Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 216 άτομα (33 μέλη και 183 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Διδύμου

7Β η νεαρή Τζωρτζιάννα, καστανομελαχρινή με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο χαμογελαστό πάντα πρόσωπο και χαρακτηριστικό ένα μικρό κενό στα δόντια, ωραίο αδύνατο κορμί σαν λίγο γυμνασμένο με ένα τατού αριστερά της κοιλιάς της, 1,5αρι βυζί (γυμνόστηθη) και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.

Μουνάρα...  :cum: :cum: :cum:

Φωκαίας

27Β ισόγειο η Κυρ-Εύα όταν μπήκα προσπαθούσε σε κάποιον αλλοδαπό που ούτε αγγλικά δεν ήξερε να του εξηγήσει ποιο ήταν το αντίτιμο. Φυσικά και για κακή του τύχη λόγο της γλώσσας δεν καταλάβαινε το απίστευτο σημερινό ρεσιτάλ που έδινε σήμερα για την κοπέλα που διέθετε με όλους εμάς τους υπόλοιπους να το απολαμβάνουμε. Κοπέλα δεν ήταν ή Άννυ η πορνοστάρ καθότι χθες και σήμερα ήταν πρωινή αλλά η νεαρή Τζίνα από το Λιοσίων 73Α της 3ης βάρδιας και αρχικά ξεκινώντας από το Φ.84Β για να πάει στο Φωκαίας 25Β και να χαθεί για λίγο καιρό. Καστανή με μακρύ μαλλί, ωραίο πρόσωπο και δασκαλεμένη καλά από την νέα της τσάτσα στο σαλοναρίσμα, ωραίο κορμί λάστιχο, 2αρι-2,5αρι βυζί και τρομερό κώλο με το μόνο αρνητικό πάνω της την λίγη κυτταρίτιδα στα μπούτια και την λίγο τραχιά επιδερμίδα της. Φορούσε τα ίδια σομόν εσώρουχα από το Λιοσίων, φυσικά και κάνει απλό πρόγραμμα αλλά η υπηρεσία έλεγε σούπερ απλό με στάσεις στο νιπτήρα, στον τοίχο κ.ο.κ. και τη παρουσίασε ως Βουλγάρα.

Καλό βράδυ!

@john_fystikis...η κ.Εύα,είναι απόλαυση... :grin:

αυτο το οργιο/ξεπλυμα ο Τσαουσοπουλος 25 χρονια που τον θυμαμαι εχει το ιδιο βλαχο μαλλι λασπωτηρα :2funny:

Θυμάμαι ένα - και καλά - σούπερ μαγαζί,το Vacuum στην Λ.Κηφισίας...με την διάφανη σκάλα...που έπαιζε (αντιγραφή από ΑΜΦΙΘΈΑΤΡΟ)!
Το ίδιο μαλλί είχε... :grin:

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
παιδια στη φυλης η 2η βαρδια μεχρι τι ωρα ειναι?

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
74

δεξιά η νεαρή Τερέζα, καστανή με ίσιο μαλλί πιασμένο, ωραίο πρόσωπο, σκουρόχρωμη με κανονικό αδύνατο κορμί, 3αρι βυζι και άκωλη με μικρό κώλο το μόνο αρνητικό αλλά και αρκετό πάνω της, απλό πρόγραμμα.

εγινε η Τερεζα καστανη;;;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
... Eric Castel που πολλές φορές αναρωτιέμαι μήπως πίσω από αυτό το νικ κρύβεται o μέγιστος n.smirni76! :grin:

(Σ.Σ. xilnik προς Eric Castel:)
Πες μας καμια ιστορια ρε beverly
...

Το συμπέρασμα είναι ότι ο n.smirni76 και ο beverlys, είναι το ίδιο πρόσωπο!
Έτσι εξηγούνται όλα, λοιπόν...

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Συνήθως δε γράφω αρνητικά σχόλια, αλλά αυτό θα σας το αναφέρω μιας και μου έχει συμβεί σχεδόν πάντα όποτε μπαίνω στον εν λόγω οίκο.

Πρόκειται για το Βέργιας 6Α το επάνω. Πέρασα την Παρασκευή και εμφανίζεται μια Σοφία (μπάζο με καστανά μαλλιά μέχρι τον ώμο). Ευχαριστώ λέω θα κάνω βολτούλα και άρχισαν με την τσατσά τις ειρωνείες και τα σχόλια με πολύ άσχημο τρόπο.

Παρότι είχα να πατήσω στο εν λόγω μπουρδέλο πάνω από τρίμηνο (το είχαν ξανακάνει και στο παρελθόν όχι με τόσο έντονο τρόπο).

Εγώ δεν πρόκειται να ξαναπατήσω πάντως εκεί που να φέρει την θεά Αφροδίτη αυτοπροσώπως.

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Συνήθως δε γράφω αρνητικά σχόλια, αλλά αυτό θα σας το αναφέρω μιας και μου έχει συμβεί σχεδόν πάντα όποτε μπαίνω στον εν λόγω οίκο.

Πρόκειται για το Βέργιας 6Α το επάνω. Πέρασα την Παρασκευή και εμφανίζεται μια Σοφία (μπάζο με καστανά μαλλιά μέχρι τον ώμο). Ευχαριστώ λέω θα κάνω βολτούλα και άρχισαν με την τσατσά τις ειρωνείες και τα σχόλια με πολύ άσχημο τρόπο.

Παρότι είχα να πατήσω στο εν λόγω μπουρδέλο πάνω από τρίμηνο (το είχαν ξανακάνει και στο παρελθόν όχι με τόσο έντονο τρόπο).

Εγώ δεν πρόκειται να ξαναπατήσω πάντως εκεί που να φέρει την θεά Αφροδίτη αυτοπροσώπως.
Το ίδιο συνέβη και σε εμένα προς μίας εβδομάδος αλλά και προ διμήνου. Ήμουν ευγενικός,λέγοντας ευχαριστώ,αλλά ξεκίνησαν τσατσά και πουτάνα, την ώρα που είχα γυρίσει πλάτη και έφευγα, να μιλάνε σε ξένη γλώσσα (μάλλον ρωσσικά;) σε έντονο ύφος που με έκανε να θεωρήσω ότι μάλλον με έβριζαν. Μιλάω για την πρωϊνή βάρδια. Στην απογευματινή υπάρχει επίσης μία με το όνομα Σοφία που σε αντίθεση με την πρωϊνή έχει εξαιρετική συμπεριφορά.     

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Η αλιονα η ρουφηχτρα θΑ ναι Δίδυμου σημέρα?
Έχω ανάγκη από μιΑ μερακληδηκη πίπα απόψε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
(Σ.Σ. xilnik προς Eric Castel:)
Το συμπέρασμα είναι ότι ο n.smirni76 και ο beverlys, είναι το ίδιο πρόσωπο!
Έτσι εξηγούνται όλα, λοιπόν...

Πάτε να βάλετε "φωτιά" στο θρεντ,αλλά δεν θα σας περάσει αγαπητέ... :cheesy:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Αρχισαμε τις  παπαριες βλεπω !

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
"...Ποιος αλήθεια είμαι εγώ/και που πάω..."

(...Από την "Ωδή στον Γεώργιο Καραϊσκάκη"-γωστό μέλος και αυτός του παρόντος ιστοτοπου.....)

:)

Αρχισαμε τις  παπαριες βλεπω !

Σωστά τα γράφεις...κλείσε μας το στόμα...πήγαινε πιάτσα...κάνε ενημέρωση...βγάλε φωτό να ποστάρεις...δώσε χρηστικές πληροφορίες... :)
Ρώτα καμιά υπηρεσία,πότε επιστρέφει κάποια κορασίδα...
Μίλα με κάποια κορασίδα στο τηλ. ή ιντερνετικά...
Μάθε μας μπαλίτσα... :sunglasses:

*(...και δεν θέλω πληρωμένες απαντήσεις τύπου "εγώ πάω και γαμάω μόνο,δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο" ή "δεν είμαι καμένος με τα μπουρδέλα")... :grin:

Επισκέπτης

Επίσκεψη στο ιστορικό σπίτι της οδού Καλιφρονά 12...

Ανοικτό κάθε μέρα ως τις 10 το βράδυ.

Συνάντησα την εντυπωσιακή πλατινέ Ειρήνη(Ρένα)Παππά ενώ μετά τις 5 δουλεύει μαζί της και η άλλη γνωστή,εντυπωσιακή και αυτή,Δηώ.

(Πριν φύγω η Ρενάρα δεν παρέλειψε να μου δείξει το τατουάζ που έχει στον απίστευτο κώλο της  :cum:)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν από λιγο
Κολωνου
23 λαρισα,ξανθια λεπτη ενδιαφερουσα κοπελα
30 ισογειο νταρια,ξανθια με δυνατο κορμι,σφριγηλο με φοβερες καμπυλες σε κωλο κα στηθος
30 οροφος ολγα,ξανθια κοπελα με καλο κορμι,σεξι αυρα και ωραιες υπηρεσιες στο δωματιο
32 οροφος δυο κοπελες,η αννα και η γκαμπριελα
H γκαμπριελα ειναι λεπτη ξανθια με καλο λεπτο κορμι,παρομοιο της αλεξανδρας από το ισογειο της διδυμου 8,κοντοπουτανη,με ωραιο προσωπο
Η αννα μελαγχροινη με πιο σφριγηλο κορμι και περισσοτερο ελκυστικη για μενα,στα ορια του κοντοπουτανου επισης
Φωκαιας 27 και αχαρνων
Ισογειο η ελενη,όχι η κοντουλα ξανθια τυπου παμελα αντερσον με το μεγαλο στηθος,αλλα η πιο ψηλη με το σουπερ σεξι σφριγηλο κορμι και το φουλ προγραμμα
Τσιγγανορουμανικης αυρας με ξανθα βαμενα μαλλια,η ‘ περουκα η’ extension
Aς κρινουν οι ειδικοι περι τριχων η’ αν είναι δυνατον κομμωτης μελος του σαιτ που γυρναει στα μπουρδελα,προφανως straight
Οροφος η μαρια,καστανη κοντοπουτανη κοπελα με καλο κορμι,κλασσικη παρουσια στα τελευταια σπιτια της φωκαιας,εμφανιστηκε ολογυμνη
Ρεμουνδου
20 λωρη,λεπτο κοντοπουτανο με καστανο μαλλι σημερα,γλυκο και χαριτωμενο μωρο
21 δυο κοπελες,η καρλα,καστανη mlf πολύ προσεγμενη,μου αρεσε για καταθεση περισσοτερο απ ολες και η μαιρη,μελαγχροινο λεπτο πιπινακι με φουλ προγραμμα στις επιλογες
Αγ πετρου 7 κλειστο
Φυλης 109 οροφος ,προγραμματισμενη καταθεση για την τζουλια σημερα,αλλα ηταν κλειστο

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
:)

Σωστά τα γράφεις...κλείσε μας το στόμα...πήγαινε πιάτσα...κάνε ενημέρωση...βγάλε φωτό να ποστάρεις...δώσε χρηστικές πληροφορίες... :)
Ρώτα καμιά υπηρεσία,πότε επιστρέφει κάποια κορασίδα...
Μίλα με κάποια κορασίδα στο τηλ. ή ιντερνετικά...
Μάθε μας μπαλίτσα... :sunglasses:

*(...και δεν θέλω πληρωμένες απαντήσεις τύπου "εγώ πάω και γαμάω μόνο,δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο" ή "δεν είμαι καμένος με τα μπουρδέλα")... :grin:

billy13 εγω που κολλαω σε ολο αυτο!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Επίσκεψη στο ιστορικό σπίτι της οδού Καλιφρονά 12...

Ανοικτό κάθε μέρα ως τις 10 το βράδυ.

Συνάντησα την εντυπωσιακή πλατινέ Ειρήνη(Ρένα)Παππά ενώ μετά τις 5 δουλεύει μαζί της και η άλλη γνωστή,εντυπωσιακή και αυτή,Δηώ.

(Πριν φύγω η Ρενάρα δεν παρέλειψε να μου δείξει το τατουάζ που έχει στον απίστευτο κώλο της  :cum:)
Τράβελοι με ψωλές, ή εγχειρισμένοι;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom