amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Ναι amadeus,αυτή που έψαχνες.
Είχε πάει Θεσσαλονίκη και γύρισε.
Ωχ, με την κολο-τσα2 Εύα θα είναι ? ? ?
Τα πιάσαμε τα λεφτά μας . . .
Ναι amadeus,αυτή που έψαχνες.
Είχε πάει Θεσσαλονίκη και γύρισε.
Ωχ, με την κολο-τσα2 Εύα θα είναι ? ? ?
Τα πιάσαμε τα λεφτά μας . . .
Βλέπω την περίπτωση αυτής της περιβόητης καλλονής Αντωνίας. Εντυπωσιακή , ψηλή γυναίκα, με φοβερή ομορφιά , αλλά στο δωμάτιο έπιπλο παρά το ελεύθερο στοματικό που κάνει. Και εδώ είναι που τρελαίνομαι. Βρε κοπέλα μου, κάνεις το δύσκολο (να γλύψεις ακάποτα όλες τις ψωλές των πελατών) και το χαλάς στα εύκολα (κάποιο προκαταρκτικό, ένα χαμόγελο, μια συζήτση και 5 λεπτά περισσότερος χρόνος) ?
Ώρες ώρες δηλαδή αναρωτιέμαι αν κάποιες γυναίκες με τα μυαλά που (δεν) κουβαλάνε κάνουν μόνο γι'αυτή τη δουλειά (Θεέ μου σ'χώρα με)
Έχεις 3 ατού
1. Είσαι πανέμορφη
2. Κάνεις αυτήν την δύσκολη δουλειά
3. Αποφάσισες να κάνεις και ελεύθερο.
Με αυτά τα 3 κρατάς μια επιταγή πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Απομένει να πας στην τράπεζα να την εισπράξεις. Όπου "τράπεζα" αυτά που είπα παραπάνω. Ένα χαμόγελο, μια διάθεση , ένα ωραίο κλίμα , μια χ άνεση χρόνου παραπάνω.
Είναι αμαρτία να μην πάρεις τα λεφτά , αφού το αποφάσισες να κάνεις αυτό το επάγγελμα.
Σήμερα στο Αλκαμένους, γινόταν του μουνιού το πανηγύρι, στην Έλενα την πειραιώτισσα. Γιατί κάνει τα παραπάνω που είπα.
Φαντάζεστε , ανάλογη συμπεριφορά να είχε και η Αντωνία ?
Θα κλείνανε όλα τα άλλα .
Τί να πω...
Το κριτιριο για την καλη πιπα ειναι πολυ υποκειμενικο. Χωρις να θελω να πω οτι δεν κανει πολυ καλη πιπα η Αλιοναη καλητερη πιπα της αθηνας που λενε
Μιας και πέρασα και εγώ από τα μέρη εκείνα, κατά τις 12, μπας και πετύχω κανά καινούργιο στυλιάρι:
Φυλ. 84 1ος: ένα μακρυμάλικο μέτριο αγριο-αλβανο-πρόσωπο, με απλό πρόγραμμα, επιθετική στο σαλόνι. Κορίνα
Η γνωστή είναι και πριν λίγο καιρό δούλευε Περγάμου 1 στην 2η βάρδια, οπότε δεν θα χρειαστεί να στύψεις ούτε να στραγγίσεις κάτι...Ωχ . . . . ., μας βγήκε το όνομα ! ! !
Αν είναι η γνωστή Πάολα από το Φ.134 υπ. & Αγ. Πέτρου, το γνωστό πιπινόμουνο, σας το παραχωρώ ανέγγιχτο & άσπιλο.
Αν είναι κανά φρέσκο φρουτάκι, θα το στύψω λίαν συντόμως . . . .
Χθες στην απογευματινη αλλαγη
Κεραμεικου 15 οροφος Ωραιο αδυνατο μελχρινο πιπινακι με μοντελε κορμι και ωραιο προσωπο 7/10 Δεν αναφερθηκε ονομα ΑΠΛΟ Ρωξάνη(α)
στο να σε πλήρωνε το βρίσκω λίγο υπερβολικό (τουλάχιστον για μένα) αλλά συμφωνώ ότι δεν είναι ωραία εμφανισιακά!Πρωινή στοχευμένη αναγνώριση επί της Φυλής χωρίς κατάθεση,
μια και πέρναγα από εκεί:
-Διδύμου 8Α όροφος, αυτή η Σάντρα Αλεξάνδρα με φούλ πρόγραμμα
κανονικό σώμα λευκό με ξανθό μαλλί, δεν μου έκανε καθόλου
κλίκ (και να με πλήρωνε δεν...).
-Φυλής 134 Όροφος, επιτέλους μετά από τα προηγούμενα που πόνεσαν
τα μάτια μου από τη μπαζίλα, εδώ είδα την ΠΑΟΛΑ, την Οδαλίσκη
του Κου Πυραύλου !!! Τί γλυκό μωράκι είναι αυτό !!!
Μουτράκι γλυκάκι, κορμάκι εφηβικό, κωλαράκι στρογγυλό,
ένα λουλουδάκι να το πιείς στο ποτήρι !!! Λόγω ανειλημένης
εργασίας, δεν κάθισα να το τιμήσω το μωράκι αλλά μπήκε
στα προσεχώς. Ρώτησα αν το μωράκι κάνει 69, η τσα2 την ρώτησε
και απάντησε ναί το λουλούδι.
Αν δεν προλάβει να το 'καταβροχθίσει' ο Αμαντέους ή
ο Κος Πύραυλος και να γράψουν κριτική, θα το φάω εγώ το
λουκουμάκι...χεχεχε Υ.Γ. Κε Πύραυλε, εσείς με τον πυροσβεστικό
κρουνό σας, να είστε τρυφερός με το λουλούδι, μην το ξεπατώσετε,
είναι νινάκι ακόμα...χεχεχε
...εκείνη την περίοδο έπαιζε πολύ η δυτική Ευρώπη όπως αντίστοιχα το νεαρό μελαχρινό στυλιάρι Σόνια η "Ιταλίδα" από τους Αγίους Σαράντα που γράφεις και συ στο Φ.84Α.Ποια Μαρία "Γαλλίδα" -απ'τους Αγ.Σαράντα;
Βάλτε στο cam4 να δείτε τώρα την Antonia την γνήσια Γαλλίδα
δεν ξέρω πως αλλά...Καλησπερα!
Το ψευδωνυμο αυτο πως κατεληξε?
Μη γραφεις τετοια ρε μλκ, τα πιστευουν...
Οσο δουλευει στο υπερξεπεταδικο Φυλής 67, δε θα περναω ουτε απ εξω
Μη σπρώχνεστε παιδιά, ένας - ένας, όλοι θα γαμήσουμε......
-Φυλής 134 Όροφος, επιτέλους μετά από τα προηγούμενα που πόνεσαν
τα μάτια μου από τη μπαζίλα, εδώ είδα την ΠΑΟΛΑ, την Οδαλίσκη
του Κου Πυραύλου !!! Τί γλυκό μωράκι είναι αυτό !!!
Μουτράκι γλυκάκι, κορμάκι εφηβικό, κωλαράκι στρογγυλό,
ένα λουλουδάκι να το πιείς στο ποτήρι !!! Λόγω ανειλημένης
εργασίας, δεν κάθισα να το τιμήσω το μωράκι αλλά μπήκε
στα προσεχώς. Ρώτησα αν το μωράκι κάνει 69, η τσα2 την ρώτησε
και απάντησε ναί το λουλούδι.
Αν δεν προλάβει να το 'καταβροχθίσει' ο Αμαντέους ή
ο Κος Πύραυλος και να γράψουν κριτική, θα το φάω εγώ το
λουκουμάκι...χεχεχε Υ.Γ. Κε Πύραυλε, εσείς με τον πυροσβεστικό
κρουνό σας, να είστε τρυφερός με το λουλούδι, μην το ξεπατώσετε,
είναι νινάκι ακόμα...χεχεχε
Ορορα γυρνα στα μοντελαδικα!! επιβαλεται!!
αλλιως συντομα σε βλεπω να τρως την ταμπελα της φολας
είσαι και εντός και εκτός και επί τα αυτιά αλλά το αρμόδιο είναι αυτό -> !Καλησπέρα, να ρωτίσω κατι και σορρυ αν είμαι εκτός θέματος, η ¨Αννα που δούλευε στο φ134 ισόγειο ξέρει κανείς που δουλεύει τώρα?
...
Σε πιάνω για δεύτερη φορά αδιάβαστο και πρώτη από εδώ, καθότι εσύ παλιός και γνώστης μου κάνει εντύπωση να μην γνώριζες την συγκεκριμένη η οποία είναι αρκετά παλιά πόρνη άσχετα με το νεαρό της ηλικίας της αλλά και πραγματικά του καλού της DNA με φοβερό baby face...για να γυρίσει πριν λίγους μήνες σε αυτό που αναφέρεις...
Ιάσωνος 43 Ιωάννα καστανή με μπουκλέ μαλλί πια παχουλή με τις μπουτάρες και τα μπράτσα , με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα δέκα ευρώ
...εκείνη την περίοδο έπαιζε πολύ η δυτική Ευρώπη όπως αντίστοιχα το νεαρό μελαχρινό στυλιάρι Σόνια η "Ιταλίδα" από τους Αγίους Σαράντα που γράφεις και συ στο Φ.84Α.δεν ξέρω πως αλλά...