You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
η βικυ απο ιασ.2 οροφος και φ109 οροφος παλιοτερα;Μαραθωνος 59 το μεσαίο η βικυ,σχετικά ψηλή και ολόγυμνη με θηλυκό καλό κορμί
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
περιγραφη; ελπιζω κοντη και αδυνατηΠριν λίγο νέα κοπελιά στο Κ.15 δεξιά.
Την ονομάσαμε Νικόλ.
μαγκες offtopic αλλα ψηνομαι ν κατεβω τ βραδυ μετα τη βολτα φυλής. ειναι επικινδυνο για τ αμαξι; μη μου τ ανοιξουνε και τρεχω..ευχαριστω
στη φυλης ειναι σχετικα safe
μεταξι μη τυχον και πας με αμαξι, ειτε εχεις lada ειτε mercedes ... το σιγουρο ειναι ενα ... οταν γυρισεις θα στο εχουν ανοιξει
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ναι,και εκει,πριν το 109,σωστος...Ναι φίλε μου sore throat νομίζω ότι πρόκειται γι αυτή την βικυ
Το έχω ξαναγράψει αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί και από κάποιον άλλο οτι δούλευε στον όροφο του 134 ως λολιτα νομιζω
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
την εχω παρει κολ.15 στο 10αρικο και ευτυχως γιατι ειναι παντελως τυπικη διαδικασια...▪Κολωνού 32β:
Μαζί της η μελαχροινή Άννα η Μολδαβή...Με περίεργο ροφίστικο πρόσωπο και με ψιλοζουμερό σώμα...
Πήρε κάποια κιλά και χάλασε κάπως-είχε πιο μπάνικο κώλο παλιότερα...
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
περιγραφη; ελπιζω κοντη και αδυνατη
Καύλα το πιπινάκι!
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
την εχω παρει κολ.15 στο 10αρικο και ευτυχως γιατι ειναι παντελως τυπικη διαδικασια...
Θετικότατη η προσωπική εμπειρία μου μαζί της.
Θα σου αρέσει...περιγραφη; ελπιζω κοντη και αδυνατη
Ωραίο κανονικό σώμα...μικρό βυζάκι.
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
να τη δοκιμασω λες και στο 15αρι; ωραιο μουνι ειναιΘετικότατη η προσωπική εμπειρία μου μαζί της.
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αυτη ειναι αρκετα καλη αλλα πολυ ξυγκι ρε γαμωτο▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Μαζί της η Βίκυ...Στο ίδιο πρόστυχο στυλάκι αλλά σε πιο νέα- ηλικιακά- έκδοση...
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
να τη δοκιμασω λες και στο 15αρι; ωραιο μουνι ειναι
Κάποιες φορές δεν είναι θέμα του (επιπλέον) χρηματικού αντιτίμου η απόδοση μιας κοπέλας με κάποιον.
Θέμα στιγμής,προσωπική χημεία,ιδιαίτερη γνωριμία παίζουν τον δικό τους ρόλο.
Να σου πω ένα παράδειγμα:
Με τη Μισέλ από Κολωνού 32β περνάω πολύ καλά λόγω συγκεκριμένων ειδικών συνθηκών.
Δεν θα τολμούσα όμως να την προτείνω σε οποιονδήποτε-πόσο μάλλον που βλέπω,ακούω και διαβάζω πως οι περισσότεροι (αν όχι όλοι...) έχουν μάλλον δυσάρεστη εμπειρία μαζί της...
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.654
- Πόντοι
- 41.129
Κάποιες φορές δεν είναι θέμα του (επιπλέον) χρηματικού αντιτίμου η απόδοση μιας κοπέλας με κάποιον.
πολυ σωστα τα λεει ο dude007 .. !! να τα λεμε αυτα !
Επισκέπτης
Ετσι οπως ημουν δεν ειχα ορεξη για πολλα, κατευθυνθηκα σφαιρα στη φιλη μας τη Φυλης και μπηκα στο 56....
Μια ξανθια Αννα κανονικου σωματος ομορφουλα ουτε ρωτησα τιποτα, με πιπωσε λιγο (νορμαλ προγραμμα) την πηρα στα 4 και εγινε η ανατροπη της Μαλμε
Μια ξανθια Αννα κανονικου σωματος ομορφουλα ουτε ρωτησα τιποτα, με πιπωσε λιγο (νορμαλ προγραμμα) την πηρα στα 4 και εγινε η ανατροπη της Μαλμε
Tsakonan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 128
- Πόντοι
- 1
Σωστός!Δούλευε και ως Λολίτα.Για την ακρίβεια νομίζω ότι ξεκίνησε με αυτό.Έχει περάσει από πολλά μαγαζιά.Και 109 και 134 και Λιοσίων σε κάποια και Μεταξουργείο σε αρκετά.Ωραίο μουνί.Στανταράκι μου πριν κάνα τριάρι χρόνια.Ναι φίλε μου sore throat νομίζω ότι πρόκειται γι αυτή την βικυ
Το έχω ξαναγράψει αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί και από κάποιον άλλο οτι δούλευε στον όροφο του 134 ως λολιτα νομιζω
Tsakonan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 128
- Πόντοι
- 1
Δυστυχώς έτσι είναι.Και λέω δυστυχώς γιατί αν όλες είχαν τις ίδιες καλές αποδόσεις με όλους θα μιλούσαμε για πραγματικές επαγγελματίες.Βέβαια γι αυτό υπάρχει και η ενημέρωση.Κάποιες φορές δεν είναι θέμα του (επιπλέον) χρηματικού αντιτίμου η απόδοση μιας κοπέλας με κάποιον.
Τέσπα απλά κουβέντα να γίνεται
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K