Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 295 άτομα (22 μέλη και 273 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αφού την τριγυρίζεις τόσο πολύ, όρμα ο ίδιος να δεις!  ;)

Είναι στυλιάρι και καθαρή πολύ... :cum:

Την έχω πάρει μία φορά όταν πρωτοήρθε στην συγκεκριμένη αλυσίδα.
Λόγω "ειδικών συνθηκών" με εμένα βγήκε, τελικά, καλή.
Όλοι οι υπόλοιποι δηλώνουν ότι δεν είναι καλή.

Θα την πάρω... :)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Προς όποιον την έχει πάρει... Έχω φτάσει 10+ φορές στο να περάσω μαζί της,αλλά δεν... Όλοι λέτε,είναι φόλα...αλλά την έχω τεράστια ανάγκη...αξίζει;  :-*
εννοείται όχι ρε αφού ποτέ και κανείς κάτι καλό δεν έχει γράψει/πει παρά μόνο μαύρο και πάλι μαύρισμα, άσε που από το σαλόνι κραυγάζει!
κατέβα/ανέβα εσύ και έχεις επιλογές (καλές) σου λέω.. ;)

Για μία ακόμη φορά σάρωση του Μεταξουργείου από John Fystikis  :rockon:
Σας αντιγράφω μίστερ! :cheesy:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

:grin:

εννοείται όχι ρε αφού ποτέ και κανείς κάτι καλό δεν έχει γράψει/πει παρά μόνο μαύρο και πάλι μαύρισμα, άσε που από το σαλόνι κραυγάζει!
κατέβα/ανέβα εσύ και έχεις επιλογές (καλές) σου λέω.. ;)

Ευχαριστώ...αλλά θα κάνω κασκαντεριλίκι τελικά  :zfuck: ,τις ξέρω τις άλλες επιλογές... :grin:

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Προς όποιον την έχει πάρει... Έχω φτάσει 10+ φορές στο να περάσω μαζί της,αλλά δεν... Όλοι λέτε,είναι φόλα...αλλά την έχω τεράστια ανάγκη...αξίζει;  :-*

Καλά ρε, δεν την είχες πάρει στο Κολωνού 15 με www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:43274/]αυτήν την κριτική;[/url]

Το θυμάμαι γιατί την πήρα μετά στο 11β, έκανα κριτική και μου απάντησες κιόλας.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Στο Κεραμεικού, στο Κολ15 και στο Κολ11β την ίδια έχω πετύχει εγώ.  Υπάρχει και δεύτερο στυλιάρι που παίζει?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στο Κεραμεικού, στο Κολ15 και στο Κολ11β την ίδια έχω πετύχει εγώ.  Υπάρχει και δεύτερο στυλιάρι που παίζει?

Ναι,από Άννες...να φάνε και οι κότες... Άννα είναι και ένα,3ο στυλιάρι στο Ιάσωνος 20Γ...

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Ναι,από Άννες...να φάνε και οι κότες... Άννα είναι και ένα,3ο στυλιάρι στο Ιάσωνος 20Γ...
Ναι αυτή billy όμως δεν έχει δουλέψει ποτέ Κολωνού και Κεραμεικού. Μήπως καλά λέει ο φίλος ότι την έχεις πάρει γιατί η μόνη που μου έρχεται στο μυαλό είναι η Άννα το μαϊμουδάκι αλλά αυτή έχει καιρό πού έχει φύγει και Κεραμεικού νομίζω δεν δούλεψε.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ναι αυτή billy όμως δεν έχει δουλέψει ποτέ Κολωνού και Κεραμεικού. Μήπως καλά λέει ο φίλος ότι την έχεις πάρει γιατί η μόνη που μου έρχεται στο μυαλό είναι η Άννα το μαϊμουδάκι αλλά αυτή έχει καιρό πού έχει φύγει και Κεραμεικού νομίζω δεν δούλεψε.

Όχι ρε,λες να μην θυμάμαι ποιες έχω πάρει...;  :grin:
Το μαϊμουδάκι πάντως,είχε τρελό σώμα... :-*

Αυτήν ΔΕΝ έχω πάρει...
Γ@μώ τις Άννες,μου μέσα...
:grin:

Αφού έκανε ενημέρωση ο τύπος tay65...θα συμπληρώσω με ρομαντικές φωτό και διάφορες χρηστικές πληροφορίες...
2 καταθέσεις σήμερα,έγραψε το κοντέρ... :2on1:

Τσάρκα σε Μεταξουργείο - Φυλής/Αγκύρας με beverlys - asslacta0 και dmtrsxxx...

Κεραμεικού 13Γ: Άννα (το στυλιάρι γυρολόγος)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Στην Λαβίνια αναφέρεται, από Φυλής 86 άνω.

Αν το έκανες είσαι καλός!
Γιατί στο πρόγραμμα ναι μεν ανακοινώνεται αλλά αρκετές φορές μένει στην ανακοίνωση!!!

Πολύ όμορφη κοπέλα οπότε έχεις δίκιο...

Ας την βοηθήσουμε να αναχωρήσει(άφραγκη όμως...)για τα πάτρια εδάφη  :grin:
Αν και δεν μου πέφτει λόγος,γιατί να φύγει άφραγγη;Κάτι σαν τιμωρία δηλαδή;

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
SOS  :knockinb:  ενα στυλιαρι τωρα ?  :s&m_1:  :s&m_1:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φυλής 61 Αλεξάνδρα πιπίνι καστανόξανθο στυλιάρι με μπλέ ματάκια και πάντα
        με θετική διάθεση, έχει και iso απόδοσης...αλλά δε λέω από ποιόν :-)

Καλό είναι το τσουτσούνι Σερβάκι... :grin:

Επισκέπτης
Συνοπτική Ενημέρωση, μέσω κινητού, από την τρέχουσα βάρδια σε Φυλής, Φωκαίας, Διδύμου, Αγκύρας:

Πιπίνου 65: Μαρία, σκουρόδερμη κοντή με σπασμένο άσχημο πρόσωπο, λεπτή, με μικρό στήθος και κώλο-από την υπηρεσία μου δηλώθηκε ως ξαδέλφη της Εμμανουέλας της ξεματιάστρας!!!

Φυλής 136: Η όμορφη μελαχροινή Κωνσταντίνα η Σαλονικιά.

134β: κλειστό.

134α: Η ξανθιά αδύνατη ομορφούλα Τζέσικα.

134: κλειστό.

109 ισόγειο: Ανοικτό φως-κλειστή πόρτα.

109 όροφος: Δεν ανέβηκα.

71α: Άντζελα η πλατινέ πρώην Μεταξουργειώτισα με το ωραίο κορμί.

71 όροφος: Ναταλί, η κοντή πολύ αδύνατη ξαθοπλατινέ με το κουρασμένο πρόσωπο, μικρό στήθος και εξίσου μικρό κώλο τον οποίο και δίνει.

69 ισόγειο: κλειστό.

69 όροφος: Η ξανθιά γεματούλα Τζουλιάννα με φουλ πρόγραμμα.

67: Αουρόρα το κοντό ζουμπουρλό πιπινάκι με τις βυζάρες.

65 ισόγειο: Άννα η καστανή λεπτή με το συμπαθητικό πρόσωπο και το ωραίο σώμα με φουλ πρόγραμμα.

86 ισόγειο: Αλίνα, η επιστροφή της Ρουμάνας πιτσιρίκας με την ωραία κωλάρα.

86 όροφος: κλειστό.

84 όροφος: Η μελαχροινή μικρούλα αδύνατη Κορίνα με το γλυκό κοριτσίστικο προσωπάκι.

84 ισόγειο: Βέρα η επιστροφή της καστανόξανθης γεματούλας πιτσιρίκας με φουλ πρόγραμμα.

80: Η μελαχροινή κοντή ποντικομούρα με κανονικό σώμα και μικρό στήθος αλλά ζουμερό κώλο Τζούλια και η Ιωάννα.Η υπηρεσία την παρουσίασε σαν καινούρια κοπέλα αλλά πρόκειται για την κοντή καστανή Μαρία από το Φυλής 84 όροφος και ισόγειο, με το πονηρό προσωπάκι, το στητό στήθος και τον απίστευτο κώλο.
Η τελευταία φόλα που έφαγα ήταν πριν εξαφανιστεί...

61: Η Αλεξάνδρα η πολύ αδύνατη αλλά και ωραία ξανθιά πιτσιρίκα.

59: Σαμπρίνα, μελαχροινή νεαρής ηλικίας, με μικρό στήθος και σώμα με πιασιματάκια.

74: Δεξιά η ξανθιά μικρή Τερέζα με το ωραίο πρόσωπο και τις βυζάρες.
Αριστερά η ψηλή ξανθιά Άννα, με το συμπαθητικό αν και ελαφρώς τραχύ πρόσωπο και το μεσαίο στήθος, ζουμερό κώλο τον οποίο και δίνει και η μελαχροινή αρκετα ψηλή καινούρια Τζοβάννα, με το μέτριο πρόσωπο και κορμί με πιασίματα.Εκείνη την ώρα έμπαινε στο μαγαζί και η γνωστή Μάντα.

66δ: κλειστά.

66α: Ρενάτα.

56: Ξένια η μελαχροινή ψηλή πιτσιρίκα και η ξανθιά, εντυπωσιακή σήμερα, Άννα-Ιλόνα.
Η σύγκριση μεταξύ των δύο συντριπτική υπερ της δεύτερης:κοριτσάκι η μία, γυναίκα η άλλη...

54: Βαλέρια και Σοφία η γλυκιά κκοντή μελαχροινή με το ζουμερό σωματάκι.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Πριν από λιγο στη λιοσιων
Βεργας
2 καρολινα,ξανθια σουπερ τροφαντη μιλφαρα,σεξουαλικη,μ εντονη ερωτικη αυρα και ωραιες βυζαρες
3 δεξια η σαμπρινα,καστανη κοπελα,περισσοτερο πληθωρικη απ ότι θα επιθυμουσα
3 αριστερα βικτωρια,το mlf της ημερας,ωραιο σεξι βλεμμα,ομορφο κορμι,αυρα και βλεμμα παρομοιο με της καιτουλας στον ιδιο οικο
3 οροφος δυο νεα φρεσκα κοριτσια,η σβετλανα και η αλινα
Εχουν περιγραφει αναλυτικα από τον προσεφορα
Μελαγχροινη με λεπτο κορμι η πρωτη,αρκετα ζωντανο και χαρουμενο πλασμα
Την ιδια φρεσκαδα ειχε και η αλινα,περισσοτερο ζουμερη με καστανα κατσαρα μαλλια
Η σβετλανα σαφως περισσοτερο ποιοτικη ως παρουσια
Λιοσιων
73 στουντιο η λιζα,καστανη ομορφη κοπελα,πολύ ωραιο προσωπο,λευκη επιδερμιδα,καλο κορμι,κανονικο,ισως λιγο περισσοτερο πλαδαρο για την ηλικια της
Περισσοτερο γυμνασμενο και σφριγηλο θα ηταν ενας πολύ δυνατος και αρμονικος συνδυασμος
79 ισογειο η ανελια,ξανθια,καλο κορμι,κανονικο,αρκετα σφριγηλο,μ εντονο πρεσσαρισμα στο σαλονι
Εξηκιου
18 ισογειο στελλα,ενδιαφερον mlf με λεπτο κορμι,κοντο μαυρο μαλλι
Μου φανηκε αρκετα αξιολογη
18 οροφος τζουλια,η μελαγχροινη νταρντανοmlf με την ανοικτη περιφερεια από βεργας 2 πολύ προσφατα
Υ.Γ Ειναι δωρο ενος πολυ καλου μου φιλου μπεμπα,του μοντερειτορ vrikolaka που ειχα το 2007 στο σαιτ,ευχαριστω

Επισκέπτης
Συνέχεια στη Φωκαίας...

Φωκαίας 9: Αριστερά η μελαχροινή κοντή Κική με τα σκιστά μάτια και το σχτικά αδύνατο σώμα, μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι το οποίο και δίνει και Βανέσα το μικρό κοντό ναζιάρικο πιπινάκι.
Κέντρο και δεξιά κλειστά.

17α: Η μελαχροινή πολύ όμορφη γυναίκα Ξένια.

17β: Ελένη η Αιγύπτια με τα γυαλάμια της σήμερα-σαν γραμματέας είναι...

19: Η μελαχροινή μουνάρα νεαρής ηλικίας Μάγια το πρώην στουντιοκόριτσο Καρίνα που τα πρωινά δουλεύει στην Αλκιβιάδου.

25 όροφος: Η καστανόξανθη ψηλή πιτσιρίκα Γιούλια ηή Γιουλιάννα με κανονικό ωραίο κορμί-λαμπάδα, κοριτσίστικο πρόσωπο με ανοικτά μάτια και ελαφρώς πιο ζουμερό, από το υπόλοιπο σώμα της, κώλο.

25 ισόγειο: Η ξανθιά, πλέον, Μάγια η μέλισσα-πολύ όμορφη και αρκετά ευδιάθετη και σήμερα.

27 υπόγειο: Η ξανθιά μικρή κοντή Χριστίνα με το λεπτό κορμί, το μικρό αλλά πολύ όμορφο στήθος και το προκλητικό κωλαράκι το οποίο και δίνει.
Μαζί της η μελαχροινή Γκάμπυ , η πρώην Χριστίνα από το Μεταξουργείο με το ωραίο κορμί.

27 ισόγειο: Η Άνυ η Ελληνίδα πορνοσταρ σαλονάρισε ολόγυμνη(και έβαλε και σιδεράκια στα δόντια της!)ενώ η κυρία Εύα έδινε ρεσιτάλ...

27 όροφος: Η ζουμερή ξανθιά πιτσιρίκα Μέγκη με το πολύ γλυκό προσωπάκι.

24: Ελένη η πλατινέ σκουρόδερμη Ρουμάνα με το γεμάτο κορμί.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Συνέχεια στη Φωκαίας...

Φωκαίας 9: Αριστερά η μελαχροινή κοντή Κική με τα σκιστά μάτια και το σχτικά αδύνατο σώμα, μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι το οποίο και δίνει και Βανέσα το μικρό κοντό ναζιάρικο πιπινάκι.

19: Η μελαχροινή μουνάρα νεαρής ηλικίας Μάγια το πρώην στουντιοκόριτσο Καρίνα που τα πρωινά δουλεύει στην Αλκιβιάδου.

25 όροφος: Η καστανόξανθη ψηλή πιτσιρίκα Γιούλια ηή Γιουλιάννα με κανονικό ωραίο κορμί-λαμπάδα, κοριτσίστικο πρόσωπο με ανοικτά μάτια και ελαφρώς πιο ζουμερό, από το υπόλοιπο σώμα της, κώλο.

25 ισόγειο: Η ξανθιά, πλέον, Μάγια η μέλισσα-πολύ όμορφη και αρκετά ευδιάθετη και σήμερα.

27 υπόγειο: Η ξανθιά μικρή κοντή Χριστίνα με το λεπτό κορμί, το μικρό αλλά πολύ όμορφο στήθος και το προκλητικό κωλαράκι το οποίο και δίνει.
Μαζί της η μελαχροινή Γκάμπυ , η πρώην Χριστίνα από το Μεταξουργείο με το ωραίο κορμί.

27 ισόγειο: Η Άνυ η Ελληνίδα πορνοσταρ σαλονάρισε ολόγυμνη(και έβαλε και σιδεράκια στα δόντια της!)ενώ η κυρία Εύα έδινε ρεσιτάλ...

δυνατα κομματια η Φωκαιας

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Συνέχεια στη Φωκαίας...

διδυμου με καιει εμενα :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom