Καλησπέρα.
Φυλης 86 πανω μια μελαχρινη μετριοκαλη με απλο
Φυλής 86Α ήταν η μουνάρα/μοντελοειδές-στυλιάρι Λαβίνια...με το μακρύ μαλλί... Έχει πλέον άλλον αέρα στο σαλόνι...
Να προσθέσω...ότι περιμέναμε 15 λεπτά σχεδόν,να βγει από το δωμάτιο...
Καλησπέρα.
Φυλης 86 πανω μια μελαχρινη μετριοκαλη με απλο
Κάτι τελευταίο,στην χθεσινή επίσκεψη μας Φυλής...στο 71 πάνω είδαμε την Λάουρα από 69Β...
Έχει φτιάξει τρομερό σώμα - φαίνονται οι κοιλιακοί/έχει γίνει στυλιάρι -,με αποτέλεσμα να "αναγκαστώ" να της πω ότι,έχει φτιάξει πολύ σωματικώς...
Οι βυζάρες-βυζάρες,πάντως...
Πάθαμε πλάκα,από την αλλαγή της...προς το καλύτερο...
Κύριοι...εσείς που ηγήστε των ρεπορτάζ...τι έχουμε εδώ;;
Ακόμα να σας πω ότι όσοι ψάχνουν την Χριστίνα Καζακστάν...θα δουλέψει πάλι σε 1 εβδομάδα ;) ...[/b]
Πάμε λίγο Μεταξουργείο...1η βάρδια...
2η βάρδια....
Ιάσωνος 10 πάνω από τις αγαπημένες κορασίδες μου και στανταράκι,η Ανδριάννα...με τα γυαλάκια της... :cum
P.S:
......και μάλιστα η υπηρεσία του Αχιλλέως 48Β (& Μαραθώνος)...μας ανέφερε ότι η Γιάννα / Ουκρανή,θα ερχόταν 3η βάρδια...
Έτσι όπως έχει γίνει η Λάουρα κάνει, πλέον, τον ιδανικό συνδυασμό:
Στυλιάρι με απίστευτες βυζάρες
Εχω μεγαλη Φαντασια...τυπε μου, αλλα ειπα οτι μοιαζει...πολυ...οχι οτι ειναι αυτη... Δεν ξερω αν ειμαι ανωμαλος...Ξερω μονο οτι ο καψουρης δεν Γαμαει...Αν αυτο ειναι ανωμαλια , τοτε ναι Ειμαι........Εκτός από μεγάλη φαντασία(που είδες την Ρουμάνα αθλήτρια στο Φυλής 84α...)πρέπει να παραδεχθείς ότι είσαι και(ολίγον τι) ανώμαλος.....
Μπιλαρα εκτος οτι εχει γινει μοντελο....Ξερει να στον σηκονη κιολας....Ολα τα λεφτα , αν δεν ηταν τυπικη...θα ηταν vfm.... ;)Είχα να την δω καιρό και δεν πίστευα,αυτήν την αλλαγή...
Ίσως την τιμήσω...
Και για να μην ξεχνιόμαστε.....
Ενημέρωση, Πληροφορίες, Φωτό,ξανά Ενημέρωση....
Τιμημένη Ενημερωσάρα από billy 13.....
Συμβαινει τωρα:
Αναζητωντας Διπυρηνο τσιμπουκι
http://[URL unfurl="true"]www.smackmybitch.com/awizicon_new/3081_5.jpg[/img[/URL]]
Αλκιβιαδου 16Β Δεν ακουσα καλα το ονομα Γκιλφ ηταν παντως αδυνατο ξανθο δεν ακουσα καν προγραμμα , εφυγα [color=red]ΙΝΚΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ[/color]
και επανερχομαι... ΡΕ ΧΙΣΤΕΣ .. ΕΝΑ ΔΙΠΥΡΗΝΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ;;;;; :banghead: :helpplea: :think:
[/quote]
η τεχνολογια εχει προχωρησει κυριε τωρα πια ειμαστε στην εποχη των[b] τετραπυρηνων[/b] τσιμπουκιων και εσεις ακομα αναζητατε [s]2πυρηνο[/s]???? :(
η τεχνολογια εχει προχωρησει κυριε τωρα πια ειμαστε στην εποχη των τετραπυρηνων τσιμπουκιων και εσεις ακομα αναζητατε2πυρηνο????
Συμβαινει τωρα:
Αναζητωντας Διπυρηνο τσιμπουκι
http://[URL unfurl="true"]www.smackmybitch.com/awizicon_new/3081_5.jpg[/img[/URL]]
Εφυγα χωρις να τον δωσω πουθενα και επανερχομαι... ΡΕ ΧΙΣΤΕΣ .. ΕΝΑ ΔΙΠΥΡΗΝΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ;;;;; :banghead: :helpplea: :think:
[/quote]
Διπλό που ίσως(λέω ίσως...) παρέχουν το διπύρηνο smartphone που ζητάς παίζει τις τελευταίες ημέρες στο Φυλής 66δ. :)
Επίσης κοίτα στο Διδυμου 27 όπου μπορεί να βρεις και smartphone με τριπύρηνο επεξεργαστή-περασμένης όμως τεχνολογίας(ένα γκράνυ, ένα μιλφ και ένα τσουρκάκι). :S
Στο Φωκαίας 27 το υπόγειο το Χριστινάκι παίζει τη φλογέρα συνήθως με παρέα-και αν η παρέα της είναι η Βικτώρια, έκανες την τύχη σου! ;D
Στο Διδύμου 8β όταν παίζει δίδυμο(που συνήθως παίζει...)εκτός από παρτούζα με 30 ευρώ οι κοπέλες είναι πρόθυμες για μελόντικα-λεπτομέρειες μίλα μαζί τους και θα την βρεις την άκρη. ;)
Στο Διδύμου 16 το δίδυμο μιλφ μοιάζει στο σαλόνι σαν να ετοιμάζεται να πάει σε δεξίωση αλλά στο δωμάτιο παίζουν το σουραύλι στο φιδάκι σαν Ινδές φακίρισες.
Ρίξε και μια ματιά στο Ρεμούνδου 21 που παίζει η μιλφ Κάρλα και το "κοριτσάκι" Μαίρη-κάνουν στάνταρ ελεύθερο φλογεράτο αλλά δεν ξέρω αν και κατά πόσο διψάνε και πάνω στη δίψα τους ρουφάνε κάθε είδους υγρό.
(Όπως κατάλαβες η κάθε μια διπύρηνη περίπτωση είναι ξεχωριστή και θέλει το ψάξιμο και τον τρόπο της.
Αντε και καλό άδειασμα ;D )
Tα διπυρηνα κανουν μια χαρα τη δουλεια τους με 30ευρω αν παμε σε 4πυρηνα τη γαμησαμε
και ναι το γκιλφ ινκα το λεγανε τωρα που το ειπες το θυμηθηκα γιατι στην αρχη που το ειπε η τσα2 δεν το πιασα