Το περασμένο φθινόπωρο είχε γίνει για λίγο στανταράκι μου στο Ιάσωνος 2 πάνω,αλλά με κάτι ατάκες και υπονοούμενα που πέταξε,την ξέκοψα...Σωστός!Δούλευε και ως Λολίτα.Για την ακρίβεια νομίζω ότι ξεκίνησε με αυτό.Έχει περάσει από πολλά μαγαζιά.Και 109 και 134 και Λιοσίων σε κάποια και Μεταξουργείο σε αρκετά.Ωραίο μουνί.Στανταράκι μου πριν κάνα τριάρι χρόνια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ξερουμε... ;)Μόλις βγήκα από τη Χριστίνα στο Ιάσωνος 10 πάνω.Στο ισόγειο μια Αλίνα,μελαχροινό πανέμορφο κουκλί,μοντελέ κορμί.Ξέρουμε κάτι;
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πολυ καλη...στο στοματικο κυριως ειναι μπομπαΣωστός!Δούλευε και ως Λολίτα.Για την ακρίβεια νομίζω ότι ξεκίνησε με αυτό.Έχει περάσει από πολλά μαγαζιά.Και 109 και 134 και Λιοσίων σε κάποια και Μεταξουργείο σε αρκετά.Ωραίο μουνί.Στανταράκι μου πριν κάνα τριάρι χρόνια.
''Μήπως είσαι αδερφή και δεν χύνεις μαζί μου;'' Αυτό βέβαια συνέβη μετά από αρκετές επισκέψεις.Έχει καλό μπλα-μπλα πάντως!Ατάκες λέγοντας;
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ναι,αν εξαιρεσεις το μη μου πιανεις τα μαλλια,μη με πιεζεις,και κατι αλλα περιεργα,τοτε ναι...Η Άννα-Ιλόνα;Απλά ομορφούλα;Από τις πιο μουνάρες της πιάτσας!Εγώ την έχω πάρει καμιά δεκαριά φορές με καλές επιδόσεις.
τη καλυτερη μπαλα την επαιξε στο φ134 ισογειο,μετα μετρια πραγματα
Δηλαδή ''βουρ στον πατσά'';ξερουμε... ;)
Tsakonan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 128
- Πόντοι
- 1
Χαχαχα φαντάζομαι ότι την έκοψες επειδή τελικά δεν σε κάυλωνε όχι για τις παπαριές που σου λεγε.''Μήπως είσαι αδερφή και δεν χύνεις μαζί μου;'' Αυτό βέβαια συνέβη μετά από αρκετές επισκέψεις.Έχει καλό μπλα-μπλα πάντως!
Tsakonan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 128
- Πόντοι
- 1
Μπα με μένα που με ξέρει μετά από τόσες καταθέσεις είναι οκ.ναι,αν εξαιρεσεις το μη μου πιανεις τα μαλλια,μη με πιεζεις,και κατι αλλα περιεργα,τοτε ναι...
τη καλυτερη μπαλα την επαιξε στο φ134 ισογειο,μετα μετρια πραγματα
Παιδιά,υπάρχει άλλο θρεντ για συζήτηση!
Εδώ είναι για ενημέρωση... ;)
Εδώ είναι για ενημέρωση... ;)
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και αυτο ενημερωση ειναι φιλε,δε σε νοιαζει να μαθεις επιδοσεις γενικα;
βαρετο δεν ειναι να γραφουμε μονο που δουλευει η καθε μια...
βαρετο δεν ειναι να γραφουμε μονο που δουλευει η καθε μια...
Έχει δίκιο ο @Billy 13,ας μεταφερθεί αλλού η συζήτηση.Χαχαχα φαντάζομαι ότι την έκοψες επειδή τελικά δεν σε κάυλωνε όχι για τις παπαριές που σου λεγε.
Γενικά μου άρεσε,αλλά δεν άφηνε πολύ να την πασπατεύεις,σε είχε σε κάποια απόσταση.Ναι μεν ομιλιτική,αλλά με απόμακρο τόνο.Αυτά,σε συνδυασμό με τη συνήθεια και την πίεση του χρόνου,(λιγότερο από 10λεπτο),δεν έχυνα πάντα...
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
φιλε,δε συζηταμε για μπανανες και σουβλακια,για πορνες συζηταμε,δεν ειμαστε εκτος θεματος...Έχει δίκιο ο @Billy 13,ας μεταφερθεί αλλού η συζήτηση.
εσυ ο ιδιος πριν απο λιγο ρωτησες για την αλινα ιασ.10 και ενημερωθηκες...
που ειναι το λαθος;
1-2η βάρδια πριν λίγο...
Ιάσωνος 33 - Μαρία (ξωτικό ) & Άντζελα (Αλβανοκοντύλω) μετά πήγε απέναντι στο Ιάσωνος 30 κάτω...
Ιάσωνος 30 πάνω Βανέσα (πιπίνι σκουρόχρωμο) & Τζέσικα (βγήκε με το μπουρνούζι σε μια φάση)
Ιάσωνος 27Α - Σακίρα (η μαυρούλα,σκέτη καύλα την είδαμε με κολάν που έμπαινε στο τσαρδί και την τίμησα όπως έγραψα και πριν)
Ιάσωνος 37Α - Κορίνα (με ακά και 69 )
Ιάσωνος 20 δεξιά - Τζανίνα (σαλονάρισε ξεβράκωτη και με νεύρα :cum
Κολωνού 15 δεξιά - Νικόλ (η νέα κορασίδα :-*) & Άννα (στυλιάρι)
Κολωνού 30 πάνω - Άννα (η μιλφ με το μαλλί "πορτατίφ")
Διδύμου 7Α - Πατρίτσια (είναι τρομερό πιπίνι τελικά )
Διδύμου 7Β - Τζώρτζια-να (με τρομερά εσώρουχα πάλι )
Φωκαίας 27Β πάνω - Χριστίνα (η σκουρόχρωμη με φουλ)
Φυλής 56 - Άννα (Ιλόνα )
Φυλής 66Α - Ρενάτα (εντυπωσιακή και πάλι)
Φυλής 59 - Αλίσια (έχει τρομερό κορμί η κορασίδα)
Ιάσωνος 33 - Μαρία (ξωτικό ) & Άντζελα (Αλβανοκοντύλω) μετά πήγε απέναντι στο Ιάσωνος 30 κάτω...
Ιάσωνος 30 πάνω Βανέσα (πιπίνι σκουρόχρωμο) & Τζέσικα (βγήκε με το μπουρνούζι σε μια φάση)
Ιάσωνος 27Α - Σακίρα (η μαυρούλα,σκέτη καύλα την είδαμε με κολάν που έμπαινε στο τσαρδί και την τίμησα όπως έγραψα και πριν)
Ιάσωνος 37Α - Κορίνα (με ακά και 69 )
Ιάσωνος 20 δεξιά - Τζανίνα (σαλονάρισε ξεβράκωτη και με νεύρα :cum
Κολωνού 15 δεξιά - Νικόλ (η νέα κορασίδα :-*) & Άννα (στυλιάρι)
Κολωνού 30 πάνω - Άννα (η μιλφ με το μαλλί "πορτατίφ")
Διδύμου 7Α - Πατρίτσια (είναι τρομερό πιπίνι τελικά )
Διδύμου 7Β - Τζώρτζια-να (με τρομερά εσώρουχα πάλι )
Φωκαίας 27Β πάνω - Χριστίνα (η σκουρόχρωμη με φουλ)
Φυλής 56 - Άννα (Ιλόνα )
Φυλής 66Α - Ρενάτα (εντυπωσιακή και πάλι)
Φυλής 59 - Αλίσια (έχει τρομερό κορμί η κορασίδα)
Το δίκιο είναι στο ότι υπάρχει ξεχωριστό thread για εκτενείς αναλύσεις πέραν της απλής αναφοράς.Τα όρια όμως είναι λίγο συγκεχυμένα...φιλε,δε συζηταμε για μπανανες και σουβλακια,για πορνες συζηταμε,δεν ειμαστε εκτος θεματος...
εσυ ο ιδιος πριν απο λιγο ρωτησες για την αλινα ιασ.10 και ενημερωθηκες...
που ειναι το λαθος;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K