Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 361 άτομα (40 μέλη και 321 επισκέπτες)

emporos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Μηνύματα
22
Like
0
Πόντοι
0
Οι απόψεις περί "οδοιπόρος & ωδιπόρος" διίστανται.
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλή Ανάσταση/Καλό Πάσχα και από εμένα... :hi:

URL]]
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.408
Πόντοι
3.636
Μύστη ωραίο πράγμα το κατούρημα πριν το γαμήσι  :grin: :grin:,σε ξελαφρώνει  :rockon: :rockon:
Παντα το κάνω τυπε , και μετα βρεχω την οθρηθρ; Λίγο..με ρωτάνε παντα  πω μωρο μου υγρά ο πουτσος σου...Ναι λέω απο της καυλες μ για σένα....Ενοητε όλο το υπολόιπο συστημα μοσχομηριζι απο κολωνιες κτλ...
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Παντα το κάνω τυπε , και μετα βρεχω την οθρηθρ; Λίγο..με ρωτάνε παντα  πω μωρο μου υγρά ο πουτσος σου...Ναι λέω απο της καυλες μ για σένα....Ενοητε όλο το υπολόιπο συστημα μοσχομηριζι απο κολωνιες κτλ...
@FORMET,να πας ένα δωράκι της Μαρίας/φυλακόβιας... Πιστεύω το αξίζει!  :hi:
 

tom_23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Μηνύματα
167
Κριτικές
7
Like
474
Πόντοι
301
καλησπερα και καλη Ανασταση να χουμε. ξερει κανεις αν τωρα το απογευμα ειναι η καιτουλα στη ρεμουνδου?
 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Μηνύματα
6.730
Κριτικές
126
Like
7.762
Πόντοι
7.885
Χθες πέρασα μια βόλτα από τα περισσότερα μπουρδελάκια που βρήκα ανοιχτά από 01:30-04:30 με ενδιάμεση ξεκούραση στην Πλ.Βικτωρίας για απαξιωτική μπυρίτσα από το περίπτερο και τσαμπέ κάθισμα σε κλειστή καφετέρια  :grin: :grin:.Στο Φώκαιας 24 πέτυχα το αγκάπη από Ρωσία η οποία με καραμούζιασε ευγενικά γιατί μετά την κριτική μου λέει πάτε όλοι οι μύστες και ζητάτε ελεύθερο στοματικό  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:.Ρε χύστες η κοπέλα προσέχει την υγιεινή της και δεν παρέχει αυτή την υπηρεσία σε όλους :tickedoff: :tickedoff:,μόνο αν γνωρίζεστε χρόνια  :grin: :grin:.
 

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Μηνύματα
4.859
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Χαρά που θα κάνει ο δικός της μόλις διαβάσει τα νέα!  :grin:
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα σας και καλές γιορτές σε όλους σας!
Ξεκίνημα της βόλτας στην πρωινή βάρδια απο το Μεταξουργείο.
Τα ΜΑ 20 παραμένιυν κλειστά.Κλειστό ήταν επίσης και το Μ.Α 15.
Στο Μ.Α 22 ισόγειο μία καινούρια ώριμη αδιάφορη, σώμα προς το γεμάτο με ολόσωμο για να κρύβει τις ατέλειες,λεπτά πόδια,βυζιά μεγάλα πλαδαρά,κοντό καστανό μαλλί.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι στο δεκάρικο. Μάλλον είναι ημεδαπή.
Στον όροφο ήταν η αθίγγανη Φαίη η οποία και έχει αδυνατίσει,λεπτή,με μελαμψό δέρμα και καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.69 στο πρόγραμμα.Άψυχο και βαριεστημένο σαλονάρισμά.Έχει εργαστεί και Λεωνίδου 28 όροφος καθώς και σε άλλα σπιτάκια.
Στο Ιάσωνος 44 δεξιά ήταν κλασσικά η Σόνια απο Αλβανία την οποία και δεν έμεινα να δώ.Πριν μία εβδομάδα είχα δει ότι είχε βάψει το μαλλί της σε μαύρο.Απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό η Μαρία απο Ρουμανία δεν έχει επιστρέψει και σύμφωνα με την υπηρεσία μάλλον δεν θα ξαναεπιστρέψει.Συνεχίζει η Ναταλία,λεπτή κοπέλα με ξανθό μαλλί ως τους ώμους που έχει εργαστεί σε ντούο με την Μαρία απο Ρουμανία αλλά και στα σπιτάκια Φυλής 71 όροφος,Φυλής 66Δ,Φυλής 40,Διδύμου 8 ισόγειο,Ιάσωνος 2 κλπ.Μεγάλη απώλεια η Μαρία η Ρουμάνα.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο κοπέλα λεπτή,με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους,με λευκό δέρμα.Πρώτη φορά τη πετυχαίνω.Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.Σε ερώτηση μου αν επιτρέπει ελεύθερο στοματικό η υπηρεσία μου απάντησε μόνο στους Έλληνες και αν είναι καθαροί.Σε περαιτέρω ερώτηση μου για τελειωτικό στο σώμα η υπηρεσία ήταν αρνητική λέγοντας μου ότι πολλά ζητάω για δέκα ευρώ.'Αρα συμπεραίνω ότι η κοπέλα είναι του απλού ρεπερτορίου.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο ήταν κλασσικά η Αλέξια,γεματούλα με μαύρα μακριά μαλλιά.Απλό ανακοινώνει πλέον.
Στο Ιάσωνος 46 η Μαρία η φυλακόβια με γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Δεν χρειάζεται περιγραφή.
Στο Κολωνού 53 η Χριστίνα,Ρωσόφωνο προμιλφ,ψηλή,νταρντάνα,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και μαύρα μακριά μαλλιά.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 48 σε ντουέτο η Άντζελα,Ρωσόφωνο μιλφ,ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καστανόμαυρα κοντά μαλλιά.Μαζί της η Ανδριάννα,ελαφρώς γεματούλα με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Γνωστή και σαν Άνδρεα απο Μ.Α 28.Απλό πρόγραμμα και για τις 2.
Στο Κολωνού 47 στο ισόγειο ήταν η Μιράντα η μιλφ απο Βραζιλία που έχω πετύχει και στο Λιοσίων 76 ισόγειο και στο Ιάσωνος 2 ισόγειο .Γεματούλα,με μαλαμψό δέρμα και μακριά ξανθά μαλλιά τα οποία και δεν της πάνε.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνου 47 στον όροφο η Ρωσόφωνη Χριστίνα,υπέρβαρη με καστανόξανθά μακριά μαλλιά.Έχει εργαστεί και Κολωνού 53,Μ.Α 15.Κάνει και γυμνό τσιμπούκι κατόπιν συνεννόησης.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο ήταν 2 κοπέλες η πρώτη ψηλή,κανονικων κιλών,με καστανά μαλλιά ως τους ώμους και ελιά η πίρσινγκ πάνω απο το χείλος,δεν την θυμάμαι απο κάπου και η δεύτερη η Μπέλλα παλιά καραβάνα κοντή,κανονικών κιλών με καστανόμαυρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Το πρόγραμμα σύμφωνα με την τσατσά είναι τσιμπούκι,μουνί πιο απλό πεθαίνεις δηλαδή.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο η Ναταλία, κοπέλα κοντή,με ατσούμπαλο σώμα και κοντά καστανά μαλλιά αχτένιστα.Παντελώς αδιάφορη.Έχει περάσει και απο τα Ιάσωνος 1 και 2 , Κεραμικού 15 όροφος,Ιάσωνος 32 υπόγειο.Ίσως η πιο χάλια που είδα σήμερα.
Στο Κολωνού 11 στον όροφο τα 2 πιπίνια.Η Άννα απο Αλβανία,λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά ως τους ώμους που είχα πάρει προσφάτως και η δεύτερη η Βαλέρια η οποία είναι καινούρια και δηλώνει Ρουμάνα.Κοντή,λεπτή,με σώμα γυμνασμένο σαν την Μιρέλα,με μελαμψό δέρμα,τατού κάποιες λέξεις γραμμένες με πράσινα γράμματα στον βραχίονα και πίσω στην πλάτη,καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα πίσω, πρόσωπο που φέρει έντονα ασιατικά χαρακτηριστικά θυμίζοντας Ταυλανδέζα.Απλό πρόγραμμα στο δεκάρικο με την Άννα να γλύφει αρχίδια και την Βαλέρια να φιλάει στο στόμα.Το γυμνό τσιμπούκι στα +5 ευρώ. Δοκίμασα την Βαλέρια στα 15 ευρώ με πολύ καλές εντυπώσεις μόνο που στο τέλος με παράτησε με τον πούτσο στο χέρι λόγω χρόνου και μου ζητούσε εξτρά χρήματα μέσα στο δωμάτιο για αυτονόητα πράγματα.Περισσότερες λεπτομέρειες εντός ολίγου.
Στο Αχιλλέως 48 ήταν η Αγάπη,κοντούλα,με μαλλιά κατσαρά με όγκο και καστανά ως τους ώμους,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Ελεύθερο στοματικό.Την είδα για πρώτη φορά μιας και είχα να περάσω αρκετό καιρό απο τα συγκεκριμένα μαγαζιά και δεν μου έκανε καμία εντύπωση.
Στο Μαραθώνος 59 ήταν η Ελβίρα,κανονικών κιλών,ψηλότερη απο την αγάπη,με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους.Ελεύθερο στοματικό.Απλά νόστιμη κοπέλα θα την χαρακτήριζα και όχι κάτι ιδιαίτερο.Μπορεί εν ευθέτω χρόνο να δοκιμαστεί.
Στο Μαραθώνος 59 το μεσαίο πήγα να τσεκάρω την Μαρσέλλα και να την δοκιμάσω.Δυστυχώς η Μαρσέλλα όταν μπήκα ήταν καπαρωμένη σε ωριαίο πρόγραμμα και δεν μπορούσα να περιμένω.Ελεύθερη ήταν η Βικτώρια απο τα Βέργας 3 προμιλφ λεπτή,με καστανοκόκκινα μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Αποχώρησα άπραγος.Ενημερώνω ότι το συγκεκριμένο μαγαζί σήμερα θα είναι ανοιχτό μέχρι της 21.30 περίπου με την Μαρσέλλα.Αύριο δεν θα λειτουργήσει.Θα ανοίξει απο Δευτέρα.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο η γυρολόγος Ντιάνα στο εικοσάρικο παρακάλω.Λεπτή,με μακριά μαύρα μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά και πρόσωπο σαν να σφίγγεται για να αφοδεύσει.Κατάλληλη για να διαφημίζει τα κωλόχαρτα Ντιάνα.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο η Μαρία,καινούρια υπέρβαρη,κοντή μιλφ,με ξανθά μαλλιά προς το καρέ.Φουλ πρόγραμμα.
Στο Ελευσινίων 22 κοπέλα καινούρια,λεπτή,ψηλή,αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα,και μαλλιά καστανά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.Απλό πρόγραμμα με 69.Νοστιμούλα.
Αλλαγή ρότας.
Το Αλκαμένους 117 κλειστό λόγω λαικής.Αντιθέτως το Περγάμου 27 ανοιχτό παρόλο που υπάρχουν πάγκοι μπροστά.
Το Ρεμούνδου 21 ισόγειο,το Αγίου Πέτρου 7 και το Περγάμου 1 κλειστά.
Το Πιπίνου και Φυλής γωνία κλειστό.
Το Φυλής 136 όροφος ανοιχτό με την Ιωάννα να εργάζεται ή οποία και είναι η κοπέλα απο Χωματιάνου προσφάτως αλλά και λίγο παλιότερα απο Φυλής 56 και όχι η Κωνσταντίνα η Θεσσαλονικιά που νόμιζα.Θυμήθηκα που την είχα πετύχει.Ψηλή,λεπτή,αυτήν την φορά με καστανά,ίσια μακριά μαλλιά,(τρέσες φοράει).Σε απλό πρόγραμμα.Ψυχρό και αλαζονικό σαλονάρισμα.
Τα Φυλής 109 αμφότερα κλειστά.
Στο Μαγνησίας 11 ήταν καινούρια κοπέλα με όνομα Σοφία.Προμίλφ,γεματούλα με πλαδαρό λευκό δέρμα,ξανθά μαλλιά προς το καρέ.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Μαγνησίας 1 καινούρια κοπέλα η Μαρία με φουλ.Όταν βγήκε απογοητεύτηκα.Προμιλφ,γεματούλα,με καστανά μαλλιά προς το καρέ και τραχύ πρόσωπο.
Τα Καλύμνου 48 κλειστά.
Στο Φυλής 71 στο ισόγειο η Μαρία η Πόντια.Σε απλό.
Στο Φυλής 71 στον όροφο κλασσικά η Τζουλιάννα.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο η Αλίνα,κοπέλα κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Ελεύθερο στοματικό.Έχει εργαστεί και ως Ντάνα στο Διδύμου 8 ισόγειο με μετριοκαλές υπηρεσίες.Ομοιάζει αρκετά με την Αλίνα που είχε εργαστεί περιοδικώς στο Αλκιβιάδους 16Β και με την οποία είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και την αναζητούσα αλλά κατά την γνώμη μου πρόκειται για διαφορετική κοπέλα.Όπως και να έχει όποιος την δοκιμάσει ας μας πει εντυπώσεις.Στα μαγαζιά αυτά εργάζονται 2 Αλίνες να διευκρινήσω.Εμείς αναφερόμαστε όχι στην Κλαούντια-Αλίνα απο Χωματιανού αλλά στην άλλη κοπέλα.
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο η Μάγια η οποία και έχει βάψει τα μαλλιά της καστανόμαυρα.Σε απλό πρόγραμμα.
Το Φυλής 86 όροφος και το 84 όροφος κλειστα.Τα Φυλής 65 κλειστά επίσης.
Το Αγκύρας 12 αριστερό κλειστό.Στο δεξιό πήγα μήπως και πετύχω την Βίκη αλλά τζίφος.Ήταν η ώριμη Ρωξάνη πρώην Αγάπη απο Τροφωνίου.Γεματούλα με κοντά ξανθά μαλλιά.Για την Βίκη δεν μου προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι εργάζεται και σαν call-girl το περίμενα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο.Άλλοστε όπως έχουμε ξαναπεί εργάζεται αρκετά περιοδικά στα μπουρδελάκια.Μπράβο στον Κλεόβουλο που την πέτυχε και την ρώτησε.Επίσης μπράβο και στον Καβλάρες για τις πληροφορίες του ότι εργάζονταν και σε μασατζίδικα και για τις φωτογραφίες της σαν call-girl που παρέθεσε αν και διαφωνώ με τον απότομο τρόπο που διάλεξε να δώσει τις πληροφορίες αυτές θίγοντας ένα συναγωνιστή ό οποίος είναι αρκετά μάχημος και έχει βοηθήσει αρκετά το νήμα.Να προσθέσω ότι για μένα τα 150 ευρώ που παίρνει την ώρα η Βίκη είναι ποσό υπερβολικό.Στα μπουρδελάκια η συγκεκριμένη ήταν vfm.Bέβαια ο καθένας έχει δικαίωμα να τιμολογεί τις υπηρεσίες του όσο θέλει στην ελεύθερη αγορά.
Στο Φώκαιας 19 η Σοφία,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Μέτρια σε υπηρεσίες.
Στο Φώκαιας 27 στο υπόγειο ήταν η Χριστίνα η "Ελληνοουκρανέζα" λεπτή,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Έχει εργαστεί και Φώκαιας 27 στο ισόγειο.Γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο σώμα και κώλος.Την δοκίμασα για δεύτερη φορά και ήταν πάρα πολύ καλή μέσα.Δεν θα γράψω κάτι άλλο έχω γράψει παλιότερα για αυτήν στο Φώκαιας 27 ισόγειο και ισχύει μέχρι κεραίας.Θα επακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις.
Καλή Ανάσταση να έχετε και Καλό Πάσχα σε όλους σας!
 

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
3.590
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Χθες πέρασα μια βόλτα από τα περισσότερα μπουρδελάκια που βρήκα ανοιχτά από 01:30-04:30 με ενδιάμεση ξεκούραση στην Πλ.Βικτωρίας για απαξιωτική μπυρίτσα από το περίπτερο και τσαμπέ κάθισμα σε κλειστή καφετέρια  :grin: :grin:.Στο Φώκαιας 24 πέτυχα το αγκάπη από Ρωσία η οποία με καραμούζιασε ευγενικά γιατί μετά την κριτική μου λέει πάτε όλοι οι μύστες και ζητάτε ελεύθερο στοματικό  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:.Ρε χύστες η κοπέλα προσέχει την υγιεινή της και δεν παρέχει αυτή την υπηρεσία σε όλους :tickedoff: :tickedoff:,μόνο αν γνωρίζεστε χρόνια  :grin: :grin:.

Η Αγάπη ακόμα πουλάει το παραμύθι  ότι δεν κάνει ακάποτο ?  lol ....
 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Μηνύματα
6.730
Κριτικές
126
Like
7.762
Πόντοι
7.885
Για άλλη μια φορά τρομερός ο καθηγητής  :kneel: :hi:.Τι γίνεται με αυτή την Μαρσέλα  :o :o :think:,κι εγώ όταν πέρασα την Πέμπτη κατά τις 22:00 μου είπε η τσατσά ότι μόλις μπήκε δωμάτιο και θα αργήσει  :S :S,έχουν τρελαθεί οι αγαπούληδες με την πάρτη της  :2funny: :2funny:.Την Ιωάννα που γράφει ο προφέσορ στο Φ136 την τσέκαρα κι εγώ ξημερώματα κατά τις 04:30,ύφος πολλών καρδιναλίων και μεγάλο τουπέ,με κοίταζε λες κι ερχόμουν να γαμήσω από την οικοδομή  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:
 

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Μηνύματα
644
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Για να μου φύγει η περιέργεια, Μεταξουργείο βόλτα είχα πάει και σε κάποιο σπιτάκι πέτυχα μια αδύνατη με κόκκινοπο μαλλι πιασμένο αλογο-ουρα. Θυμάμαι είχε κάτι σαν ραγάδες (μαλλον σκίσιμο - ουλή) στην κοιλιά της. Ονομα μάλλον μου είπε Κέλλυ αλλα δεν είμαι σίγουρος αυτό που θυμάμαι όμως (διότι με λιβάνιζε να μπώ μέσα μαζί της, οπότε μου είχε πιάσει κουβέντα) μου είπε οτι είναι ελληνίδα.

Τι ξέρουμε για αυτήν;
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Για άλλη μια φορά τρομερός ο καθηγητής  :kneel: :hi:.Τι γίνεται με αυτή την Μαρσέλα  :o :o :think:,κι εγώ όταν πέρασα την Πέμπτη κατά τις 22:00 μου είπε η τσατσά ότι μόλις μπήκε δωμάτιο και θα αργήσει  :S :S,έχουν τρελαθεί οι αγαπούληδες με την πάρτη της  :2funny: :2funny:.Την Ιωάννα που γράφει ο προφέσορ στο Φ136 την τσέκαρα κι εγώ ξημερώματα κατά τις 04:30,ύφος πολλών καρδιναλίων και μεγάλο τουπέ,με κοίταζε λες κι ερχόμουν να γαμήσω από την οικοδομή  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:
Ευχαριστώ kostaki!

Οι αγαπούληδες το μόνο που πετυχαίνουν είναι να χαλάνε την πιάτσα,να κακομαθαίνουν τις κοπέλες και να ζημιώνουν και τους υπόλοιπους νορμάλ μπουρδελιάρηδες. Είμαι περίεργος να δω την Μαρσέλλα και να την δοκιμάσω.Τόσο καλή είναι μέσα;

Η Ιωάννα αν δεν διορθώσει το τουπέ της σίγουρα θα μείνει χωρίς πελάτες.Κανείς δεν θέλει η άλλη να είναι παγοκολώνα.

Δράττομαι επίσης της ευκαιρείας να προσθέσω ότι στο Βιργινίας Μπενάκη σήμερα εργαζόταν η Βίκυ,ημεδαπή ώριμη,γεματούλα με κοντά ξανθά μαλλιά αδιάφορη.Ρώτησα για Μαρίνα-Αλίσια και μου είπε η εργαζόμενη να ξαναπροσπαθήσω αύριο.Αόριστη και συγκεχυμένη απάντηση.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Προφεσσορα, πραγματι μεγαλη απωλεια!  :-
Απο εξωθεσμικο μου φιλο, το ρομαντικο Στρατηγο Πορνοκαταδρομων, εχω ακουσει τα καλυτερα λογια για τις υπηρεσιες της...  :gay:
Εγώ μέχρι cif έχω κάνει μαζί της! Αλλά φαντάζομαι ότι η συγκεκριμένη θα ήταν ρομαντική πέραν του δέοντος!
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Στρατηλατη τη Μαρσελα την εχω και γω στο πορνοπρογραμμα. Για καποιο λογο μου βγαζει κατι το πολυ ρομαντικο στο σαλοναρισμα  :wanker:

Οσο για την Ιωαννα που λες, ειναι η Αλεξανδρα για την οποια εγραψα προσφατα στα Παρανομα Εξτραδακια  :gay:
Για την Μαρσέλα θα συμφωνήσω ότι ακούγεται ενδιαφέρουσα. Αλλά για την Αλεξάνδρα-Ιωάννα δεν την έχω με τίποτα να κάνει Παράνομα Εξτραδάκια. Αυτή δεν πρέπει να κάνει ούτε τα βασικά μέσα στο δωμάτιο.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Εδω επετρεψε μου να διαφωνησω μεγιστε.  :hi:
Και γω συχνα πληρωνω εξαρχης (η στην πορεια) διπλο και τριπλο καποιες φορες αντιτιμο, αλλα απαιτω υπερδιπλασιο η υπερτριπλασιο χρονο αντιστοιχα!
Δεν τιθεται θεμα αγαπουλιασης. Ειναι ξεκαθαρα για παραπανω χρονο.
Πολλες φορες εχω αναγκη ενα χαλαρο γαμησι χωρις αγχος και με ανεση χρονου, οποτε κανω deal με την κοπελα και την υπηρεσια εξ αρχης οτι θα πληρωσω 40 ευρω και θα κατσω μιση ωρα.

Βεβαια υπαρχουν και περιπτωσεις αγαπουληδων που λες που αφηνουν πουρμπουαρ η πληρωνουν απλα για να μιλανε κλπ  :2funny:
Μαζι μου οι κοπελες τα "δουλευουν" τα λεφτα μεχρι και το τελευταιο σεντ!  :zfuck:
Για μένα στα είκοσι ευρώ η κοπέλα πρέπει να μένει στο δωμάτιο χαλαρά 15 λεπτά.Οπότε σε πρώτο πλάνο δεν κάνεις κάτι κακό που πληρώνεις 40 ευρώ για μισή ώρα αν και η ταρίφα είναι είκοσι ευρώ για είκοσι λεπτά.Αν το ξεκαθαρίζεις για μισή ώρα μαγκιά σου.Αυτό με το μισάωρο στα 40 ευρώ θα το πετύχεις κυρίως καθημερινές,σε ώρες μη αιχμής και με κοπέλες που δεν έχουν μεγάλη ζήτηση.Σε δεύτερο πλάνο όμως μη ηθελημένα και πάλι χαλάς την πιάτσα γιατί η κοπέλα κακομαθαίνει,μετράει τον χρόνο και στα δέκα λεπτά μετρημένα αποχωρεί η σου λέει ότι για να κάτσεις περισσότερο πρέπει να πληρώσεις και δεύτερο γύρο πράγμα που δεν με βρίσκει σύμφωνο.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom