Συμπληρωνοντας την πολύ ουσιαστικη ενημερωση του heelover
Μαραθωνος και αχιλλεως γωνια,γιαννα,μουναρα,δεν θα κουραστω να το επαναλαβω
Εμφανιστηκε με λευκο σετ εσωρουχων και ψηλοτακουνα τα οποια τονιζαν εντονα τα γυμνασμενα ποδια της
Από κοριτσι εχει μεταμφιεστει σε γυναικα με αερα και αυτοπεποιθηση και είναι σιγουρα μεσα στις πεντε πιο εντυπωσιακες παρουσιες στους οικους
Μαραθωνος 59 στον οροφο ηταν η βερονικα,πρωην ιωαννα από βεργας 3
Ψηλη λεπτη με περιεργο προσωπο,τελικα συνειδητοποιησα που παραπεμπει
Θυμιζει εντονα ταυλανδεζικα αγορια μεταμφιεσμενα η΄εγχειρισμενα,τα λεγομενα lady-boy νομιζω.Παντως προσωπικα μου αρεσε
Δευτερη κοπελα η μαρσελα για την οποια εγραψε ο smirni και για την οποια θα ηθελα να σταθω λιγο.Μελαγχροινο σεξι κοντοπουτανο με ωραιο κορμι,αλλα εγω θα ηθελα να σταθω στα ματια και συγκεκριμενα στο βλεμμα
Πραγματικα κοιταζοντας τη,αυτό που μου ελεγε το βλεμμα της είναι ότι είναι γεννημενη για το σεξ και τον ερωτα
Μαραθωνος 59 το κλασσικο,δυο κοπελες ,η ευα ,το κοντοπουτανο μελαγχροινο mlf με μαυρο σετ εσωρουχων και ζαρτιερες αν θυμαμαι καλα και η παολα,αρκετα ψηλο μελαγχροινο τουμπανο, επισης με σεξι αμφιεση
Το σωμα της μοιαζει καπως με της λωρας από τα στουντιο της κωνσταντινουπολεως
Βεργας
3 αριστερα δυο mlf,η βικτωρια καστανη με καλο κανονικο θυληκο κορμι και η μιλα,η ψηλη μελαγχροινη που ειδα χτες το πρωι
Δυστυχως εμφανιστηκε παλι με το ιδιο μαυρο νυχτικο που δεν σου επιτρεπει να δεις πολλα και δεν σ εντυπωσιαζει επισης
Μια πιο τολμηρη εμφανιση που θα επετρεπε να δω ολη τη κορμαρα της πιστευω θα με προδιεθετε για πιο ομορφες σκεψεις
Στον οροφο η χρυσα που δουλευει το πρωι,αρκετα μελαγχολικη,και η αλινα ,καστανη σχετικα λεπτη φρεσκια κοπελιτσα μ εξαιρεση το δωματιο όπως ειχα διαβασει σε μια κριτικη
2 καρολινα,η ξανθια νταρντανα mlf με τις ωραιες βυζαρες,το γλυκο προσωπο και την πλουσια περιφερεια
Εξηκιου
18 στελλα,λεπτη με πολύ σεξι για τα γουστα μου κορμι,κοντο μαλλι,φουλ προγραμμα
18 οροφος η μελαγχροινη νταρντανα τζουλια από βεργας 2,φαρδια περιφερεια,χοντρα μπουτια
18 γ η μαρινα,λεπτη καστανη κατσαρομαλλα mlf ,αρκετα ψηλη αλλα μου φανηκε καπως βαριεστημενη.Πολύ ενδιαφερουσα παρουσια ωστοσο
Ιωαννινων 3 ντιανα,αδυνατη ξανθια mlf,σχετικα ψηλη με ισχνο προσωπο