Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 234 άτομα (23 μέλη και 211 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τhanks, γενικά η οδός αυτή έχει λίγους οίκους με έξτρα υπηρεσίες.

Προσωπικά, κοιτάζω τις κριτικές όταν ψάχνομαι, περισσότερο κοιτάζω τα μακροσκελή ποστς του Φανούρη, αλλά εντάξει επειδή δεν είμαστε όλοι θαμώνες, υπάρχουν και κάποια μη τακτικά μέλη που θέλουν γρήγορες πληροφορίες, στο τσακ μπαμ που λέμε, είτε να είναι σε ξεχωριστά θέματα, και κατά κάποιον τρόπο με συμπλήρωσε


Στο ισόγειο το Φωκαίας 27 πέτυχα μια πετίτ ψηλή μελαχρινή κατσαρομάλλα (τα έχει ελαφρώς κρεμασμένα) που κάνει 69 (όνομα δεν κράτησα στο κινητό, διότι δε με ενδιαφέρε η εν λόγω υπηρεσία, είμαι σίγουρος ότι θα την ξέρεις ως τακτικότερος).

Πριν μερικές ημέρες που είχα περάσει, η τσα2 μου είπε ότι δεν ξέρει τίποτε. Μάλλον θα ισχύει αυτό που αναφέρει ο Zero Tolerance.

Πετίτ και ψηλή....δεν γίνεται.... :grin: :grin: :grin:
Η Εστέλ είναι φίλε,η μουνάρα... :cum:
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Βόλτα στην απογευματινή βάρδια και είδα τα εξής:
Στο Αλκαμένους 117 εργαζόταν η Σάντρα, Ρωσόφωνη, κοντή, κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθό πλατινέ μαλλί ώς τους ώμους.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι. Πρόκειται για την γνωστή Σάντρα του μαγαζιού που προσφάτως εργάστηκε και στο Διδύμου 8 όροφος.
Στο Περγάμου 27 εργαζόταν 2 κοπέλες, η ώριμη Μελίνα η "Σέρβα" κανονικών κιλών με πιασιματάκια,ξανθά μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά, με όμορφο κορμί και βυζόμπαλα.Η Μελίνα έχει εργαστεί και στπ Διδύμου 16.Μαζί της η Ρωσόφωνη παλιά καραβάνα Εύα,γεματούλα,με καστανό μαλλί ως τους ώμους και πάντα ευγενική.Η Εύα εργάζεται και στο Κολωνού 53 στο Μεταξουργείο.Παλιότερα εργαζόταν και στο Διδύμου 16.Για πρόγραμμα ανακοινώθηκε σπέσιαλ περιποίηση και για τα 2 κορίτσια.
Στο Αλκαμένους 113 ήταν σε ντουέτο οι Ρωσόφωνη μιλφ Σύλβια,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και κοντά ξανθά μαλλιά,μαζί με την πιο ώριμη Νίκη,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καρέ ξανθά μαλλιά.Αμφότερες οι κοπέλες εργαζόταν και στο Διδύμου 16. Σπέσιαλ περιποίηση ανακοινώθηκε και σε αυτό το μαγαζί.
Στο Ρεμούνδου 21 στον όροφο ήταν σε ντουέτο οι Ρωσόφωνες Ιβάννα και Καίτη.Η Ιβάννα ψηλή σαν μπασκετμπολίστρια,κανονικών κιλών, με πιασιματάκια και μακριά καστανά μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά.Η Καίτη που εγώ την είδα για πρώτη φορά αλλά έχω διαβάσει για αυτήν ήταν κοντή,με λευκό δέμα,μαλλί ξανθό πλατινέ ως τους ώμους περίπου και σώμα ζουμερό με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα.Φαρδύς κώλος.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και για τις 2 κοπέλες.
Το Περγάμου 1 ήταν κλειστό.
Στο Αγίου Πέτρου 7 η υπηρεσία μου παρουσίασε κοπέλα απο Ρωσία σύμφωνα με δήλωση της,λεπτή,νόστιμη,με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά.Σαν πρόγραμμα ανακοινώθηκε το 69 και το αυταρχικό.Η κοπέλα δεν παρέχει ελεύθερο στοματικό και ούτε δίνει τον δικό της κώλο.
Στο Πιπίνου και Φυλής 136 δίπλα απο το μανάβικο ήταν η Μαρία η "ξαδέλφη" της Εμμανουέλας.Κοντή,λεπτή,με μαύρα μαλλιά προς το καρέ,αθίγγανη με μελαμψό δέρμα και πολύ άσχημο πρόσωπο.Γυμνό τσιμπούκι. Αν η Ρουμανία ανέβαζε σειρά με τίτλο Μαρία η άσχημη αυτή η κοπέλα ήταν το βαφορί, σίγουρα.
Στο Φυλής 136 ήταν η Εμμανουέλα απο τα Κωλοκυνθούς 63 ευθεία και το Κολωνού 47 ισόγειο.Αθίγγανη,σώμα ζουμερό με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,δέρμα μελαμψό και βυζάρες.Γυμνό τσιμπούκι,ισπανική τελειωτική και 69.
Στο Μαγνησίας 1 ήταν κλασσικά η γκράννυ Ρωσόφωνη Ντιάνα με τα πάντα όλα στο πρόγραμμα της.
Τα Καλύμνου 48 κλειστά αμφότερα.
Στο Φυλής 71 στο ισόγειο ήταν η 2 κοπέλες.Η Έμυ απο τα Φυλής 80 και Φώκαιας 17 ισόγειο,κοπέλα σχετικά γεματούλα,με μαλλιά καστανοκόκκινα προς το καρέ,ζουμερό κώλο τον οποίο και παρέχει στο πρόγραμμα.Η δεύτερη ήταν η Άννα κοπέλα ψηλή,κανονικών κιλών,με κωλάρα,μαύρα μαλλιά ως τους ώμους λευκό δέρμα σε πρόγραμμα απλό.Η Άννα έχει εργαστεί και Φυλής 80 καθώς και στο Φυλής 69 στο ισόγειο.
Στο Φυλής 67 ήταν η Αντίνα, παλιά καραβάνα,με ξανθό μακρύ μαλλί,μεγάλα βυζόμπαλα σιλικονάτα,κανονικών κιλών.Σε απλό πρόγραμμα.Ήμουν απο τους πρώτους που την είχαν πηδήξει πριν χρόνια στο Φυλής 61 όταν ήταν νέο αίμα και είχε κοντά μαλλιά καστανόμαυρα και δεν είχε κάνει σιλικόνη.Την είχα πηδήξει δηλαδή με την φυσική της εμφάνιση πριν την εντυπωσιακή της μεταμόρφωση.Τότε έδινε κώλο και έκανε και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο η Μάγια,κοντή,εμφανίσιμη,με μακρύ ξανθό μαλλί και σιλικονάτα βυζιά.Όμορφο χαμόγελο.Απλό πρόγραμμα.
Το Φυλής 86 όροφος κλειστό.
Στο Φυλής 84 όροφος μία κοπέλα με όνομα Τζούλια και σχετικά καλά Ελληνικά που πρώτη φορά την βλέπω.Μακριά καστανόμαυρα μαλλιά,σώμα κανονικών κιλών με φαρδιά περιφέρεια και τατού πίσω και απο τους 2 της ώμους.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 84 στο ισόγειο η επιστροφή της Γαβριέλλας όπως πολύ σωστά αναφέρατε.Κοπέλα λεπτή,με καστανόξανθα μακριά μαλλιά.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο η Αλεξάνδρα,λεπτή,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,τραχύ πρόσωπο, τατού πεταλούδα πίσω στον ώμο.Στο πρόγραμμα της ανακοίνωσε πρωκτικό. Ελεύθερο στοματικό δεν ανακοινώθηκε επίσημα στο σαλόνι αλλά ίσως με συνεννόηση ακόμα το προσφέρει.Έχει εργαστεί και στα Φώκαιας 24&27 και Διδύμου 8 άνω κάτω καθώς και σε άλλα σπιτάκια σαν ρεπατζού.
Στο Φυλής 69 στον όροφο είχαμε την Χριστίνα,λεπτή,με ξανθό μαλλί ως τους ώμους και όμορφο σώμα.Σε απλό πρόγραμμα.Η κοπέλα έχει εργαστεί και Φυλής 80 καθώς και Φυλής 71 ισόγειο.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο η αθίγγανη Εμμανουέλλα,μελαμψή λεπτή,με μακριά μαύρα μαλλιά και άσχημο πρόσωπο.Στο σαλόνι ανακοινώνει απλό με 69.
Στο Φυλής 65 στον όροφο ήταν η Ειρήνη απο το Φυλής 69 όροφος.Κοπέλα,κανονικών κιλών,με καρέ,καστανομελί μαλλί.Απλό.
Απο τα Αγκύρας 12 ανοιχτό ήταν το αριστερό ισόγειο όπου και εργαζόταν η Ήρα.Γνωστή απο τα Διδύμου 20 και Αγκύρας παλιότερα, απο το Ακομινάτου 2 στον όροφο αλλά και το Κολωνού 23 στον ημιόροφο για λίγο.Ημεδαπή,γεματούλα με ξανθό μαλλί ως τους ώμους.Σπέσιαλ περιποίηση ανακοινώνουν στο σαλόνι.
Στο Φυλής 66Δ ήταν η Άννα,κοντή,με καστανόμαυρα μαλλιά προς το καρέ,λεπτή με ψωμομένο κώλο τον οποίο και παρέχει στο πρόγραμμα.Πρέπει να εργαζόταν με την Ελένη αλλά που κάνει γυμνό τσιμπούκι και κώλο αλλά δεν έμεινα για να δω.
Στο Φυλής 74 στο υπόγειο δεξιά ήταν καινούρια κοπέλα με όνομα Σαμπρίνα,κοντή,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,μαλλιά καστανόμαυρα προς το καρέ.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Καινούρια κοπέλα.Σχετικά καλά Ελληνικά. Στο υπόγειο αριστερά επίσης καινούρια κοπέλα με σχετικά καλά Ελληνικά και όνομα Ειρήνη, ψηλή,κανονικών κιλών με πολύ λίγα πιασιματάκια,μακριά καστανομελί μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι στο πρόγραμμα.
Το Φυλής 59 κλειστό.
Στο Φώκαιας 17 στο ισόγειο ήταν η Ελένη απο τα Φώκιας 24&27 πιο παλιότερα γνωστή και ως Ιονέλα.Κοπέλα με μελαμψό δέρμα,ξανθό μαλλί ως τους ώμους,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Χαρακτηριστικό της σημείο αναγνωρίσεως το τατού πεταλούδα που φέρει πίσω στην μέση της.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Φώκαιας 19 ήταν η Μάγια,κοπέλα λεπτή με καστανά μαλλιά μακριά με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Έχει περάσει και απο το Αλκιβιάδους 16Γ.
Στο Φώκαιας 25 στον όροφο ήταν η Λάουρα,σχετικά γεματούλα,με καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Κώλος στο πρόγραμμα.Έχει εργαστεί και στο Φυλής 86 ισόγειο.
Στο Φώκαιας 25 στο ισόγειο η Τζούλια κλασσικά απο τα Φυλής 84&86,Διδύμου 18 υπόγειο παλιότερα.Παλιά καραβάνα.
Στο Φώκαιας 27 στο υπόγειο ήταν μία Χριστίνα,την οποία και δεν έμεινα να δω.Ήταν όμως η ψηλή,με τα καστανόξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών και τα στητά σιλικονάτα βυζιά.Σχετικά καινούρια η κοπέλα αυτή.
Στο Φώκαιας 27 στο ισόγειο η μουνάρα η Εστέλ.Λεπτή,με μαύρα,κατσαρά,μακριά μαλλιά,κρεμστές βυζάρες.Εμφανίστηκε κλασσικά ξεβράκωτη και χόρευε στο στύλο.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 27 στον όροφο η Άννα-Κου με απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 24 στον όροφο ήταν 2 κοπέλες η πρώτη η Φλώρη το Χόμπιτ,κοντή με καστανά μαλλιά ως τους ώμους και η δεύτερη ήταν η Τζέσσικα, ψηλή,λεπτή,με καστανά μακριά μαλλιά τα οποία είχε πλεγμένα σε κοτσίδα.Γυμνό τσιμπούκι και για τις 2 κοπέλες.Η Τζέσσικα είχε περάσει αν θυμάστε και παλιότερα απο τα Αλκιβιάδους 16Β και Φώκαιας 19.Την είχα πάρει στο Φώκαιας 19 και είχα γράψει σχετικά.Δεν ήταν καλή μέσα στο δώματιο.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο ήταν η Μέγκυ.Κοπέλα με ξανθό μαλλί λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο,με λευκό δέρμα.Μέτρια εμφανισιακά.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο καινούριο το Φυλής 54 στον όροφο το οποίο ξανάνοιξε ανακαινισμένο ήταν η Ντενίσα.Παλιά καραβάνα.Απλό πρόγραμμα.
Στο Διδυμου 27 που μετά απο πολύ καιρό ξαναάνοιξε εργαζόταν 2 ώριμες Ρωσόφωνες.Η πρώτη και πιο ώριμη ήταν η Αλέξια γνωστή απο το Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο,ψηλή,με σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,φαρδύ κώλο και κοντό ξανθό μαλλί.Η δεύτερη ήταν η Αναστασία που δεν την έχω ξαναδεί.υπέρβαρη,με καστανό μαλλί κάτω απο τους ώμους,βυζιά τριάρια,πολύ λίπος συγκεντρωμένο στον κώλο και στα μπούτια.Οι λάτρεις των bbw πρέπει σίγουρα να την δουν.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και για τις 2 τις κοπέλες.
Τέλος στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Ρωσόφωνη Ελένη,λεπτή με καρέ ξανθό μαλλί σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Να είστε καλά και καλές γιορτές να έχετε.


Ps. Ντουντάρα όπου υπάρχουν εξτρά σε προγράμματα (ελεύθερο στοματικό,πρωκτικό,αυταρχικό κλπ) τόσο εγώ όσο και άλλοι συναγωνιστές τα έχουμε αναφέρει λεπτομερώς.Υπάρχουν στις ενημερώσεις που είναι η καρδιά του site.Όποιος διαβάζει τις ενημερώσεις ξέρει και που θα βρει κοπέλα με τα ανάλογα εξτρά.Οπότε η Αμερική έχει ανακαλυφθεί προ πολλού απο τον Κολόμβο.Απο εκεί και πέρα δεν πρέπει να ακυρώνεται η προσπάθεια και των άλλων παιδιών που προσφέρουν στην ενημέρωση αλλά για τους δικούς τους λόγους επικεντρώνονται σε άλλες παραμέτρους όπως του φίλου Dude7 που κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και είναι γνώστης της πιάτσας.Επιπροσθέτως καλό θα είναι και απο άλλους συναγωνιστές να γράφουν έστω ακόμα και 2,3 κοπέλες που είδαν και πέρασαν μαζί τους και τις εντυπώσεις τους και να μην τις κρατάν για τον εαυτό τους.Γιατί αν μία κοπέλα είναι αστέρι και δεν την ανακοινώνουν τότε θα αποχωρήσει πολύ σύντομα ελλείψει πελατείας και στο τέλος θα ζημιωθούν και οι ίδιοι που είναι παρτάκηδες.Εδώ είμαστε μία κοινότητα και πρέπει να βοηθάει ο ένας τον άλλον για να βγαίνουμε όλοι μακροπρόθεσμα ωφελημένοι.

Αυτά τα ολίγα και πάλι καλές γιορτές να έχετε!
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.116
Κριτικές
491
Like
37.356
Πόντοι
41.447
Βόλτα στην απογευματινή βάρδια και είδα τα εξής:

Ps. Ντουντάρα όπου υπάρχουν εξτρά σε προγράμματα (ελεύθερο στοματικό,πρωκτικό,αυταρχικό κλπ) τόσο εγώ όσο και άλλοι συναγωνιστές τα έχουμε αναφέρει λεπτομερώς.Υπάρχουν στις ενημερώσεις που είναι η καρδιά του site.Όποιος διαβάζει τις ενημερώσεις ξέρει και που θα βρει κοπέλα με τα ανάλογα εξτρά.Οπότε η Αμερική έχει ανακαλυφθεί προ πολλού απο τον Κολόμβο.Απο εκεί και πέρα δεν πρέπει να ακυρώνεται η προσπάθεια και των άλλων παιδιών που προσφέρουν στην ενημέρωση αλλά για τους δικούς τους λόγους επικεντρώνονται σε άλλες παραμέτρους όπως του φίλου Dude7 που κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και είναι γνώστης της πιάτσας.Επιπροσθέτως καλό θα είναι και απο άλλους συναγωνιστές να γράφουν έστω ακόμα και 2,3 κοπέλες που είδαν και πέρασαν μαζί τους και τις εντυπώσεις τους και να μην τις κρατάν για τον εαυτό τους.Γιατί αν μία κοπέλα είναι αστέρι και δεν την ανακοινώνουν τότε θα αποχωρήσει πολύ σύντομα ελλείψει πελατείας και στο τέλος θα ζημιωθούν και οι ίδιοι που είναι παρτάκηδες.Εδώ είμαστε μία κοινότητα και πρέπει να βοηθάει ο ένας τον άλλον για να βγαίνουμε όλοι μακροπρόθεσμα ωφελημένοι.
Αυτά τα ολίγα και πάλι καλές γιορτές να έχετε!
:rockon:
9552999378_fc798f3e1f_o.gif
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.096
Κριτικές
52
Like
17.479
Πόντοι
10.686
Πριν από λίγο,milf Άντζελα στο Κολωνού 48.Είχα ανάγκη από πλήρες service,και για μια ακόμη φορά,άψογη σε επαγγελματισμό και συμπεριφορά,vfm για μένα!
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μπράβο σε όλους όσους ενημέρωσαν...
Έτσι μπράβο...ένα είναι το μοτο που πρέπει να ακολουθούμε...

"Χαβαλές και ενημέρωση - ενημέρωση και χαβαλές"... :-* :-* :-* :-* :-* :-*

(διαβάζεται και ανάποδα)...
 
Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Μηνύματα
204
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο η Μάγια,κοντή,εμφανίσιμη,με μακρύ ξανθό μαλλί και σιλικονάτα βυζιά.Όμορφο χαμόγελο.Απλό πρόγραμμα.

οντως σιλικονατα ειναι τα βυζια της μικρης;; δεν της το 'χα!
 

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
278
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
ρε παιδες πραγματικα πως μπορειτε μερικοι ,πριν απο λιγο στην πρωτη βαρδια μπηκα στο φ72 να τον σφυριξω στην βανεσσα μινιον πετιτ 18χρονο μες την καυλα.
μπαινω στο δωματιο αρχιζω να ξεντυνομαι μεχρι να ερθει και τρωω μια ξενερα απο την μυρωδια τις καποτες που ηταν πεταμενες τα σκισμενα και βρωμικα σεντονια ,ντυνομαι παιρνω τα λεφτα και την κανω .
ακομα σκεφτομαι τι μουνακι εχασα αλλα πραγματικα δεν μπορουσα ρε μαγκες εκει μεσα , ναι οκ σε μπουρδελο μπηκα αλλα υπαρχουν μπουρδελα και μπουρδελα .
 

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Μηνύματα
3.298
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
16
Την ήρα απο αγγυρας την εχετε πάρει ;
 

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα
6.346
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ρε παιδες πραγματικα πως μπορειτε μερικοι ,πριν απο λιγο στην πρωτη βαρδια μπηκα στο φ72 να τον σφυριξω στην βανεσσα μινιον πετιτ 18χρονο μες την καυλα.
μπαινω στο δωματιο αρχιζω να ξεντυνομαι μεχρι να ερθει και τρωω μια ξενερα απο την μυρωδια τις καποτες που ηταν πεταμενες τα σκισμενα και βρωμικα σεντονια ,ντυνομαι παιρνω τα λεφτα και την κανω .
ακομα σκεφτομαι τι μουνακι εχασα αλλα πραγματικα δεν μπορουσα ρε μαγκες εκει μεσα , ναι οκ σε μπουρδελο μπηκα αλλα υπαρχουν μπουρδελα και μπουρδελα .

:rockon:
 

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Μηνύματα
3.298
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
16
Δεν εισαι ρομαντικος τυπος...  :s&m_2:

Να ξερεις παντως οτι το Φυλης72 που λες(η Φωκαιας 9 ορθοτερα), ειναι 5αστερο ξενοδοχειο μπροστα σε κατι αλλα.

Για ατοφιο ρομαντισμο και καλτιλα, τσεκαρε Κολωνου 47(πανω-κατω), Κολωκυνθους38(πανω-κατω) και φυσικα το ρομαντικοτατο Μ.Αλεξανδρου 17  ;)  :cum:  :grin:
σωστός  :rockon:
 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
11.565
Τωρα το απογευμα
Βεργας
3 δεξια η τζενη,ξανθια πληθωρικη mlf με βυζαρες και η νεοτερη καρινα,μελαγχροινη κοπελα με σφριγηλο κορμι,μαυριδερη επιδερμιδα
3 αριστερα μιλα, ψηλη μελαγχροινη mlf με πολύ καλη αποδοση μεσα στο δωματιο,κανονικο κορμι
3 οροφος η σβετλανα,μελαγχροινο λεπτο πιπινι με ωραιο κορμι και παρουσιαστικο συνολικα που παραπεμπει στη μεγαλη σοβιετικη φουρνια εντυπωσιακων κοριτσιων
6 υπογειο η αλινα,ξανθια προgilf με πολύ προσεγμενη εμφανιση
Εξηκιου 18 ισογειο ελλη,ξανθια mlf με αξιοπρεπες κορμι  και εμφανιση που πραγματι παραπεμπει σε λαικη τραγουδιστρια σκυλαδικου της εθνικης οδου
Περγαμου 27 δυο μεγαλοκοπελες,η κομψη και σικατη αννα με το μαυρο κοντο καρε μαλλι και η ξανθια μπαμπατσικη gilf ευα
Αλκαμενους 117 σαντρα,ξανθια σοβιετικη εκδοχη της ελενης της πειραιωτισας
Ρεμουνδου 21 οι δυο μελαγχροινες μουναρες του οικου,ιβαννα με λεπτο κανονικο κορμι και η αντζελικα,πιο πληθωρικη και καμπυλατη με γεματη κωλαρα
Τα οπισθια της  προκαλουν παντα σεξουαλικο σημα τ οποιο αποστελεται αμεσα στον αντρικο εγκεφαλο και τον οδηγει κατ ευθειαν στην ακολασια
Διδυμου
16α η λιλιαν και η ειρηνη
18 ισογειο αλιονα,πραγματικα υπεροχη ξανθια μετα-mlf με σουπερ προσεγμενη και σεξουαλικη εμφανιση
22 αννα η μυστηρια,η οποια θα παραμεινει στη χωρα μας μεχρι τις 2 ιανουαριου
Αλκιβιαδου
16α δυο κοπελες η κατερινα,ξανθια ελληνιδα mlf με πολλα κιλα παραπανω και η σοφια ,πληρης αντιθεση
Μινιον μελαγχροινη κοπελα με παιδικο προσωπο,μαυρο διαφανες φορεμα,προσεγμενη εμφανιση,πολύ χαριτωμενη
Ο Κος Zero ανεφερε πως περασε μαζι της στην πρωτη του συνευρεση,δεν μας ανεφερε τιποτα όμως για την δευτερη που ηταν σουπερ,σε gfe κλιμα και πολύ ζεστη
Ισως γι αυτό να εμφανιστηκε τοσο ανανεωμενη σημερα στα ματια μου
16β νικα,καστανη κατσαρομαλλα mlf με συμπαθητιμκο κορμι
16γ ελενη,λεπτη ψηλη ξανθια κοπελα,αρκετα αδυνατο και ισχνο κορμι
Ενδιαφερουσα σε πρωτη φαση αλλα από την άλλη θυμιζει κοπελα μ εξαρησεις,στερησεις και ανθυγιεινες συνθηκες τροπου ζωης
 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.424
Κριτικές
15
Like
6.108
Πόντοι
1.496
Δεν εισαι ρομαντικος τυπος...  :s&m_2:

Να ξερεις παντως οτι το Φυλης72 που λες(η Φωκαιας 9 ορθοτερα), ειναι 5αστερο ξενοδοχειο μπροστα σε κατι αλλα.

Για ατοφιο ρομαντισμο και καλτιλα, τσεκαρε Κολωνου 47(πανω-κατω), Κολωκυνθους38(πανω-κατω) και φυσικα το ρομαντικοτατο Μ.Αλεξανδρου 17  ;)  :cum:  :grin:
Στο Μ.Αλεξανδρου 17 ειχα μπει στο σαλονι,οχι στο δωματιο,πριν χρονια.Υγειονομικη βομβα.Θυμαμαι ειχε μια κοπελα μαυρη ψηλη.Σε συνδιασμο με τους τοξικομανεις εν μεση οδω,τους αλλοδαπους να τριγυρνανε σε αγελες κοιτωντας καλα καλα ψαχνοντας το επομενο θυμα τους,τα σπασμενα τζαμια παραθυρων απο αυτοκινητα,ε ολα αυτα μαζι ηταν ισχυρη δοση για εναν Φυλιανο σαν και μενα.Εκτοτε εχει βελτιωθει καπως η κατασταση.Ξεχασες να αναφερεις ομως το καλτ διπατο νεοκλασικο γωνια Φυλης και Μυρων νομιζω,αυτο που ειναι εναντι Βεροπουλου,με τους πολλους καδους απορριματων απ εξω.Ειχε λειτουργησει για λιγο διαστημα στις ενδοξες μερες.Του ειχαν ριξει ενα εξωτερικο βαψιμο και με τις κοπελες ετοιμο για λειτουργια.Ευτυχως εγω δεν ειχα τολμησει να περασω καν την αυλοπορτα καθοτι δε διαθετω ολοσωμη στολη βιοχημικου πολεμου.Πρωην συναδελφος στη δουλεια ειχε μπει μεσα και απο τοτε οποτε τον συναντω τον συγχαιρω λεγοντας ηρωας ηρωας.Καποια στιγμη περνωντας ειδα το χαρτι σφραγισης στη πορτα απο το Δημο,και εκει τελειωσε η συντομη ιστορια του.
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλτ μπουρδελάκια είναι και τα Ιάσωνος 33,Καλλέργη 33

 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.096
Κριτικές
52
Like
17.479
Πόντοι
10.686
Βόλτα πριν καμιά ώρα στο Μεταξουργείο πάνω στην αλλαγή βάρδιας,ακολουθούσα τον φιλαράκο,και είδα τα εξής:
Κολωνού 30β όροφος:η milf Άννα,ψηλή,με κανονικά πιασίματα,λίγο έκφυλο πρόσωπο.
Κολωνού 32β:onlygreekάδικο,μια νεαρή ψηλή μελαγχροινή μουνάρα με βυζάρες,ελιά στο πρόσωπο,μαλλί μακρύ περμανάντ,και μια νεαρή ξανθιά μινιόν,ονόματα δεν ακούσαμε.
Κολωνού 32 στο υπόγειο,μια προmilf  με μακρύ ίσιο μαύρο μαλλί,κανονικό κορμί με μικρό βυζί,συμπαθητικό έως λίγο ντροπαλό βλέμμα,σχεδόν έβαλα το χέρι στην τσέπη,αλλά το ανέβαλλα για δεύτερο χρόνο.(Ξέρει κανείς για ποια λέω,και αν υπάρχουν κριτικές;).
Κολωνού 48:η milf Βαλέρια,ψηλή,ξανθιά,καλό σώμα,λίγο άσχημη.
Κολωνού 53:η Αντριάνα,μελαγχροινή,σχετικά χοντρή,αδιάφορη.
Στο Καλλέργη 33,έφευγε η Ιωάννα,ξανθιά με γαλανά μάτια και κανονικό σώμα,(κι αυτή μου’κανε ‘’κλικ’’),και δούλευε η Σουζάνα,χοντρούλα,μάλλον αδιάφορη.
Τέλος,στο Ιάσωνος 27 και Λεωνίδου στο υπόγειο,ήταν η Λάνα,milf με φοβερό για την ηλικία της σώμα,και με καλές εντυπώσεις από μένα.
Μπήκαμε και σε μερικά άλλα γύρω,αλλά οι κοπέλες ήταν δωμάτιο,οι σκουρόχρωμοι συναγωνιστές σε ορδές,και φύγαμε χωρίς να δούμε...
 

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Μηνύματα
4.859
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Βόλτα πριν καμιά ώρα στο Μεταξουργείο πάνω στην αλλαγή βάρδιας,ακολουθούσα τον φιλαράκο,και είδα τα εξής:

Κολωνού 32β:onlygreekάδικο,μια νεαρή ψηλή μελαγχροινή μουνάρα με βυζάρες,ελιά στο πρόσωπο,μαλλί μακρύ περμανάντ,και μια νεαρή ξανθιά μινιόν,ονόματα δεν ακούσαμε.

Κολωνού 32 στο υπόγειο,μια προmilf  με μακρύ ίσιο μαύρο μαλλί,κανονικό κορμί με μικρό βυζί,συμπαθητικό έως λίγο ντροπαλό βλέμμα,σχεδόν έβαλα το χέρι στην τσέπη,αλλά το ανέβαλλα για δεύτερο χρόνο.(Ξέρει κανείς για ποια λέω,και αν υπάρχουν κριτικές;).

Τέλος,στο Ιάσωνος 27 και Λεωνίδου στο υπόγειο,ήταν η Λάνα,milf με φοβερό για την ηλικία της σώμα,και με καλές εντυπώσεις από μένα.


▪Στο Κολωνού 32β είδες την Μισέλ με τις βυζάρες(αδελφή της γνωστής Εστέλ από Φωκαίας) και την μινιόν ξανθιά Μάγκη.

▪Στο Κολωνού 32γ(στο υπόγειο) αυτή που σου άρεσε ήταν η μελαχροινή Χριστίνα.

Ξεκίνησε από το Κολωνού 27β και συνέχισε στο Κολωνού 27α.

Την πήρα την πρώτη ημέρα της δουλειάς της(νύχτα) με καλές εντυπώσεις.

(Όσο για την Λάνα θα συμφωνήσω απόλυτα:
Και πολύ ωραίο κορμί και εγγύηση-για εμένα-στα ενδότερα.)

ΥΓ: Ωραίος ο @ Επιρρεπής!
 

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα
6.346
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
▪Στο Κολωνού 32β είδες την Μισέλ με τις βυζάρες(αδελφή της γνωστής Εστέλ από Φωκαίας) και την μινιόν ξανθιά Μάγκη.

ομολογω πως δεν γνωριζα πως ειναι αδελφες ... πολυ βυζοσογο
 
Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Μηνύματα
204
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Καταθεση πριν απο λιγο στη Μαγια απο Φυλης 86. Πολυ παιχνιδιαρικο το μωρο, σωστο στησιμο στο πισωκολλητο, και αργη και αισθησιακη πιπα. Κατα τ'αλλα απλο προγραμμα.
 

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Μηνύματα
428
Like
2
Πόντοι
1
Καταθεση πριν απο λιγο στη Μαγια απο Φυλης 86. Πολυ παιχνιδιαρικο το μωρο, σωστο στησιμο στο πισωκολλητο, και αργη και αισθησιακη πιπα. Κατα τ'αλλα απλο προγραμμα.

Καλα αυτή κανει απογευματινοβραδινη βαρδια?
Πριν 2 μερες την πηρα 4 τα ξημερώματα..
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom