Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 263 άτομα (16 μέλη και 247 επισκέπτες)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Μηνύματα
1.244
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..κατα τις 6μιση το απογευμα,ανεβαινα την παρασιου, βιαστικος με το μοτορι,για δουλεια..με πιανει φαναρι γωνια με αχαρνων και βλεπω αριστερα να τα λεει η ελενιτσα η τουμπανη,απο φωκαιας 27,με αξιογαμητο ξανθο κοριτσοπουλο..με το ασπρο σορτσακι της η ελεν και τους βυζους να προσπαθουν να ξεφυγουν  μες'απ τη φουξια βυζοθηκη,με'σιαξε αγρια.. τη νυφη την πληρωσε στο γυρισμο,η αναστασια στο Αγκυρας 12α..αρχοντικη και σεξουαλα στο κρεββατι,το τιμησε το 20ευρακι..
 

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.971
Κριτικές
76
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Η ιζαμπελα ΔΕΝ ειναι χοντρη…………………………..εχει μπουταρες κολαρες….αλλα ΔΕΝ ειναι χοντρη.
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Λίγο νωρίτερα (20:25-21:50), βραδάκι πλέον στην 2η βάρδια του Μεταξουργείου με αρκετή κίνηση από ψωλαριά ανήλικων πιτσιρικάδων κυρίως και την σειρά που έλαβε χώρα..., να διηγηθώ και εν συντομία προηγουμένως ένα περιστατικό που αντίκρισα στη Φυλής. Δύο πιτσιρικάδες γύρω στα 18έτη περιπατούσαν χεράκι-χεράκι με κατεύθυνση τα μεγάλα νούμερα και μπαίνοντας μέσα στο Φ.71Α. Από κει και μετά συνέχισα την ιερή "αποστολή" μου!

Καλλέργη
33 η νεαρή Ανέλια που δουλεύει και Λιοσίων 79Α/Β, μελαμψή γυφτοβουλγάρα μάλλον με καστανό σπαστό μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο τραχύ, σήμερα τα έχανε σε πελάτες όπως και σε μένα λόγο αναδουλειάς, εκεί να σκάσεις μορί, σχετικά ψηλή και σώμα λίγο γεματο, 2,5αρι-3αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα χαλαρωμένη και κώλος με λίγα πιασίματα, σήμερα η ξανθιά κοντοστούπα υπηρέτρια που παίζει τον τελευταίο καιρό εκεί  δεν ανακοίνωσε φουλ που έκανε η κοπέλα αλλά ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό και η TV στο σαλόνι κλειστή.

Μεγάλου Αλεξάνδρου
28Α η νεαρή Μαρία, ξανθιά με ίσιο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, καλό πρόσωπο, σχετικά ψηλή με κανονικό σώμα με καμπύλες, 2αρι-2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
25 αριστερό κλειστό
25 δεξί η μιλφ Μπάρμπορα από Ιάσονος 37Β από που και ξεκίνησε και δούλεψε και λίγο στο Ιάσονος 43, μελαχρινή κατσαρομάλλα στο ύψος των ώμων, σκληρό συμπαθητικό πρόσωπο, σχετικά κοντή με κανονικό κορμί με πιασίματα, 3αρι βυζί λίγη κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα, φορούσε κάτι κοκκινόμαυρα ζαρτιερικά και η ίδια μου ανακοίνωσε πως τα κάνει όλα πλην πρωκτικού.
22Β κλειστο
22Α κλειστό
20Β (υπόγειο) η προμιλφ Μαρία ή Άννα λέγεται (προς το Μαρία κλείνω) ασχέτως αν είπε Αλεξάνδρα από Κολοκυνθούς 38Α/Β αλλά και Κεραμεικού 13Γ (υπόγειο) που την πέτυχα ένα απόγευμα εκεί, λευκόδερμη μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί, αδιάφορο τραχύ πρόσωπο με ωραία μάτια και σπασμένα δόντια, κοντή και εντελώς ατσούμπαλο κορμί, 3αρι βυζί, κοιλιά χαλαρωμένη αρκετά και κώλος με πιασίματα και ίχνη κυτταρίτιδας σε αυτόν και στα μπούτια.
20Α (ισόγειο) καινούργια κοπέλα η νεαρή μαυρούλα Μπέλα, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, ωραίο πρόσωπο με χαρακτηριστικά τα σχετικά μεγάλα χείλη και το κενό ανάμεσα στα δύο μεγάλα μπροστινά πάνω δόντια, σχετικά ψηλή με ωραίο αδύνατο κορμί, 2αρι βυζί και τρομερό κώλο, φορούσε πράσινο κοντό κολλητό φόρεμα, απλό πρόγραμμα.
15 η μιλφ Ειρήνη, μελί χρώμα ίσιων μαλλιών πάνω από το ύψος των ώμων, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο, σχετικά κοντή με γεμάτο κορμί,1,5αρι-2αρι βυζί, κοιλίτσα και κώλος και μπούτια με πιασίματα, φορούσε πράσινο φόρεμα και η διοπτροφόρος μιλφ Μαρία, καστανόξανθη με φουντωτό ίσιο μακρύ μαλλί, σχετικά κοντή και αυτή με πιο γεμάτο κορμί από την πρώτη, 4αρι-4,5αρι βυζί, κοιλούμπα, και φαρδυκωλάρα με πουτάρες και τίγκα στην κυτταρίτιδα, φορούσε δερμάτινο μαύρο φόρεμα, ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό+ισπανικό αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
17 η μιλφ και μάλλον Ελληνίδα Μόνικα, μελαχρινή με μαλλί στο ύψος των ώμων και λίγο πιο κάτω, επιεικώς μέτριο τραχύ πρόσωπο, κοντή με γεμάτο κορμί, 3αρι βυζί, κοιλιά, κώλος και μπούτια με πιασίματα, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος
43 η μιλφ Εμμανουέλα, ξανθιά με κοντό μαλλί, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο, σχετικά κοντή και αδύνατη, με 2,5αρι βυζί (έχει ξεφουσκώσει αρκετά λόγο του ότι αδυνάτησε πολύ) και άκωλη φορώντας τα συνηθισμένα περίεργα ζαρτιερικά της και η νεαρή Άντζελα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων που σήμερα το είχε πιασμένο αλογουρά, καλό αλλά τραχύ πρόσωπο, κανονικό σώμα, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, φουλ πρόγραμμα η πρώτη απλό η δεύτερη.
46Β η μιλφ Μαρία η "φυλακόβια, ωραία κοπέλα είπε πως είχε σήμερα η γνωστή υπηρεσία από το Ιάσονος 44 διάδρομος,σκουρόχρωμη με καστανοκόκκινο ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο με έλλειψη δοντιών, κοντή με γυμνασμένο κορμί φέτες, 1,5αρι βυζί-2αρι βυζί και ωραίο κώλο ίσως το μόνο καλό πάνω της, φουλ πρόγραμμα.
46Α η προμίλφ-μιλφ Γκάμπυ, ξανθιά με μαλλί ελαφρώς σπαστό στο ύψος των ώμων, μέτριο σκληρό πρόσωπο, κανονικό σώμα με μια ουλή λόγο εγχείρησης/καισαρικής μάλλον στην κοιλιακή της χώρα, 2αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, με κώλο στα 10 ευρώ.
46 η νεαρή Νικόλ και από δίπλα το 46Α, σκουρόχρωμη μελαχρινή με μακρύ μαλλί, αδιάφορο πρόσωπο με έλλειψη ενός τουλάχιστον δοντιού, κοντή και παχουλή, 3,5αρι κρεμαστό βυζί, κοιλούμπα και κώλος και μπούτια με πιασίματα, απλό πρόγραμμα.
44 αριστερό η νόστιμη υπηρεσία με το ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων και τα ωραία μάτια της (στα νιάτα της θα ήταν σίγουρα μουνάρα) μας παρουσίασε την νεαρή λευκόδερμη Μανταλένα, ξανθιά με μακρύ μαλλί, μέτριο καθαρό πρόσωπο, ψηλή με ντανρντανοκορμί, 1,5αρι βυζί (γυμνόστηθη) και κώλος με λίγα πιασίματα, απλό πρόγραμμα.
44 δεξί η νεαρή Άντρεα, καστανομελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί, μέτριο γεμάτο πρόσωπο, κοντή με πολλά κιλά, 4αρι βυζί, μεγάλη κοιλιά, κωλάρα και μπουτάρες, απλό πρόγραμμα.
Η Σόνια λείπει για λίγες μέρες.
37Β η νεαρή Τζούλια από Κολωνού 15 δεξιά από όπου και ξεκίνησε, τα πρωινά την έχω πετύχει και στο Ιάσονος 27Α, μελαχρινή με καρέ ίσιο μαλλί, ωραίο πρόσωπο, κανονικό σώμα με 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
37Α για λίγη ώρα ήταν κλειστός και στο τέλος της τσάρκας μου τον επισκέφτηκα, δούλευε η νεαρή Μαρία (το ζευγάρι με την Συλβάνα), σκουρόχρωμη μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί πιασμένο κότσο, συμπαθητικό πονηρό μουτράκι, κοντή με ωραίο αδύνατο κορμάκι, 1.5αρι-2αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, στην κοιλιά της γύρω από τον ομφαλό έχει ένα μικρό τατού και ένα μικρό πάλο δεξιά της κοιλιάς της, απλό πρόγραμμα.
36 η νεαρή Έλενα, μελαμψή μελαχρινή με σχεδόν ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο αλλά τραχύ πρόσωπο με έντονα βαμμένα χείλη, κοντή με κανονικό σώμα, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
33 καινούρια κοπέλα η νεαρή Μίκη (δεν είχα πετύχει την Μίκη από Φωκαίας 25Α πριν μερικές μέρες και ίσως να είναι αυτή) δεν ξέρει γρι ελληνικά και η υπηρεσία η γνωστή με το κοντό μαλλί και τα γυαλιά που δουλεύει εκεί μου είπε είναι 3η μέρα στην δουλειά και στην Ελλάδα, μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί, ωραίο ντροπαλό πρόσωπο, ωραίο κανονικό κορμί, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
31Β κλειστό
31 η μιλφ Κάρμεν, αθίγγανη μελαμψή με συμπαθητικό τραχύ πρόσωπο, σώμα με λίγα κιλά παραπάνω αλλά σχετικά καλά κατανεμημένα, 1,5αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα και αρκετή κυτταρίτιδα, 10ευρώ το απλό με 15 κώλο.
30Β η νεαρή μαυρούλα Τζούλια, μελαχρινή με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, συμπαθητικό πρόσωπο πάντα με λογοδιάρροια, κανονικό ωραίο σώμα, 2αρι-2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, συναγωνιστής ζητούσε να την πάρει από κώλο και αυτή έλεγε είμαι μικρή ακόμα να μεγαλώσω λίγο ακόμα και δεν θα έχω κάνα πρόβλημα και η νεαρή Τζέσικα από δίπλα Ιάσονος 30Α αλλά και Κολωνού 30Α που την πέτυχα πριν λίγο καιρό, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, καλό πρόστυχο πρόσωπο, ωραίο φιδίσιο κορμί με 2αρι βυζί και τρομερό κώλο που τον κουνούσε προκλητικά, φορούσε μοβ εσώρουχα, αμφότερες απλό πρόγραμμα και κάνουν και παρτούζα. Η ξανθιά χοντρή παραμυθαντζού τσατσά έλεγε πως είναι φωτιά και οι δύο μέσα.
30Α καινούρια κοπέλα η νεαρή Λώρη, ξανθιά με μακρύ φουντωτό μαλλί, μέτριο προς συμπαθητικό πρόσωπο, σχετικά παχουλή, 2αρι βυζί, κοιλίτσα και κώλος με πιασίματα, φορούσε κίτρινο διχτυωτό, απλό πρόγραμμα.
27Α η μιλφ Αλβανίδα Ρόζα/Ροζαλίντα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο, κοντή με κανονικό σώμα, 1,5αρο βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, με κώλο στο 10αρικο.Στο τέλος της τσάρκας μου ο οίκος ήταν κλειστός.
20Γ η σχετικά νεαρή Αλίνα, ανοιχτό μελί χρώμα μαλλιών και ίσιο στο ύψος των ώμων, γλυκό πρόσωπο λίγο φακιδομούρικο, κοντή και γεματούλα, 2,5αρι βυζί και κώλος με πιασίματα, απλό πρόγραμμα.
20Β καινούρια κοπέλα η σχετικά νεαρή-προμίλφ Ντανιέλα, μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί, συμπαθητικό χαμογελαστό πρόσωπο, γεμάτο κορμί, 2,5αρι βυζί, κοιλιά, κωλάρα και μπουτάρες τεράστιες, φορούσε μαύρο μεσοφόρι, απλό πρόγραμμα.
20Α η νεαρή Αντελίνα από Κολωνού 23 και παλιότερα Ιάσονος 1Α, ξανθιά με μακρύ ίσιο μαλλί, μέτριο προς συμπαθητικό πρόσωπο με πίρσινγκ κάτω από το χείλος αριστερά, 1,5αρι βυζί και ωραίο κώλο που φέρει μέγαλο τατού από πάνω, απλό πρόγραμμα
19 ισόγειο η νεαρή Άντζελα από Ιάσωνος 33/30Α/Β και Λεωνίδου 28 όροφο που την πέτυχα ένα απόγευμα, καστανόξανθη με ίσιο μαλλί πιασμένο κότσο, ωραίο χαμογελαστό πρόσωπο με χαρακτηριστικό κενό στα δύο πάνω δόντια, κοντή και αδύνατη με ωραίο κορμί, 1,5αρι βυζί (γυμνόστηθη) και ωραίο όρθιο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.
19 πάνω επιστροφή της Μόνικας, ξανθιά με ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο πρόστυχο πρόσωπο, ωραίο κανονικό σώμα, 1,5αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα όμορφη και λίγο άκωλη, απλό πρόγραμμα.
Στο σαλόνι καθόταν δίπλα σε πιτσιρικά συναγωνιστή που ήταν κατά-ιδρωμένος από το άγχος γιατί του έσπασε η καπότα και αυτή να τον παραγορεί ότι δεν τρέχει κάτι γιατί είναι καθαρή από εξετάσεις ενώ αυτός της ζητούσε να τις δει και αυτή δεν τις είχε μαζί της.
10 ισόγειο η νεαρή Νίνα, καστανή με ελαφρώς σπαστό μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο αλλά πάντα χαμογελαστό, κοντή με ωραίο κορμί, 1,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα
10 όροφος η νεαρή διοπτροφόρος Ανδριάνα από Διδύμου 7Β και Ρεμούνδου 20, μελαχρινή με ίσιο μαλλί πιασμένο κότσο, αδιάφορο πρόσωπο, σχετικά ψηλή με ωραίο αδύνατο αψεγάδιαστο κορμί, άβυζι και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
1Γ η νεαρή Μίνα, καστανή με ίσιο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, καλό πρόσωπο, κοντή με κανονικό σώμα, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
1Β αριστερό η νεαρή Σάρα που πέτυχα πριν λίγες ημέρες στο Λεωνίδου 28 ισόγειο, λευκόχρωμη ξανθιά με ίσιο μακρύ μαλλί, όμορφο γλυκό πρόσωπο, σχετικά κοντή με κανονικό σώμα, 1,5αρι-2αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα, απλό πρόγραμμα.
1Β δεξιό η γκιλφ Σουζάνα, η τσατσά μου είπε πως είναι 38 χρονών, ξανθιά με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο, κοντή με σχετικά καλό σώμα για την ηλικία της, 3αρι βυζί, κοιλίτσα και κώλος με πιασίματα, φορούσε μαύρο μεσοφόρι, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό στο στήθος.
1Α καινούρια κοπέλα φίλη της Λολίτας η σχετικά νεαρή Ουκρανέζα Βίτα/Βιτάλια, καστανομελαχρινή με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο, σώμα λίγο παχουλό, 2αρι βυζί και κώλος και μπούτια με λίγα πιασίματα, απλό πρόγραμμα.
2Β κλειστό
2Α κλειστό

Καλό βράδυ!
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.754
Πόντοι
7.783
Λίγο νωρίτερα (20:25-21:50), βραδάκι πλέον στην 2η βάρδια του Μεταξουργείου με αρκετή κίνηση από ψωλαριά ανήλικων πιτσιρικάδων κυρίως και την σειρά που έλαβε χώρα..., να διηγηθώ και εν συντομία προηγουμένως ένα περιστατικό που αντίκρισα στη Φυλής. Δύο πιτσιρικάδες γύρω στα 18έτη περιπατούσαν χεράκι-χεράκι με κατεύθυνση τα μεγάλα νούμερα και μπαίνοντας μέσα στο Φ.71Α. Από κει και μετά συνέχισα την ιερή "αποστολή" μου!
...
Κόκκινος γίγας.
 
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Μηνύματα
910
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Δες σουξέ που έχει η Καρολινάρα και δεν της φαινόνταν!!!
Μου φαίνεται μουλωχτοί μου είσαστε οι περισσότεροι με τις γεματούλες και τις κωλάρες αλλά μόνο ο ass lacta εκδηλώνεται  :grin:
Δεν ντρεπομαι τυπε,οπου βρεθω το βροντοφωναζω :grin:
 
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Μηνύματα
910
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
...εχω παει ηδη.! :grin:

να πω ενα μεγαλο μπραβο σε Τζον Φυστικουλα,  n.smirni76 και να καλωςορισω τον μεγιστο free που ειχαμε καιρο να δουμε ενημερωση του!

Στοπ μεταξυ ο κυριος Ερικ Καστελ κοβει και ράβει! :dancing:
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΖΕΡΟ και ΜΕΡΑΚΛΗΣ σαν κι εμενα.  :thumbsup:
 

ionas1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Μηνύματα
237
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παίζει πουθενά milf τέτοια ώρα,συναγωνιστές.? Για μπουρδελάκι κατα προτίμηση. Ευχαριστώ..
 

iron addict

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Μηνύματα
579
Κριτικές
2
Like
806
Πόντοι
86
σαββατο ρε μαγκες απογευμα δουλευει η Μαγια/μπαρμπορα το στυλιαρι,ξερετε?
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Λίγο νωρίτερα (20:25-21:50), βραδάκι πλέον στην 2η βάρδια του Μεταξουργείου με αρκετή κίνηση από ψωλαριά ανήλικων πιτσιρικάδων κυρίως και την σειρά που έλαβε χώρα..., να διηγηθώ και εν συντομία προηγουμένως ένα περιστατικό που αντίκρισα στη Φυλής. Δύο πιτσιρικάδες γύρω στα 18έτη περιπατούσαν χεράκι-χεράκι με κατεύθυνση τα μεγάλα νούμερα και μπαίνοντας μέσα στο Φ.71Α. Από κει και μετά συνέχισα την ιερή "αποστολή" μου!
Καλό βράδυ!

Μάλλον θα προσπαθούσαν να τσεκάρουν...αν είναι gay... :)
Πολύ καλός στην ενημέρωση σου! :rockon:
 

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
1.666
Κριτικές
41
Like
3.679
Πόντοι
4.587
33 καινούρια κοπέλα η νεαρή Μίκη (δεν είχα πετύχει την Μίκη από Φωκαίας 25Α πριν μερικές μέρες και ίσως να είναι αυτή) δεν ξέρει γρι ελληνικά και η υπηρεσία η γνωστή με το κοντό μαλλί και τα γυαλιά που δουλεύει εκεί μου είπε είναι 3η μέρα στην δουλειά και στην Ελλάδα, μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί, ωραίο ντροπαλό πρόσωπο, ωραίο κανονικό κορμί, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
Δυστυχώς είναι χοντρό παιδικό  παλτουδάκι από την Βουλγαρία. Εσπρώχθει πριν 3-4 ημέςρες
 

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Μηνύματα
2.020
Like
153
Πόντοι
16
@ john_fystikis, πολύ καλή και πλήρης ενημέρωση!  :dancing:
 

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
358
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα στην 3η βάρδια

Φωκαίας 9 αριστερά Βανέσα η γλυκιά πιτσιρίκα μελαχρινή λεπτή ωραίο κωλαράκι 2άρι βυζί απλό πρόγραμμα γιατί έβαψε τα μαλλιά της πορτοκαλί..?
της πήγαινε ποιο πριν το άλλο χρωμα... καλη παντως σαν πιπίνι...  :kissass2: :kissass2:
την εχει δοκιμάσει κανείς?
  :think:



 

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Μηνύματα
1.033
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[...]
Μπράβο Φανούρη! Παρατήρησα πως πλέον είσαι απρόβλεπτος στις μέρες της ενημέρωσής σου... τυχαίο ή μη θα φανεί στο προσεχές μέλλον! :P
[...]
:rolleyes:

10:07-11:11
Σε όσα ήταν ανοιχτά όταν πέρασα

Κολωνού 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Δύο κοπέλες: Η Αλεξάνδρα, απ' το απέναντι ισόγειο και υπόγειο, με ίσιο μαύρο καρέ κοντό μαλλί, ομορφούλα, με μικρό στήθος, καλλίκορμη, και μία ίδιων "κυβικών", με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους. Σε απλό τα κορίτσια.
Κολωνού 15 αριστερά: Η ξανθωπή, γεματούλα Μάγδα, με τα μυτερά βυζιά και το τατουάζ αριστερά στο στήθος. Σε απλό.
Κολωνού 11 ημιυπόγειο: Η γνωστή μελαχρινή, καλοταϊσμένη Μαίρη, που "παίρνει" και τη διαχωριστική κουρτίνα μαζί της όπως βγαίνει στο σαλόνι. Απλό στα 15. Η ηλικιωμένη ξανθωπή υπηρεσία –έκανε και την πόρνη στο Ιάσονος 36–, μου είπε πως με 20 ευρώ μπορούσα να τη γαμήσω.
Κολωνού 11 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Μαρία, νεαρή χαμηλού αναστήματος, με ίσιο σκούρο, με ξανθωπές ανταύγειες, μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, κανονικό κορμάκι. Σε απλό.
Κολωνού 30 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η τουρκάλα 'Εσρα, από τον διπλανό όροφο, σε απλό.
Κολωνού 30 αριστερά (όροφος): Η ξανθιά ρουμάνα 'Ολγα, σε απλό.
Κολωνού 32 δεξιά (όροφος) (To onlygreekάδικο): Η επίσης ξανθιά (κοντό, ίσιο μαλλί), ομορφόκορμη ρουμάνα Γκαμπριέλα, με την ανεξίτηλη ζωγραφιά (μία σαύρα) στην πλάτη. Σε απλό στα 15.
Κολωνού 32 αριστερά (ισόγειο): Δύο νεαρές Ρουμάνες: Η αψηλή καστανή Καμέλια, από τον όροφο της Κεραμεικού 15, και η Μπέλλα. Σε απλό.
Κολωνού 47 αριστερά (ισόγειο): "Το γιουβαρελάκι" (η ξανθιά Χρύσα). Σε απλό.
Κολωνού 47 δεξιά (όροφος): Στην είσοδο είδα τη βραζιλιάνα Τερέζα που σχολούσε. Τη ρώτησα και μου είπε πως δούλευε «μια μαύρη». Μάλλον θα εννοούσε την ευτραφή Τζένη. Σε απλό.
Κολωνού 48: Δύο κοπέλες: Η ώριμη ρωσίδα 'Αντζελα, με ίσιο κοκκινωπό, κοντό μαλλί, καλούτσικο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, στιβαρό, αψηλό κορμί. Η νεαρή Ανδριάνα, από το Μεγάλου Αλεξάνδρου 28, με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, γλυκό πρόσωπο, μεγαλούτσικο στήθος, μάλλον γεματούλα. Σε απλό και οι δύο.
Κολωνού 53: Η ξανθιά νταρντάνα Αννίτα, από το απέναντι 48 και το Θάσου 13 και η μελαχρινή αψηλή μουνάρα Χριστίνα. Αμφότερες σ' απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Η Βίκυ και η Φωτεινή, απ' το Κολωνού 53.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17: Δύο σιτεμένες: Η Τζένη Πόταμος (Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ) και η Χριστίνα, από Ιάσονος 37, με ίσιο σκούρο μαλλί με κάποιες ξανθές ανταύγειες, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, αψηλούτσικη, χοντροκόκαλη, με κοιλίτσα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ.
Πληρώθηκε η δεύτερη, όπου, μέσα, μου είπε πως δεν κάνει γυμνό στοματικό...

DSC06078.jpg


DSC06072.jpg


DSC06075.jpg


Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά: Η μελαχρινή κοντοφάρδουλη 'Αννα, από Κολοκυνθούς 63 και Ιάσονος 43. ΚΩΛΟΣ.
Κολοκυνθούς 38 αριστερά (ισόγειο): Η μελαχρινή, άσχημη, σιτεμένη βουλγάρα Μαρία, από τον διπλανό όροφο και το Αχιλλέως 40. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ.
Κολοκυνθούς 38 δεξιά (όροφος): Μία ξανθιά μιλφ, με ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, τραχύ πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κορμί με πιασιματάκια, κοιλίτσα, κωλάρα, μπουτάρες. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.

Αορατε μολις μνημονευσες τον Φανουριο αυτος εμφανιστηκε αμεσως ωσαν το ΑγιοΠνευμα!!!
[...]
Χε χε χε...

[...]
Ειναι γεγονος οτι κανει νοικοκυρεμενες και ακριβεις ενημερωσεις με ωραιες φωτος
Σε ολους ομως οσους ενημερωνουν,ο καθενας με το δικο του τροπο κ υφος αξιζουν συγχαρητηρια.
[...]
Σ' ευχαριστώ!
Να δώσω κι εγώ τα δικά μου συγχαρητήρια στα παιδιά!

[...]
Και ο Ερικ Καστελ φοβερη ενημερωση απο Ντισνευλαντ!!!
Καλώς ήλθες κι εύγε για τις ενημερώσεις σου 'Ερικ!

[...] θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Ερικ,σμυρνη,Φανουρη,xilnik και τα αλλα παιδια που συνεχως ενημερωνουν και ανεβαζουν τα στανταρ στα ουρανια!Μπραβο ρε μαγκες!!!
[...]
Δεν κάνει τίποτα!

[...]
Και παλι μπραβο σε ολους τους ενημερωτες!!! :rockon:
Να 'σαι καλά φίλε nasouliskk!

ακόμα πάρα πολλά μπράβο στις σταθερές αξίες Φανούρη και xilnik , μπράβο στον ανερχόμενο φιστίκι και να συνεχίσουν την καλή προσπάθεια και τα υπόλοιπα παιδιά που ενημερώνουν
Θενξ φίλε Σμύρνη!

[...]
P.S: Μπράβο σε Φανούρης Τζούρας - TOMMY DEVITO - john_fystikis - Eric Castel - ZeroTolerance - BMWPOWER - xilnik - ΠΥΡΑΥΛΟΣ - professorx - free - n.smirni76 - Farkeli...για την συνδρομή τους στο παρόν θρεντ... :)
Μπράβο και για τη δική σου συνδρομή, παράδειγμα www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg5747123#msg5747123]εδώ[/url], φίλε Μπίλλυ...


Επίσης, μέσα στη βδομάδα πληρώθηκαν...

Η νεαρή ρουμάνα Γκαμπριέλα, απ' το ισόγειο της Ιάσονος 20, με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, όμορφη, με μεσαίο στήθος, αψηλό καλοσχηματισμένο κορμί. Σε απλό.

DSC06039.jpg


DSC06049.jpg


DSC06041.jpg




Η μιλφ Μαρία, απ' το Μεγάλου Αλεξάνδρου 15, με σγουρό μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, καλοθρεμμένο κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.

DSC06063.jpg


DSC06057.jpg


DSC06064.jpg


 

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Μηνύματα
3.112
Κριτικές
2
Like
733
Πόντοι
96
καλησπέρα στην 3η βάρδια

Φωκαίας 9 αριστερά Βανέσα η γλυκιά πιτσιρίκα μελαχρινή λεπτή ωραίο κωλαράκι 2άρι βυζί απλό πρόγραμμα γιατί έβαψε τα μαλλιά της πορτοκαλί..?
της πήγαινε ποιο πριν το άλλο χρωμα... καλη παντως σαν πιπίνι...   :kissass2: :kissass2:
την εχει δοκιμάσει κανείς?
  :think:
εφαγε πακετο με τη βαφι φιλε πηγαινε για κερασι αλλα δεν ειναι η εποχη τους
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
358
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom