Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (23 μέλη και 186 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μετάξι πριν από λίγο ανοιχτά...

Η Βόλτα έγινε με Beverlys και συντροφιά μετέπειτα τον βαλιτσάκια! Τα σπιτάκια κανονικά θα ανοίξουν το πρωί καλώς εχόντων των πραγμάτων!
Καλό ξημέρωμα!

Έχω μεγάλη ανάγκη,τσάρκα με @βαλιτσάκιας... :cheesy:

Επισκέπτης
Έχω μεγάλη ανάγκη,τσάρκα με @βαλιτσάκιας... :cheesy:

Ιστορική μορφή και μεγάλος γνώστης της  πιάτσας ο βαλιτσάκιας  :rockon:

Να σου διηγηθεί ιστορίες από αγαπούλικες περιπέτειες Αισθησιακών συναγωνιστών με πουτάνες, να τις ακούς και να μην πιστεύεις στα αυτιά σου...  :grin:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πες μας καμια ιστορια ρε beverly
Μου αρεσει να τις ακουω

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πες μας καμια ιστορια ρε beverly
Μου αρεσει να τις ακουω

Ιστορική μορφή και μεγάλος γνώστης της  πιάτσας ο βαλιτσάκιας  :rockon:

Να σου διηγηθεί ιστορίες από αγαπούλικες περιπέτειες Αισθησιακών συναγωνιστών με πουτάνες, να τις ακούς και να μην πιστεύεις στα αυτιά σου...  :grin:

Καλά δεν βάζετε μυαλό οι δυο σας...και μην πείτε ότι παίρνω το μέρος κάποιου... ;) :grin:
Εδώ έβαλα εγώ μυαλό... :grin:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Στο Βέργας 2 η Ρωσόφωνη ψηλή Μαρίνα είναι γνωστή κοπέλα την οποία και έχει πάρει ο n.smirni 76 στις 14.07.2014-υπάρχει σχετική κριτική με τίτλο "Μαρίνα, κακή συνεδρία, υπέροχο δωμάτιο"
Αρκετά καλή εμφανισιακά η συγκεκριμένη αλλά αρκετά ψυχρή στο σαλονάρισμα της. Καλά λοιπόν την έκοψα ότι πρόκειται για ψυγείο.

Στο Κολωνού 15β, στο δεξιό δηλαδή, δούλευε η παλαιά στο Μεταξουργείο,μελαχροινή Έλενα-πρώην ξανθιά και επί σειρά ετών εργαζόμενη στην πρωινή βάρδια του Κολωνού 32β.
Καλό μωράκι η συγκεκριμένη. Στο 32β σπάνια μπαίνω και έτσι δεν την ήξερα την κοπέλα.Με ξενερώνει η πολιτική της τιμής των 15 ευρώ και ότι σου κάνουν πολύ στενό μαρκάρισμα για να μπεις.

Στο Κολωνού 11 στο ισόγειο, δούλευε η Λόλα, η έχουσα πυκνά ξανθιά κατσαρά μαλλιά-απολύτως φυσικά παρακαλώ..
Εμένα σαν περούκα μου φάνηκαν πάντως. Πάντως αν είναι φυσικά έχει πολύ ωραίο μαλλί.

Στο Ιάσωνος 1β, στο μεσαίο μαγαζί δηλαδή, αριστερά μαζί με την γνωστή ξανθιά Σάρα θα έλεγα(με βάση την περιγραφή της κοπέλας και του χαρακτηριστικού ατουάζ της) ότι πρόκειται για την καινούρια Ντενίσα.
Η οποία όμως δεν έχει μακριά καστανόμαυρα μαλλιά οπότε ίσως τελικά να μην είναι η ίδια.
Μπορεί να είχε βάλει και extensions, μην το αποκλειείς καθόλου.

Επίσης σε ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για τις καθημερινές ενημερωσεις σου!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Εμένα σαν περούκα μου φάνηκαν πάντως. Πάντως αν είναι φυσικά έχει πολύ ωραίο μαλλί.

Επίσης σε ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για τις καθημερινές ενημερωσεις σου!
Σημαντικες οι παρατηρησεις σου
Aυτο το θεμα professora με τα μαλλια,οσον αφορα τις δυο κοπελες,αν προκειται για extension η' για περουκα πρεπει να διερευνηθει
Ειναι πολυ κρισιμο

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.075
Πόντοι
1.686
Τώρα άνοιξαν τα μπουρδελάκια ,
η θα πάμε τζάμπα στη Φυλής ;

Υπάρχει καμία πληροφορία ;

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Φυσικότατα! :thumbsup:

Ιάσονος
1Β αριστερά η σχετικά νεαρή Ντενίσα, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, πρόστυχο λίγο τραχύ πρόσωπο με χαρακτηριστικό το κενό ανάμεσα στα δύο πάνω μπροστινά δόντια, ωραίο κορμί με 2αρι βυζί και τρομερό κώλο και η σχετικά νεαρή Σάρα, ξανθιά με ίσιο μακρύ μαλλί, ωραίο πρόσωπο, κανονικό σώμα με 1,5αρι-2αρι βυζί και ωραίος κώλος με ελάχιστα πιασίματα και ένα χαρακτηριστικό σημάδι στο αριστερό κωλομέρι από παλιά, για την πρώτη απλό πρόγραμμα και για την δεύτερη ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και κάνουν και παρτούζα.
Παίζει γιατί και γω τελευταία φορά που την είδα είχε μακρύ μαλλί

Επίσης σε ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για τις καθημερινές ενημερωσεις σου! :rockon: :rockon: :rockon:
Πολύ ωραία η ενημέρωσή σου σταθερά όπως και του Φανούρη Τζούρα!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Kαι οτι σκεφτομουνα john οτι θα επενεβαινες για να δωσεις λυση στο θεμα
Εκτος απο Ημερησια ενημερωση για μπουρδελα νομιζω οτι μπορουμε να ενσωματωσουμε στο θρεντ και τον τιτλο
Η μαλακια παει συννεφο στην Ημερησια ενημερωση για μπουρδελα

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
από εξαπανέκαθεν που λέν... :grin: :d-spam:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.200
Πόντοι
41.129
Εγω εχω μια ενημερωση οτι οι ελεγχοι γινονται για να να βρουν ποιες κοπελες δουλευουν χωρις ΙΚΑ με οτι σημαινει αυτο για  το μελλον στην πορνεια.

Επισκέπτης
Επίσης στο Αχαρνών 85 δουλεύουν στην τρέχουσα βάρδια η μελαχροινή νταρντάνα Παλίνα από το Ιάσωνος 1α και η ξανθιά κοντή ζουμερή Μαρία και αυτή από το Μεταξουργείο (Ιάσωνος 1 και στα τρία μαγαζιά έχει δουλέψει καθώς και στα Ιάσωνος 2α και 2β.)

Επισκέπτης

Επίσης στο Βέργας 3 δεξιά είναι η Τζένη και η Στέλλα και αριστερά η Καίτη με την Έλλη.

Στον όροφο η κοπέλα που πρώτος είδε ο professorx.

Η Λάουρα με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,γεματούλα με αρμονικά κιλά όμως και ελαφρώς τραχύ πρόσωπο.

Επισκέπτης
Στο Φωκαίας 27 όροφος είναι η μελαχροινή μικρούλα Φλώρη ενώ στο υπόγειο η Γκάμπυ,η πρώην Χριστίνα από το Μεταξουργείο με το ωραίο κορμί και η μικρή ξανθιά αδύνατη Χριστίνα με το απίθανο κωλαράκι το οποίο και δίνει-εκ των άμεσων στόχων του billy13!

poutanolatris

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Επίσης στο Βέργας 3 δεξιά είναι η Τζένη και η Στέλλα και αριστερά η Καίτη με την Έλλη.

Στον όροφο η κοπέλα που πρώτος είδε ο professorx.

Η Λάουρα με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,γεματούλα με αρμονικά κιλά όμως και ελαφρώς τραχύ πρόσωπο.
Η Τζένη ή Στελλα είναι με τα μεγάλα βυζια?την εχεις δοκιμάσει?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στο Φωκαίας 27 όροφος είναι η μελαχρπινή μικρούλα Φλώρη ενώ στο υπόγειο η Γκάμπυ,η πρώην Χριστίνα από το Μεταξουργείο και η μικρή ξανθιά αδύνατη Χριστίνα με το απίθανο κωλαράκι το οποίο και δίνει-εκ των άμεσων στόχων του billy13!

Ισχύει...αρκεί να μην εργάζεται με την Γκαμπο/Χριστίνα...διότι με έχει "φάει" να περάσω μαζί της... :grin:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα σε ολους παιδιά πληροφορία της τελευταίας στιγμής άνοιξε καινούργιος οίκος ακριβως δίπλα απο Μαραθωνος59 αυτή τη στιγμη δουλεύει η νεαρή Ιωάννα απο Ουκρανία ο νεος αυτός οίκος έρχεται να προστεθεί αναμεσα ακριβως στους δυο υπαρχοντες που είναι στο σημειο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom