στην 2η βάρδια...

Ιάσονος

43 η Εμμανουέλα με το φουλ και η δήθεν κρητικιά γιουβαρλακόβια Ιωάννα

20Α η Τζανίνα, παρουσιάστηκε τσίτσιδη

19 ισόγειο η νεαρή Ντενίσα

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281

όχι καμία απο αυτες...

μπα,την γιουλια λεει,την εψαχνε κι ο σεραπις αυτη

ναι αυτη λέω, δε θυμόμουν ακριβώς το όνομα.. μου άρεσε πολυ ή όρεξη που είχε στο κρεβατι...απο εμφάνιση μετρια πραγματα...

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Επισης να συμπληρωσω στην πρωινη αλλαγη
Φωκαιας 17α ισογειο ΜΑΡΙΑ 8/10 Μια νεαρη κοπελα με ομορφο προσωπο , μεγαλο φυσικο στηθος :wanker: , κανονικο αναστημα , μακρυ μαυρο μαλλι πανω απο τους ωμους και σωμα με αρμονικα κατανενημενα πιασηματακια.Το δυνατο σημειο στην εμφανιση της ειναι τα βυζια! :tits: Ζαλιστηκα! :rockon: Δυστυχως οι κριτικες ειναι αρνητικες για την κοπελα! >:(

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Φωκαιας 17α ισογειο ΜΑΡΙΑ 8/10 Μια νεαρη κοπελα με ομορφο προσωπο , μεγαλο φυσικο στηθος :wanker: , κανονικο αναστημα , μακρυ μαυρο μαλλι πανω απο τους ωμους και σωμα με αρμονικα κατανενημενα πιασηματακια.Το δυνατο σημειο στην εμφανιση της ειναι τα βυζια! :tits: Ζαλιστηκα! :rockon: Δυστυχως οι κριτικες ειναι αρνητικες για την κοπελα! >:(
πήγαινε κόντρα στις αρνητικές κριτικές τύπε...

Κοντρα σε ολους.Κοντρα σε ολα. :rockon:

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
Ξεκινάω την κριτική μου λέγοντας ότι αυτή ήταν η χειρότερη φόλα που έχω φάει στην πορνοζωή μου μέχρι τώρα. Μου πήρε αρκετή ώρα για να ηρεμήσω από τα νεύρα και την αρνητική ενέργεια που μου δημιούργησε η λεγάμενη.
Η Φωτεινή ΦΟΛΑ είναι μια ξανθιά, με καλούτσικο κορμί, κοντή Ρουμάνα με ένα τσιγγάνικο τατοο πάνω από τον κώλο.
Η ζέστη και η τεράστια τσάρκα που είχα κάνει μέχρι τώρα με είχαν κουράσει και μετά το πολύ καλό σαλονάρισμα της μαντάμ είπα ότι θα περάσω. Που να ήξερα τι επρόκειτο να συμβεί ? :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
1) Παράτησε την πόρτα του δωματίου ανοιχτή και πήγε να κάνει κάτι άλλο πριν έρθει σε μένα.
2) Δεν έβγαζε το σουτιέν της και μου έλεγε ότι <<Never>> όταν την παρέπεμψα να το βγάλει.
3) Μου έβαλε καπότα σε 30 % σηκωμένο καυλί και μου έπαιρνε μια πίπα που πόναγα.
4) Την έβαλα στα 4 ΜΠΑΣ και χύσω αφού έχουν προηγηθεί τα προηγούμενα...και είχε πάρει μια κουλουριαστή στάση στα πλάγια σαν βόας είχε τυλιχτεί και την γαμούσα στραβά μέχρι που σταμάτησα. Της λέω κάτσε κανονικά (Ίσια δηλαδή) μου λέει <<Never>>.
5) Πήγε να μου τον παίξει στο τέλος ΜΠΑΣ και χύσω και ποιο άγαρμπα δε θα γινόταν να το κάνει.
6) Όταν της είπα να σηκωθεί να φύγει μου είπε να έρθω κάποια άλλη μέρα που θα είναι και αυτή καλύτερα γιατί μόλις τώρα της είχε περάσει η περίοδος και κάτι ΑΗΔΙΕΣ τέτοιες.
Δηλαδή πέταξα σήμερα 10 ευρώ να ξαναπάω να πετάξω άλλα 10 δηλαδή 20. 20/4= 5 ώρες δουλειά= για μια ΑΗΔΙΑ μαζί της :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑ.
Όλοι ΜΑΥΡΟ σε τέτοιες ΦΟΛΕΣ-ΑΗΔΙΕΣ που δεν σέβονται και δεν εκτιμούν ΤΙΠΟΤΑ.
Καταλαβαίνω ότι με 10 ευρώ δεν γαμάς την Αλεξανδράκη ούτε έχεις τρελές υπηρεσίες αλλά όχι και έτσι.
Από αυτήν την δουλειά βγάζουν γύρω στο χιλιάρικο την εβδομάδα. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να συμπεριφέρονται έτσι στον πελάτη.
Το αν διάλεξε να κάνει αυτή τη δουλειά είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ. Ας πάει να δουλέψει λαντζέρα αν δεν μπορεί.
:angry::headbang::angry:

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ξεκινάω την κριτική μου λέγοντας ότι αυτή ήταν η χειρότερη φόλα που έχω φάει στην πορνοζωή μου μέχρι τώρα. Μου πήρε αρκετή ώρα για να ηρεμήσω από τα νεύρα και την αρνητική ενέργεια που μου δημιούργησε η λεγάμενη.
Η Φωτεινή ΦΟΛΑ είναι μια ξανθιά, με καλούτσικο κορμί, κοντή Ρουμάνα με ένα τσιγγάνικο τατοο πάνω από τον κώλο.
Η ζέστη και η τεράστια τσάρκα που είχα κάνει μέχρι τώρα με είχαν κουράσει και μετά το πολύ καλό σαλονάρισμα της μαντάμ είπα ότι θα περάσω. Που να ήξερα τι επρόκειτο να συμβεί ? :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
1) Παράτησε την πόρτα του δωματίου ανοιχτή και πήγε να κάνει κάτι άλλο πριν έρθει σε μένα.
2) Δεν έβγαζε το σουτιέν της και μου έλεγε ότι <<Never>> όταν την παρέπεμψα να το βγάλει.
4) Την έβαλα στα 4 ΜΠΑΣ και χύσω αφού έχουν προηγηθεί τα προηγούμενα...και είχε πάρει μια κουλουριαστή στάση στα πλάγια σαν βόας είχε τυλιχτεί και την γαμούσα στραβά μέχρι που σταμάτησα. Της λέω κάτσε κανονικά (Ίσια δηλαδή) μου λέει <<Never>>.
5) Πήγε να μου τον παίξει στο τέλος ΜΠΑΣ και χύσω και ποιο άγαρμπα δε θα γινόταν να το κάνει.
6) Όταν της είπα να σηκωθεί να φύγει μου είπε να έρθω κάποια άλλη μέρα που θα είναι και αυτή καλύτερα γιατί μόλις τώρα της είχε περάσει η περίοδος και κάτι ΑΗΔΙΕΣ τέτοιες.
Δηλαδή πέταξα σήμερα 10 ευρώ να ξαναπάω να πετάξω άλλα 10 δηλαδή 20. 20/4= 5 ώρες δουλειά= για μια ΑΗΔΙΑ μαζί της :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
Καταλαβαίνω ότι με 10 ευρώ δεν γαμάς την Αλεξανδράκη ούτε έχεις τρελές υπηρεσίες αλλά όχι και έτσι.
Από αυτήν την δουλειά βγάζουν γύρω στο χιλιάρικο την εβδομάδα. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να συμπεριφέρονται έτσι στον πελάτη.
Το αν διάλεξε να κάνει αυτή τη δουλειά είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ. Ας πάει να δουλέψει λαντζέρα αν δεν μπορεί.

Ξέχασες να αναφέρεις που δουλεύει η κάτι μου ξέφυγε?

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
Έχεις δίκιο απλά έκανα αντιγραφή από την κριτική που έβαλα στην αρχική
Κολωνού 23

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Στο μετάξι έχω καταθέσει πάνω από 50 φορές, κυρίως λόγω ωραρίου.
Μόνο μία φορά το 2005 μία "Αννα η Τσέχα" από Λεωνίδου έκανε πραγματικά
super πρόγραμμα. Πιστεύω ότι δεν αξίζει η περιοχή και δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά.

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
Στο μετάξι έχω καταθέσει πάνω από 50 φορές, κυρίως λόγω ωραρίου.
Μόνο μία φορά το 2005 μία "Αννα η Τσέχα" από Λεωνίδου έκανε πραγματικά
super πρόγραμμα. Πιστεύω ότι δεν αξίζει η περιοχή και δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά.

Οικονομική κρίση φίλτατε  :jerking:

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Τι να το κάνεις όμως όταν έχεις 90% πιθανότητες να φας φόλα.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Η Φωτεινή  είναι η παλαιά Λουμινίτσα-γυρολόγος του Μεταξουργείου για την οποία διαχρονικά δεν έχουν γραφτεί και τα καλύτερα-για να μη πω τίποτα βαρύτερο.

Κρίμα γιατί τα πράγματα στα οικονομικά είναι έτσι όπως ακριβώς τα είπες:

Για πολλούς (ίσως και τους περισσότερους...) ένα 20άρικο βγαίνει ύστερα από 4 ώρες κοπιαστικής δουλειάς και πολλές από τις κοπέλες δείχνουν με την συμπεριφορά τους ότι δεν τις απασχολεί καν.

Πάει κάποιος για να ξεδώσει, να χαλαρώσει, να ευχαριστηθεί, να ηρεμήσει και βγαίνει και με την τσέπη άδεια αλλά και με τα νεύρα σπασμένα μόνο και μόνο επειδή κάποιες από αυτές τις κοπέλες δεν σέβονται πρώτα τον εαυτό τους και στη συνέχεια αυτόν από το χέρι και τα λεφτά του οποίου θα ζήσουν...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

DEVITO,τώρα που αθωώθηκε ο Καρατζαφέρης μη μασάς τίποτα-ακόμη και η Μαρία θα κάνει παπάδες μέσα  στο δωμάτιο!  :sunglasses:

Προχώρα, είμαστε μαζί σου-όλους εμάς ενώνει η Ελλάς!  :rockon:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
εγω με κατι τετοια εκοψα το μπουρδελα...

τελευταια [size=13pt]τεραστια φολα [/size]που εφαγα,επιπεδου λουμινιτσας που περιγραφεις,η αννα από λεωφορο ιωνιας.η τυπισσα ηταν παραπανω από προκλητικη

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Έχεις δίκιο απλά έκανα αντιγραφή από την κριτική που έβαλα στην αρχική
Κολωνού 23
Είναι στο top-five των φολών που έχω φάει,ίσως η δεύτερη θέση στο... βάθρο!Με μένα αν είχε σταυρόλεξο θα ασχολούνταν μ'αυτό...  >:( Και είναι κρίμα ρε γμτ,κάποιες που αξίζουν να δουλεύουν στα υπόγεια μπουντρούμια,και οι φόλες να έχουν καταλάβει τα μέγαρα σαν κι αυτό...  :(

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom