Κατόπιν των σχετικών οδηγιών εις εκ των Moderator του παρόντος ιστοτοπου,προκειμένου να φέρω εις πέρας την αποστολή που ανέθεσα εγώ ο ίδιος στον εαυτό μου, φόρεσα κοστούμι,γραβάτα,καπαρντίνα,έβαλα μαύρα κατασκοπικά γυαλιά καθώς και καπέλο και επισκέφτηκα το Δροσοπούλου 97.
Αφού σκοτώθηκα κάνα δυο φορές στα σκαλιά γιατί με τα γυαλιά δεν έβλεπα την τύφλα μου,στον δεύτερο όροφο με περίμενε(εμένα αποκλειστικά όπως μου δήλωσε σαφώς γοητευμένη...)η ξανθιά ψηλή Ρωσίδα μιλφ Ντιάνα.
Κορμάρα μεν,λίγο κρυοπρόσωπη δε,με σχετικά μεσαίο στήθος και ευμεγέθης περιφέρεια-κοινώς κωλάρα.
Στο Θάσου 13 η υπηρεσία(παλαιά υπηρεσία στην Κασάνδρας-όπου μάς έκανε κωλοτούμπες η κωλόγρια για να περάσουμε...)αντικρύζοντάς με με τοιαύτη την αμφίεση,αρνήθηκε να μου παρουσιάσει την πουτάνα της...
Βγαίνοντας από το υπόγειο της οδού Θάσου 13,γδύθηκα και άλλαξα επιτόπου και καταμεσής της οδού Ιωάννου Δροσοπούλου προκειμένου να λάβω καλύτερη αντιμετώπιση στο υπόγειο πορνείο της ομώνυμης οδού και αριθμού 98.
Περίμενα ότι θα αντικρύσω την μελαχροινή μουνάρα Μάρω(πρώην τρόφιμος των πορνείων Ξανθίππης 2 και Ιάσωνος 44)αλλά ματαίως-θα ευρίσκεται στη θέση την επόμενη βάρδια.
Έτσι είδα την παλαιά γνώριμο κοντή μιλφ Ελένη,με το κοντό πλατινέ μαλλί,το συμπαθητικό(λέμε τώρα...)πρόσωπο και το μικρό στήθος.
Εκδιδόμενη επί της περιοχής πέριξ της Πλ.Λαυρίου(Χαλκοκονδύλη,Χόντος Σέντερ όπου παριστάνει-επιτυχώς-την αθώα και ανύποπτη πελάτισα).
Εξήλθα του οίκου,γδύθηκα,άλλαξα και πάλι εν τω μέσω της οδού Ιω.Δροσοπούλου,έβαλα αυτή τη φορά την ποδοσφαιρική μου ενδυμασία και...έτοιμος για μπαλλίτσα.....
Στην σωστή ώρα πλέον... ;)