Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 152 άτομα (8 μέλη και 144 επισκέπτες)

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.774
Πόντοι
5.267
επισκεφθηκα 3 τσαρδια τροφωνιου εξηκιου και κολωνου

τροφωνιου 11 πανω: η Γιαννα μηνες και ζαμανια ακομα θυμαμαι την παλια κωλαρα της. χαριστηκα κατεθεσα
Εξηκιου 18 οροφος: η χοντρη Τζουλια

Κολωνου 30: μιλφ Αννα πληρωθηκε. Στο τελος της καταθεσης μου λεγε τα δικα της οτι πηρε 2 αμαξια ενα Volvo kai ena Huindai και γυρισε να ξαναμαζεψει λεφτα. ΓΥΝΑΙΚΕΣ

μπονους μια ρομαντικη καλτ φωτο απο κολωνου 30
wv69ac.jpg

να προσθεσω τα περισσοτερα σπιτια σε μεταξουργειο ηταν κλειστα

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
▪Στο Κολωνού 32γ(στο υπόγειο) αυτή που σου άρεσε ήταν η μελαχροινή Χριστίνα.

Ξεκίνησε από το Κολωνού 27β και συνέχισε στο Κολωνού 27α.

Την πήρα την πρώτη ημέρα της δουλειάς της(νύχτα) με καλές εντυπώσεις.
Δεν περίμενα να δω την απάντηση,μ'έφαγε η... περιέργεια και πέρασα να δοκιμάσω.Τίποτα το αξιόλογο,ούτε κρύο ούτε ζέστη,τυπικά πράγματα.Το κλου της επίσκεψης ήταν η τσατσά,η οποία μου ζήτησε 50 λεπτά,τα οποία και έδωσα ευχαρίστως,για το γούρι και για να ''σπάσει η γκαντεμιά'',μιας και ήμουνα ο πρώτος Έλληνας που περνούσε,αφού μόνο Πακιστανοί έμπαιναν!
Από τις περιγραφές για Ρεμούνδου,Αλκαμένους,μάλλον θα μεταφερθώ προς τα κει για καταθέσεις.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημέρα σε ολους παλληκάρια χρόνια πολλά καλη πρωτοχρονιά να εχετε

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
16α δυο κοπελες η κατερινα,ξανθια ελληνιδα mlf με πολλα κιλα παραπανω και η σοφια ,πληρης αντιθεση
Μινιον μελαγχροινη κοπελα με παιδικο προσωπο,μαυρο διαφανες φορεμα,προσεγμενη εμφανιση,πολύ χαριτωμενη
Ο Κος Zero ανεφερε πως περασε μαζι της στην πρωτη του συνευρεση,δεν μας ανεφερε τιποτα όμως για την δευτερη που ηταν σουπερ,σε gfe κλιμα και πολύ ζεστη
Ισως γι αυτό να εμφανιστηκε τοσο ανανεωμενη σημερα στα ματια μου

oταν εχεις μεντορα και συμβουλατορα τον ανυπερβλητο CHRIS1971 ολα ειναι δυνατα! :sunglasses:

σημερα θα ειναι η τελευταια βαρδια της μιλφαρας Ρωσιδας εκ Τσεχιας Λωρας στο Αγκυρας 12 (το κατω προς Αχαρνων)
Θα κανει την απογευματινη βαρδια και αγνωστο ποτε θα επιστρεψει παλι στη χωρα μας.
Οσοι φαν και πιστοι προσελθετε αξιζει τα λεφτα της

και μια φωτο μπονους απο την γωνια Δεριγνυ και Φυλης!!! :grin: :2funny:

www.imagebam.com/image/bbdf25377063620] [/URL]

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
oταν εχεις μεντορα και συμβουλατορα τον ανυπερβλητο CHRIS1971 ολα ειναι δυνατα! :sunglasses:

σημερα θα ειναι η τελευταια βαρδια της μιλφαρας Ρωσιδας εκ Τσεχιας Λωρας στο Αγκυρας 12 (το κατω προς Αχαρνων)
Θα κανει την απογευματινη βαρδια και αγνωστο ποτε θα επιστρεψει παλι στη χωρα μας.
Οσοι φαν και πιστοι προσελθετε αξιζει τα λεφτα της

και μια φωτο μπονους απο την γωνια Δεριγνυ και Φυλης!!! :grin: :2funny:

www.imagebam.com/image/bbdf25377063620] [/URL]
τα αισθηματα αμοιβαια αγαπητε :rockon:

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.774
Πόντοι
5.267
επισκεφτηκα ρεμουνδου 21Α τωρα το πρωι κοπελα η Καιτη ξανδο με τρομερη κωλαρα. κατι μου θυμισε και δεν περασα.

μηπως κανενας μυστης μπορει να μου πει εαν εκδιδοτανε στο τσαρδι Μαγνησιας 11????

Επισκέπτης
Αλκαμενους 117 καταθεση στην Κριστιν Ρωσιδα  ακαποτο τσιμπουκι χυσια μεσα στο στομα καραμπαλινκ 69  φιλια παντου ολα με 20 ευρω
Δώσε τα χαιρετίσματα στο λυκομαντρόσκυλο και την επόμενη φορά να σου κάνει πίπα του προστάτη στα όρθια, να δεις πώς θα τρέμουν τα πόδια σου!
Πάντως θέλω να το ψήσω το μαντρόσκυλο να δώσει κωλοτρυπίδι (με έξτρα χρήμα). Γιατί ήθελε να πηδηθούμε για δεύτερο γύρο, αλλά δεν ξαναπήγα.

Πάντως τα μαγαζιά στη Ρεμούνδου σε εφόδους που έχω κάνει είναι πολύ περίεργα, υπό την έννοια είτε έχουν γκομενάρες είτε θείες. Συν τοις άλλοις, οι κοπέλες έχουν εντελώς διαφορετικά προγράμματα, δεν είναι σίγουρο ότι επειδή η Άννα κάνει ακάπ, θα το κάνει κι η Σουζάννα. Μιλάω για τα ισόγεια, του ορόφου μια φορά έχω πάει για μάτι.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
επισκεφτηκα ρεμουνδου 21Α τωρα το πρωι κοπελα η Καιτη ξανδο με τρομερη κωλαρα. κατι μου θυμισε και δεν περασα.

μηπως κανενας μυστης μπορει να μου πει εαν εκδιδοτανε στο τσαρδι Μαγνησιας 11????

εχασες....τρομερο μωρο,απιστευτη κωλαρα σουπερ επιδερμιδα ομορφη...και γαμιστερη πιπα....επισης χυνει ευκολα.

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.774
Πόντοι
5.267
εχασες....τρομερο μωρο,απιστευτη κωλαρα σουπερ επιδερμιδα ομορφη...και γαμιστερη πιπα....επισης χυνει ευκολα.

δεν μπηκα γιατι την εχω ξαναπαρει με μετριες αναμνησεις κατα πασα πιθανοτητα μαγνησιας. παντως ειναι οντως κολαση το κορμακι της

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Καιτη, ξανθια με κωλαρα;  :think:

Εαν εχει κοντα μαλλια, τεραστιο κωλο, ομορφο προσωπο και ζουμερο σωμα, τοτε προκειται για την Καιτη απο Αγκυρας12 και μετα Κολωνου48-53.

Ελπιζω να ειναι αυτη, την εχω και γω πελωρια αναγκη.
Την ψαχνει και ο Πορνομαστορας, λεει οτι κανει τα πιο ρομαντικα και παθιασμενα γλωσσοφιλιδια  :cum:

οχι,πορνε μου δεν ειναι αυτη....και γω τη ψαχνω πολυ καιρο......η κωλαρα της δε παιζοταν..και η επιδερμιδα της ηταν για χαδια συνεχεια...οτι πιο βελουδο στα πορνικα μου χρονια.

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.774
Πόντοι
5.267
Καιτη, ξανθια με κωλαρα;  :think:

Εαν εχει κοντα μαλλια, τεραστιο κωλο, ομορφο προσωπο και ζουμερο σωμα, τοτε προκειται για την Καιτη απο Αγκυρας12 και μετα Κολωνου48-53.

Ελπιζω να ειναι αυτη, την εχω και γω πελωρια αναγκη.
Την ψαχνει και ο Πορνομαστορας, λεει οτι κανει τα πιο ρομαντικα και παθιασμενα γλωσσοφιλιδια  :cum:

δυστυχως δεν ειναι αυτη και εγω την ψαχνω αλλα φαινεται πως εχει εγκαταλειψει το αθλημα. ΤΙ ΚΩΛΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
kαλησπερα παιδια με την ωρα να εχει παει23.20 λιγο πριν τη ληξη της απογευματινης βαρδιας ενω ψιχαλιζει λιγο σποραδικα βολτα σε καποια λιγα μαγαζια

Ρεμουνδου21Α Αντζελικα ψηλη μελαχρινη κοπελα οπου δεν αντισταθηκα στην διακριτικη γοητεια της και περασα μαζι της για δοκιμη δεν μετανιωσα λεπτομεριες στην κριτικη και Ιβανα επισης ψηλη μελαχρινη με πανομοιοτυπο σωμα δοκιμασμενη πολυ καλη και οι δυο κανουν ακαποτο τσιμπουκι
Αγιου Πετρου7 Ρωξανα μελαχρινη κοπελα με ωραιο σωματακι που δουλευε προσφατα φωκαιας17Α
Αγκυρας12Α Λωρα πολυ καλη μιλφ απο τσεχια καστανοξανθη με ωραιο σωματακι παντα χαμογελαστη και ευδιαθετη στο σαλονι πολυ καλη παρουσια
Διδυμου22 Αννα η μελαχρινη ρωσσιδα μιλφ με ωραιο σωμα σημερα ηταν λιγο πιο ομιλητικη στο σαλονι
Διδυμου20 Κατερινα πληθωρικη ελληνιδα ξανθια ευσωμη που δουλευει-δουλευε και εξηκιου18 αλλα και Βεργας2 παλιοτερα
Διδυμου8β Ναταλι ξανθια μιλφ ρωσιδα με ωραιο σωμα που εχει δουλεψει προσφατα κωσταντινουπολεως166Α,Περγαμου27Β
Διδυμου8Α Νατασα μελαχρινη ζουμερο σωμα με πιασιματα μακρια μαλλια υπο την παρουσια της πολυ καλης και ευγεναστατης ομορφης υπηρεσιας μακαρι να ηταν ολες οι υπηρεσιες ετσι
Διδυμου7Α Ναταλι νεαρη ξανθια ρωσιδουλα με αφρατο σωμα μετριο υψος και αρκετα ευδιαθετη ζωηρη στο σαλονι καινουργια κοπελα οπως μου ειπε η τσατσα συμπαθεστατη και ενδιαφερουσα περιπτωση
Διδυμου7Β Τζωρτζιανα με πολυ ωραιο σωματακι αλλα χανει λιγο στην φατσα κοπελα που αφησε εντονο το στιγμα της στο μεταξι κατα το παρελθον

αυτα τα ολιγα για την ωρα φιλοι μου καλη συνεχεια να εχετε

Επισκέπτης
Το μαντρόσκυλο είναι η τσατσά?
Οχι η Κριστυ (δες κριτικη πιπα προστατη).

Καλυμνου 36 Η ελληνιδα τσα2 ειπε για 25, αλλα ενας τυπος που παει εκει δυο χρονια δινει 20. Πιθανως να του κανουν εκπτωση, δεν ξερω, δε με νοιαζει απλα περασα απο περιεργεια. Η μιλφ (Νανα μου φαινεται οτι λεγεται) ηταν απασχολημενη γυρω στο 10λεπτο καθισα στο σαλονι κι εκανα σιαπερα.

Διδυμου 20 Μια κωλομαντρωνα ελληνιδα η Κατερινα. Εκανα επισης σιαπερα. Ελενη και Μαρια επιστρεφουν μετα τις γιορτες.

Κι ετσι πηγα στο Φ66Δ αντι να πηγαινα σε καποιο της Φωκαιας για ακαπ και κωλο, και πηρα τα @@ της μαιμους (δειτε κριτικη οταν εγκριθει).

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
kαλημερα παιδια νυχτερινη γυρα στην τριτη βαρδια στο μεταξι λιγο μετα της 01.40 οποτε εχουμε τα εξης

Κολωνου11Β Κορινα νεαρη κοπελα με σπαστο καστανο μαλλι μετριο υψος σωματακι με πιασιματα
Κολωνου11Α ισογειο Ζωιτσα η μελαχρινη αδυνατουλα αλβανιδα,στον οροφο μια κοπελα με κοντο κουρεμενο ξανθο μαλλι καλο σχετικα σωματακι
κολωνου15 Σοφια χοντρη με σπαστο καστανοξανθο μαλλι πολυ μετρια παρουσια
Ιασωνος1Β αριστερα Αντριαννα νεαρη μελαχρινη κοντουλα κοπελα που δουλευει και στο2Α συμπαθητικη παρουσια
Ιασωνος10 ισογειο καινουργια κοπελα ξανθια μετριου αναστηματος δεν μιλαει ελληνικα απλο προγραμμα,Επανω Χριστινα μελαχρινη αδυνατη κοπελα με διαθεση στο σαλονι και ορεξη για χαμουρεμα και κουβεντα αφου πρωτα μου την εσπασε φυσωντας τον καπνο απο το τσιγαρο της στα μουτρα μου παντως ειναι ιδιαιτερα αξιολογη παρουσια συντομα θα την βαλω στοχο
Ιασωνος19 κατω Αλεξια μελαχρινη κοπελα με κοντο μαλλι πολυ καλο σωμα σχετικα ψηλη επανω Σουζι ξανθια κοπελα με χαλαρο σωμα μικρο στηθος προσωπο καλουτσικο εχει δουλεψει και Λιοσιων79Α
Ιασωνος27Α Λανα η ρωσσιδα μιλφαρα απο Κολωνου48,53,ιασωνος37B πολυ ανεβασμενη και ιδιαιτερα ερωτικη με σωματαρα δυνατη παρουσια
Ιασωνος36 Σακιρα Αφρικανα δεν την ειδα αργουσε στο δωματιο
Ιασωνος30Α Αννα ξανθια κοπελα σωμα με πιασιματα Βυζαρες μεγαλες ωραιο προσωπο εχει δουλεψει προσφατα και στο Ιασωνος44 υπερυψομενο ισογειο και η Μαρια μελαχρινη νεαρη Αλβανιδα με κοντο μαυρο μαλλι καλο σωματακι υπηρχε και μια τριτη κοπελα που ηταν στο δωματιο
Ιασωνος37Α Αλεξανδρα κοντο αδυνατο μελαμψο τσιγγανακι τιποτα το ιδιαιτερο
Ιασωνος46 Βερα απο φυλης84α εντελως ξενερωμενη στο σαλονι φαινοταν μεσα στο μαγαζι που υπαρχει παντα μια δυσοσμια
Ιασωνος43 Εμανουελλα η αδυνατη εκκεντρικη μιλφ με φουλ προγραμμα
Kολοκυνθους63 ξανθος τραβελος με φουλ προγραμμα
Μεγαλου Αλεξανδρου15 κλασικα Ναταλι η φακλανα με το βασιλικο λαρυγγωτο τσιμπουκι
Κολωνου53 Αναστασια το γκιλφονι με την ασχημη φατσα πολυ μετρια παρουσια
κολωνου48 Βαλερια η ξανθια προμιλφ ρωσσιδα με την ωραια φατσα εχει παρει λιγα κιλα οπως την ειδα οποτε συγκαταλεγεται σε αυτες που εχουν πιασιματα
Κολωνου27Α Μιρελλα η Αδυνατη κοντη προμιλφ με την αποκρουστικη φατσα και το γυμνασμενο σωμα καθολου διαθεση στο σαλονι

αυτα και απο το μεταξι που δεν επαιζε κοσμος ελπιζω να σας εδωσα μια εικονα καλο ξημερωμα σε ολους

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Επανω Χριστινα μελαχρινη αδυνατη κοπελα με διαθεση στο σαλονι και ορεξη για χαμουρεμα και κουβεντα αφου πρωτα μου την εσπασε φυσωντας τον καπνο απο το τσιγαρο της στα μουτρα μου παντως ειναι ιδιαιτερα αξιολογη παρουσια συντομα θα την βαλω στοχο
Αν και δεν ήμουνα πλήρης δυνάμεων,πέρασα για να κλείσω με μία ακόμα κατάθεση τη χρονιά.Παράπονο ότι δεν με φρόντισε δεν έχω,αλλά δεν έχει καμμία σχέση με την αρχική καύλα που είχε όταν πρωτοπέρασα,και παρέχει απλώς τυπικό επίπεδο υπηρεσιών.Λογικό,δεν είναι κάθε μέρα τ'Αη-Γιαννιού... Το βασικό,έχει υπομονή!Πράγματι,την... κουβαλάει την τρελίτσα της,και γουστάρω!
Νωρίτερα το μεσημέρι,πέρασα να δοκιμάσω την Ιωάννα στο Καλλέργη 33.Ξανθιά με πιασιματάκια,καλή διάθεση και φιλική,τίποτα το καυλωτικό όμως,και μαύρο στην τσατσά,που χτύπησε πόρτα στο πεντάλεπτο!Τουλάχιστον δεν σηκώθηκε να φύγει αμέσως.Δεν είναι για δεύτερη επίσκεψη anyway.

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Παιδια εχουμε τεραστια αναγκη αυτα τα 2 ΗΡΩΙΚΑ θρεντ.  :tooth: :tooth:
Στηριξτε τα οσο μπορειτε  :rockon: :rockon:

Συμφωνώ και για να συμπληρώσω, γιατί δεν βλέπω συναδελφική αλληλεγγύη:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=173.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=173.0[/url]
Βοηθήστε να απολαύσουμε πρόθυμες κωλοτρυπίδες.

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Στο Φώκαιας 25 στον όροφο ήταν η Λάουρα,σχετικά γεματούλα,με καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Κώλος στο πρόγραμμα.Έχει εργαστεί και στο Φυλής 86 ισόγειο.

Μιλάμε για την Λάουρα την κορμάρα που δούλευε στο Φυλής 86Β με κώλο στο πρόγραμμα,
που έλεγε και προστυχόλογα όπως "σκύσε μου την κωλάρα" και μετά είχε πάει στο
Φυλής 109 σταματώντας να δίνει κώλο, για αυτήν μιλάμε;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μιλάμε για την Λάουρα την κορμάρα που δούλευε στο Φυλής 86Β με κώλο στο πρόγραμμα,
που έλεγε και προστυχόλογα όπως "σκύσε μου την κωλάρα" και μετά είχε πάει στο
Φυλής 109 σταματώντας να δίνει κώλο, για αυτήν μιλάμε;

Καμμία σχέση-άλλη Λάουρα είναι αυτή, πιο μικρή σε ηλικία.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom