- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.064
- Πόντοι
- 42.697
γεια σου φιλε PIATSA!!! χρονια πολλα και καλη χρονια να εχεις!!!
Η Αντζελικα εχει και αυτη μικρα στητα στηθη και κωλαρα. Κωλαρα τυπου brazzers που ειπε και ο συναγωνιστης λιγο πριν.
Και αυτη σου ξυπνα γεννετησια ενστικτα και ειναι μια γυναικαρα που στην κυριολεξια γεμιζει το κρεββατι.
γεια σου φιλε PIATSA!!! χρονια πολλα και καλη χρονια να εχεις!!!
ετσι οπως τα λες φιλε αορατε!!!
Να σε συγχαρω επισης για τις πολυ ωραιες ανταποκρισης που εκανες σημερα!
περασα σημερα και εγω και τσεκαρα και τα 2 μωρα
Καιτη και Αντζελικα. Η πρωτη Ουκρανη η 2η Ρωσις.
Αμφοτερες γυρω στα 25+ ετη.
Η Καιτη μετριου αναστηματος με μικρα στηθη γυμνασμενο σωμα και λιγα παχακια σε μπουτια και κωλο αλλα παρα πολυ καλα κατενεμημενα, ετσι ωστε η κωλαρα αυτη να σου ξυπναει γεννετησια ενστικτα. Ξανθια με ομορφο προσωπακι
Η Αντζελικα απο την αλλη τσολιας. Ανω του 1,75 την κανω με καρε μαυρο μαλλι ματαρες και χειλαρες. ΠΟλυ σεξυ προσωπο και επισης βγαζει περισσοτερη αυτοπεποιθηση στο σαλονι απο την Καιτη η οποια Καιτη σαλοναρει λιγο πιο ντροπαλη
Η Αντζελικα εχει και αυτη μικρα στητα στηθη και κωλαρα. Κωλαρα τυπου brazzers που ειπε και ο συναγωνιστης λιγο πριν.
Και αυτη σου ξυπνα γεννετησια ενστικτα και ειναι μια γυναικαρα που στην κυριολεξια γεμιζει το κρεββατι.
Μαζι με την Ιβανα , Η Αντζελικα και η Καιτη δικαιωματικα εχουν μαζεψει ολο το χαρτι μιας και στο σαλονι εχει αναμονη σημερα που πηγα και ολα τα δωματια ηταν γεματα, παρολο το σημερινο ψωλοκρυο.
Σαν γυναικες, σαν θηλυκα, σαν αυρα που βγαζουν, σαν κινηση, σαν παρουσιες δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με ολα τα αλβανα ταγαρια και τα μαυροτσουκαλα τσιγγανορουμανικα βλαχαδερα που εχουν γεμισει την πιατσα.
Και για αυτο δουλευουν τοσο πολυ και παει ο κοσμος.... ;)
πιο μετα θα βαλω κριτικη
Ωραιος ο christaras!
Στο 3 ισογειο αριστερα ηταν η ελλη με την καιτη
Τα ευκολως εννουμενα παραλειπονται,καταθεση στην καιτη,υπεροχα
Απο αυριο και για μια εβδομαδα περιπου θ απουσιαζει
Kλεινοντας την χρονια να πω ενα μπραβο στον dude για τις ενημερωσεις του και να ευχηθω τα καλυτερα πρωτα απ ολα στα παιδια που γραφουν
,προφεσορα,φανουρη,τομμυ,αορατο,κλεοβουλο,smirni,zero,πυραυλο,bakalh,
μπεμπα,billy,επιρρεπη,fystiki
Πολύ σωστά.δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με ολα τα αλβανα ταγαρια και τα μαυροτσουκαλα τσιγγανορουμανικα βλαχαδερα που εχουν γεμισει την πιατσα.
Mισο για να μη μπερδεψουμε τα αυγα με τα καλαθια.Τις καλες(μαζι μου) δε θα τις γραφω, γιατι απ οτι φαινεται παιρνω κοσμο στο λαιμο μου.
πχ η Αννα απο 66Δ καλυτερα και απο γκομενες
Η εξωτερικη εμφανιση ειναι υποκειμενικη. Εγω μπορει να την πω θεα μια κοπελα, αλλος να τη θαψει. Το βασικοτερο ειναι να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ εσυ τι θες. Ακομα και σε φολα να πεσω (οπως η σνωτερω) το γεγονος οτι πηγα με μικρουλα (ηλικιακα) με φτιαχνει, με ανανεωνει. Δε μπορω να παω με θειες και milf που να με πληρωνουν. Οταν ημουν μικροτερος το ειχα κανει. Πλεον μονο μικρουλες. Κι αν ακομα δεν ξερει που της πανε τα 4, τοτε ακομη καλυτερα, γιατι το παιζω μεγας Δασκαλος κλπ....η πωλίνα από καλύμνου απο πρόσωπο τι λέει καλή είναι?
Διπλή μεσημεριανή κατάθεση. Η πρώτη πιπινου 65, με μια διάθεση να τιμωρήσω τον εαυτό μου , πήρα την Μαρία(πρέπει να είναι η πιο άσχημη που τα να που έχω πάρει).Μέτρια προς κακή.
Αφού ξαλάφρωσα από τις τύψεις κατευθυνθηκα στην Ρεμουνδου 21 πάνω και πήρα την απίστευτα όμορφη και πολύ συμμετοχική Άντζελικα, ακριβώς το αντίθετο από την πρώτη κατάθεση.
Καλή Χρονιά σε όλους.