Σημερα στην απογευματινη αλλαγη
Φυλης 136 Μια μελαμψη 5/10 τσιγγανοειδης προμιλφ με μετρια προς αδιαφορη φατσα , μεσαιο στηθος , κοντη και παχουλο σωμα ΑΠΛΟ+ΙΣΠΑΝΙΚΟ Δεν αναφερθηκε ονομα.Αν δεν κανω λαθος την εχω δει καπου στο
Μεταξουργειο.
Είναι η γυφτο-Βουλγάρα Μπάρμπαρα από το Μ.Α. 25 δεξιά... Ξεκίνησε από το Ιάσονος 37Β και μετά Ιάσονος 43
Φυλης 86β ισογειο ΑΝΤΖΕΛΑ 7/10 Καινουργια κοπελα συμφωνα με την τσατσα.Ειναι μια νεαρη κοπελα με ομορφο προσωπο , μεσαιο αγαλματενιο σιλικονατο στηθος ,λευκο δερμα , κανονικο αναστημα , μακρυ ισιο μαυρο μαλλι , αδυνατο σωμα με πολυ αδυνατα ποδια! Ο ορισμος του στυλιαριου! ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ Η κοπελα σαλοναρισε με χαμογελο.
Την είδα κι εγώ σήμερα... Ενδιαφέρον όντως εμφανισιακά αλλά και αρκετά αμήχανη
Αχαρνων 85 ΜΑΡΙΝΑ 5/10 Ειναι μια Ρωσιδα μιλφ με μακρυ σγουρο μαλλι , μετριο προσωπο , ψηλο αναστημα αυτο που λεμε νταρντανα , μικρομεσαιο στηθος και σωμα με πιασηματα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ+69 Σαλοναρισε χαμογελαστη και μιλουσε σε σπαστα Ελληνικα με χαρακτηριστικη Ρωσικη προφορα.Δεν μου εκανε κλικ η συγκεκριμενη μιλφ.
Είναι η Μαρίνα από το Ιουλιανου 71... Τα πρωινά την βρίσκεις πλέον στο εν λόγο...