Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 268 άτομα (37 μέλη και 231 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλησπέρα.

Φυλης 86 πανω μια μελαχρινη μετριοκαλη με απλο

Φυλής 86Α ήταν η μουνάρα/μοντελοειδές-στυλιάρι Λαβίνια...με το μακρύ μαλλί... Έχει πλέον άλλον αέρα στο σαλόνι...
Να προσθέσω...ότι περιμέναμε 15 λεπτά σχεδόν,να βγει από το δωμάτιο...
  :zfuck:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• pagkosmia4.jpg
    pagkosmia4.jpg
    82,5 KB · Εμφανίσεις: 45
  • pagkosmia6.jpg
    pagkosmia6.jpg
    58,3 KB · Εμφανίσεις: 26

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Έχω καιρό να διαβάσω στις Η.Ε. για την Ελένη-Αθηνά στην Αλκαμένους 117.Σταμάτησε;,γιατί ήταν στον φετεινό προγραμματισμό-προϋπολογισμό...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κάτι τελευταίο,στην χθεσινή επίσκεψη μας Φυλής...στο 71 πάνω είδαμε την Λάουρα από 69Β...
Έχει φτιάξει τρομερό σώμα - φαίνονται οι κοιλιακοί/έχει γίνει στυλιάρι -,με αποτέλεσμα να "αναγκαστώ" να της πω ότι,έχει φτιάξει πολύ σωματικώς...
Οι βυζάρες-βυζάρες,πάντως... :tits2:
Πάθαμε πλάκα,από την αλλαγή της...προς το καλύτερο...

Επισκέπτης
Κάτι τελευταίο,στην χθεσινή επίσκεψη μας Φυλής...στο 71 πάνω είδαμε την Λάουρα από 69Β...
Έχει φτιάξει τρομερό σώμα - φαίνονται οι κοιλιακοί/έχει γίνει στυλιάρι -,με αποτέλεσμα να "αναγκαστώ" να της πω ότι,έχει φτιάξει πολύ σωματικώς...
Οι βυζάρες-βυζάρες,πάντως... :tits2:
Πάθαμε πλάκα,από την αλλαγή της...προς το καλύτερο...

:thumbsup:

Έτσι όπως έχει γίνει η Λάουρα κάνει, πλέον, τον ιδανικό συνδυασμό:
Στυλιάρι με απίστευτες βυζάρες  :cum:

Επίσης στο 65β(στο ισόγειο δηλαδή) ήταν η μελαχροινή μουνάρα Λίζα η οποία δούλευε τελευταία στο στουντέλο της Λιοσίων στο 73α-και πιο πριν και κάπου αλλού  ;)

Όσο για την Έλενα-Αθηνά την Πειραιώτισα είναι κανονικά στη θέση της, στο Αλκαμένους 117.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

Επισκέπτης
Ακόμα να σας πω ότι όσοι ψάχνουν την Χριστίνα Καζακστάν...θα δουλέψει πάλι σε 1 εβδομάδα  ;) ...[/b]

Πάμε λίγο Μεταξουργείο...1η βάρδια...

2η βάρδια....

Ιάσωνος 10 πάνω από τις αγαπημένες κορασίδες μου και στανταράκι,η Ανδριάννα...με τα γυαλάκια της... :cum

P.S:

......και μάλιστα η υπηρεσία του Αχιλλέως 48Β (& Μαραθώνος)...μας ανέφερε ότι η Γιάννα / Ουκρανή,θα ερχόταν 3η βάρδια...

Και για να μην ξεχνιόμαστε.....

Ενημέρωση, Πληροφορίες, Φωτό,ξανά Ενημέρωση....

Τιμημένη Ενημερωσάρα από billy 13.....  :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:thumbsup:

Έτσι όπως έχει γίνει η Λάουρα κάνει, πλέον, τον ιδανικό συνδυασμό:
Στυλιάρι με απίστευτες βυζάρες  :cum:

Είχα να την δω καιρό και δεν πίστευα,αυτήν την αλλαγή... :rockon: :tits:
Ίσως την τιμήσω... :)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Αναζητω [size=15pt]Διπυρηνο[/size] τσιμπουκι ρε χιστες μου ...

θελω ενα διδυμο που να ρουφαει το καυλι ταυτοχρονα ακαποτα και ας μη γαμησω καθολου

αυτες οι 2 στο φ.40 το κανουν ; ξερει κανεις ή καπου αλλου ;

Best-double-blowjob-collection-FFM-love-part-1-24.jpg
double-blowjob-1.jpg

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
....Εκτός από μεγάλη φαντασία(που είδες την Ρουμάνα αθλήτρια στο Φυλής 84α...)πρέπει να παραδεχθείς ότι είσαι και(ολίγον τι) ανώμαλος.....  :grin:
Εχω μεγαλη Φαντασια...τυπε μου, αλλα ειπα οτι μοιαζει...πολυ...οχι οτι ειναι αυτη... :grin: Δεν ξερω αν ειμαι ανωμαλος...Ξερω μονο οτι ο καψουρης δεν Γαμαει...Αν αυτο ειναι ανωμαλια , τοτε ναι Ειμαι.... :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Είχα να την δω καιρό και δεν πίστευα,αυτήν την αλλαγή... :rockon: :tits:
Ίσως την τιμήσω... :)
Μπιλαρα εκτος οτι εχει γινει μοντελο....Ξερει να στον σηκονη κιολας....Ολα τα λεφτα , αν δεν ηταν τυπικη...θα ηταν vfm.... ;)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Συμβαινει τωρα:

Αναζητωντας Διπυρηνο τσιμπουκι
http://[URL unfurl="true"]www.smackmybitch.com/awizicon_new/3081_5.jpg[/img[/URL]]

Αλκιβιαδου 16Α Πατρισια φουλ προγραμμα , ξανθο μιλφ πολυ γεματο οχι στα γουστα μου
Αλκιβιαδου 16Β Δεν ακουσα καλα το ονομα Γκιλφ ηταν παντως αδυνατο ξανθο δεν ακουσα καν προγραμμα , εφυγα
Αγκυρας 12Α ενα κοντο μελαχροινο "Μεταξοσκολυκας" τοσο σε μεγεθος όσο και σε κατηγορια (μεταξι) δεν την εχω ξαναδει και γενικα δεν ειμαι "τσαρκοβιος" αλλα μολις με ειδε μου λεει "παλι εδω εισαι ? " μαλλον κατι πινει ή μοιαζουμε ολοι οι πουτανοκυνηγοι  :headbang3:
Αγκυρας 12Β ενα μελαχροινο μιλφ με την πορνοεμπειρια μου να μου φωναζει πως ειναι μεταλλαγμενο. δεν συγκρατησα ονομα
Εκλεισα με Φυλης40 να δω το διδυμο Ευα-Μονικα αφου ηθελα οπωσδηποτε να δωσω ενα Διπυρηνο τσιμπουκι
Εκει ηταν ομως μονο η Μονικα η οποια ειναι μια νεαρη κοπελα για τα γουστα μου θα τη χαρακτηριζα ασχημη και με πολυ ατσουμπαλο κορμι. οχι δεν θα πληρωνα για να κανω σεξ μαζι της.

Εφυγα χωρις να τον δωσω πουθενα και επανερχομαι... ΡΕ ΧΙΣΤΕΣ .. ΕΝΑ ΔΙΠΥΡΗΝΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ;;;;;  :banghead:  :helpplea:  :think:

Επισκέπτης
Εγω που περασα χθες μεσημερι στα 4 μαγαζια των Φ84 και Φ86, δεν πετυχα την Κομανεντσι που γραφετε, ισως να ηταν αλλες...
Κι αν δεν απατωμαι σε καποιο απο τα Φ86 η τσα2 πολυ ειρωνικη επειδη δεν προχωρησα μεσα. Δεν πας στο διαολο λεω μεσα μου διχως να ανταπαντησω.
Σημερα γυρω στις 14 περασα απο Φωκαιας 20 (δεν ειμαι κι 100% σιγουρος για τον αριθμο), ενα καλο γκομενακι η Ατζελα ψηλη μαυρο μαλλι, η τσα2 κυνηγησε δυο ΟΡΚ λεγοντας only Greek, εγω μπηκα μεσα και σε 3 λεπτα μαξιμουμ αδειασα γιατι βιαζομουν μεχρι αηδιας :cheesy:
Κριτικη ολοκληρωμενη αν ξαναπαω, μονο πιπιζα της ειπα, καλη ηταν (ακαπ & κωλο δε δινει).

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
Συμβαινει τωρα:

http://[URL unfurl="true"]www.smackmybitch.com/awizicon_new/3081_5.jpg[/img[/URL]]

Αλκιβιαδου 16Β Δεν ακουσα καλα το ονομα Γκιλφ ηταν παντως αδυνατο ξανθο δεν ακουσα καν προγραμμα , εφυγα  [color=red]ΙΝΚΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ[/color]
και επανερχομαι... ΡΕ ΧΙΣΤΕΣ .. ΕΝΑ ΔΙΠΥΡΗΝΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ;;;;;  :banghead:  :helpplea:  :think:

[/quote]

η τεχνολογια εχει προχωρησει κυριε τωρα πια ειμαστε στην εποχη των[b] τετραπυρηνων[/b] τσιμπουκιων και εσεις ακομα αναζητατε [s]2πυρηνο[/s]???? :(

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
η τεχνολογια εχει προχωρησει κυριε τωρα πια ειμαστε στην εποχη των τετραπυρηνων τσιμπουκιων και εσεις ακομα αναζητατε 2πυρηνο???? :(

Tα διπυρηνα κανουν μια χαρα τη δουλεια τους με 30ευρω αν παμε σε 4πυρηνα τη γαμησαμε

και ναι το γκιλφ ινκα το λεγανε τωρα που το ειπες το θυμηθηκα γιατι στην αρχη που το ειπε η τσα2 δεν το πιασα

Επισκέπτης
Συμβαινει τωρα:

Εφυγα χωρις να τον δωσω πουθενα και επανερχομαι... ΡΕ ΧΙΣΤΕΣ .. ΕΝΑ ΔΙΠΥΡΗΝΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ;;;;;  :banghead:  :helpplea:  :think:

[/quote]

Διπλό που ίσως(λέω ίσως...) παρέχουν το διπύρηνο smartphone που ζητάς παίζει τις τελευταίες ημέρες στο Φυλής 66δ. :)

Επίσης κοίτα στο Διδυμου 27 όπου μπορεί να βρεις και smartphone με τριπύρηνο επεξεργαστή-περασμένης όμως τεχνολογίας(ένα γκράνυ, ένα μιλφ και ένα τσουρκάκι). :S

Στο Φωκαίας 27 το υπόγειο το Χριστινάκι παίζει τη φλογέρα συνήθως με παρέα-και αν η παρέα της είναι η Βικτώρια, έκανες την τύχη σου! ;D

Στο Διδύμου 8β όταν παίζει δίδυμο(που συνήθως παίζει...)εκτός από παρτούζα με 30 ευρώ οι κοπέλες είναι πρόθυμες για μελόντικα-λεπτομέρειες μίλα μαζί τους και θα την βρεις την άκρη.  ;)

Στο Διδύμου 16 το δίδυμο μιλφ μοιάζει στο σαλόνι σαν να ετοιμάζεται να πάει σε δεξίωση αλλά στο δωμάτιο παίζουν το σουραύλι στο φιδάκι σαν Ινδές φακίρισες.

Ρίξε και μια ματιά στο Ρεμούνδου 21 που παίζει η μιλφ Κάρλα και το "κοριτσάκι" Μαίρη-κάνουν στάνταρ ελεύθερο φλογεράτο αλλά δεν ξέρω αν και κατά πόσο διψάνε και πάνω στη δίψα τους  ρουφάνε κάθε είδους υγρό.

(Όπως κατάλαβες η κάθε μια διπύρηνη περίπτωση είναι ξεχωριστή και θέλει το ψάξιμο και τον τρόπο της.
Αντε και καλό άδειασμα  ;D )

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Προ ολίγου
Βέργας 3 πάνω Χρύσα και Αλίνα
Κάτω δεξιά η Σαμπρίνα
Φυλής 40 Μόνικα και Εύα
Φωκαίας 19 η Μάγια
Μαραθώνος 59 άνω Μαρσέλα και η ψηλή αδύνατη από Βέργας 3
Μαραθώνος γωνία η Γιάννα
Αγκύρας 12Β η μιλφ Άννα
Αγκύρας 12Α το χόμπιτ
Φωκαίας 27Β άνω η Καμέλια

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Tα διπυρηνα κανουν μια χαρα τη δουλεια τους με 30ευρω αν παμε σε 4πυρηνα τη γαμησαμε

και ναι το γκιλφ ινκα το λεγανε τωρα που το ειπες το θυμηθηκα γιατι στην αρχη που το ειπε η τσα2 δεν το πιασα

ινκα ?
ή Νικα?

γιατι εψαξα και δεν βρηκα να εχει γινει αξιολογηση καποιας Ινκα

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
ινκα την λενε ενα γκιλφ ειναι με ξανθο κοντο μαλλι αδυνατη
αλλη η νικα. την ξερω αυτη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom