Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 145 άτομα (7 μέλη και 138 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
και για να το κλεισω με την Αντζελικα θα παραθεσω ενα αποσπασμα της κριτικης του μεγιστου συναδελφου heelover (οποιος ηταν και ο πρωτος που εβαλε κριτικη για αυτην)

"Πήγα να πιω καμμιά μπίρα για να συνέλθω, αλλά το μυαλό μου ήταν συνέχεια σ' Εκείνη. Όχι ως αντικείμενο ηδονής, αλλά σαν παρουσία, σαν άρωμα, σαν Γυναίκα. Ξαναγύρισα αργά το βράδυ, μαγεμένος, ξαναπλήρωσα και περίμενα. Μπήκε στο δωμάτιο, σεν μου έδωσε την εντύπωση οτι με θυμόταν. Αυτή τη φορά ήθελα να κάνω έρωτα. Ανέβηκε από πάνω, χτυπιόταν σα μανιασμένη, τη γύρισα ιεραποστολικά, χάιδευα τα πόδια με το καλσόν, τα έβαζα ψηλά, ερχόμουν κοντά στο πρόσωπό της να χορτάσω το άρωμά Της. Τελείωσα έντονα. Βγήκα στο κρύο, περπάτησα. Την έσβησα από τη μνήμη μου για να επανέλθω στην κανονικότητα. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού".

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.777
Πόντοι
5.547
Η Αντζελικα εχει και αυτη μικρα στητα στηθη και κωλαρα. Κωλαρα τυπου brazzers που ειπε και ο συναγωνιστης λιγο πριν.
Και αυτη σου ξυπνα γεννετησια ενστικτα και ειναι μια γυναικαρα που στην κυριολεξια γεμιζει το κρεββατι.

χαιρετω, και τα δυο μωρα ειναι τυπου brazzers εαν τα δειτε αγαπητοι μου συναγωνιστες και τα δυο στημενα μπροστα σας θα με θυμηθειτε (αν με θυμηθειτε εκεινη τη στιγμη να το κοιταξετε!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:).
ευχαριστως θα ξαναπαω αυτη τη φορα να δοκιμασω αν καταφερω αντζελικα με ivvoni

τα πορνοσεβη μου σε ολους. καλη χρονια να εχουμε με αστειρευτο χυσι και καυλες  :rockon: :rockon: :rockon:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
ετσι οπως τα λες φιλε αορατε!!!
Να σε συγχαρω επισης για τις πολυ ωραιες ανταποκρισης που εκανες σημερα!

περασα σημερα και εγω και τσεκαρα και τα 2 μωρα
Καιτη και Αντζελικα. Η πρωτη Ουκρανη η 2η Ρωσις.
Αμφοτερες γυρω στα 25+ ετη.

Η Καιτη μετριου αναστηματος με μικρα στηθη γυμνασμενο σωμα και λιγα παχακια σε μπουτια και κωλο αλλα παρα πολυ καλα κατενεμημενα, ετσι ωστε η κωλαρα αυτη να σου ξυπναει γεννετησια ενστικτα. Ξανθια με ομορφο προσωπακι

Η Αντζελικα απο την αλλη τσολιας. Ανω του 1,75 την κανω με καρε μαυρο μαλλι ματαρες και χειλαρες. ΠΟλυ σεξυ προσωπο και επισης βγαζει περισσοτερη αυτοπεποιθηση στο σαλονι απο την Καιτη η οποια Καιτη σαλοναρει λιγο πιο ντροπαλη
Η Αντζελικα εχει και αυτη μικρα στητα στηθη και κωλαρα. Κωλαρα τυπου brazzers που ειπε και ο συναγωνιστης λιγο πριν.
Και αυτη σου ξυπνα γεννετησια ενστικτα και ειναι μια γυναικαρα που στην κυριολεξια γεμιζει το κρεββατι.
Μαζι με την Ιβανα , Η Αντζελικα και η Καιτη δικαιωματικα εχουν μαζεψει ολο το χαρτι μιας και στο σαλονι εχει αναμονη σημερα που πηγα και ολα τα δωματια ηταν γεματα, παρολο το σημερινο ψωλοκρυο.
Σαν γυναικες, σαν θηλυκα, σαν αυρα που βγαζουν, σαν κινηση, σαν παρουσιες δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με ολα τα αλβανα ταγαρια και τα μαυροτσουκαλα τσιγγανορουμανικα βλαχαδερα που εχουν γεμισει την πιατσα.
Και για αυτο δουλευουν τοσο πολυ και παει ο κοσμος.... ;)
πιο μετα θα βαλω κριτικη

σωστος...ισως τα καλυτερα μωρα στη πιαττσα..καιτη,αντζελικα ιβαννα...μονο αυτη δεν εχω δοκιμασει ακομα....

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ωραιος ο christaras!
Στο 3 ισογειο αριστερα ηταν η ελλη με την καιτη
Τα ευκολως εννουμενα παραλειπονται,καταθεση στην καιτη,υπεροχα
Απο αυριο και για μια εβδομαδα περιπου θ απουσιαζει
Kλεινοντας την χρονια να πω ενα μπραβο στον dude για τις ενημερωσεις του και να ευχηθω τα καλυτερα πρωτα απ ολα στα παιδια που γραφουν
,προφεσορα,φανουρη,τομμυ,αορατο,κλεοβουλο,smirni,zero,πυραυλο,bakalh,
μπεμπα,billy,επιρρεπη,fystiki

να'σαι καλα και εσυ, και ολα τα παιδια,που συμμετεχουν και αλληλοκαλυπτομαστε στο χομπι μας......χρονια καλα προπαντων σε ολους..

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
  δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με ολα τα αλβανα ταγαρια και τα μαυροτσουκαλα τσιγγανορουμανικα βλαχαδερα που εχουν γεμισει την πιατσα.
Πολύ σωστά.
Παιδιά , κακά τα ψέματα και μακριά από εμένα κάθε είδος ρατσισμού, αλλά οι αλβανές κατά κανόνα , δεν εκπέμπουν τη θηλυκότητα που εκπέμπουν οι ρωσίδες .
Δεν μιλάω για το σέρβις, που μπορεί πολλές αλβανές να είναι φιλότιμες και να κάνουν παπάδες, μιλάω για τη θηλυκότητα και την αρχοντιά .
Δεν το βγάζουν , τί να λέμε.

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
μυστες χρονια πολλα σε ολους.ξερει κανεις αν παιζει κανα μπαρακι με μιλφ-γκιλφ που ψαχνονται :knockinb:???μου παν οτι υπαρχει....

Επισκέπτης
Εγώ είμαι 50% ιταλος 50%ελληνας ακροδεξιος.. πιο είναι το προβλημα?? :think: :think: :think: :think:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Μινι ενημερωση απο τις πρωινες.
Διδυμου 22...η αννα μελαχροινη 40αρα με πολυ ομορφο κορμι μελαχροινη με σπαστο περιποιημενο μαλλι δερμα μαυρισμενο απο σολαριουμ...και με αινιγματικη εκφραση....σε ελευθερο στοματικο τελειωτικο...το σπιτακι ειναι απο τα πιο ομορφα που εχω δει...αξιοπρεπεστατο για εργασια ιεροδουλων.
Διδυμου 20..μια καινουρια κοπελα,η νατασα...ξανθια με πιασιματακια,γλυκο προσωπο μετριοθ αναστηματος χαμογελαστη με διαθεση..η τσα2 ειπε οτι ειναι πρωτη μερα εκει ερχομενη απο στουντιο...σε ελευθερο σταματικο.
Διδυμου 18 υπογα...η γκραννυ ελενη με αλυσιδωτα καυλωτικα εσωρουχα...μου την επεσε αγρια..αλλα δεν...και αλλη μια...νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος μαρια...δεν την εχω ξαναδει εκει...μελαχροινη καυλιαρα με σφιχτο κορμι τσιμπουκοχειλα...σε ελευθερο στοματικο τελειωτικο και αυταρχικο,για τις ερωτογενεις κρυφες περιοχες του αντρος.
Διδυμου 16 η λιλιαν και η ειρηνη...σε ελευθερο στοματικο τελειωτικο και αυταρχικο....η λιλιαν ζουμερη ξανθια μακρια μαλλια διαρι στηθος και ωραιο μεγαλο κωλο...σημερα δεν ειχε διαθεση...και η ειρηνη προγκιλφ...με κοντο ξανθο μαλλι..καμπυλες μετριο προσωπο..εχει εμφανιστει σε δισφορα τσαρδια πριν καταληξει εκει για αρκετο καιρο.
Βεργας 2..η μονικα μελαχροινη ψηλη πιτσιρικα με πιασηματα κωλαρα μικρο στηθος μαυρισμενο σωμα απο τεχνητο φως...ντροπαλη,στο σαλοναρισμα..σε ελευθερο στοματικο και πρωκτικο.
Βεργας 6 οροφος,η πατριτσια με κωλαρες μπουταρες και βυζαρες...ο κωλος της στα 4 ειναι assparade....εχει εμφανιστει και φυλης 40 αγκυρας 12 αλκιβιαδου 16β...καρε μαλλακι ωραιο πονηρο χαμογελο..ειχε τιμηθει πριν πολυ καιρο στο φυλης 40 με πολυ μετριες εντυπωσεις...δεν εχω ξαναρισκαρει να δοκιμασω απο τοτε μηπως εχει βελτιωθει....η μονη βελτιωση που ειδα ειναι η υπεροχη αφρατη κωλαρα της.
Βεργας 3 αριστερα...η κουκλα καιτη με τις υπεροχες ματαρες που σε ζαλιζουν αμεσως..υπεροχο κορμι..ειχε δοκιμαστει παλαιοτερα δυο τρεις φορες στο διδυμου 16 που εργαζοταν ως βικτωρια με μετριες εντυπωσεις....αλλα με τετοια ομορφια θελω καποια στιγμη να τη ξαναδοκιμασω....εχει κοψει το ελευθερο στοματικο τελειωτικο..και εχει απλο προγραμμα..παρουσια που σε μαγνητιζει...και η ελλη μελαχροινη μιλφ με πιασηματα ωραιο κωλο σε φουλ προγραμμα...σε αντιθεση με την καιτη..που απλα με κοιταζε και μιλαγε μεσα μου...αυτη μου εβγαζε τη γλωσσα και εβγαζε κραυγες ηδονης οταν εφευγα...
Βεργας3 δεξια...η τζενη με τις βυζαρες σε απλο προγραμμα και τελειωμα εκει...παχουλη μιλφ με κατανεμημενα τα κιλα επανω της καυλωτικα...με χαλαρη διαθεση..και η στελλα χοντρουλα και αυτη με βυζαρες παντα εξω να κρεμονται μηπως και ψαρωσεις...σε ελευθερο στοματικο τελειωτικο..αυτη τη φορα δε μου ορμηξε...μια φορα την ειχα πετυχει στο σχολασμα και εκανε μασαζ στην τσα2 στο δεξι δωματιο...φοραγε ενα τζην κοντοκαβαλο ηταν στα 4 και την ετριβε...ειχε βγει εξω το κορδονοστρινγκ...ηθελα να μπω εκεινη τη στιγμη να τις παρω και τις δυο και τσατσα και την στελλα...το προτεινα...η στελλα δεχτηκε..αλλα η τσατσα μου ειπε....τι λες βρε παιδακι μου..εγω ειμαι γιαγια...που να ξερε....τι εχουμε στο μιαλο μας εμεις οι αγνοι πορνοι.
Βεργας3 οροφος....η χρυσα ξανθια ασχημουλα με καλο κορμακι αρκετα καλη μεσα με ασχημα δοντια..εχει αδυνατησει λιγο σε σχεση με παλια...και η ''δαιμονισμενη""για σεξ μιλα που βγαινει στο σαλονι παντα με τη γλωσσα εξω ετοιμη να σε ρουφηξει...σε ελευθερο στοματικο τελειωτικο για τη μιλα...και για την χρυσα αν εισαι καθαρος..
Πιαωνιων 47 η χοντρη οπως λεει απο βραζιλια μιραντα κωλαρες και μπουταρες σε ελευθερο στοματικο..εχει εργαστει και εξηκιου 18 οροφος.
Καλη συνεχεια και καλο νεο ετος.

Επισκέπτης
η πωλινα η η χριστινα απο φ69 ειναι καλύτερη εμπειρία για εναν αρχάριο σαν και εμενα?

Επισκέπτης
Τις καλες(μαζι μου) δε θα τις γραφω, γιατι απ οτι φαινεται παιρνω κοσμο στο λαιμο μου.

πχ η Αννα απο 66Δ καλυτερα και απο γκομενες
Mισο για να μη μπερδεψουμε τα αυγα με τα καλαθια.
Στην τελευταια κριτικη (θαρρω να τη διαβασες) αναφερθηκα σε μια Αννα, ομως στον εν λογω οικο, ειχε περασει και παλαιοτερα (πριν 2 χρονια) κοπελα με το ιδιο ονομα.
Μηπως εννοεις αλλη?
Εγω περιεγραψα αρκετα καλα τα σωματικα της χαρακτηριστικα και το γεγονος οτι εξαντλησα ολη την αυστηροτητα μου, οφειλεται στο οτι κανει επιλεκτικα πρωκτικο σεξ. Και σε συγκεκριμενες στασεις. Αν το ξεκαθαριζε απο την αρχη πριν ριξω το 20ρικο, τοτε δεν θα τη μαυριζα διοτι υπευθυνος θα ημουν εγω.
Αλλα και παλι δεν σκαω (και το αιτιολογω) στο επομενο κουοτ:

η πωλίνα από καλύμνου απο πρόσωπο τι λέει καλή είναι?
Η εξωτερικη εμφανιση ειναι υποκειμενικη. Εγω μπορει να την πω θεα μια κοπελα, αλλος να τη θαψει. Το βασικοτερο ειναι να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ εσυ τι θες. Ακομα και σε φολα να πεσω (οπως η σνωτερω) το γεγονος οτι πηγα με μικρουλα (ηλικιακα) με φτιαχνει, με ανανεωνει. Δε μπορω να παω με θειες και milf που να με πληρωνουν. Οταν ημουν μικροτερος το ειχα κανει. Πλεον μονο μικρουλες. Κι αν ακομα δεν ξερει που της πανε τα 4, τοτε ακομη καλυτερα, γιατι το παιζω μεγας Δασκαλος κλπ....
Ομως δεν ειναι ο καταλληλος χωρος για τετοια συζητηση εδω, ειμεθα εκτος θεματος.

Επισκέπτης
εχω ακουσει οτι η χριστινα απο φ69 κανει μονο απλο προγραμμα.. :S
η πωλινα κανει φουλ?
ειμαι νεος και δεν ξερω που να παω? :S

Επισκέπτης
Αν εννοεις την Πωλινα στην Καλυμνου κανει πληρες σερβις, αλλα ξεκαθαρισα τα γουστα μου. Τωρα για πιτσιρικες που κανουν φουλ εχω κριτικες αναλυτικοτατες.
Για το Φ69 δε γνωριζω περισσοτερα.

Επισκέπτης
πες καποια πιτσιρικα που κανει φουλ αμαν μπορεις?ποια μου προτείνεις?

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
τιμήθηκε αλέξια από κων166β ... ακολουθεί κριτική μου

Επισκέπτης
Πηγαινε στο Φ40, θα πετυχεις τη Μονικα (την προτεινω πρωτη) και την Ευα (υστερει κατα τι).
Η Ναταλια η αδυνατη εχει λιγο χαλια δοντια (με σιδερακια γινεται κορυφαια), θα τη βρεις αναλογα Φ66 Δ, Φ40 ειτε Φ71 οροφο. Ειναι τοσο αδυνατη κι ομως καθισε σαν κοτουλα (ΟΚ για ενα λεπτο) και την πηρα απο τον κωλο. Ετρεμε κιολας το ατιμο!
Τωρα υπαρχουν κι αλλες που δεν εχω δοκιμασει π.χ. Φωκαιας 9 η ξανθια Βικυ, ενω στο 17Α η Ελενη και στα 25Α, 25Β θα βρεις τις Λαουρα & Τζουλια (εχει βυζους).

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1

Παιδιά , κακά τα ψέματα και μακριά από εμένα κάθε είδος ρατσισμού, αλλά οι αλβανές κατά κανόνα , δεν εκπέμπουν τη θηλυκότητα που εκπέμπουν οι ρωσίδες .
Δεν μιλάω για το σέρβις, που μπορεί πολλές αλβανές να είναι φιλότιμες και να κάνουν παπάδες, μιλάω για τη θηλυκότητα και την αρχοντιά .
Δεν το βγάζουν , τί να λέμε.
[/quote]

:thumbsup:

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Διπλή μεσημεριανή κατάθεση. Η πρώτη πιπινου 65, με μια διάθεση να τιμωρήσω τον εαυτό μου , πήρα την Μαρία(πρέπει να είναι η πιο άσχημη που τα να που έχω πάρει).Μέτρια προς κακή.
Αφού ξαλάφρωσα από τις τύψεις κατευθυνθηκα στην Ρεμουνδου 21 πάνω και πήρα την απίστευτα όμορφη και πολύ συμμετοχική Άντζελικα, ακριβώς το αντίθετο από την πρώτη  κατάθεση.
Καλή Χρονιά σε όλους.

μηπως ξερει κανεις αν η Αντζελικα απο Ρεμουνδου 21 ειναι πρωινη η ειναι απογευματινη βαρδια?

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.777
Πόντοι
5.547
αγωνιστες λενε οτι μια ειναι πρωι αλλη απογευμα. σημερα και χθες ηταν απογευμα, λογικα θα ειναι και αυριο απογευμα????
για παραδειγμα την καιτη την ειδα χθες πρωι ενω σημερα ηταν απογευμα.κανε μια τσαρκα κατα τις 4.30 το μεσημερι και αν δεν ειναι περιμενε λιγη ωρα μεχρι τις 5 που αλλαζουν τα κοριτσια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom