Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 369 άτομα (42 μέλη και 327 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Συνέχεια σε μερικά περιφερειακά...

Αλκαμένους 117: Το παλιό κέντρο εμβολιασμού που έγινε μπουρδέλο....
Η ξανθιά κοντούλα ζουμερή Νίκη εμβολίαζε στο δωμάτιο συνουσιών έναν ηλικιωμένο...
Ίσως και ο ίδιος να ήταν ένα από τα παιδάκια στα οποία- πριν από χρόνια-μια ξανθιά γιατρίνα σαν την Νίκη, τους έκανε την επώδυνη βατσίνα....

113: Η μιλφάρα Αλίνα...
Την πέτυχα προχθές κάπου στην Ομόνοια με το τζηνάκι της και τα μυωπικά γυαλιά της και απογοητεύθηκα....

Περγάμου 27: Η ξανθιά μικρόσωμη Μελίνα και η μελαχροινή γεμάτη Άννα με το κοντό μαλλί.
Φοβερή αντίθεση-σαν να έβλεπα την καλή και γλυκιά κορούλα με την κακιά μητριά της...

Ρεμούνδου 21: Η κοντή σκουρόδερμη μιλφ Κάρλα με το μέτριο(επιεικώς...)πρόσωπο και η μικρή Μαίρη, με το κοριτσίστικο προσωπάκι-άγουρο κορμάκι.

20: Η γνωστή μιλφ Ντενίζα την ώρα που έμπαινα, έβγαινε για να πάει να ψωνίσει...Άλλη απογοήτευση αυτή...

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
6 με 7 απογευματινή στο μετάξι:

Κολωνού 11Α ισόγειο: Μια προμίλφ καστανή με όμορφα κατανεμημένα τα λίγα περιττά κιλάκια της.

Κολωνού 11Β υπόγειο: Μια νταρντάνα μελαγχρινή ψηλή με μπουτάρες (όχι τόσο κοιλιά). Η τσατσά είπε ότι είναι νέα στη δουλειά.

Κολωνού 15 Αριστερά: Η Μάγδα, κοντόχοντρη με τα μυτερά βυζιά

Κολωνού 15 Δεξιά: Μαίρη, ξανθιά μιλφ ρωσίδα με τα κιλάκια της

Κολωνού 32Α: Ναταλί από Ρουμανία νεαρή ξανθιά λεπτή μοντελε σώμα ωραίο πρόσωπο γύρω στο 1,70, ωραίο κωλαράκι. Την έχω πάρει παλιότερα στο διπλανό υπόγειο με κακές εντυπώσεις (το οποίο ήταν κλειστό).

Κεραμεικού 15Α (πάνω): μια ξανθιά μιλφ με στρογγυλή κοιλιά και ελεύθερο στοματικό. Νομίζω την έχω δει και στο διπλανό Β (το οποίο ήταν κλειστό).

Κεραμεικού 13 (αυτό με τα 7-8 σκαλάκια): Χριστίνα από Ρουμανία, νεαρή γύρω στο 1,70 καστανόξανθη με 2άρια βυζιά και ψιλοτσιριχτή φωνή. Λίγο έπιπλο στο δωμάτιο (από τις κριτικές της, εγώ είχα περάσει μέτρια, αλλά γενικά "δεν το έχει").

Λεωνίδου 28 πάνω: Άννα, μέτριο σώμα, μέτριο ύψος συμπαθητικό πρόσωπο. Βγήκε στο σαλόνι χωρίς τσατσά. Λογικά η Ρουμάνα που ανέβασε πριν λίγες μέρες κριτική ο Φανούρης Τζούρας.

Λεωνίδου 28 κάτω: Μίκυ, πιπίνι από Βουλγαρία ξανθό, γύρω στο 1,63 με 1,5 βυζί (και πολύ βάζω), πολύ ωράιο κωλαράκι, όμορφο πρόσωπο με τρομαγμένη έκφραση και πίρσινγκ στο άνω χείλος. Νέα στη δουλειά όπως είπε ο τσάτσος. Τιμήθηκε. Δεν μιλάει σχεδόν καθόλου Ελληνικά, αλλά είχε το στενότερο μουνί που έχω πετύχει. Άντεξα 2,5 στάσεις με πορνοκραυγούλες από μέρους της γία τη στενότητα του θέματος. Φυσικά ούτε λόγος για κοπάνημα. Για πιπινολάτρεις.

Όλες που αναφέρω στο δεκάρικο.

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
6 με 7 απογευματινή στο μετάξι:

Κολωνού 11Α ισόγειο: Μια προμίλφ καστανή με όμορφα κατανεμημένα τα λίγα περιττά κιλάκια της.

Κολωνού 11Β υπόγειο: Μια νταρντάνα μελαγχρινή ψηλή με μπουτάρες (όχι τόσο κοιλιά). Η τσατσά είπε ότι είναι νέα στη δουλειά.

Κολωνού 15 Αριστερά: Η Μάγδα, κοντόχοντρη με τα μυτερά βυζιά

Κολωνού 15 Δεξιά: Μαίρη, ξανθιά μιλφ ρωσίδα με τα κιλάκια της

Κολωνού 32Α: Ναταλί από Ρουμανία νεαρή ξανθιά λεπτή μοντελε σώμα ωραίο πρόσωπο γύρω στο 1,70, ωραίο κωλαράκι. Την έχω πάρει παλιότερα στο διπλανό υπόγειο με κακές εντυπώσεις (το οποίο ήταν κλειστό).

Κεραμεικού 15Α (πάνω): μια ξανθιά μιλφ με στρογγυλή κοιλιά και ελεύθερο στοματικό. Νομίζω την έχω δει και στο διπλανό Β (το οποίο ήταν κλειστό).

Κεραμεικού 13 (αυτό με τα 7-8 σκαλάκια): Χριστίνα από Ρουμανία, νεαρή γύρω στο 1,70 καστανόξανθη με 2άρια βυζιά και ψιλοτσιριχτή φωνή. Λίγο έπιπλο στο δωμάτιο (από τις κριτικές της, εγώ είχα περάσει μέτρια, αλλά γενικά "δεν το έχει").

Λεωνίδου 28 πάνω: Άννα, μέτριο σώμα, μέτριο ύψος συμπαθητικό πρόσωπο. Βγήκε στο σαλόνι χωρίς τσατσά. Λογικά η Ρουμάνα που ανέβασε πριν λίγες μέρες κριτική ο Φανούρης Τζούρας.

Λεωνίδου 28 κάτω: Μίκυ, πιπίνι από Βουλγαρία ξανθό, γύρω στο 1,63 με 1,5 βυζί (και πολύ βάζω), πολύ ωράιο κωλαράκι, όμορφο πρόσωπο με τρομαγμένη έκφραση και πίρσινγκ στο άνω χείλος. Νέα στη δουλειά όπως είπε ο τσάτσος. Τιμήθηκε. Δεν μιλάει σχεδόν καθόλου Ελληνικά, αλλά είχε το στενότερο μουνί που έχω πετύχει. Άντεξα 2,5 στάσεις με πορνοκραυγούλες από μέρους της γία τη στενότητα του θέματος. Φυσικά ούτε λόγος για κοπάνημα. Για πιπινολάτρεις.

Όλες που αναφέρω στο δεκάρικο.

η βαννέσα το πιπινακι μας που είναι  :knockinb: :knockinb: :knockinb: Από τα ποιο γλυκά κορίτσια...  :boobies: :boobies:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ποιο μαυρακι θα βρω αμα κατεβω κατα τις 11 μεταξι σημερα?

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Συνέχεια σε μερικά περιφερειακά...

Αλκαμένους 117: Το παλιό κέντρο εμβολιασμού που έγινε μπουρδέλο....
Η ξανθιά κοντούλα ζουμερή Νίκη εμβολίαζε στο δωμάτιο συνουσιών έναν ηλικιωμένο...
Ίσως και ο ίδιος να ήταν ένα από τα παιδάκια στα οποία- πριν από χρόνια-μια ξανθιά γιατρίνα σαν την Νίκη, τους έκανε την επώδυνη βατσίνα....

113: Η μιλφάρα Αλίνα...
Την πέτυχα προχθές κάπου στην Ομόνοια με το τζηνάκι της και τα μυωπικά γυαλιά της και απογοητεύθηκα....

Περγάμου 27: Η ξανθιά μικρόσωμη Μελίνα και η μελαχροινή γεμάτη Άννα με το κοντό μαλλί.
Φοβερή αντίθεση-σαν να έβλεπα την καλή και γλυκιά κορούλα με την κακιά μητριά της...

Ρεμούνδου 21: Η κοντή σκουρόδερμη μιλφ Κάρλα με το μέτριο(επιεικώς...)πρόσωπο και η μικρή Μαίρη, με το κοριτσίστικο προσωπάκι-άγουρο κορμάκι.

20: Η γνωστή μιλφ Ντενίζα την ώρα που έμπαινα, έβγαινε για να πάει να ψωνίσει...Άλλη απογοήτευση αυτή...
πιστευω οτι ενας εμπειρος πορνορεπορτερ σαν και σενα θα μπορουσε να κανει και προτασεις εκτος απο ενημερωση.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Τζουλια Ιασωνος30 κατω. Μην περιμενεις και πολλα πραγματα απο συμμετοχη, αλλα ειναι πολυ φιλικη, υπομονετικη και γαμιεται σα σκυλι.

Βαλεντινα Ιασωνος 36 . Την πηρα χθες για πολλοστη φορα. Ενω στην αρχη ηταν πολυ καλη και πολυ θερμη μαζι μου, καθε φορα που πηγαινα γινοταν ολοενα και χειροτερη, με αποκορυφομα την χθεσινη καταθεση που ηταν πληρης αποτυχια. Απομακρη και τυπικη οσο δεν παει χωρις συμμετοχη. Τουλαχιστον ηταν ανετη με το χρονο αυτο το αναγνωριζω.  :'(

Και οι 2 ειναι ΚΟΡΜΑΡΕΣ!  :bigdick:

Παιζει και μια αλλη μαυρουλα στη Ντισνευ,η Σακιρα που την εχω πετυχει στο Ιασωνος 37 πανω καποιες φορες βραδυ. Πολυ ωραιο μωρο, αλλα δε την εχω δοκιμασει. Ριξε μια ματια και εκει.
ΑΡΙΣΤΑ φιλαρακι,παω να κοπανησω κανα 2 ουισκακια και μετα λεω να κατεβω... :rockon:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
μεταξουργειο με το αμαξι κατεβενετε ;

2 φορες μου το εχουν σπασει εκει και ειναι και ριμαδι, φαντασου να ειχα καμια αμαξαρα

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
[size=10pt][size=10pt]Eric Wikipedia of bourdela.com εισαι αγορι μου[/size][/size]  :rockon:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Κυριε Φυστικη...ευχαριστω πολυ αν ειναι αυτη τι ναπω...εισαι ο νο1 ρεπορτερ ανετα! Μακαρι να ειναι αυτη...θα την γαμαω και θα κλαιω απο νοσταλγια!

Ερωτηση για οποιον γνωριζει
. Η Τζουλια αυτη ειναι ελληνιδα? Διαβασα τις κριτικες , σωματικα/χρωμα δερματος μοιαζει. Να εχασε κιλα και μεγεθος στο στηθος γινεται. Αλλα αυτη η τζουλια εχει τελειως σαπιο στομα?
Η κοπελα για την οποια μιλαω ειχε κυριολεκτικα πρασινο σκουρο στομα...σε εκανε να θες να κανεις τρελα γλωσσοφιλα με τον Γεωργιου! Επισης μου ειχε πει οτι ειναι απο καπου κοντα στη λαμια νομιζω.

:helpplea:
..Ρενα,φιλε..αυτη μαλλον,λες..2 τροφαντοι -ετοιμοι να σκασουν-βυζοι,σ'ενα χρεπι κορμι..ειχε κανει και κανα δυο εξτρα εμφανισεις,Αλκαμενους 117..αγνοειται..

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
παντα με το αμαξι πηγαινω, δεν εχω δει ουτε γρατζουνια (δεν οδηγαω κανα χρεπι, ουτε μερσεντες προφανως). ειτε 2 το βραδυ ειτε 2 το μεσημερι κανενα θεμα... πιστευω εχει σημασια που παρκαρετε, μην το χωνετε μεσα σε στενακια... συνηθως το αφηνω Μεγ.Αλεξανδρου προς το τερμα (κολωνου), το θεωρω μαλιστα "ησυχο" το σημειο εκεινο... εχει κι αλλα αμαξια παντα εκει, δεν παρατηρησα ποτε σπασμενο... και δεν εχω παει 1-2 φορες.........
ή ειμαι πολυ τυχερος ή ειστε ατυχοι..

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
παντα με το αμαξι πηγαινω, δεν εχω δει ουτε γρατζουνια (δεν οδηγαω κανα χρεπι, ουτε μερσεντες προφανως). ειτε 2 το βραδυ ειτε 2 το μεσημερι κανενα θεμα... πιστευω εχει σημασια που παρκαρετε, μην το χωνετε μεσα σε στενακια... συνηθως το αφηνω Μεγ.Αλεξανδρου προς το τερμα (κολωνου), το θεωρω μαλιστα "ησυχο" το σημειο εκεινο... εχει κι αλλα αμαξια παντα εκει, δεν παρατηρησα ποτε σπασμενο... και δεν εχω παει 1-2 φορες.........
ή ειμαι πολυ τυχερος ή ειστε ατυχοι..

Αν τους γυαλισει κανενα αντικειμενο που εχεις μεσα στο αμαξι, και στη μεση του δρομου να το αφησεις, δεν υπαρχει περιπτωση να μη στο σπασουν. συνηθως στοχος ειναι τα παλια αυτοκινητα, γιατι ειναι πιο ευκολα στη διαρρηξη και συνηθως δεν εχουν και συναγερμο... Παντως γνωστου απο εδω, και στην κολωνου εξω απο τα μοντελαδικα εγινε αποπειρα διαρρηξης.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Αν τους γυαλισει κανενα αντικειμενο που εχεις μεσα στο αμαξι, και στη μεση του δρομου να το αφησεις, δεν υπαρχει περιπτωση να μη στο σπασουν. συνηθως στοχος ειναι τα παλια αυτοκινητα, γιατι ειναι πιο ευκολα στη διαρρηξη και συνηθως δεν εχουν και συναγερμο... Παντως γνωστου απο εδω, και στην κολωνου εξω απο τα μοντελαδικα εγινε αποπειρα διαρρηξης.

ε κοιτα, μεταξυ μας καλο ειναι να μην αφηνεις τιποτα που να φαινεται γενικοτερα, οχι μονο στο μεταξουργειο.
ισως να την γλιτωνω και λογω της κοκκινης ενδειξης του συναγερμου που αναβοσβηνει, οχι οτι ντρεπονται βεβαια, ουτε οτι θα με σωσει κανας "γειτονας" αν ακουσει κατι...

εν πασει περιπτωσει, αδεια καμπινα και το ραδιοφωνο στο ντουλαπακι, ειδικα το βραδυ. κριμα ειναι να πληρωνονται κερατιατικα.....

dark_avenger

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
1
Ξέρουμε κάτι για το αν θα συντελεστεί η μεγάλη επιστροφή στο φ.56;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Κύριοι,
με ιδιαίτερη χαρά, σας ανακοινώνω ότι η δνις Ελένη ή Αθηνά ή Πειραιώτισσα, εξέφρασε στον κ. orinosleon το ενδιαφέρον της για το άτομό μου ("τι κάνει ο φίλος σου ο Πύραυλος, πότε θα τον ξαναδούμε, κ.ά.")
Δύο τινά συμβαίνουν:
Είτε κατάλαβε επιτέλους ότι εγώ ειμί το φως του κόσμου ετούτου, είτε με πέρασε για καναν άλλον (που είναι και το πιθανότερο  :S)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Κύριοι,
με ιδιαίτερη χαρά, σας ανακοινώνω ότι η δνις Ελένη ή Αθηνά ή Πειραιώτισσα, εξέφρασε στον κ. orinosleon το ενδιαφέρον της για το άτομό μου ("τι κάνει ο φίλος σου ο Πύραυλος, πότε θα τον ξαναδούμε, κ.ά.")
Δύο τινά συμβαίνουν:
Είτε κατάλαβε επιτέλους ότι εγώ ειμί το φως του κόσμου ετούτου, είτε με πέρασε για καναν άλλον (που είναι και το πιθανότερο  :S)

ξεκάθαρος έρωτας

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κύριοι,
Δύο τινά συμβαίνουν:
Είτε κατάλαβε επιτέλους ότι εγώ ειμί το φως του κόσμου ετούτου, είτε με πέρασε για καναν άλλον (που είναι και το πιθανότερο  :S)

Κύριε Πύραυλε είσθε σε καλό δρόμο...ή έχετε πέος 18+ ή όντως,σας γουστάρει πραγματικά... :grin:
Τώρα καταλαβαίνετε τι τραβάμε τόσα χρόνια... :rolleyes:
Ξέρετε τι είναι να ρωτάνε οι κορασίδες,συνεχώς για κάποιους?  :P

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
το αφηνω Μεγ.Αλεξανδρου προς το τερμα (κολωνου), το θεωρω μαλιστα "ησυχο" το σημειο εκεινο...

Ναι...τοσο ησυχο που την μπεμπα μου την  :knockinb: ανενοχλητοι μεχρι να  :fuck1: εγω μια αλβανιδα στο σπιτακι στον πεζοδρομο  :2funny: (τωρα γελαω τοτε η πιεση μου ειχε παει 17)
Μετρο και παλι μετρο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom