Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 147 άτομα (12 μέλη και 135 επισκέπτες)

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Ναι φίλε μου sore throat νομίζω ότι πρόκειται γι αυτή την βικυ
Το έχω ξαναγράψει αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί και από κάποιον άλλο οτι δούλευε στον όροφο του 134 ως λολιτα νομιζω
Αυτή είναι. Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχει περάσει και από Χωματιανού;  :think:  :think:  :think:
Την περασμένη εβδομάδα την πήρα στην Μαραθώνος και ομολογώ ότι ήταν μια "καλή" συνεύρεση ΔΙΧΩΣ το κάτι special. Τυπικά πράγματα και κυρίως πολύ καθαρή !!!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Αυτή είναι. Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχει περάσει και από Χωματιανού;  :think:  :think:  :think:
Την περασμένη εβδομάδα την πήρα στην Μαραθώνος και ομολογώ ότι ήταν μια "καλή" συνεύρεση ΔΙΧΩΣ το κάτι special. Τυπικά πράγματα και κυρίως πολύ καθαρή !!!
Σ'αυτό δεν θα διαφωνήσω!Πέρα από την πίκρα που με... κέρασε,είναι πεντακάθαρη,μάλλον λόγω ψώνιου για την ομορφιά της,αλλά και υπεραπλού προγράμματος.

ionas1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες καλημέρα.! Μια ερώτηση,θα ήθελα να κάνω και όποιος θέλει μου απαντάει. Άν πω σε μια μιλφοκοπελα που δουλέυει σε μπουρδέλο και την έχω επισκεφτεί αρκετές φορές,να βρεθούμε σε ξενοδοχείο για 1-2 ώρες,επι πληρωμή βεβαίος,θα δεχτεί ή όχι.?? και άν δεχτεί,πόσο θα είναι καλή τιμή.?(να μην δώσουμε και πολλά και χαλάσουμε την πιάτσα).Η κοπέλα δεν την λές και μουνάρα,ούτε άσχημη.Συγνώμη αν δεν ταιριάζει η ερώτηση εδω,απλα επειδή εχει σχέση με μπουρδέλα το γράφω εδώ. Ευχαριστώ..

kinikos777

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες καλημέρα.! Μια ερώτηση,θα ήθελα να κάνω και όποιος θέλει μου απαντάει. Άν πω σε μια μιλφοκοπελα που δουλέυει σε μπουρδέλο και την έχω επισκεφτεί αρκετές φορές,να βρεθούμε σε ξενοδοχείο για 1-2 ώρες,επι πληρωμή βεβαίος,θα δεχτεί ή όχι.?? και άν δεχτεί,πόσο θα είναι καλή τιμή.?(να μην δώσουμε και πολλά και χαλάσουμε την πιάτσα).Η κοπέλα δεν την λές και μουνάρα,ούτε άσχημη.Συγνώμη αν δεν ταιριάζει η ερώτηση εδω,απλα επειδή εχει σχέση με μπουρδέλα το γράφω εδώ. Ευχαριστώ..
γιατι δεν κλεινεις το δωματιο για 1 ωρα στο μπουρδελο?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν από λίγο κατάθεση βέργας 3,επιτέλους στην καιτη
Δυο στάσεις,του λωτού που λέει και ο Cheyenne και ιεραποστολικα σε διάφορες εκδοχές.
Με μια λέξη μαγικά,πήγα κουρασμένος έφυγα φρέσκος και ξεκούραστος
Μαζί της ήταν και η Έλλη,η μελαγχροινη αξιόπιστη mlf με φουλ πρόγραμμα
Δεξιά στο ισόγειο ήταν η Τζένη με την Στέλλα,οι δυο πληθωρικές mlf και στον όροφο η λεπτή μινιόν ξανθιά χρυσα

ionas1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
γιατι δεν κλεινεις το δωματιο για 1 ωρα στο μπουρδελο?
Ευχαριστώ για την απάντηση,απλά πιστέυω θα είναι καλήτερα σε ξενοδοχείο,που θα είναι πιο χαλαρά ,καθαρότερα και όλα τα λεφτα θα πάνε στην κοπέλα που πιστέυω έτσι πως θα δώσει πιο πολλά σε θέμα εξυπηρέτηση του πελάτη.Δική μου εκτίμηση ολα αυτά

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Φίλε μου στο παρελθόν υπάρχουν περιπτώσεις που κοπέλες έχουν πάει απ το ξενοδοχείο επί πληρωμή μέχρι και στο σπίτι δωρεάν
Δεν έχεις παρα να το  ζητήσεις λοιπόν απ την ιδια

ionas1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου στο παρελθόν υπάρχουν περιπτώσεις που κοπέλες έχουν πάει απ το ξενοδοχείο επί πληρωμή μέχρι και στο σπίτι δωρεάν
ευχαριστώ...

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Δεν έχεις παρα να το  ζητήσεις λοιπόν απ την ιδια

Σωστοs ο φιλοs ..... !!!

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216

Και μια που εχειs παει και αρκετεs φορεs και σε γνωριζει η κοπελα θα ειναι αρκετα εωs πολυ πιο ευκολο να δεχτει ...... εχω αρκετεs προσωπικεs εμπειριεs φιλε για αυτο στο λεω .....καλη τυχη

ionas1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
:thumbsup:
Και μια που εχειs παει και αρκετεs φορεs και σε γνωριζει η κοπελα θα ειναι αρκετα εωs πολυ πιο ευκολο να δεχτει ...... εχω αρκετεs προσωπικεs εμπειριεs φιλε για αυτο στο λεω .....καλη τυχη
:thumbsup: :thumbsup:

anaptiras62

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ναι φίλε μου sore throat νομίζω ότι πρόκειται γι αυτή την βικυ
Το έχω ξαναγράψει αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί και από κάποιον άλλο οτι δούλευε στον όροφο του 134 ως λολιτα νομιζω

Καλησπέρα, μήπως είναι μια που εργαζόταν ως Λολίτα, είναι από Ρουμανία και έκανε full πρόγραμμα;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Καλησπέρα, μήπως είναι μια που εργαζόταν ως Λολίτα, είναι από Ρουμανία και έκανε full πρόγραμμα;
Καμία σχέση!Ρωσίδα είναι,έχει εργαστεί στους οίκους που προαναφέρθηκαν,και κάνει υπεραπλό (επίσημα τουλάχιστον) πρόγραμμα.
Πριν από λίγο τίμησα μετα από καιρό τη Μαρίνα στο Ιάσωνος 1α,αδύνατη μελαχροινή milf με ακά και πρωκτικό,η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα,θα επαναληφθεί σύντομα!Μαζί της και η συμπαθητική γεματούλα Βερόνικα.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Μια Τζώρτζια απο διδύμου 7β ειναι καλη ; Πηγε ένας φιλος μου και ξετρελαθηκε μαζι της !

anaptiras62

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καμία σχέση!Ρωσίδα είναι,έχει εργαστεί στους οίκους που προαναφέρθηκαν,και κάνει υπεραπλό (επίσημα τουλάχιστον) πρόγραμμα.
Πριν από λίγο τίμησα μετα από καιρό τη Μαρίνα στο Ιάσωνος 1α,αδύνατη μελαχροινή milf με ακά και πρωκτικό,η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα,θα επαναληφθεί σύντομα!Μαζί της και η συμπαθητική γεματούλα Βερόνικα.

Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.944
Πόντοι
6.925
Σήμερα αιφνιδίως στην Κολωνου

48 Αντζελα το γνωστό μιλφ
32 & Λεωνίδου η ψηλή Αλεξάνδρα με τα γυαλάκια
30 ισόγειο χωρίς την Ντάρια η ψηλή πιτσιρίκα με το μικρό στήθος
30 α όροφος η Αντριάννα με άλλη μία στο δωμάτιο – δεν είδα
30 β όροφος δύο μωρά που τα έχω ξαναδεί πολλές φορές αλλά πλέον δεν με βοηθά η μνήμη καθόλου η μία καστανή με φατσούλα και η άλλη μελαχρινή κοντή στεγνή … τις έχω πάρει νομίζω
27 ισόγειο η Μπέλα
15α ευτραφής ξανθιά σε απλό
15β η Πάολα
11 ισόγειο η Άννα (μαιμουδάκι)
11 υπόγειο μία μοντελέ όμορφη ψηλή στυλιαρογυναίκα

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Δεν ισχυει παντα αυτο, καποιες δεν μπορουν να... ξεμυτισουν απο τους νταβαδες

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Από το υπάρχουν περιπτώσεις μέχρι το ισχύει πάντα υπάρχει τεράστια διαφορα

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια σε Φωκαίας, Διδύμου και Φυλής...

▪Φωκαίας 27 όροφος:
Η ξανθιά Άνυ η πορνοστάρ...Η πιτσιρίκα μεγάλωσε, ομόρφυνε, τουμπάνεψε...
Με ωραίο στητό βυζάκι και με προκλητικό κώλο-με μαύρο κορδονάκι σήμερα στην χαραμάδα της...

▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η Σοφία...Το μελαχροινό κοντούλικο, αδυνατούλικο πιπινάκι με το κουκλίστικο προσωπάκι...
Μικρό στηθάκι, απίθανο κωλαράκι...

▪Φωκαίας 27 υπόγειο:
Κλασσικά η ξανθιά Χριστίνα η αδύνατη Ελληνουκρανέζα με το φουλ πρόγραμμα.

▪Φωκαίας 24:
Η καστανή Βιολέτα...Η ζουμερή κοπέλα με το γλυκό πρόσωπο...
Κάτι, κάπως άλλαξε τα μαλλιά της και φαίνεται σαν κάτι θείτσες που μόλις βγήκαν απ'το κομμωτήριο...
Παρ'όλα αυτά για εμένα είναι σταθερά καλή.
Μαζί της η Χριστίνα.Η καστανή ψηλή κοπέλα...Με σκούρο χρώμα δερματος, με συμπαθητικό πρόσωπο και σχετικά ωραίο σώμα.
Με φουλ πρόγραμμα και οι δύο.

▪Φωκαίας 25β:
Η Λάουρα η ξανθιά βλαχοπούλα με το ζουμερό σώμα-ωραία τα πιασίματά της όπως και οι γεμάτες βυζάρες της...
Μαζί της η Αντελίνα.Μελαχροινή πιτσιρίκα, με μέτριο πρόσωπο, σκουρόδερμη και με κορμί με πιασίματα ψιλοατσούμπαλα.

▪Φωκαίας 17β:
Η μουναρομουνάρα Ξένια ολόγυμνη στο σαλόνι...
Ωραίο πρόσωπο, θηλυκή αύρα...
Μαζί της η Καρολίνα...
Μελαχροινή πιτσιρίκα με νόστιμο πρόσωπο και με σώμα με λίγα-αλλά ελκυστικά-πιασίματα...
Αν την παρατηρήσετε μοιάζει με την Κορίνα-σαν μικρή αδελφή της είναι απλά η Κορίνα δείχνει και βγάζει κάτι πιο θηλυκό ενώ αυτή κάτι πιο κοριτσίστικο.

▪Φωκαίας 17α:
Η ολόγυμνη Ιονέλα.

Τ ο Φωκαίας 19 είναι κλειστό.

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Μια Τζώρτζια απο διδύμου 7β ειναι καλη ; Πηγε ένας φιλος μου και ξετρελαθηκε μαζι της !
Πήγα και εγώ χτες για πρώτη φορά μαζί της. Πάρα πολύ καλή, το τιμάει το 20ρικο. Θα ξαναπάω σίγουρα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom