assosi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
εμένα πάντως ο καναπές μου θυμίζει το Αλκαμένους 1175000 στη φυλης; για μουφια μου φαινεται.. ξερει κανεις αν ισχυει ;
εμένα πάντως ο καναπές μου θυμίζει το Αλκαμένους 1175000 στη φυλης; για μουφια μου φαινεται.. ξερει κανεις αν ισχυει ;
Εμενα η κοπελα αυτη μου θυμιζι ...την χριστινα που εργαζοταν στο φωκαιας 25 α απογευματα...και σημερα το πρωι μαλιστα εργαζετε στο φυλησ 84 κατο...εμένα πάντως ο καναπές μου θυμίζει το Αλκαμένους 117
Για τους πιπινολάτρες επέστρεψε(κατά δήλωσή της για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων) η παλαιά Γκαμπριέλα η οποία απόψε εμφανίζεται στο Φυλής 86 άνω.
Άρτι αφιχθείσα εκ Γερμανίας δήλωσε-σε έκπληκτο συναγωνιστή-αρνητική σε προσφορά φιλιών διότι "αυτά στη Γερμανία απαγορεύονται και όποια κοπέλα τα κάνει την διώχνουν".
Καταραμένη Μέρκελ...
Δεν φτάνει που μάς στερείς το καλύτερο εργατικό (πουτανο)δυναμικό εν τέλει τα κατάφερες και μάς κατάντησες Γερμανία....
Πραγματικά γουστάρω να ακούω τέτοια...Πρέπει να πιστεύουν ότι είμαστε τέρμα μαλάκες...Θυμήθηκα περιστατικό με μια βιζιτού σε μπαρ στο Κολωνάκι,αρχές δεκαετίας '80,την οποία την είχα ξεκωλιάσει πολλάκις και όταν την ξαναπέτυχα μετά το διαζύγιό μου,περί το 1988,μου έλεγε ότι ποτέ δεν έκανε πρωκτικό και το φύλαγε για τον άντρα της,άσχετα αν στη σούφρα της έμπαινε το τελευταίο πούλμαν της Mercedes,καθώς δεν με είχε γνωρίσει μετά απο τόσα χρόνια...Βλακείες!Απλά υπεκφεύγουν για να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.Δεν είναι φαντασία αγαπητέ...απλά η συγκεκριμένη κορασίδα έχει το ρεκόρ αρνήσεων 69...όλων των εποχών...σε ερωτήσεις μου...
Μάλιστα η υπηρεσία γνωστή και ως "Σουλεϊμάν"...μου είχε πει ότι κρατάει το 69,μόνο για το αγόρι της... :-*
καλημερα φιλοςΕμενα η κοπελα αυτη μου θυμιζι ...την χριστινα που εργαζοταν στο φωκαιας 25 α απογευματα...και σημερα το πρωι μαλιστα εργαζετε στο φυλησ 84 κατο...
Καλημερα τυπε Προς τι το χαμογελο Μηπος επεσα μεσακαλημερα φιλος
απλα επειδη σε πετυχα μετα απο καιροΚαλημερα τυπε Προς τι το χαμογελο Μηπος επεσα μεσα
ποια ειναι αυτη η δεσποινεζα ? δε βρηκα κριτικες
εψαχνα σε λαθος αριθμο στο 86 ! θενκςΑν ψάξεις στο Φυλής 84α θα βρεις 4 κριτικές για την κοπέλα με καλύτερη-κατά την γνώμη μου-αυτή του billy13.
Επίσης και στο Φυλής 84β έχει ακόμη μία αντιπροσωπευτική-για τις υπηρεσίες που παρέχει η κοπέλα-κριτική.
απλα επειδη σε πετυχα μετα απο καιρο
Αν ψάξεις στο Φυλής 84α θα βρεις 4 κριτικές για την κοπέλα με καλύτερη-κατά την γνώμη μου-αυτή του billy13.
Επίσης και στο Φυλής 84β έχει ακόμη μία αντιπροσωπευτική-για τις υπηρεσίες που παρέχει η κοπέλα-κριτική.
Πραγματικά γουστάρω να ακούω τέτοια...Πρέπει να πιστεύουν ότι είμαστε τέρμα μαλάκες...Θυμήθηκα περιστατικό με μια βιζιτού σε μπαρ στο Κολωνάκι,αρχές δεκαετίας '80,την οποία την είχα ξεκωλιάσει πολλάκις και όταν την ξαναπέτυχα μετά το διαζύγιό μου,περί το 1988,μου έλεγε ότι ποτέ δεν έκανε πρωκτικό και το φύλαγε για τον άντρα της,άσχετα αν στη σούφρα της έμπαινε το τελευταίο πούλμαν της Mercedes,καθώς δεν με είχε γνωρίσει μετά απο τόσα χρόνια...Βλακείες!Απλά υπεκφεύγουν για να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.
την βρηκα πριν την κριτικη αλλα σε ευχαριστω μπιλι
Για πλάκα το είπε η υπηρεσία...επειδή με ξέρει.... ;)
Προχτες μεσημερι για ακομα μια φορα κατηφορησα προς μεταξουργιο...με σκοπο να τιμησο την Ειρηνη στο ιασονος 44 υπεριψομενο υπογειο....
....παρολο που ειν αι τυπικη....με τρελενη, οπως και η λαουρα στο φυλης 65..το ιδιο επιπεδο ηδονης μου προσφερουν...ΕΝΟ με τεμαχια που ειναι gfe και εχω αναπτυξη και μεγαλη οικιοτητα...3 στις 10 φοολ χυσιμο ...ενο με της τυπικες 10 στις 10....Τι να πω
5000 στη φυλης; για μουφια μου φαινεται.. ξερει κανεις αν ισχυει ;
περαστικα σε αυτους που τα δώσανεΌπως αποκαλύπτει ο Νάσος Γουμενίδης στο "nassos blog", η Λεονίντα πρόσφερε τις υπηρεσίες της και στην Ελλάδα για τέσσερις μήνες σε vip πελάτες σε οίκο ανοχής στην οδό Φυλής με αμοιβή 5.000 τη βραδιά.
περαστικα σε αυτους που τα δώσανε
Για τους πιπινολάτρες επέστρεψε(κατά δήλωσή της για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων) η παλαιά Γκαμπριέλα η οποία απόψε εμφανίζεται στο Φυλής 86 άνω.
Άρτι αφιχθείσα εκ Γερμανίας δήλωσε-σε έκπληκτο συναγωνιστή-αρνητική σε προσφορά φιλιών διότι "αυτά στη Γερμανία απαγορεύονται και όποια κοπέλα τα κάνει την διώχνουν".
Καταραμένη Μέρκελ...
Δεν φτάνει που μάς στερείς το καλύτερο εργατικό (πουτανο)δυναμικό εν τέλει τα κατάφερες και μάς κατάντησες Γερμανία....
Όπως αποκαλύπτει ο Νάσος Γουμενίδης στο "nassos blog", η Λεονίντα πρόσφερε τις υπηρεσίες της και στην Ελλάδα για τέσσερις μήνες σε vip πελάτες σε οίκο ανοχής στην οδό Φυλής με αμοιβή 5.000 τη βραδιά.