Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 278 άτομα (32 μέλη και 246 επισκέπτες)

assosi

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
εμένα πάντως ο καναπές μου θυμίζει το Αλκαμένους 117
Εμενα η κοπελα αυτη μου θυμιζι ...την χριστινα που εργαζοταν στο φωκαιας 25 α απογευματα...και σημερα το πρωι μαλιστα εργαζετε στο φυλησ 84 κατο...  :rockon:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Για τους πιπινολάτρες επέστρεψε(κατά δήλωσή της για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων) η παλαιά Γκαμπριέλα η οποία απόψε εμφανίζεται στο Φυλής 86 άνω.

Άρτι αφιχθείσα εκ Γερμανίας δήλωσε-σε έκπληκτο συναγωνιστή-αρνητική σε προσφορά φιλιών διότι "αυτά στη Γερμανία απαγορεύονται και όποια κοπέλα τα κάνει την διώχνουν".

Καταραμένη Μέρκελ...
Δεν φτάνει που μάς στερείς το καλύτερο εργατικό (πουτανο)δυναμικό εν τέλει τα κατάφερες και μάς κατάντησες Γερμανία....

ποια ειναι αυτη η δεσποινεζα ? δε βρηκα κριτικες

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.158
Πόντοι
7.865
Δεν είναι φαντασία αγαπητέ...απλά η συγκεκριμένη κορασίδα έχει το ρεκόρ αρνήσεων 69...όλων των εποχών...σε ερωτήσεις μου... :grin:
Μάλιστα η υπηρεσία γνωστή και ως "Σουλεϊμάν"...μου είχε πει ότι κρατάει το 69,μόνο για το αγόρι της... :-*
Πραγματικά γουστάρω να ακούω τέτοια...Πρέπει να πιστεύουν ότι είμαστε τέρμα μαλάκες...Θυμήθηκα περιστατικό με μια βιζιτού σε μπαρ στο Κολωνάκι,αρχές δεκαετίας '80,την οποία την είχα ξεκωλιάσει πολλάκις και όταν την ξαναπέτυχα μετά το διαζύγιό μου,περί το 1988,μου έλεγε ότι ποτέ δεν έκανε πρωκτικό και το φύλαγε για τον άντρα της,άσχετα αν στη σούφρα της έμπαινε το τελευταίο πούλμαν της Mercedes,καθώς δεν με είχε γνωρίσει μετά απο τόσα χρόνια...Βλακείες!Απλά υπεκφεύγουν για να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Προχτες μεσημερι για ακομα μια φορα κατηφορησα προς μεταξουργιο...με σκοπο να τιμησο την Ειρηνη στο ιασονος 44 υπεριψομενο υπογειο....Μεβαλε η τσα σε αλλο δωματιο απο το συνηθες...Το οποιο ειχε μεσα απλομενα εσορουχα ζαρτιερες σουτιεν κτλ...εγινα ακομα πιο τουρμπο και την περιμενα να ερθει....πιπα καλη..την γυρησα στα 4...οπου την εσκισα με μανια...χυνοντας ουρλιαζα....εκηνη υπομονετικη...μαφηνα να δινο οπως θελω εγω....στην καποτα πολλα χυσια...παρολο που ειν αι τυπικη....με τρελενη, οπως και η λαουρα στο φυλης 65..το ιδιο επιπεδο ηδονης μου προσφερουν...ΕΝΟ με τεμαχια που ειναι gfe και εχω αναπτυξη και μεγαλη οικιοτητα...3 στις 10 φοολ χυσιμο ...ενο με της τυπικες 10 στις 10....Τι να πω  :think:

Επισκέπτης
ποια ειναι αυτη η δεσποινεζα ? δε βρηκα κριτικες

Αν ψάξεις στο Φυλής 84α θα βρεις 4 κριτικές για την κοπέλα με καλύτερη-κατά την γνώμη μου-αυτή του billy13.

Επίσης και στο Φυλής 84β έχει ακόμη μία αντιπροσωπευτική-για τις υπηρεσίες που παρέχει η κοπέλα-κριτική.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Αν ψάξεις στο Φυλής 84α θα βρεις 4 κριτικές για την κοπέλα με καλύτερη-κατά την γνώμη μου-αυτή του billy13.

Επίσης και στο Φυλής 84β έχει ακόμη μία αντιπροσωπευτική-για τις υπηρεσίες που παρέχει η κοπέλα-κριτική.
εψαχνα σε λαθος αριθμο στο 86 ! θενκς

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

:thumbsup:

Πραγματικά γουστάρω να ακούω τέτοια...Πρέπει να πιστεύουν ότι είμαστε τέρμα μαλάκες...Θυμήθηκα περιστατικό με μια βιζιτού σε μπαρ στο Κολωνάκι,αρχές δεκαετίας '80,την οποία την είχα ξεκωλιάσει πολλάκις και όταν την ξαναπέτυχα μετά το διαζύγιό μου,περί το 1988,μου έλεγε ότι ποτέ δεν έκανε πρωκτικό και το φύλαγε για τον άντρα της,άσχετα αν στη σούφρα της έμπαινε το τελευταίο πούλμαν της Mercedes,καθώς δεν με είχε γνωρίσει μετά απο τόσα χρόνια...Βλακείες!Απλά υπεκφεύγουν για να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

Για πλάκα το είπε η υπηρεσία...επειδή με ξέρει.... ;) :grin:

Επισκέπτης
Προχτες μεσημερι για ακομα μια φορα κατηφορησα προς μεταξουργιο...με σκοπο να τιμησο την Ειρηνη στο ιασονος 44 υπεριψομενο υπογειο....

....παρολο που ειν αι τυπικη....με τρελενη, οπως και η λαουρα στο φυλης 65..το ιδιο επιπεδο ηδονης μου προσφερουν...ΕΝΟ με τεμαχια που ειναι gfe και εχω αναπτυξη και μεγαλη οικιοτητα...3 στις 10 φοολ χυσιμο ...ενο με της τυπικες 10 στις 10....Τι να πω  :think:

....Εκτός από μεγάλη φαντασία(που είδες την Ρουμάνα αθλήτρια στο Φυλής 84α...)πρέπει να παραδεχθείς ότι είσαι και(ολίγον τι) ανώμαλος.....  :grin:

Επισκέπτης
5000 στη φυλης; για μουφια μου φαινεται.. ξερει κανεις αν ισχυει ;

Όπως αποκαλύπτει ο Νάσος Γουμενίδης στο "nassos blog", η Λεονίντα πρόσφερε τις υπηρεσίες της και στην Ελλάδα για τέσσερις μήνες σε vip πελάτες σε οίκο ανοχής στην οδό Φυλής με αμοιβή 5.000 τη βραδιά.

:jerking:

Διαγραμμένο μέλος 77983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
703
Πόντοι
366
Όπως αποκαλύπτει ο Νάσος Γουμενίδης στο "nassos blog", η Λεονίντα πρόσφερε τις υπηρεσίες της και στην Ελλάδα για τέσσερις μήνες σε vip πελάτες σε οίκο ανοχής στην οδό Φυλής με αμοιβή 5.000 τη βραδιά.

περαστικα σε αυτους που τα δώσανε

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Για τους πιπινολάτρες επέστρεψε(κατά δήλωσή της για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων) η παλαιά Γκαμπριέλα η οποία απόψε εμφανίζεται στο Φυλής 86 άνω.

Άρτι αφιχθείσα εκ Γερμανίας δήλωσε-σε έκπληκτο συναγωνιστή-αρνητική σε προσφορά φιλιών διότι "αυτά στη Γερμανία απαγορεύονται και όποια κοπέλα τα κάνει την διώχνουν".

Καταραμένη Μέρκελ...
Δεν φτάνει που μάς στερείς το καλύτερο εργατικό (πουτανο)δυναμικό εν τέλει τα κατάφερες και μάς κατάντησες Γερμανία....

Να'ναι καλά, με έκανε και γέλασα...

Όποια σας είπε ότι δεν κάνουν ακάποτα τσιμπούκια, 69 κλπ στην Γερμανία έχει πολύ πλάκα πείτε της.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Περασμα πριν από λιγο από λιοσιων βασικα για να παω στο στουντιο 73 εχοντας την υποψια ότι μπορει να δουλευει η ρουμανα τζουλια από φυλης 109 στον οροφο
Περασα όμως πρωτα από βεργας,οπου δουλευαν αριστερα η ελλη και μια νεα κοπελα η μιλα.Η μιλα είναι ψηλη,μελαγχροινη, μαλλον mlf, με κανονικο σωμα, αρχοντικο παρουσιαστικο και όπως μου ειπε η ελλη καλη στο δωματιο
Όπως συνηθως συμβαινει με την ελλη,αν και δεν το ειχα προγραμματισει,κατι οι αγκαλιες,κατι τα φιλια στο σαλονι,περασα στο δωματιο,αφου τα κορμια εχουν μνημη,και το δικο μου,όπως και το δικο της,εχουν περασει πολύ καλα μαζι
Πραγματι δεν το μετανοιωσα και η συνεδρια ηταν αναζωογονητικη από πασης πλευρας
Δεξια πρεπει να ηταν η στελλα αν ακουσα καλα τη φωνη της και στον  οροφο συμφωνα με τον ευγενεστατο και πολύ καλο υπηρετη του ισογειου η χρυσα με την λαουρα

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

σωστος κυριε bakalhs ... αναθεμα και αν εχει πατησει το ποδι του ο νασος ασχετιδης στην οδο αυτη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom