Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 329 άτομα (32 μέλη και 297 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Η αναδουλεια/αφραγκια εχει προκαλεσει εκνευρισμο στις τσατσαδες και τις πουτανες.
Εγω τις λυπαμαι και πολυ σπανια θα εκνευριστω και θα μιλησω ασχημα.
Συνηθως τις αγνοω η αν εχω κεφια τις τρολαρω  :grin:

Αντιθετως εκνευριζομαι με κανα 2 στουντιο που επιμενουν να μου ριχνουν πορτα χωρις λογο.
Στα ενα, καθε φορα που μου ριχνουν πορτα, ριχνω στην καμερα μια ωραια παχια ροχαλα.

Τωρα σχεδιαζω να τους ριχνω και ενα ωραιο κατουρημα.

Στο αλλο που μου ανοιγει ο τσατσος και μου λεει με υφακι οτι ειναι Φουλ και μου κλεινει απαξιωτικα την πορτα στη μαπα, σχεδιαζω την επομενη φορα που θα παει να μου το κανει να κλωτσισω την πορτα με ολη μου τη δυναμη και να του κλεισω το κεφαλι
article-2537180-0078C23B00000258-57_634x548.jpg

Σοβαρα θα το κανω.
Μου την εχει δωσει η παλιοπουστα

εντυπωσιακές ροχάλες ομολογουμένως  :cheesy: ... κατούρημα είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις εκεί πάνω την κάμερα !!

Επισκέπτης
Τράβελοι με ψωλές, ή εγχειρισμένοι;

...Κατόπιν επιτόπιας (ανα)ψηλάφησης διεπιστώθη η απουσία ανδρικού μορίου από το σώμα της δεσποσύνης Ρένας......

Παρεμπιπτόντως:Πολύ ωραίο και εντυπωσιακό το μαλλί της...

Φυσικό,μακρύ,στιλπνό,δίχως ίχνος ψαλίδας και-όπως προανεφέρθην-χρώματος πλατινέ....

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Eιπα και εγω,αποκλειεται να μην εχει κομμωτη το σαιτ
Παντως beverly να ρωτας πρωτα σε σπιτακια με τρανσεξουαλ γιατι καμια φορα κατα την ψηλαφηση μπορει
να βρεθεις προ εκπληξεως

Επισκέπτης
.....Αυτό το άτιμο το μαλλί....

Είναι τόσο ωραίο αλλά.....

...Το φτιάχνω, το ξαναφτιάχνω....

...Δεν στρώνει με τίποτα....

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Φωκαίας 19 στην πρώτη βάρδια η Μάγια από Αλκιβιάδου 16
Αγκύρας 12Α Πατριτσια, η χοντρούλα από Αλκιβιάδου

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
εντυπωσιακές ροχάλες ομολογουμένως  :cheesy: ... κατούρημα είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις εκεί πάνω την κάμερα !!
Μπα, μάλλον τη φτάνει και εκεί πάνω, γιατί (όπως έχει δηλώσει) την έχει 18+...

pokahonontas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πριν λιγο Φυλης 86Α η Λαβινια. Πολυ ωραιο μωρο ρε γαμοτο ακριβος ετσι οπως το γουσταρω αλλα πολυ τυπικια στο δωματιο. Κριμας! Για μια φορα που την εχω παρει φτανει και αρκει.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Επίσκεψη στο ιστορικό σπίτι της οδού Καλιφρονά 12...

Ανοικτό κάθε μέρα ως τις 10 το βράδυ.

Συνάντησα την εντυπωσιακή πλατινέ Ειρήνη(Ρένα)Παππά ενώ μετά τις 5 δουλεύει μαζί της και η άλλη γνωστή,εντυπωσιακή και αυτή,Δηώ.

(Πριν φύγω η Ρενάρα δεν παρέλειψε να μου δείξει το τατουάζ που έχει στον απίστευτο κώλο της  :cum:)

περιπου τι ηλικιας η ρενα ;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πριν λιγο Φυλης 86Α η Λαβινια. Πολυ ωραιο μωρο ρε γαμοτο ακριβος ετσι οπως το γουσταρω αλλα πολυ τυπικια στο δωματιο. Κριμας! Για μια φορα που την εχω παρει φτανει και αρκει.
Σκετη φολα ειναι , ουτε καν τυπικη , τυπε μου  :grin:

Επισκέπτης

Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια σε Φυλής, Φωκαίας και Διδύμου...

Πιπίνου 65: Η γνωστή μελαχροινή ζουμερή Εμμανουέλα η ξεματιάστρα και μαζί της η κοντή σκουρόδερμη άσχημη Μαρία η ξαδέλφη της ξεματιάστρας.

Φυλής 136: Η μελαχροινή Κωνσταντίνα η Θεσσαλονικιά σαλονάρισε-ως συνήθως-ξυπόλητη ενώ η υπηρεσία διαλαλούσε την πραμάτεια της:" Περάστε, η κοπέλα είναι εγγύηση ότι θα περάσετε τέλεια στο δωμάτιο".....

Φυλής 134: όλα κλειστά.

109 ισόγειο: Η μελαχροινή λεπτή ομορφούλα Άννα η Πίτσος ήταν σε δωμάτιο και δεν την είδα.

109 όροφος: Δύο κοπέλες, η μελαχροινή σχετικά κοντή, με γλυκό πρόσωπο και σκιστά μάτια Τζέσικα, με λεπτό κορμί και μικρό στήθος και η καστανόξανθη μετρίου ύψους και εμφάνισης Πάολα, με σώμα με λίγα πιασίματα, σχετικά μικρό στήθος και ελαφρώς ζουμερό κώλο.
Οι κοπέλες παρουσιάστηκαν σα καινούριες αλλά τουλάχιστον την Τζέσικα κάπου την έχω ξαναδεί.

71α: Η ψηλή Στεφανία με την κορμάρα και την κωλάρα.

71 όροφος: Η πιτσιρίκα Βανέσα, καινούρια κοπέλα η οποία προσπαθούσε να ισορροπήσει άχαρα στα τακούνια της.
Μελαχροινή, με μακρύ μαλλί,σχετικά ψηλή, με συμπαθητικό πρόσωπο, σώμα με ελαχιστα πιασίματα, μικρό στήθος.
Εντελώς αμήχανη αλλά γλυκιά και χαριτωμένη.

69: κλειστά και τα δύο.

67: Η ξανθιά Αντίνα με το ωραίο σαν γυμνασμένο κορμί και το σιλικονάτο στήθος.

65 ισόγειο: Η σχεδόν κοκκινομάλλα Άννα, με το όμορφο πρόσωπο και το ωραίο κορμί, με μικρό στήθος αλλά ζουμερό κώλο τον οποίο και δίνει.

65 όροφος: Η μελαχροινή μινιόν Αγάπη, αρκετά όμορφη απόψε και σιγουρα πολύ ομορφότερη και πιο περιποιημένη από τις τελευταίες ημέρες που δούλευε στο Μεταξουργείο...

86 ισόγειο: Η Αλινάρα η γνωστή Ρουμάνα πιτσιρίκα, με το ωραίο πρόσωπο, με κορμάρα και προκλητικότατη περιφέρεια.

86 όροφος: Η καστανή πιτσιρίκα Χριστίνα η οποία συνήθως δουλεύει στο Φωκαίας 25 όροφος.
Σχετικά ψηλή κοπέλα, με γλυκό κοριτσίστικο πρόσωπο το οποίο όμως χαλάει η μύτη της, ωραίο αδύνατο κορμί, μικρό στήθος και ελαφρώς πιο γεμάτο, σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα της, κώλο.

84 όροφος: Η ξανθιά Μάγια Λάουρα, ωραίο προκλητικό κορμί και κάθε φορά απίστευτα εσώρουχα-κορμάκια-λωρίδες...

84 ισόγειο: Η σχεδόν καστανή Βέρα με το μέτριο πρόσωπο και το σώμα με πιασίματα.

80: Η μελαχροινή Τζούλια, κοντή, λεπτή, με μικρό στήθος και ωραίο προκλητικό τουρλωτό κωλαράκι.

61: Η ξανθιά πολύ λεπτή Αλεξάνδρα, με ωραίο, γελαστό, ελκυστικό πρόσωπο.

59: κλειστό.

74: Δεξιά η ξανθιά πολύ ωραία μικρή Τερέζα, με το κανονικό αλλα όμορφο κορμί και το ζουμερό στήθος και αριστερά η νεαρής ηλικίας  ψηλή Άννα, με σχεδόν ξανθά μαλλιά, μέτριο πρόσωπο, ελαφρώς ζουμερό στήθος και κανονικό κώλο τον οποίο και δίνει.

66δ: Η ξανθιά κοντή πολύ αδύνατη Ναταλί από το Φυλής 71 όροφος με φουλ πρόγραμμα.

66α: Η εντυπωσιακή μελαχροινή Ρενάτα, με το πολύ όμορφο πρόσωπο, τα ανοικτά μάτια και το αψεγάδιαστο κορμί.

56: Η πιτσιρίκα Αλίνα, με το γλυκό φοιτητικό πρόσωπο, το κανονικό σώμα με μικρό στήθος(με την χαρακτηριστική ελιά στο δεξί)και τον ωραίο κώλο.

54: Η ξανθιά Βαλέρια,με το κανονικό όμορφο σωματάκι της, το όχι και τόσο μικρό όσο τουλάχιστον δείχνει στήθος και τον ωραίον κώλο.

Επισκέπτης

Συνέχεια στη Φωκαίας...

Φωκαίας 9: Δεξιά η μελαχροινή Νάντια, αριστερά η κοκκινομάλλα μικρούλα Βανέσα και στο κέντρο η ψηλή μελαχροινή Τζοβάννα, με το μέτριο πρόσωπο που αρχίζει σιγά-σιγά να γλυκαίνει σε σχέση με τις πρώτες ημέρες της στη δουλειά, το κορμί με πιασιματάκια, το σχετικά μικρό στήθος-είναι η νέα κοπέλα που δούλευε εδώ και μία εβδομάδα στο Φυλής 74.

17α: κλειστό.

17β: Η μελαχροινή Ελένη η επονομαζόμενη και Αιγύπτια, με το ωραίο κορμί  και τα χαρακτηριστικά γυαλάκια της.

19: Η μελαχροινή μουνάρα Μάγια η οποία ήταν σε ημίωρο πρόγραμμα και δεν την είδα.

25 όροφος: Η ανοικτή καστανή Γιούλα ή Γιουλιάννα, πιτσιρίκα με ωραίο κορμί, κοριτσίστικο πρόσωπο που πασχίζει να δείξει μεγαλύτερο με το έντονο βάψιμο, μικρό στήθος και ωραίο κώλο.

25 υπερυψωμένο ισόγειο: Η ξανθιά γνωστή Τζούλια με τα πίρσινγκ.

27 υπόγειο: Το ξανθό μικρό Χριστινάκι, με το ωραίο στηθάκι με τις ρώγες έτοιμες για πιπιλησμα και το κωλαράκι έτοιμο για σκίσιμο δουλεύει σήμερα μόνη της δίχως την Βικτώρια.

27 υπερυψωμένο ισόγειο: Η καστανή Τζίνα, με πολύ μακρύ μαλλί, με προκλητικό πρόσωπο, ωραίο κορμί και προκλητικότατο κώλο-από τις σταθερές, για εμένα τουλάχιστον, αξίες.

27 όροφος: Η ξανθιά μικρόσωμη Χριστίνα.

Νέα εμφάνιση αλλά όχι γενικά νέα παρουσία:δούλευε πριν από δύο-δυομιση χρόνια στο κρυφό στουντιο της οδού Δευκαλίωνος 63 στα Πατήσια.
Αδύνατη, με ελαφρώς τραχύ πρόσωπο, αδύνατο σώμα, μικρό στήθος αλλά ωραίο κωλαράκι-με ένα τατού πάνω από αυτό.

24: Η πλατινέ σκουρόδερμη Ελένη με το ωραίο ζουμερό κορμί επέστρεψε.

Επισκέπτης

Συνέχεια στη Διδύμου...

Διδύμου 7α: Η ξανθιά Άννα-Ιλόνα με το ωραίο κορμί είχε ενα(όχι και τόσο αθώο...)ατυχηματάκι μπροστά στο κοινό της:Εκεί που μιλούσε χορεύοντας ως δια μαγείας λύθηκε το ένα κορδονάκι από το λευκό εσώρουχό της!!!

Η άγουρη και άμαθη από αυτά Ξένια(που δουλεύει μαζί της)παρατηρούσε με γουρλωμένα μάτια και προσπαθούσε να καταλάβει με ποιο τρόπο έκανε το μαγικό της η εντυπωσιακή Άννα....

7β: Η ωραία Τζωρτζιάννα με καυλωτικό μαύρο εσώρουχο σήμερα...Απίστευτο κορμί...

8: κλειστά και τα δύο.

16: Η γνωστή μιλφ Ειρήνη με την επίσης γνωστή ξανθιά ζουμερή Βανέσα.

18 υπόγειο: Η Έμα, μιλφ με μαύρα μαλλιά περίπου ως τους ώμους, κανονικό κορμί αλλά με λίγη κοιλίτσα.

18 ισόγειο: Η γκιλφ, πλέον,Αλιόνα η οποία ήταν σε δωμάτιο και δεν την είδα.

20: Η εντυπωσιακή μελαχροινή με το σπαστό μαλλί Κατερίνα, πολύ ωραίο προκλητικό πρόσωπο, σώμα με ωραία πιασίματα, όμορφο θηλυκό.

27: Η γκιλφ Ελένη η ψηλή γεμάτη και η μελαχροινή μιλφ με το μέτριο πρόσωπο και το ζουμερό κορμί Αλίνα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια σε Φυλής, Φωκαίας και Διδύμου...

65 όροφος: Η μελαχροινή μινιόν Αγάπη, αρκετά όμορφη απόψε και σιγουρα πολύ ομορφότερη και πιο περιποιημένη από τις τελευταίες ημέρες που δούλευε στο Μεταξουργείο...

Ίσως πήγε στην Κρήτη,από όπου κατάγεται ΣΚ και έκανε κούρα ομορφιάς... :grin:

Συνέχεια στη Διδύμου...

7β: Η ωραία Τζωρτζιάννα με καυλωτικό μαύρο εσώρουχο σήμερα...Απίστευτο κορμί...

Αυτό φόραγε στο Μεταξουργείο και πέρασα "σούμπιτος" δωμάτιο... :)  :rockon:  :zfuck:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Φοβερός Eric Castel για άλλη μια φορά!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Καλά μέσα σε μια μέρα κατά ένα μέρος διαφορετική εικόνα στη Φυλής!
Χθες λοιπόν στην ίδια βάρδια:
Φ.71 Λάουρα (την Νάταλι εγώ την πέτυχα Φωκαίας 17Β), Φ.86Α Άσια/Λίλη, Φ.65Α Μπέλλα, Φ.80 Ιωάννα, Φωκαίας 24 Μιρέλα!
Ούτε Μεταξουργείο τέτοια γρήγορη αλλαγή! Και τις παραπάνω πρώτη φορά τις έβλεπα...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ερικ κατεβαινεις καθε μερα πιατσα η γραφεις στο περιπου ποιες ειναι καθε μερα?Λογικα θα εχεις πληροφορηση

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
ξερουμε αν γυρησε η ινκα αλκιβιαδου 1Α και τι βαρδια εργαζετε?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom