Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 353 άτομα (40 μέλη και 313 επισκέπτες)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Μηνύματα
3.298
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
16
Σημερινή κατάθεση στην κλεοπατρα απο περγαμου που σημερα φόραγε μπότες ψηλές
 

Επισκέπτης
με τις μποτες τη γαμησες?

Ρε τύπε άσε τα συνεχόμενα τρολαρίσματα και τις πλάκες.

Ρωτάει ο άλλος να μάθει για την Βανέσα-του λες ότι σου κατέβει.

Λέει ο άλλος ότι πήρε την Κλεοπάτρα-του κάνεις πλάκα.

Δεν φτάνει που κάθονται και γράφουν οι άνθρωποι πέντε πράγματα,τους τη λέμε κιόλας.

Θέλεις να κάνεις πλάκα;
Πήγαινε στο θρεντ του βατράχου.
 

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Μηνύματα
3.112
Κριτικές
2
Like
733
Πόντοι
96
Ρε τύπε άσε τα συνεχόμενα τρολαρίσματα και τις πλάκες.

Ρωτάει ο άλλος να μάθει για την Βανέσα-του λες ότι σου κατέβει.

Λέει ο άλλος ότι πήρε την Κλεοπάτρα-του κάνεις πλάκα.

Δεν φτάνει που κάθονται και γράφουν οι άνθρωποι πέντε πράγματα,τους τη λέμε κιόλας.

Θέλεις να κάνεις πλάκα;
Πήγαινε στο θρεντ του βατράχου.
φιλε δε κανω πλακα ημαρτον αλλα λεει για μποτες και ενδιαφερθηκα μηπως ειναι τανα παντος καιρου ? λογω βροχης ? να μας πει
 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.025
Πόντοι
17.085
george psichogios το spam σ' αυτό το topic οδηγεί στην πόρτα της εξόδου να ξέρεις.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Bόλτα στην πρωινή βάρδια, ο ουρανός συννεφιασμένος με λίγη βροχούλα κατά την διάρκεια του περιπάτου.Η θερμοκρασία έπεσε σε νορμάλ για την εποχή επίπεδα. Η κίνηση στα σπιτάκια πεσμένη και αυτή. Λίγα τα σπιτάκια που μπήκα σήμερα ωστόσο τα παραθέτω προς ενημέρωση σας.
Ξεκίνημα απο το Διδυμου 27 όπου η γκράνυ Ελένη με υποδέχθηκε ντυμένη με μαύρο φόρεμα σε ρόλο υπηρεσίας.Μου παρουσίασε την Κορίνα απο την Ρουμανία,ένα κορίτσι κανονικών κιλών,με λευκό δέρμα,καστανόμαυρα μακριά μαλλιά,σαν Ασιάτισσα στο περίπου.Πρόκειται για την Κορίνα που εργαζόταν προσφάτως στον όροφο του Φυλής 84.
Το πρόγραμμα νορμάλ.Το καβλάντισμα στο σαλόνι γνωστό με φιλάκια απο την Κορίνα και μπαλαμούτιασμα.
Αλκιβιάδου 16Α η μιλφ Ρωσίδα Σοφία απο τα Φώκαιας 25 όροφος καθώς και Διδύμου 18 ισόγειο προσφάτως.Κοντή,κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά σγουρά ως τους ώμους.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Μέτρια πράγματα απο επιδόσεις.
Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Νικόλ,γεματούλα με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στήθος και κώλος.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ ήταν η Μάγια με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Διδύμου 8 όροφος ήταν η Αλεξάνδρα.Κοντή,με πιασιματάκια και μαλλιά ξανθά με όγκο ως τους ώμους.Πρόκειται για την Σάνδρα απο το Αλκαμένους 117.Γυμνό τσιμπούκι,69 και φιλιά ανακοινώθηκαν.
Στο Φωκαίας 9 ανοιχτό το μεσαίο και κοπέλα η Μαρία απο το Μεταξουργείο,Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο,Ιάσωνος 37 ισόγειο,Κεραμικού 15 ισόγειο,Ιάσωνος 44 κ.ο.κ. Κοπέλα με ξανθά μαλλιά πλατινέ πλέον ως τους ώμους,κανονικών κιλών με λίγο ατσούμπαλο σώμα.Ανακοίνωσε απλό.
Στο Φυλής 74 στο υπόγειο ανοιχτό ήταν το αριστερό και κοπέλα η παλιά καραβάνα Άννα.Με πρωκτικό στο πρόγραμμα.
Στο Φυλής 61 στο υπόγειο ήταν καινούρια κοπέλα αλλά παλιά γνώριμος για μένα.Η Άννα απο Ρουμανία,κοπέλα με καστανόμαυρα ίσια μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών,με ωραίο στητό κωλαράκι και λίγο μελαμψο δέρμα.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο σώμα και κωλαράκι ανακοινώθηκε.Κοπέλα που έχω δοκιμάσει επιτυχώς στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 καθώς και στο Αλκιβιάδου 16Β.'Εχει εργαστεί προσφάτως και στο Φυλής 65 ισόγειο.
Το Φυλής 59 ήταν κλειστό.
Στο Φώκαιας 19 ήταν η Βαλεντίνα.Κοπέλα κανονικών κιλών,με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,μύτη μπουγατσομάχαιρο.Με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Έχει δοκιμαστεί με μετριοκαλές εντυπώσεις.
Στο Φώκαιας 25 στον όροφο η Χριστίνα απο την Ρουμανία.Κοπέλα κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω,ελαφρώς μελαμψή.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι ανακοινώθηκε στο σαλόνι.Τελειωτικό όμως δέχεται στο σώμα και όχι στο στόμα. Μέτρια στο δωμάτιο με τάσεις αποφυγής του προγράμματος.
Στο Φώκαιας 27 στο υπόγειο ήταν η Άννα απο Πολωνία.Κανονικών κιλών με μαλλί καρέ ξανθό.Γυμνό τσιμπούκι.Παλιά καραβάνα.'Εχει εργαστεί παλιότερα και Φώκαιας 25 ισόγειο.
Στο Φώκαιας 27 στον όροφο ήταν η Αλεξάνδρα απο Αλβανία.Κοπέλα,κανονικών κιλών,με ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους,τραχύ πρόσωπο,τατού πεταλούδα στον ώμο.'Εχει εργαστεί τόσο στα 3 μαγαζιά του 27 όσο και στο 24.Επίσης έχει εργαστεί και στα Διδύμου 8.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο σο σώμα και κώλος.Είναι καλή μέσα στο δωμάτιο.
Στο Αγκύρας 12 στο αριστερό ήταν η παλιά καραβάνα Χριστίνα.Λεπτή με ξανθά μαλλιά πλέον και γυρολόγος αρκετών μαγαζιών.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Φυλής 71 στο ισόγειο μας υποδέχθηκε η Άντζελα,ψηλή,κανονικών κιλών με δεμένο σώμα,μακριά ξανθά μαλλιά στο ύψος της πλάτης που τα είχε λιτά.Ωραία στροβιλίσματα στο στύλο και ωραία στησίματα.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 71 στον όροφο ήταν η Μαρία.Λεπτή κοπέλα με καρέ καστανόξανθά μαλλιά.Πρόκειται για την Μαρία το ξωτικό όπως την λέτε απο Ιάσωνος 33. Έχει κάνει και ένα σύντομο πέρασμα απο το Φυλής 66Δ. Απλό με 69.
Όλα τα Φυλής 86 και ο όροφος του 84 κλειστά. Το ισόγειο του 84 είχε την Νίκη-Ρομπέρτα με απλό πρόγραμμα και κώλο όταν έχει αναδουλείες.Λεπτή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο ήταν η Εύα απο Ρουμανία.Λεπτή,με μελαμψό δέρμα,αθίγγανη,με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους, πρόσωπο κάπως τραχύ και καβλωτικό.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Πριν μία εβδομάδα εργαζόταν στο Φυλής 40 σε ντούο με Μόνικα.Πρώτη κατάθεση εδώ,δεύτερη συνολικά.Παραμένει αρκετά καλή.
Στο Μαγνησίας 11 ήταν 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Άντζελα και ήταν υπέρβαρη,με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω.Πρέπει να έχει εργαστεί στο Ιάσωνος 44. Η δεύτερη που ήταν σχετικά νοστιμούλα ήταν η Πάολα.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια,μαύρο μαλλί προς το καρέ.Απλό με 69 ανακοινώθηκε.
Απο την λεωφόρο και πάνω μέχρι και το Μαγνησίας 1 γινόταν εργασίες και είχε μπουλντόζες και πολύ χώμα και σκόνη.Έτσι δεν μπήκα στο σπιτάκι.
Τέλος στο Φυλής 40 ήταν η Μόνικα απο Ρουμανία.Κοπέλα,με καστανά μαλλιά ως τους ώμους, κανονικών κιλών με ωραίες καμπύλες,τριάρι στήθος και πρόσχαρη γενικά.
Η δεύτερη συνεύρεση έγινε με αυτήν την κοπέλα η οποία ανακοινώνει ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Οι εντυπώσεις μου ήταν απλά καλές.Πιο δυνατή στο κρεββάτι είναι σίγουρα η Εύα αν και όχι τόσο όμορφη όσο η Μόνικα.
Καλο Σαββατοκύριακο να έχετε!
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στο Φυλής 71 στον όροφο ήταν η Μαρία.Λεπτή κοπέλα με καρέ καστανόξανθά μαλλιά.Πρόκειται για την Μαρία το ξωτικό όπως την λέτε απο Ιάσωνος 33. Έχει κάνει και ένα σύντομο πέρασμα απο το Φυλής 66Δ. Απλό με 69.
Καλο Σαββατοκύριακο να έχετε!

Επέστρεψε και η Μαρία... :rockon:
 

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
358
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
billy13 τι κανεις ?
τι βαννεσα την εχεις  :knockinb:  :knockinb:
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Χθες απογευμα πηγα Ντισνευ Μ.Αλεξανδρου28 για την καθιερωμενη καταθεση στο Παολακι, αλλα στη θεση της ηταν η Μαρια η "Γαλλιδα" για οσους εχουν καλη μνημη.
Η συγκεκριμενη κοπελα ειχε εξαφανιστει εδω και πανω απο ενα χρονο και παλιοτερα εργαζοταν στο ιδιο καταστημα, καθως και Φυλης65Β, Φωκαιας19 και αλλα...
Ειναι τσιγγανα, καστανομαλλα με ομορφο προσωπο καλο σωμα και φοβερη κωλαρα.

Απο υπηρεσιες διαπιστωσα μια μικρη πτωση, τυπικη για 10ρικο θα τη χαρακτηριζα. Στα + η πολυ καλη εμφανιση της, το καλο στησιμο και το στενο μουνι της. Στα - δε συμμετειχε ιδιαιτερα και ηταν καπως πιεστικη με το χρονο. Αλλα σε γενικες γραμμες περασα καλα.
Ελπιζω να παραμεινει στο Μεταξουργειο ετσι ωστε να εχω αλλο ενα στανταρακι  :zfuck:

Τα πορνοσεβη μου σε ολους τους μαχιμους ενημερωτες και ιδιαιτερα στον Eric Castel
28Α η νεαρή Μαρία, ξανθιά με ίσιο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, καλό πρόσωπο, σχετικά ψηλή με κανονικό σώμα με καμπύλες, 2αρι-2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
Έλα ρε μαν η Μαρία η "Γαλλίδα" ήταν; Και δεν την αναγνώρισα καθώς μου φάνηκε πιο ψηλή από όσο την θυμόμουν και όχι μόνο! Η συγκεκριμένη είχε δουλέψει και Φ.67 και θυμάμαι πώς πάντα φορούσε μαύρα κυρίως fishnet. Μπράβο BMWPOWER για την καλή πορνομνήμη σου ενάμισι χρόνο+ μετά!

Επίσης να συγχαρώ n.smirni76/Eric Castel/xilnik/Φανούρη Τζούρα/professorx όπως και όλα τα παιδιά με " " ή χωρίς που ενημερώνουν!
 
Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Μηνύματα
204
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
καλησπέρα στην 3η βάρδια

Φωκαίας 9 αριστερά Βανέσα η γλυκιά πιτσιρίκα μελαχρινή λεπτή ωραίο κωλαράκι 2άρι βυζί απλό πρόγραμμα γιατί έβαψε τα μαλλιά της πορτοκαλί..?
της πήγαινε ποιο πριν το άλλο χρωμα... καλη παντως σαν πιπίνι...   :kissass2: :kissass2:
την εχει δοκιμάσει κανείς?
  :think:

την εχω παρει εγω 2 φορες. καλο το μικρο... για την ακριβεια τη 2η φορα που την πηρα, ηταν η ιδια μερα που εκανε την αλλαγη στο μαλλι!! Τιμιο το μικρο, δεκτικο και αρκετα ευδιαθετο.... δεν το κλαις το 20αρικο....
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.754
Πόντοι
7.783
...
134: Πάολα, πολύ ωραίο πιπινάκι, κοντό, με καυλωτικό γκομενίστικο προσωπάκι, αδύνατο σώμα, μικρό στήθος και κωλαράκι-ποίημα.
Αν ήμουν 18χρονος σίγουρα με αυτήν θα έμπαινα σήμερα...
...

Αυτήν την οδαλίσκη, την είδαμε σήμερα το πρωί.
Εμφανισιακά εντυπωσιάζει, ωστόσο αν κάποιος κύριος την έχει καταγαμήσει, παρακαλείται να μας γνωστοποιήσει τις εντυπώσεις του.
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.572
Πόντοι
1.796
εχθες πετυχα κινεζο με ταμπλετ apple στη Φυλλης μπας και γραφει εδω ενημερωσεις?
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.754
Πόντοι
7.783
Περί την 13η ώρα, είδαμε τα εξής:

Φ 134 ισόγειο
Τζέσικα, νεαρά, αλλοδαπή, λεπτοφυής, ξανθοβαμμένη, 7/10

Φ134 ανώγειο
Πάολα, νεαρά οδαλίσκη, αλλοδαπή, λεπτοφυής, ξανθοβαμμένη, 7/10

Φ109 ισόγειο
Άννα "Πίτσος", νεαρά, αλλοδαπή, λεπτοφυής, μελαχρινή, 7/10

Φ109 ανώγειο
Τζούλια, μιλφ, αλλοδαπή, μελαχρινή, 7/10

Καλύμνου 48 ισόγειο
Πωλίνα, μεταμιλφ, αλλοδαπή, ξανθοβαμμένη, 7/10

Καλύμνου 48 ανώγειο
Άνκα, μεταμίλφ, σοβιετική, φυσική ξανθή, καλά διατηρημένη, 7/10
Την καταγαμήσαμε με τον κ. bakalhs, διαδοχικά.
Κατόπιν προχείρου κληρώσεως, που διεξήγαμε επιτόπου, ενώπιον της εκπλήκτου και αφώνου Άνκας, πρώτος γάμησε ο κ. bakalhs.
Το ραδιο-cd έπαιζε πολύ ευχάριστο ρώσικο easy listening, ορχηστρικό, ίδιο ύφος με Paul Mauriat, Frank Pourcel, κτλ. Το αναγνώρισε το Shazam στο κινητό, ωστόσο ο τίτλος είναι στα ρώσικα, οπότε δε μπορώ ούτε να το εκφωνήσω, ούτε να το πληκτρολογήσω... Καμιά ιδέα κανείς;
Σε αυτό το μπουρδέλο, η Άνκα διατίθεται τα πρωινά τις Κυριακές και τις Τρίτες.

Μαγνησίας 11
Δύο θήλεα, το ένα χειρότερο από το άλλο...
Το ένα χονδρό και απαίσιο, (4/10) το άλλο απλώς απαίσιο (4,5/10).

Αγκύρας 12 δεξιά
Χονδρή, που της έτρεχαν οι μύξες, 4/10

Αγκύρας 12 αριστερά
Χριστίνα, νεαρά, αλλοδαπή, λεπτοφυής, ξανθοβαμμένη, 7/10

Στη διασταύρωση Λιοσίων και Παιωνίου, στο "Οινομαγειρείον η Νάξος", συναντήσαμε τυχαία τον κ. ZeroTolerance, όστις σε κατάσταση έκστασης, καταβρόχθιζε πατσά χονδροκομμένο.
 

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Μηνύματα
56.149
Κριτικές
171
Like
20.417
Πόντοι
34.612
αλλαξε μαλλι η πωλινα?
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom