Επισκέπτης
για το άλλο που λέγαμε μήπως έμαθες τίποτα??
Καθότι τα καλά πρέπει να μένουν μεταξύ εκλεκτών έχεις π.μ. ;)
για το άλλο που λέγαμε μήπως έμαθες τίποτα??
Καθότι τα καλά πρέπει να μένουν μεταξύ εκλεκτών έχεις π.μ. ;)
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15
Στο συγκεκριμενο ιδρυμα δεν γνωριζω εαν εχετε παρατηρησει πως εχει ενα μικρο παραθυρακι καθως μπαινουμε,επανω δεξια.
Την Παρασκευη το βραδυ ηταν δυο τσιγγανοι απο τους οποιους ο ενας ειχε τοποθετησει εκει το κινητο του.Δεν γνωριζω αν το παραθυρακι "κοιταει" μεσα σε δωματιο,δεν εχω περασει ποτε στο συγκεκριμενο ιδρυμα...αλλα το νου σας!
ωχ...κανενας να ενημερωσει την διευθυνση!!!
περιπου τι ηλικιας η ρενα ;
Η Τζένη ή Στελλα είναι με τα μεγάλα βυζια?την εχεις δοκιμάσει?
Συνήθως δε γράφω αρνητικά σχόλια, αλλά αυτό θα σας το αναφέρω μιας και μου έχει συμβεί σχεδόν πάντα όποτε μπαίνω στον εν λόγω οίκο.
Πρόκειται για το Βέργιας 6Α το επάνω. Πέρασα την Παρασκευή και εμφανίζεται μια Σοφία (μπάζο με καστανά μαλλιά μέχρι τον ώμο). Ευχαριστώ λέω θα κάνω βολτούλα και άρχισαν με την τσατσά τις ειρωνείες και τα σχόλια με πολύ άσχημο τρόπο.
Παρότι είχα να πατήσω στο εν λόγω μπουρδέλο πάνω από τρίμηνο (το είχαν ξανακάνει και στο παρελθόν όχι με τόσο έντονο τρόπο).
Εγώ δεν πρόκειται να ξαναπατήσω πάντως εκεί που να φέρει την θεά Αφροδίτη αυτοπροσώπως.
Είναι ακίνδυνο το συγκεκριμένο παράθυρο ;)
Φίλε Kurt,η Φωτεινή Γκμοχ άλλαξε βάρδια και από χθες δουλεύει από τις 11 το βράδυ ως το πρωί της επόμενης ημέρας.
Mπορεις να πας το πρωι στη βεργας 3 και να παρεις τη στελλα
Τετοιες βυζαρες εχει,αγελαδινες, μικροτερες βεβαια απ τη φωτογραφια
Τέτοια κτήνη όπως της φωτογραφίας έχει η Τζούλια από Τροφωνίου 11 ισόγειο στην 1η βάρδια, να πας να την βρεις... παίζει να είναι και η ίδια από το Ακομινάτου!Πιο χοντρη,σκουρο ψιλογυφτε δερμα και χαμογελο σαπιο.btw παιζει τα βυζια να ηταν και λιγο πιο μεγαλα!
Τέτοια κτήνη όπως της φωτογραφίας έχει η Τζούλια από Τροφωνίου 11 ισόγειο στην 1η βάρδια, να πας να την βρεις... παίζει να είναι και η ίδια από το Ακομινάτου!