Επισκευθηκα, τελικα, τη διδα Πιτσος, στο 109 - ισογειο κι ομολογω οτι με εξεπληξε
(=> θερμες ευχαριστιες στο φιλο που τη συνεστησε!)
Η τυπισσα ειναι
ΠΟΛΥ γλυκια, σε σημειο red alert - αν με νοειτε
Δεν εχει σε καμια στιγμη τη μηχανιστικη βιασυνη πουτανας, ουτε τη συμπεριφορα πουτανας, εν γενει. Γαμας ηρεμα και ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.
Επισης, μου εγλειψε αρχιδια παρα το γεγονος οτι δεν τα ειχα ξυρισει (τριπλο bonus γι' αυτο), ειχε αψογες τοποθετησεις κατα το γαμησι, αληθοφανεις καυλωτικες κραυγουλες, αγκαλιες και, οταν τελειωνα, εσφιξε τα μπουτια της γυρω μου
Τι να πω...
Θα το ξανασκεφτω ΠΑΡΑ πολυ προτου ξανασκασω 20αρικο - καμικαζι, εαν ξερω οτι ειναι σε βαρδια αυτη (Εδω να σημειωσω πως ητανε απο πρωι στο κλαρι και θα σχολαγε, οσονουπω. Αρα, δευτερο μεγαλο μπονους για την καλη διαθεση και συμμετοχη, παρα τις ωρες δουλειας).
Overall, μπορω να πω οτι ισοφαριζει τη θεσπεσια Καζακστανη Χριστινα, απο Φ69.
Μερικες επιπλεον παρατηρησεις:
Νομιζω πως σημερα ηταν η τελευταια φορα που πατησα ποδι σε Στουντιο - και δε, της Κων/πολεως.
ΟΚ ρε μαγκες,
δεν ηθελα να γαμησω. Δικαιωμά μου δεν ειναι?
Υπογραψαμε κανα συμβολαιο με τον τσατσο, κατα την εισοδό μου στο μαγαζι?
ΟΧΙ!
Ε, αρα τι μου πιανεις, ρε, την παρλα μπαινοντας (με το "σεις" και με το "σας"!), τι μ' αρχιζεις στις γαλιφιες, τι βαζεις τη γκομενα να μου τριβεται χωρις αυριο και να πουλαει αγαπες, ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1' ΤΟ ΓΥΡΝΑΤΕ ΣΕ ΕΙΡΩΝΙΕΣ - ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ??
Ας σοβαρευτουν λιγο οι παλιοχαμουρηδες και ας ειναι πιο εγκρατεις.
"Θες ρε φιλε? Εχει καλως. Αλλιως κανε μια τσαρκα και ξαναελα." Αυτο θα αρκουσε, και θα 'μασταν
και οι δυο ΟΚ.
Ειλικρινα, δεν ξερω αν εχουν δουλεια, αλλα με τετοια μυαλα ειναι φυσικο να παραπαιουν.