Μετάξι πριν από λίγο ανοιχτά...
Η Βόλτα έγινε με Beverlys και συντροφιά μετέπειτα τον βαλιτσάκια! Τα σπιτάκια κανονικά θα ανοίξουν το πρωί καλώς εχόντων των πραγμάτων!
Καλό ξημέρωμα!
Έχω μεγάλη ανάγκη,τσάρκα με @βαλιτσάκιας...
Μετάξι πριν από λίγο ανοιχτά...
Η Βόλτα έγινε με Beverlys και συντροφιά μετέπειτα τον βαλιτσάκια! Τα σπιτάκια κανονικά θα ανοίξουν το πρωί καλώς εχόντων των πραγμάτων!
Καλό ξημέρωμα!
Έχω μεγάλη ανάγκη,τσάρκα με @βαλιτσάκιας...
Πες μας καμια ιστορια ρεbeverly
Μου αρεσει να τις ακουω
Ιστορική μορφή και μεγάλος γνώστης της πιάτσας ο βαλιτσάκιας
Να σου διηγηθεί ιστορίες από αγαπούλικες περιπέτειεςΑισθησιακώνσυναγωνιστών με πουτάνες, να τις ακούς και να μην πιστεύεις στα αυτιά σου...
μπιλυ μην πεταγεσαι,ασε να διαβασουμε.Καλά δεν βάζετε μυαλό οι δυο σας...και μην πείτε ότι παίρνω το μέρος κάποιου... ;)
Αρκετά καλή εμφανισιακά η συγκεκριμένη αλλά αρκετά ψυχρή στο σαλονάρισμα της. Καλά λοιπόν την έκοψα ότι πρόκειται για ψυγείο.Στο Βέργας 2 η Ρωσόφωνη ψηλή Μαρίνα είναι γνωστή κοπέλα την οποία και έχει πάρει ο n.smirni 76 στις 14.07.2014-υπάρχει σχετική κριτική με τίτλο "Μαρίνα, κακή συνεδρία, υπέροχο δωμάτιο"
Καλό μωράκι η συγκεκριμένη. Στο 32β σπάνια μπαίνω και έτσι δεν την ήξερα την κοπέλα.Με ξενερώνει η πολιτική της τιμής των 15 ευρώ και ότι σου κάνουν πολύ στενό μαρκάρισμα για να μπεις.Στο Κολωνού 15β, στο δεξιό δηλαδή, δούλευε η παλαιά στο Μεταξουργείο,μελαχροινή Έλενα-πρώην ξανθιά και επί σειρά ετών εργαζόμενη στην πρωινή βάρδια του Κολωνού 32β.
Εμένα σαν περούκα μου φάνηκαν πάντως. Πάντως αν είναι φυσικά έχει πολύ ωραίο μαλλί.Στο Κολωνού 11 στο ισόγειο, δούλευε η Λόλα, η έχουσα πυκνά ξανθιά κατσαρά μαλλιά-απολύτως φυσικά παρακαλώ..
Μπορεί να είχε βάλει και extensions, μην το αποκλειείς καθόλου.Στο Ιάσωνος 1β, στο μεσαίο μαγαζί δηλαδή, αριστερά μαζί με την γνωστή ξανθιά Σάρα θα έλεγα(με βάση την περιγραφή της κοπέλας και του χαρακτηριστικού ατουάζ της) ότι πρόκειται για την καινούρια Ντενίσα.
Η οποία όμως δεν έχει μακριά καστανόμαυρα μαλλιά οπότε ίσως τελικά να μην είναι η ίδια.
Σημαντικες οι παρατηρησεις σουΕμένα σαν περούκα μου φάνηκαν πάντως. Πάντως αν είναι φυσικά έχει πολύ ωραίο μαλλί.
Μπορεί να είχε βάλει και extensions, μην το αποκλειείς καθόλου.
Επίσης σε ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για τις καθημερινές ενημερωσεις σου!
Πολύ ωραία η ενημέρωσή σου σταθερά όπως και του Φανούρη Τζούρα!Εμένα σαν περούκα μου φάνηκαν πάντως. Πάντως αν είναι φυσικά έχει πολύ ωραίο μαλλί.
Φυσικότατα!
Μπορεί να είχε βάλει και extensions, μην το αποκλειείς καθόλου.
Παίζει γιατί και γω τελευταία φορά που την είδα είχε μακρύ μαλλίΙάσονος
1Β αριστερά η σχετικά νεαρή Ντενίσα, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, πρόστυχο λίγο τραχύ πρόσωπο με χαρακτηριστικό το κενό ανάμεσα στα δύο πάνω μπροστινά δόντια, ωραίο κορμί με 2αρι βυζί και τρομερό κώλο και η σχετικά νεαρή Σάρα, ξανθιά με ίσιο μακρύ μαλλί, ωραίο πρόσωπο, κανονικό σώμα με 1,5αρι-2αρι βυζί και ωραίος κώλος με ελάχιστα πιασίματα και ένα χαρακτηριστικό σημάδι στο αριστερό κωλομέρι από παλιά, για την πρώτη απλό πρόγραμμα και για την δεύτερη ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και κάνουν και παρτούζα.
Επίσης σε ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για τις καθημερινές ενημερωσεις σου!
Τώρα άνοιξαν τα μπουρδελάκια ,
η θα πάμε τζάμπα στη Φυλής ;
Υπάρχει καμία πληροφορία ;
Η Τζένη ή Στελλα είναι με τα μεγάλα βυζια?την εχεις δοκιμάσει?Επίσης στο Βέργας 3 δεξιά είναι η Τζένη και η Στέλλα και αριστερά η Καίτη με την Έλλη.
Στον όροφο η κοπέλα που πρώτος είδε ο professorx.
Η Λάουρα με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,γεματούλα με αρμονικά κιλά όμως και ελαφρώς τραχύ πρόσωπο.
Στο Φωκαίας 27 όροφος είναι η μελαχρπινή μικρούλα Φλώρη ενώ στο υπόγειο η Γκάμπυ,η πρώην Χριστίνα από το Μεταξουργείο και η μικρή ξανθιά αδύνατη Χριστίνα με το απίθανο κωλαράκι το οποίο και δίνει-εκ των άμεσων στόχων του billy13!