Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 394 άτομα (45 μέλη και 349 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ινκα ?
ή Νικα?

γιατι εψαξα και δεν βρηκα να εχει γινει αξιολογηση καποιας Ινκα

Θα πας στο Δροσοπούλου 98 και εκεί θα βρεις δύο αξιολογήσεις της κοπέλας με το όνομα Ειρήνη.
Πρόκειται για την ίδια-στην Αλκιβιάδου λέγεται Ίνκα, εκεί λέγονταν Ειρήνη.

Προσωπική άποψη:είναι μια αρκετά καλή περίπτωση μιλφ.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Θα πας στο Δροσοπούλου 98 και εκεί θα βρεις δύο αξιολογήσεις της κοπέλας με το όνομα Ειρήνη.

ERIC = Wiki of bourdela.com  :rockon:

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1
κατι το οποιο μπορει να ειναι μαλακια! στο στουντελο Λ73 ανακοινωθηκε για αυριο απογευμα κάποια νικολεττα, λέτε να είναι η γνωστή?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Συμπληρωνοντας την πολύ ουσιαστικη ενημερωση του heelover
Μαραθωνος και αχιλλεως γωνια,γιαννα,μουναρα,δεν θα κουραστω να το επαναλαβω
Εμφανιστηκε με λευκο σετ εσωρουχων και ψηλοτακουνα τα οποια τονιζαν εντονα τα γυμνασμενα ποδια της
Από κοριτσι εχει μεταμφιεστει σε γυναικα με αερα και αυτοπεποιθηση και είναι σιγουρα μεσα στις πεντε πιο εντυπωσιακες παρουσιες στους οικους
Μαραθωνος 59 στον οροφο ηταν η βερονικα,πρωην ιωαννα από βεργας 3
Ψηλη λεπτη με περιεργο προσωπο,τελικα συνειδητοποιησα που παραπεμπει
Θυμιζει εντονα ταυλανδεζικα αγορια μεταμφιεσμενα η΄εγχειρισμενα,τα λεγομενα lady-boy νομιζω.Παντως προσωπικα μου αρεσε
Δευτερη κοπελα η μαρσελα για την οποια εγραψε ο smirni και για την οποια θα ηθελα να σταθω λιγο.Μελαγχροινο σεξι κοντοπουτανο με ωραιο κορμι,αλλα εγω θα ηθελα να σταθω στα ματια και συγκεκριμενα στο βλεμμα
Πραγματικα κοιταζοντας τη,αυτό που μου ελεγε το βλεμμα της είναι ότι είναι γεννημενη για το σεξ και τον ερωτα
Μαραθωνος 59 το κλασσικο,δυο κοπελες ,η ευα ,το κοντοπουτανο μελαγχροινο mlf με μαυρο σετ εσωρουχων και ζαρτιερες αν θυμαμαι καλα και η παολα,αρκετα ψηλο μελαγχροινο τουμπανο, επισης με σεξι αμφιεση
Το σωμα της μοιαζει καπως με της λωρας από τα στουντιο της κωνσταντινουπολεως
Βεργας
3 αριστερα δυο mlf,η βικτωρια καστανη  με καλο κανονικο θυληκο κορμι και η μιλα,η ψηλη μελαγχροινη που ειδα χτες το πρωι
Δυστυχως εμφανιστηκε παλι με το ιδιο μαυρο νυχτικο που δεν σου επιτρεπει να δεις πολλα και δεν  σ εντυπωσιαζει επισης
Μια πιο τολμηρη  εμφανιση που θα επετρεπε να δω ολη τη κορμαρα της πιστευω θα με προδιεθετε για πιο ομορφες σκεψεις
Στον οροφο η χρυσα που δουλευει το πρωι,αρκετα μελαγχολικη,και η αλινα ,καστανη σχετικα λεπτη φρεσκια κοπελιτσα μ εξαιρεση το δωματιο όπως ειχα διαβασει  σε μια κριτικη
2 καρολινα,η ξανθια νταρντανα mlf με τις ωραιες βυζαρες,το γλυκο προσωπο και την πλουσια περιφερεια
Εξηκιου
18 στελλα,λεπτη με πολύ σεξι για τα γουστα μου κορμι,κοντο μαλλι,φουλ προγραμμα
18 οροφος η  μελαγχροινη νταρντανα τζουλια από βεργας 2,φαρδια περιφερεια,χοντρα μπουτια
18 γ η μαρινα,λεπτη καστανη κατσαρομαλλα mlf ,αρκετα ψηλη αλλα μου φανηκε καπως βαριεστημενη.Πολύ ενδιαφερουσα παρουσια ωστοσο
Ιωαννινων 3 ντιανα,αδυνατη ξανθια mlf,σχετικα ψηλη με ισχνο προσωπο

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697

μια μικρη διορθωση
στο Δροσοπουλου 98 δουλευε σαν "Ελενη"
να και οι κριτικες που την αφορουν στο εν λογω οικο

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
Με πιάσατε αδιάβαστο και οι δυο σας... :grin:

σιγα, απλα ετυχε να ειμαστε φαν της συγκεκριμενης και εγω και ο προφεσορ
ειναι καλη περιπτωση και φιλοτιμη  αλλα τωρα που αδυνατισε πολυ δεν μου αρεσει , δεν της παει

Επισκέπτης
σιγα, απλα ετυχε να ειμαστε φαν της συγκεκριμενης και εγω και ο προφεσορ
ειναι καλη περιπτωση και φιλοτιμη  αλλα τωρα που αδυνατισε πολυ δεν μου αρεσει , δεν της παει

Έχει αδυνατίσει αρκετά.

Την εντόπισε ο professorx και όταν πέρασα και την είδα και της το είπα, μου απάντησε γελώντας:
"Έχεις καιρό να με δεις, έτσι;Λοιπόν, καλύτερη τώρα;", με ρώτησε...

Ντράπηκα αλλά της απάντησα:
"Αν πάρεις λίγο ακόμη θα είσαι όπως πριν, τέλεια!".

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Η Λιλιαν μιλφ απο διδυμου 16 που εχει χαθει ?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
....Και γιατί όχι και  ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ.....

Ξεκόλλα ρε...θα παρακαλάμε κιόλας;...τέλος λέμε... :rockon:

κατι το οποιο μπορει να ειναι μαλακια! στο στουντελο Λ73 ανακοινωθηκε για αυριο απογευμα κάποια νικολεττα, λέτε να είναι η γνωστή?

Ανάλογα,ποια εννοείς..."γνωστή Νικολέτα"... :think:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

περασα πριν 10 λεπτα ηταν η μαργαριτα η γνωστη απο απεναντι ... δεν ειπε η υπηρεσια κατι τετοιο σε μενα :think:

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1
Ανάλογα,ποια εννοείς..."γνωστή Νικολέτα"... :think:

το κοριτσι του Φ56 με λευκη πορτα (συγγνωμη μπερδευω τα νουμερα) το αναφερω διοτι το διαβασα, τώρα αν τα καταφερω αυριο και την εντοπισω θα ενημερωσω διαφορέτικα θα το κανουν οι πιο εμπειρoi αγωνιστες

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
το κοριτσι του Φ56 με λευκη πορτα (συγγνωμη μπερδευω τα νουμερα) το αναφερω διοτι το διαβασα, τώρα αν τα καταφερω αυριο και την εντοπισω θα ενημερωσω διαφορέτικα θα το κανουν οι πιο εμπειρη αγωνιστες

Έχω γράψει 100 φορές,ότι αν έρθει η Νικολέτα...θα το μάθετε...
Για όλες γράφουμε...Χριστίνα Καζακστάν...Εμμανουέλα Φ.65Β κτλ...κατά καιρούς... :)

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1
Έχω γράψει 100 φορές,ότι αν έρθει η Νικολέτα...θα το μάθετε...
Για όλες γράφουμε...Χριστίνα Καζακστάν...Εμμανουέλα Φ.65Β κτλ...κατά καιρούς... :)
η εμμανουέλα καλύτερα να μην γυρίσει, την ειχα πάρει δυο φορές και είχα περάσει καλά με θυμόταν η ποντικόφατσα,
αλλά πέρσι το μάρτη την ημέρα του ντέρμπι με ολυμπιακό όταν ήταν φωκαίας 25 ισόγειο αυτό το γκέστ που έκανε, μου εκανε ένα νούμερο σε στυλ μα μου και δεν μπορώ να κάνω αυτό γιατι τόσο καιρό έκανες βόλτα και δεν έμπαινες οταν ερχόσουν, οπότε...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
η εμμανουέλα καλύτερα να μην γυρίσει, την ειχα πάρει δυο φορές και είχα περάσει καλά με θυμόταν η ποντικόφατσα,
αλλά πέρσι το μάρτη την ημέρα του ντέρμπι με ολυμπιακό όταν ήταν φωκαίας 25 ισόγειο αυτό το γκέστ που έκανε, μου εκανε ένα νούμερο σε στυλ μα μου και δεν μπορώ να κάνω αυτό γιατι τόσο καιρό έκανες βόλτα και δεν έμπαινες οταν ερχόσουν, οπότε...

Την ψάχνουν πολλοί την Εμμανουέλα... ;) Υποτίθεται,έπρεπε να είχε γυρίσει - σύμφωνα με τα δικά της λεγόμενα - ... ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom