donald fuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδες σκεφτομαι νς κατηφορισω προς φυλής. Ειναι επικίνδυνα για το αμαξι;μη το βρω σπασμενο μετα
Στην Βριλησσου ειναι πιο επικυνδυνα.
Μας εχουν σπασει 5 αμαξια κατα καιρους...........
Όντως, σκιά του παλιού καλού εαυτού της.Φωκ. 25 1ος: η Μάγια , από Φυλ. 65 ισ. Την πήρε η κατρακύλα . . .
η μαγια απο το 65 ειναι και βραδινη βαρδια τωρα η μονο απογευμα?
Φυλής :
Και σε ένα σε αυτή τη μεριά του δρόμου που ανεβαίνεις σκάλες, Αντζελίνα ξανθιά επιπλέτο φαίνεται.
ειδικα στη Φυλης μη φοβασαι! ειδικα αν παρκαρεις προς τα κεντρικα που περναει συνεχεια κοσμος, δεν παιζει προβλημα... Βεβαια αμα αφησεις μεσα στο αμαξι φατσα φορα κανενα κινητο, η κανενα gps.... ασε και την πορτα ξεκλειδωτη για να μη σου το σπασουν τουλαχιστον!!
Φωκ. 19: η Μάγια από το Αλκ. 16, σε πολύ σέξυ εμφάνιση με μαύρα εσώρουχα και ζαρτιέρες.
πολυ σαικο η τυπισσα. Την εχω καταγαμησει εννοειται και πριν γινει φαλαινα και τωρα. Παλια δουλευε Ιταλια με καλα λεφτα μου εχεςι πει
ειναι δηλαδη πιο γεματη απ την ιζαμπελα?
Στο μεταξουργειο 3 φορες μου το εχουν σπασει. Απορω δλδ πως το ακουμπησαν ειδικα την 2η φορα. Μεσα στην σκονη κ στις κουτσουλιες ηταν.5 αμαξια; και θυμαμαι μια φορα επειδη φοβομουν γι τ αμαξι ειχα μιλησει μ εναν τσατσο βριλησσου κ μ ειχε πει να μη φοβαμαι καθολου
Ειχε κουραστη πολυ, και ηταν και κρυομενη τελευταια φορα που την πηρα...Ολα αυτα συνεπαγονται με 20ημερο ρεπο..... ;)Τπ 69 στον όροφο ήταν κλειστό και κατά τις 20:00. Η Χριστίνα έχει σταματήσει; Ξέρει κανείς;
Ίδια ώρα στο Φωκαίας 27 η Εύα καβλάντιζε με ψυχάκι ο οποίος βάραγε κουνούπια, χόρευε, της έλεγε ότι την αγαπάει, αλλά αυτή του ανακοίνωσε ρητώς ότι δεν πρόκειται να κάνει σεξ μαζί της γιατί δεν περνάει ποτέ με τις κοπέλες. Πολύς κόσμος στο σαλόνι και αποχώρησα χωρίς να δω την κοπέλα. Στο στουντέλο της Λιοσίων η Μαργαρίτα η Τσέχα μου φάνηκε λίγο τραβελόφατσα και με αποθάρρυνε κάπως...
Φωκαίας 19 μια καινούργια, τουλάχιστον εγώ δεν την έχω ξαναδεί, μακρύ σγουρό μαλλί, πολύ ωραίο σώμα, με ελεύθερο τελειωτικό. Γαμεύσιμη.