Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 257 άτομα (25 μέλη και 232 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
αδερφε ανοσια - με μονο θεμα οτι επεσαν τα μαλλια σου - εχεις μονο εσυ!  :grin: :grin: :2funny: :2funny:
η αληθεια ειναι οτι φοβαμε να τις κανω ρουφομουνι μηπως τυχον την παρω στο λαιμο μου την κοπελα και παθει αυτη τριχοπτωση εξαιτιας μου... :S

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Στην μεταμεσονυχτια αλλαγη εχουμε καμια καινουργια κοπελα? Καμια αξιολογη αφιξη? Εχει αρκετες ημερες να γραφτει καποια ενημερωση για αυτο ρωταω.Για Φυλης και περιξ μιλαω.
..Φωκαίας 27Β όροφος προχτές μια Αννα ρουμάνα.Ξανθοβαμμένη μεσαιου αναστηματος με πιασιματακια.Απλό πρόγραμμα.Καλή ως νέα.

Επισκέπτης
Λέτε,λέτε για Εστέλ...ας πω κι εγώ στην τελική. :shit:
Πέρασμα μαζί της και ισόβιος αποκλεισμός για τυχόν επανάληψη. :2funny: Πολύ όμορφη στο σαλόνι,φυσικά ωραία καυλόβυζα :rolleyes:
αλλά και πολύ μάπα στο δωμάτιο. :jerking: Κοιμισμένη πίπα και συνεργασία μηδέν στο δωμάτιο. :birdman:
Τόξα στο γαμήσι,προσποιητά χαμόγελα της πλάκας και τεμπέλα ολκής. :2funny:
Απλές υπηρεσίες έχει αλλά αυτή και με σούπερ πρόγραμμα πάλι μπάζο θα είναι.  :2funny:
Ας πάνε αυτοί με τις χημείες και καλά που τις βγάζουν όλες φοβερές με τους κατάλληλους χειρισμούς.  :2on1:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Λέτε,λέτε για Εστέλ...ας πω κι εγώ στην τελική. :shit:
Πέρασμα μαζί της και ισόβιος αποκλεισμός για τυχόν επανάληψη. :2funny: Πολύ όμορφη στο σαλόνι,φυσικά ωραία καυλόβυζα :rolleyes:
αλλά και πολύ μάπα στο δωμάτιο. :jerking: Κοιμισμένη πίπα και συνεργασία μηδέν στο δωμάτιο. :birdman:
Τόξα στο γαμήσι,προσποιητά χαμόγελα της πλάκας και τεμπέλα ολκής. :2funny:
Απλές υπηρεσίες έχει αλλά αυτή και με σούπερ πρόγραμμα πάλι μπάζο θα είναι.  :2funny:
Ας πάνε αυτοί με τις χημείες και καλά που τις βγάζουν όλες φοβερές με τους κατάλληλους χειρισμούς.  :2on1:
Ιδια η αδερφη της η Μισελ δηλαδη στο δωματιο.Συμπερασμα,φολες και οι δυο.Σε καμια περιπτωση δεν αξιζουν το 20αρικο.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ιωάννα, Βέργας 3

Κόσμος πολύς τη γαμούσε σήμερα το απόγευμα, ανάμεσα σ όλους κι εγώ.

Η Ιωάννα είναι λίγο πριν την παχυσαρκία...
Αν συνεχίσει να παίρνει κιλά, θα καταντήσει δαμάλι σαν την Καρολίνα (Παρασίου, Πιπίνου, Λιοσίων), που παρά το ότι διαθέτει υπερμαστούς, εντούτοις δεν μνημονεύεται από τους κ.κ. πορνορέκτες.

Όταν άδειασε η ψωλή, εκείνη χαμογέλασε πλατιά.
Θυμήθηκα τα βρομόλογα του κ. soukeras, περί πουτσότυρου ανάμεσα στα δόντια και ξενέρωσα.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπερα παιδια φυλης-Φωκαιας πριν κανα 20λεπτο βολτα σε μερικα μαγαζια

Φωκαίας 27Β Εστελ μελαχρινη κοπελα με μοντελε σωμα βυζαρες δυνατες ελαφρως πεσμενες λογω βαρυτητας εντυπωσιακη παρουσια ισως η καλιτερη που υπαρχει
Φωκαιας25Β Μεγκυ ξανθουλα νεαρη κοπελα ισιο μαλλι σωματακι με πιασιματα συμπαθητικη φατσα
Φωκαιας17 ξενια μελαχρινη κοπελα προσφατα και στουντικοριτσο αρκετα καλη παρουσια
Φυλης72και φωκαιας οπως μπαινεις ευθεια μια νεαρη ξανθουλα κοπελα με ωραιο σωματακι και χαμογελο κανονικο υψος και αριστερα η Βενεσσα μικροσωμη μελαχρινη που χορευε στο σαλονι
φυλης65Α Νατασα νεαρη καστανοξανθη κοπελα κοντουλα κοντο μαλλι καλο σωματακι και ματαρες συμπαθητικη φατσα λιγο νωχελικη στο σαλονι
Φυλης65Β Εμανουελλα μελαχρινη ρουμανα σχετικα καλο σωμα αλλα προσωπικα αυτη η κοπελλα μου βγαζει κατι εντελως κοινοτυπο δηλαδη τοσες φορες που την εχω δει  νομιζω οτι ειμαι στο μεταξι γουστα ειναι αυτα παντως δεν εχω δοκιμασει ποτε μαζι της για να εχω ολοκληρωμενη αποψη
Φυλης69Β Αλεξανδρα ξανθια αδυνατη  απο Διδυμου8Β λιγο καιρο πριν
φυλης71Β Χριστινα η καζακστανη διαχρονικη αξια απο παλια δεν εχει μετανιωσει κανενας νομιζω που εχει δοκιμασει μαζι της
φυλης71Α Τζουλια μελαχρινη κοπελα με ωραιο σωματακι και Αννα μελαχρινη κοπελα πιο νταρνανα με κωλαρα μακρια καστανα μαλλια
Φυλης84Β Μαγια το ξανθο αδυνατο κοριτσι με θητεια και σε στουντιο
Φυλης84Α Τζουλια με το πιρσινγκ που σημερα ειχε πολυ ορεξη στο σαλονι με αιφνιδιασε εντελως μιας και μου την επεσε εντονα στο σαλονι συνηθως ειναι αδιαφορη χωρις διαθεση ειδικα με οσους κανουν γυρες
Φυλης61 Αλεξανδρα αδυνατη καστανοξανθη νεαρη κοπελα πολυ αξιολογη
φυλης66Δ Ελενη και αννα δυο μελαχρινες κοπελες αρκετα μετριες παρουσιες τιποτα το ιδιαιτερο

αυτα προς το παρον απο φυλης που ο κοσμος ηταν λιγοστος  μεταξι μπορει να εχει περισσοτερο αν παω καμια βολτα αργοτερα θα ενημερωσω καλη συνεχεια

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

φυλης65Α Νατασα νεαρη καστανοξανθη κοπελα κοντουλα κοντο μαλλι καλο σωματακι και ματαρες συμπαθητικη φατσα λιγο νωχελικη στο σαλονι
Φυλης65Β Εμανουελλα μελαχρινη ρουμανα σχετικα καλο σωμα αλλα προσωπικα αυτη η κοπελλα μου βγαζει κατι εντελως κοινοτυπο δηλαδη τοσες φορες που την εχω δει  νομιζω οτι ειμαι στο μεταξι γουστα ειναι αυτα παντως δεν εχω δοκιμασει ποτε μαζι της για να εχω ολοκληρωμενη αποψη
φυλης71Β Χριστινα η καζακστανη διαχρονικη αξια απο παλια δεν εχει μετανιωσει κανενας νομιζω που εχει δοκιμασει μαζι της
φυλης71Α Τζουλια μελαχρινη κοπελα με ωραιο σωματακι και Αννα μελαχρινη κοπελα πιο νταρνανα με κωλαρα μακρια καστανα μαλλια
Φυλης84Β Μαγια το ξανθο αδυνατο κοριτσι με θητεια και σε στουντιο
Φυλης84Α Τζουλια με το πιρσινγκ που σημερα ειχε πολυ ορεξη στο σαλονι με αιφνιδιασε εντελως μιας και μου την επεσε εντονα στο σαλονι συνηθως ειναι αδιαφορη χωρις διαθεση ειδικα με οσους κανουν γυρες

Εκεί ήμασταν,μαν... ;)
Φυλής 86 κάτω,ήταν η Αλίνα.... :)
Η οποία,θα φύγει για την χώρα της σε μερικές μέρες....

Η Εμμανουέλα...μου έπιασε τον πούτσο....και μου έγλυφε τον λαιμό...
Δεν ξέρω πως κρατήθηκα,να μην της γαμήσω σήμερα  :zfuck: ....γιατί είχα κατέβει με εξωθεσμικό...ο οποίος...
...ήταν ματιασμένος...και έπαιρνε τηλ,να τον ξεματιάσουν... :headbang: :headbang: :headbang:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Η Εμμανουέλα...μου έπιασε τον πούτσο....και μου έγλυφε τον λαιμό...
Δεν ξέρω πως κρατήθηκα,να μην της γαμήσω σήμερα  :zfuck: ....γιατί είχα κατέβει με εξωθεσμικό...ο οποίος...
...ήταν ματιασμένος...και έπαιρνε τηλ,να τον ξεματιάσουν... :headbang: :headbang: :headbang:
[/quote]

ωραιος billy ευτυχως που σταματησε επιτελους να βρεχει και μπορουμε να βολταρουμε πιο καλιτερα.Επισης να αναφερω οτι το απογευμα στο ρεμουνδου21 το απογευμα ηταν η γυναικαρα Υβον και στολιζε το μαγαζι εν οψει γιορτων ενταξει οτι και να πουμε για την περιποιηση και τις αριστες υπηρεσιες που παρεχει ειναι λιγο

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Επίσης,Μεταξουργείο....σαπίλα σκέτη... :headbang:

Οι μόνες που άξιζαν,ήταν η Μαρία...κοντούλα...ξανθούλα...με το απίστευτο κωλαράκι στο Κολωνού 11 κάτω... :-* :-* :-*...
....η πιτσιρίκα Ντιάνα,με το όμορφο πρόσωπο και ωραίο σώμα,κοντούλα με τρελό κωλαράκι...στο Ιάσωνος 19Α...
...και τέλος στο Ιάσωνος 30Β...έπαιζε ένα φοβερό στυλιάρι...κοντούλα - με απαξιωμένη φάτσα - ...με κοντό σχετικά μαύρο μαλλάκι - ξέχασα το όνομα - ...για αυτούς που μου στέλνουν π.μ...για skinny..... :zfuck: :zfuck: :zfuck:

2η βάρδια,όλες.... :)

ωραιος billy ευτυχως που σταματησε επιτελους να βρεχει και μπορουμε να βολταρουμε πιο καλιτερα.Επισης να αναφερω οτι το απογευμα στο ρεμουνδου21 το απογευμα ηταν η γυναικαρα Υβον και στολιζε το μαγαζι εν οψει γιορτων ενταξει οτι και να πουμε για την περιποιηση και τις αριστες υπηρεσιες που παρεχει ειναι λιγο

;)

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Ψαχνοντας ημέρες τώρα για την Εμμανουελα από το Φωκαιας 17 οροφος, έπεσα πανω σε ενα όμορφο μελαχρινο την Ανδριάνα στην απογευματινή βαρδια. Ξέρουμε τίποτε για το μελαχρινο ρουμανακι;

Υ.Γ. Η Εμμανουελα σταμάτησε από εκεί, καμία πληροφορία για το που πήγε;

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
kαλημερα συναγωνιστες να δωσουμε μια εικονα απο μεταξι μιας και πηγα εκει λιγα λεπτα πριν της01.00 ετσι εχουμε τα εξης

Κολωνου48 Βαλερια ρωσσιδα ξανθια προμιλφ μακρια μαλλια μετριου υψους και φωτεινη ευσωμη μιλφογκιλφ καστανοξανθο μαλλι πολυ μετρια
Κολωνου23 Σαρα νεαρη με καστανο ανοιχτο μαλλι ως τους ωμους μετριο υψος ωραιο σωματακι φατσα με ασιατικα χαρακτηριστικα πολυ καλη
κολωνου15αριστερα Συλβανα κοντουλα μελαμψη απο Ιασωνος37Α,δεξια Σοφια χοντρη με σπαστο καστανοξανθο μαλλι προσφερει σεξ και μασαζ20λεπτης διαρκειας εναντι του ποσου των20ευρω
Ιασωνος1Α Ειρηνη ουκρανη κοντη γεματουλα καστανοσκουρο μαλλι συμπαθητικη φατσα τιποτα ιδιαιτερο
Ιασωνος1Γ Μινα νεαρη αδυνατη κοπελιτσα που δειχνει ξενερωμενη στο σαλονι
Ιασωνος10 κατω η Νινα νεαρη αδυνατη ρουμανα με διαθεση και καυλαντισμα στο σαλονι και επανω χριστινα που ηταν δωματιο για ωρα
Ιασωνος19Α Κατω Αλεξια μελαχρινη προμιλφ με μαυρο κοντοκουρεμενο μαλλι σχετικα ψηλη φοβερο σωμα πολυ αξιολογη,πανω Σουζι σωμα με πιασιματα εχει δουλεψει και Λιοσιων79Α
Ιασωνος37Α Αλεξανδρα σχετικα νεαρη κοπελα κοντη με καστανοξανθο μαλλι ιδιο σωματοτυπο ακριβως με αυτο της Συλβανας ηταν θλιμενη εκανε παραπονο οτι σημερα ολοι κανουν βολτα παντως ειναι συμπαθητικη
Ιασωνος46 Εμα μελαχρινη μιλφ μετριο αδυνατο σωμα με χαλαρωση ασπρο δερμα μετριο προσωπο πολυ πιεστικη στο σαλονι ειναι η κοπελα που ειχε ξεκινησει πριν κανα διμηνο στο διδυμου18Β
Ιασωνος46Α Σαρα μελαχρινη κοπελα μετριο υψος σωμα με πιασιματακια
Ιασωνος46Β ηταν η Βερα απο Φυλης84Α αυτη η κοπελα ειναι ετσι παντα ηπιων τονων βγαζει μια αλλη καθαροτητα και καλοσυνη σε σχεση με τις αλλες
Μεγαλου Αλεξανδρου15 Ευα παλαιμαχος γκιλφ παλια κααραβανα
Κολωνου53 Σιμονα μελαχρινη ρουμανα ψηλη παχουλη και Αναστασια Γκιλφ με πολυ μετρια φατσα παλαιμαχος και αυτη
Αχιλλεως48βκαι Μαραθωνος Παολα μελαχρινη νεαρη ουκρανη σχετικα καλο σωματακι φατσα μετριοτατη και πολυ μιζερη δοκιμασμενη με χαμηλες επιδοσεις στο δωματιο μετρια παρουσια
Μαραθωνος Ελενα απο ουκρανια Προκειτε για κοπελα που ξεκινησε προ διετιας τουλαχιστον στο Φωκαίας 27Β ισογειο μαζι με την Γιαννα εχει αδυνατισει
Μαραθωνος59Α Βερονικα μελαχρινη ουκρανη αδυνατη με ασχημη φατσα και μεγαλη μυτη προκειτε για την ιωαννα που εχει δουλεψει και Βεργας3

αυτα και απ το μεταξι που η κατασταση ειναι μετρια ως αποκαρδιωτικη πεσμενα τα πραγματα λιγος κοσμος καλο ξημερωμα σε ολους παιδια καλο σαββατοκυριακο

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Και Φωκαίας 27Β πάνω - Φωκαίας 24...έχει δουλέψει...
Πολύ καλό σώμα το στυλιάρι...με φουλ πρόγραμμα...
Σήμερα,ήταν καυλιάρα... :-*
Δεν έχει πολύ καλές κριτικές...αλλά θέλω να την πάρω κάποια στιγμή... :zfuck:

Ιασωνος10 κατω η Νινα νεαρη αδυνατη ρουμανα με διαθεση και καυλαντισμα στο σαλονι
Ιασωνος19Α Κατω Αλεξια μελαχρινη προμιλφ με μαυρο κοντοκουρεμενο μαλλι σχετικα ψηλη φοβερο σωμα πολυ αξιολογη,πανω Σουζι σωμα με πιασιματα εχει δουλεψει και Λιοσιων79Α
Μαραθωνος59Α Βερονικα μελαχρινη ουκρανη αδυνατη με ασχημη φατσα και μεγαλη μυτη προκειτε για την ιωαννα που εχει δουλεψει και Βεργας3

Άσχημη,αλλά με τρελό σώμα... :zfuck:

αυτα και απ το μεταξι που η κατασταση ειναι μετρια ως αποκαρδιωτικη πεσμενα τα πραγματα λιγος κοσμος καλο ξημερωμα σε ολους παιδια καλο σαββατοκυριακο

Συμφωνώ...τα ίδια λέγαμε με τον beverlys...που κάναμε μαζί την τσάρκα μας πιο πριν...
Ξεχωρίζω τις παραπάνω,από όσες είδες...και να συμπληρώσω 2η βάρδια...ότι είδαμε και...

Ιάσωνος 20Α - Γιασμίν (Η τσα2,μας είπε άλλο όνομα όσο περιμέναμε....αλλά φώναξε..."έλα Γιασμίν" και φυσικά πήραμε δρόμο... :grin: )....

Ιάσωνος 44 δεξιά - Ειρήνη (η γνωστή νταρντάνα,ψηλή από Φυλής 84-86...έχει πάρει σερί τις βάρδιες... :jerking:...)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ας βαλω και εγω ενα ληθαρακι στην ενημερωση
Σημερα λοιπον στην απογευματινη αλλαγη

Φυλης και περιξ
Φυλης 66δ ΑΝΝΑ 6/10 κοντη μελαχρινη νεαρη κοπελα με μαλλι λιγο πανω απο τους ωμους , μετριο γλυκο προσωπο , κανονικο κορμι με καποια πιασηματα στον κωλο και μικρα βυζακια ΚΩΛΟΣ ανακοινωθηκε και η ΕΛΕΝΗ 7/10  πιο ψηλη απο την προηγουμενη μελαχρινη κοπελα με σγουρο μαλλι πανω απο τους ωμους , συμπαθητικο αλλα ταυτοχρονα λιγο παραξενο προσωπο , μικρα βυζακια και ωραιο αδυνατο κορμι ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ ανακοινωθηκε.Η Ελενη μου αρεσε πιο πολυ.
Διδυμου 8β ισογειο ΝΑΤΑΛΙΑ 5/10 πετιτ ξανθια σχετικα νεαρη κοπελα με μετρια φατσα , πολυ αδυνατο κορμι , μικρα βυζακια και μικρο κωλο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ (ΓΙΕΛΕΥΘΕΡΟ συμφωνα με την ρωσικη προφορα της τσατσας) +ΚΩΛΟΣ.Εχει ξεκινησει απο Φυλης 40.Εχει εργαστει σε πολλα μαγαζια  το μικρο χρονικο διαστημα που δουλευει , ειναι γυρολογος.
Φωκαιας 17α ισογειο ΞΕΝΙΑ 8/10 νεαρη μελαχρινη Ρωσιδα με μακρυ μαλλι , εντυπωσιακο προσωπο , κανονικο αναστημα , κανονικο σωμα με καποια πιασηματα κυριως στην περιφερεια και  μικρα βυζακια ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε.Τιμηθηκε :knockinb: σημερα με μετριες εντυπωσεις.Θα ακολουθησει κριτικη.
Αγκυρας 12α δεξια ΕΛΕΝΗ καινουργια κοπελα.Προκειται για μια μελαχρινη σχετικα νεαρη κοπελα με μακρυ ισιο μαυρο μαλλι , μετριο αλλα συμπαθητικο προσωπο που εχει ομως αγρια χαρακτηριστικα , κανονικο κορμι με καποια πιασηματα στην περιφερεια , μικρο στηθος και κανονικο αναστημα.Δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο εμφανισιακα αλλα εμενα μου εκανε κλικ.Μου αρεσε που ηταν περιποιημενη και σαλοναρισε με ναζι και χαμογελο.Ηταν βαμμενη , φορουσε μινι φουστα και καυλιαρικα πορνοτακουνα.ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ  :pipa3:ανακοινωθηκε.

Λιοσιων και περιξ
Λιοσιων 73 στουντελο ΜΙΚΗ 6/10 μελαχρινη σχετικα νεαρη κοπελα με μακρυ μαυρο μαλλι ,αδιαφορη φατσα για τα προσωπικα μου γουστα ,μελαμψο γυφτοειδες δερμα , ψηλου αναστηματος , κορμι με πιασηματα και μεγαλες βυζαρες! Οι βυζαρες ειναι το δυνατο της σημειο! Χανει ομως αρκετα στο προσωπο.Νομιζω ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε.
Λιοσιων 76β ισογειο Ενα νεαρο πιπινακι 8/10 με αρκετα ομορφο γλυκο προσωπο , κανονικο κορμι , κανονικο αναστημα και μικρα βυζακια.Πρωτη φορα την ειδα.Σαλοναρισε με χαμογελο και μου αρεσε αρκετα.Η τσατσα δεν ανεφερε ονομα.Την εχει δοκιμασει καποιος να μας διαφωτισει? :think: ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε.
Βεργας 3 δεξια ΤΖΕΝΗ 4/10 και ΙΩΑΝΝΑ 4/10 δυο ξανθες γυναικες με μετριες φατσες , παχουλο σωμα και βυζαρες! Το δυνατο τους σημειο ειναι τα βυζια! Εχουν ομως αδιαφορες φατσες.Δεν ειναι του γουστου μου.

Μεταξι
Ιασωνος 37β ισογειο ΝΤΑΝΑ 8/10 καινουργια κοπελα  :cum:συμφωνα με την τσατσα αλλα και εγω πρωτη φορα την ειδα.Ψηλη μελαχρινη κοπελα με μακρυ μαυρο μαλλι , αρκετα ομορφο προσωπο , κανονικο ωραιο κορμι , μικρα βυζακια ,ψηλο αναστημα και καποια τατουαζ στο σωμα.Σαλοναρισε με αερα ντιβας και στυλ Ιταλιδας μοντελας! Φορουσε και κατι καυλιαρικες ασπρες ζαρτιερες! Ωραιο μωρο αλλα μου φανηκε φολα! Δεν μου φανηκε παντως για πρωταρα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ανακοινωθηκε παρουσια πακιστανου στο σαλονι.Δευτερη κοπελα ηταν η επισης καινουργια ΚΡΙΣΤΙΝΑ 7/10 οχι τοσο εντωπωσιακη οπως η πρωτη κοπελα.Προκειται για μια νεαρη κοπελα με μακρυ μαυρο μαλλι , ψηλο αναστημα , μικρα βυζακια , μετριο αλλα συμπαθητικο προσωπο και κανονικο κορμι.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ανακοινωθηκε και για αυτην.
Ιασωνος 19 ισογειο ΑΝΝΑ 5/10 κοντη νεαρη μελαχρινη κοπελα με αδιαφορη φατσα , μικρα βυζακια και κανονικο κορμι ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε.
Ιασωνος 46 οροφος ΕΜΜΑ 4/10 απο Διδυμου 18 για λιγο.Προκειται για μια μιλφ με αδιαφορη φατσα , μακρυ σγουρο μαλλι ,μικρα βυζια , σωμα με πιασηματα και χαρακτηριστικη μπυροκοιλια! ΚΩΛΟΣ ανακοινωθηκε
Κολωνου 53 ΑΝΝΑ 4/10  μια νεαρη κοντη αδιαφορη κοπελα με κοντο  αγορε μαλλι , αδιαφορη φατσα και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε και η ΓΙΕΛΕΝΑ 7/10 καινουργια κοπελα.Προκειται για μια νεαρη κοπελα :cum:  με μακρυ μαυρο μαλλι λιγο κατω απο τους ωμους , ωραιο γλυκο προσωπο , μικρα βυζακια και ωραιο κορμι.ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε.Σαλοναρισε με σοβαρο υφος και βλεμμα.Την κοιταξα στα ματια και της χαμογελασα.Αλλα αυτη τιποτα! Συνεχιζε και με κοιτουσε με το ανεκφραστο προσωπο! Αβυσσος η ψυχη της πουτανας! Καλη περιπτωση για Μεταξι.

Γκαζι
Ευνειδων 5 ΣΟΝΙΑ 7/10 νεαρη κοντη πετιτ κοπελα με συμπαθητικο γλυκο προσωπο , μακρυ μαυρο μαλλι , σωμα με πιασηματα οχι ομως χοντρο η αντιαισθητικο και απιστευτες βυζαρεεεεεεςςςς!!!!!  :tits2:Ασφυκτιουσαν μεσα στο σουτιεν!!! Δεν εχω ξαναδει τοσο μεγαλες βυζαρες!!! ΑΠΛΟ στα 20 ευρω , ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 30 ευρω και αν θελεις και ΙΣΠΑΝΙΚΟ τοτε η επισκεψη θα σου βγει στα 40 ευρω.Μου εκανε κλικ η συγκεκριμενη.Δεν εχω παει με κοπελα που να εχει τοσο τεραστια βυζια!
Καπου εκει τελειωσει η ρομαντικη μου βολτα.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Φυλης72και φωκαιας οπως μπαινεις ευθεια μια νεαρη ξανθουλα κοπελα με ωραιο σωματακι και χαμογελο κανονικο υψος και αριστερα η Βενεσσα μικροσωμη μελαχρινη που χορευε στο σαλονι
Η Βικυ απο το Μεταξουργειο ειναι.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ψαχνοντας ημέρες τώρα για την Εμμανουελα από το Φωκαιας 17 οροφος, έπεσα πανω σε ενα όμορφο μελαχρινο την Ανδριάνα στην απογευματινή βαρδια. Ξέρουμε τίποτε για το μελαχρινο ρουμανακι;

Υ.Γ. Η Εμμανουελα σταμάτησε από εκεί, καμία πληροφορία για το που πήγε;
Η Αντριαννα δουλευε για αρκετο καιρο Ιασωνος 20α στη μεταμεσονυχτια αλλαγη.Υπαρχουν 2 κριτικες.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
kαλημερα συναγωνιστες να δωσουμε μια εικονα απο μεταξι μιας και πηγα εκει λιγα λεπτα πριν της01.00 ετσι εχουμε τα εξης

Μαραθωνος Ελενα απο ουκρανια Προκειτε για κοπελα που ξεκινησε προ διετιας τουλαχιστον στο Φωκαίας 27Β ισογειο μαζι με την Γιαννα εχει αδυνατισει
Ωραιο μωρο με πολυ ομορφο προσωπο! Αλλα η αποδοση της μεσα στο δωματιο ηταν τραγικη την μια φορα που την πηρα!  :headbang: Εχω γραψει και κριτικη.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρίτη βάρδια σε Φυλής, Φωκαίας και Λιοσίων...

Ξεκινάω από το Φωκαίας 17α όπου υπήρχε (σχετικά) καινούρια κοπέλα.

Αλεξάνδρα το όνομά της...Λέω σχετικά καινούρια γιατί η συγκεκριμένη έχει δουλέψει το καλοκαίρι για δυο-τρεις εβδομάδες στο ίδιο μαγαζί ενώ έχει κάνει και ένα πέρασμα από το Ιερά Οδός 66.

Από χαρακτηριστικά, έχει πρόσωπο όμορφο που μοιάζει πολύ με της γνωστής Ξένιας, είναι χαμηλου αναστήματος με κανονικό ωραίο σώμα με σχετικά μικρό στήθος και καλό κωλαράκι.
Ενδιαφέρουσα εμφανισιακά(για τα δικά μου γούστα...) περίπτωση...

Φωκαίας 9:
Στο κέντρο η ξανθιά Βίκυ με το ωραίο προσωπάκι με τα ανοκτόχρωμα μάτια και το κανονικό σώμα με λίγα τοπικά πιασίματα-η γνωστή κοπέλα από το Μεταξουργείο.

Αριστερά, η μελαχροινή μικρή Βανέσα, με το όμορφο προσωπάκι και το καλό σωματάκι, με ωραία ψιλοζουμερά στήθη.

Δεξιά η γνωστή Νάντια με το όμορφα ζουμερό κορμί.

17β: Η Έλενα η Αιγύπτια-δεν ξέρω γιατί αλλά κάθε φορά μού φαίνεται και πιο θηλυκή...

19: κλειστά.

25α: Η μελαχροινή πιτσιρίκα Λάουρα, με όμορφο πρόσωπο,με ζουμερό σώμα και μικρό στήθος, γεμάτο κώλο τον οποίο και δίνει.

25β: Η ξανθιά Μέγκη με το γλυκό πρόσωπο και το γεμάτο κορμί-ζουμερός κώλος γεμάτος κυτταρίτιδα.

27 υπόγειο: Η μελαχροινή Αλεξία, φοβερό κορμί, ωραίο πρόσωπο, απίθανο κωλαράκι, μοναδικό στήθος.
Μαζί της η ξανθιά(πλέον) Μιρέλα, σχετικά ψηλή πιτσιρίκα, με ωραίο στήθος και ψιλογεμάτο, από τη μέση και κάτω,σώμα.

27 ισόγειο: Η καστανή Άνυ η πορνοστάρ, προκλητική σήμερα μάλλον λόγω ένος πρόστυχου ολόσωμου εσώρουχου γεμάτο τρύπες-αλλά και πολύ πιο περιποιημένη στο πρόσωπο.

27 όροφος: Η μελαχροινή Αλεξάνδρα, αρκετά ζουμερή και παιχνιδιάρα πιτσιρίκα αλλά μέτρια εμφανισιακά και μαζί της η Μάγια, ξανθιά προμιλφ που πρώτη φορά είδα, με αδιάφορο πρόσωπο, μικρό και πεσμένο στήθος και σώμα δίχως κάτι το άξιο αναφοράς.

24: Η ξανθιά μιλφ Αγάπη η οποία ήταν στο δωμάτιο και δεν την είδα.

Στα κεντρικά της Φυλής πάνω-κάτω τα ίδια οπότε περιορίζομαι σε μια συνοπτική αναφορά...

Φυλής 71α: Η μελαχροινή Άννα, με συμπαθητικό πρόσωπο και κωλάρα.

71 όροφος: Η γνωστή πλατινέ μουνάρα Κατρίν και μια Ελένη, μελαχροινό απίστευτο μπάζο, ψηλή με ατσούμπαλο σώμα.

69 ισόγειο: Η μελαχροινή πιτσιρίκα Τζούλια, με το χαρακτηριστικό ποντικίσιο προσωπάκι, κοντούλα με ωραίο κωλαράκι και με μικρό στήθος.

69 όροφος: Η πλατινέ πιτσιρίκα Χριστίνα, ομορφούλα με αδύνατο κορμί και μαζί της η μελαχροινή πιτσιρίκα Ειρήνη, με γλυκό πρόσωπο και ελαφρώς ζουμερό σώμα.

67: Η Αντίνα.

65β: Η Εμμανουέλα συνέχιζε τα τριψίματα που έκανε και στην προηγούμενη βάρδια...

65α: κλειστό.

86 ισόγειο: Η Μάγια Μπάρμπορα με απίστευτο κορμάκι-εσώρουχο και απόψε που τόνιζε το μοναδικό κωλαράκι της...

86 όροφος: κλειστό.

84 όροφος: Η ταριχευμένη Αλιόνα.

84 ισόγειο: Η ξανθιά κοντή Μαρία με το μέτριο πρόσωπο αλλά με ωραίο, ζουμερό κώλο τον οποίο και δίνει.

80: Η μελαχροινή παλαιά Έμυ επέστρεψε μετά από πολύ καιρό-η κοπέλα που μοιάζει αρκετά με την Μαρία την Πόντια, με συμπαθητικό πρόσωπο και με σώμα με λίγα πιασίματα, μικρό στήθος και ψιλοπεσμένο κώλο.

61: Η μελαχροινή μουνάρα Τζούλια μετην ζουμερή κορμάρα και η Νίκη η κοντούλα με το χαρακτηριστικό μαλλί αφάνα και το αδύνατο σώμα-η πρώην Τζούλια που σταθερά κάνει φουλ πρόγραμμα.

66δ: κλειστό.

66α: Η Άννα-Ιλόνα η οποία ήταν σε δωμάτιο και δεν την είδα.

56: κλειστό.

54: Βαρέθηκα να πάω ως εκεί πέρα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom