με 50 στα κανει ολα
50 $ για πόση ώρα +20 =70 $
με 50 στα κανει ολα
οχι 50 ολα και κωλο γλυφαδα σ κανει50 $ για πόση ώρα +20 =70 $
με τις μποτες τη γαμησες?Σημερινή κατάθεση στην κλεοπατρα απο περγαμου που σημερα φόραγε μπότες ψηλές
με τις μποτες τη γαμησες?
φιλε δε κανω πλακα ημαρτον αλλα λεει για μποτες και ενδιαφερθηκα μηπως ειναι τανα παντος καιρου ? λογω βροχης ? να μας πειΡε τύπε άσε τα συνεχόμενα τρολαρίσματα και τις πλάκες.
Ρωτάει ο άλλος να μάθει για την Βανέσα-του λες ότι σου κατέβει.
Λέει ο άλλος ότι πήρε την Κλεοπάτρα-του κάνεις πλάκα.
Δεν φτάνει που κάθονται και γράφουν οι άνθρωποι πέντε πράγματα,τους τη λέμε κιόλας.
Θέλεις να κάνεις πλάκα;
Πήγαινε στο θρεντ του βατράχου.
οκgeorge psichogios το spam σ' αυτό το topic οδηγεί στην πόρτα της εξόδου να ξέρεις.
george psichogios το spam σ' αυτό το topic οδηγεί στην πόρτα της εξόδου να ξέρεις.
Στο Φυλής 71 στον όροφο ήταν η Μαρία.Λεπτή κοπέλα με καρέ καστανόξανθά μαλλιά.Πρόκειται για την Μαρία το ξωτικό όπως την λέτε απο Ιάσωνος 33. Έχει κάνει και ένα σύντομο πέρασμα απο το Φυλής 66Δ. Απλό με 69.
Καλο Σαββατοκύριακο να έχετε!
με 50 στα κανει ολα
Χθες απογευμα πηγα Ντισνευ Μ.Αλεξανδρου28 για την καθιερωμενη καταθεση στο Παολακι, αλλα στη θεση της ηταν η Μαρια η "Γαλλιδα" για οσους εχουν καλη μνημη.
Η συγκεκριμενη κοπελα ειχε εξαφανιστει εδω και πανω απο ενα χρονο και παλιοτερα εργαζοταν στο ιδιο καταστημα, καθως και Φυλης65Β, Φωκαιας19 και αλλα...
Ειναι τσιγγανα, καστανομαλλα με ομορφο προσωπο καλο σωμα και φοβερη κωλαρα.
Απο υπηρεσιες διαπιστωσα μια μικρη πτωση, τυπικη για 10ρικο θα τη χαρακτηριζα. Στα + η πολυ καλη εμφανιση της, το καλο στησιμο και το στενο μουνι της. Στα - δε συμμετειχε ιδιαιτερα και ηταν καπως πιεστικη με το χρονο. Αλλα σε γενικες γραμμες περασα καλα.
Ελπιζω να παραμεινει στο Μεταξουργειο ετσι ωστε να εχω αλλο ενα στανταρακι
Τα πορνοσεβη μου σε ολους τους μαχιμους ενημερωτες και ιδιαιτερα στον Eric Castel
Έλα ρε μαν η Μαρία η "Γαλλίδα" ήταν; Και δεν την αναγνώρισα καθώς μου φάνηκε πιο ψηλή από όσο την θυμόμουν και όχι μόνο! Η συγκεκριμένη είχε δουλέψει και Φ.67 και θυμάμαι πώς πάντα φορούσε μαύρα κυρίως fishnet. Μπράβο BMWPOWER για την καλή πορνομνήμη σου ενάμισι χρόνο+ μετά!28Α η νεαρή Μαρία, ξανθιά με ίσιο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, καλό πρόσωπο, σχετικά ψηλή με κανονικό σώμα με καμπύλες, 2αρι-2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
καλησπέρα στην 3η βάρδια
Φωκαίας 9 αριστερά Βανέσα η γλυκιά πιτσιρίκα μελαχρινή λεπτή ωραίο κωλαράκι 2άρι βυζί απλό πρόγραμμα γιατί έβαψε τα μαλλιά της πορτοκαλί..?
της πήγαινε ποιο πριν το άλλο χρωμα... καλη παντως σαν πιπίνι...
την εχει δοκιμάσει κανείς?
...
134: Πάολα, πολύ ωραίο πιπινάκι, κοντό, με καυλωτικό γκομενίστικο προσωπάκι, αδύνατο σώμα, μικρό στήθος και κωλαράκι-ποίημα.
Αν ήμουν 18χρονος σίγουρα με αυτήν θα έμπαινα σήμερα...
...
εχθες πετυχα κινεζο με ταμπλετ apple στη Φυλλης μπας και γραφει εδω ενημερωσεις?