Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (2 μέλη και 60 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν λίγο νέα κοπελιά στο Κ.15 δεξιά.
Την ονομάσαμε Νικόλ.
Την τίμησε ο ΧΧΧ...πρώτος πελάτης.

Ι.27 κάτω το Σακιρα... :tits2:
Την τίμησα...με καλές εντυπώσεις. :cum:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ναι φίλε μου sore throat νομίζω ότι πρόκειται γι αυτή την βικυ
Το έχω ξαναγράψει αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί και από κάποιον άλλο οτι δούλευε στον όροφο του 134 ως λολιτα νομιζω

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
μαγκες offtopic αλλα ψηνομαι ν κατεβω τ βραδυ μετα τη βολτα φυλής. ειναι επικινδυνο για τ αμαξι; μη μου τ ανοιξουνε και τρεχω..ευχαριστω :rockon:

στη φυλης ειναι σχετικα safe

μεταξι μη τυχον και πας με αμαξι, ειτε εχεις lada ειτε mercedes ... το σιγουρο ειναι ενα ... οταν γυρισεις θα στο εχουν ανοιξει

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το έχω ξαναγράψει αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί και από κάποιον άλλο οτι δούλευε στον όροφο του 134 ως λολιτα νομιζω
ναι,και εκει,πριν το 109,σωστος...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
▪Κολωνού 32β:
Μαζί της η μελαχροινή Άννα η Μολδαβή...Με περίεργο ροφίστικο πρόσωπο και με ψιλοζουμερό σώμα...
Πήρε κάποια κιλά και χάλασε κάπως-είχε πιο μπάνικο κώλο παλιότερα...
την εχω παρει κολ.15 στο 10αρικο και ευτυχως γιατι ειναι παντελως τυπικη διαδικασια...

Επισκέπτης
παω να το βατεψω, θα του κανω ανατροπη οπως εκανε η Μαλμε!!!

Εννοώ εδώ αφιονισμένος από το Στοίχημα!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
να τη δοκιμασω λες και στο 15αρι; ωραιο μουνι ειναι

Κάποιες φορές δεν είναι θέμα του (επιπλέον) χρηματικού αντιτίμου η απόδοση μιας κοπέλας με κάποιον.

Θέμα στιγμής,προσωπική χημεία,ιδιαίτερη γνωριμία παίζουν τον δικό τους ρόλο.

Να σου πω ένα παράδειγμα:

Με τη Μισέλ από Κολωνού 32β περνάω πολύ καλά λόγω συγκεκριμένων ειδικών συνθηκών.

Δεν θα τολμούσα όμως να την προτείνω σε οποιονδήποτε-πόσο μάλλον που βλέπω,ακούω και διαβάζω πως οι περισσότεροι (αν όχι όλοι...) έχουν μάλλον δυσάρεστη εμπειρία μαζί της...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Μόλις βγήκα από τη Χριστίνα στο Ιάσωνος 10 πάνω.Στο ισόγειο μια Αλίνα,μελαχροινό πανέμορφο κουκλί,μοντελέ κορμί.Ξέρουμε κάτι;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.654
Πόντοι
41.129
Κάποιες φορές δεν είναι θέμα του (επιπλέον) χρηματικού αντιτίμου η απόδοση μιας κοπέλας με κάποιον.

πολυ σωστα τα λεει ο dude007 .. !! να τα λεμε αυτα !

Επισκέπτης
Ετσι οπως ημουν δεν ειχα ορεξη για πολλα, κατευθυνθηκα σφαιρα στη φιλη μας τη Φυλης και μπηκα στο 56....
Μια ξανθια Αννα κανονικου σωματος ομορφουλα ουτε ρωτησα τιποτα, με πιπωσε λιγο (νορμαλ προγραμμα) την πηρα στα 4 και εγινε η ανατροπη της Μαλμε :2funny:

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Η Άννα-Ιλόνα;Απλά ομορφούλα;Από τις πιο μουνάρες της πιάτσας!Εγώ την έχω πάρει καμιά δεκαριά φορές με καλές επιδόσεις.

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Σωστός!Δούλευε και ως Λολίτα.Για την ακρίβεια νομίζω ότι ξεκίνησε με αυτό.Έχει περάσει από πολλά μαγαζιά.Και 109 και 134 και Λιοσίων σε κάποια και Μεταξουργείο σε αρκετά.Ωραίο μουνί.Στανταράκι μου πριν κάνα τριάρι χρόνια.

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1

Δυστυχώς έτσι είναι.Και λέω δυστυχώς γιατί αν όλες είχαν τις ίδιες καλές αποδόσεις με όλους θα μιλούσαμε για πραγματικές επαγγελματίες.Βέβαια γι αυτό υπάρχει και η ενημέρωση.
Τέσπα απλά κουβέντα να γίνεται :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom