αλλαξε μαλλι η πωλινα?
Φωκαίας 9 αριστερά Βανέσα η γλυκιά πιτσιρίκα
το θέλω έξω σε χόστελ.... γινεταί...
αλλαξε μαλλι η πωλινα?
Απο οτι μου ειπε φιλος επεστρεψε η Αλιονα στις επαλξεις για οποιον ενδιαφερεται
Σωστός.Άντε τον πούλο από δω.
Οπότε εμφανίστηκαν-για όσους τις έψαχναν-η Αλιόνα στο Διδύμου 18α(η οποία προς το παρόν δεν θα δουλεύει τρίτη βάρδια στη Φυλής), η Βικτώρια στο Φωκαίας 27 υπόγειο, και η Αλίνα στο Φωκαίας 27 ισόγειο.
ΥΓ: Κλεόβουλε-με το ωραίο άβαταρ.....
Μη φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν......
Συνέχεια στη Φωκαίας...
27 υπερυψωμένο ισόγειο: Άννυ, η Ελληνίδα πορνοστάρ και Αλίνα, η μελαχροινή με το πολύ ωραίο πρόσωπο και την κορμάρα-πρόκειται για την γνωστή Αλίνα του Μεταξουργείου.
"Κιόλας ήρθες από Θεσσαλονίκη;",της είπα, "και τι να κάνω εκεί; Αθήνα και πάλι Αθήνα!",μου απάντησε..
Απο οτι μου ειπε φιλος επεστρεψε η Αλιονα στις επαλξεις για οποιον ενδιαφερεται
τύποι είναι σήμερα η Αλιόνα Διδύμου και αν ναι μέχρι τη ώρα?
Εννοείς την Ελίνα από Κολ. 15 δεξιά ?
Που εμφανίστηκε πρόσφατα στον Φωκ. 27 1ος?
Ευχαριστώ
Κακό πραγμα το φύτρωμα-και ακόμη χειρότερο(και οδυνηρό έχε υπόψην σου...) το ξεφύτρωμα...
Παρακολούθα, λοιπόν, μειλίχια, κόψε τις υποδείξεις αν θα κάνει ή δεν θα κάνει ο άλλος ενημερώσεις και(εξίσου μειλίχια...)ρούφα το αυγό σου Κλεόβουλε.....
[/quote
διαβασες καπου απο μενα….να μη κανεις ενημερωσεις?????……εκρινα εγω τις ενημερωσεις σου???…ειπα οτι τις παρακολουθω…..επισης δε σου μιλησα ασχημα….μη συνεχιζεις…..ας κρινουν και οι υπολοιποι εδω.
Κακό πραγμα το φύτρωμα-και ακόμη χειρότερο(και οδυνηρό έχε υπόψην σου...) το ξεφύτρωμα...
Παρακολούθα, λοιπόν, μειλίχια, κόψε τις υποδείξεις αν θα κάνει ή δεν θα κάνει ο άλλος ενημερώσεις και(εξίσου μειλίχια...)ρούφα το αυγό σου Κλεόβουλε.....
Συνέχεια στη Φωκαίας...
27 υπόγειο: Βικτώρια, η γνωστή ξανθιά ξεπλυμένη επέστρεψε και η Χριστίνα, κοντή, ξανθιά πιτσιρίκα, με μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι-πρόκειται για την Χριστίνα που τα πρωινά είναι στο Αγκύρας 2.