Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 297 άτομα (30 μέλη και 267 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Αν ρίξεις μια ματιά στις κριτικές του σπιτιού αυτόυ θα τα δείς όλα φίλε μου... Είναι καλή σε γενικές γραμμές (μια φορά την έχω δοκιμάσει προσωπικά), ωστόσο να έχεις υπόψιν σου ότι δεν είναι μιλφ αλλά πιτσιρίκα. Αν σε γουστάρει κιόλας είναι πολύ διαχυτική μαζί σου.

Ποια Αννα?

Αυτην που λεω κι εγω?

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Από  ότι έχω συμπεράνει η κατάσταση σε αυτά τα νούμερα είναι 50 - 50... ίσως η μόνη σταθερή (σε απόδοση πάντα) είναι η γνωστή Άννα - Πίτσος.

Σταθερη αυτη?  :2funny: Αν με ρωτουσες ποια ειναι η μια απο τις κοπελες που εχει την πιο αστατη συμπεριφορα θα σου ελεγα αυτην...Κυκλοθυμικια ειναι η κοπελα...την μια μπορει να μην κανει τιποτα ουτε προκαταρτικα να βιαζεται και να ειναι κομοδινο ΙΚΕΑ και την αλλη να σε πλακωνει στα γλωσσοφιλα σαν το απολυτο gfe...τετοια συμπεριφορα μονο απο αυτην εχω δει και μου φανηκε πολυ αστειο να την ακουσω σαν "σταθερη" σε αποδοση.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
για φωτογραφος πηγαινες τυπε μου?  :rockon:
  :grin: Τυπε μου γενικα σε φοτο κρυφα βιντεο κτλ..ειμαι μανουλα....Απλα δεν τα δημοσιευο...Αυτη μολης την ειδα με τρελανε και ηθελα να δουμε ολοι αν την γνωριζι καποιος αλλα μαλλον απο οτι καταλαβαινο ειναι καινουργια...Αν την τιμηση κανεις ας μας πει...γιατι εμενα με βλεπο να πηγαινο δευτερα λογομ επαγγελματικον υποχρεοσεον  :rockon:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εχετε θειτσα (<45) τεκνατζου, που να γαμιεται χωρις βιασυνες στη Φυλης?

Βαρδια απογευματινη...

Θα προτιμουσα να ειναι σταθ. αποδοσης, μιας και η Πιτσος φαινεται rollercoaster απο τις κριτικες.

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
τωρα στην 2η βαρδια στο Φωκαιας 24 δουλευει το εκφυλο διδυμο Τανια κ Μονα
σκοπος της επισκεψης να γαμησω την Τανια αλλα ειχε δυο δωματια ,ετσι περασα με την Μονα ξανθια μιλαει μονο αγγλικα λεει οτι ειναι Τσεχα 23χρονων ,εχει σωμα με πιασηματακια 1.5αρι βυζι κπολλα τατου ,μεσα τα παντα ολα εκτος πρωκτικου ,θα ακολουθησει κριτικη

Με μπέρδεψες...η ξανθία λέγεται Μόνα και η μελαχρινή Τάνια? Εγώ νόμιζα το ανάποδο...
Όπως και να έχει, κι εγώ με την ξανθία πέρασα κι η γκόμενα είναι σούπερ.
Άφησα και κριτική (πιθανότατα -λοιπόν- με λάθος όνομα) να υπάρχει.

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Μολις γυρισα απο Κολωνου 25.. :think: νομιζω στο υπογειο που ηταν η Ελενη απο ρουμανια..Τι κορμαρα εχει ρε Μαγκες επιπεδου στουντιο και θεσπεσιες Βυζαρες που με αφησε να της Γλειψω αλλα λιγο.. :headbang:.Πιπα καλη και ισπανικο και μετα πισοκολλητο για κανα 5λεπτο μεχρι που τελειωσα ακουγοντας την τσατσα με τα Γυαλια να την φωναζει στο 3 λεπτο :jerking: :jerking:.Μεγα Φαουλ απο την τσατσα,για αυτο λοιπον της το Αφιερωνω :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Αυτή, ενώ παλιοτερα είχα περάσει πολύ καλά μαζί της στο onlygreekάδικο, προχθές το βράδυ, με ξενέρωσε απίστευτα. Πάλι καλά που έκλαψα μοναχά ένα δεκάρι.

Kostis_37

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ηθελα να ρωτησω αν η μαρια δουλευει στο κολωνου 11β και αν ναι σε ποια βάρδια

Ευχαριστώ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και κατι ακομα:

Η Αλιονα δουλευει, ή εχει παει διακοπες?
Παντα την ειχα αχτι τη βρωμοGILF...
παντρευτηκε τυπε
tumblr_mrrsvxLJjw1scy4uko1_500.gif

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ωραια ενημερωση σμυρνη!!!
με ανησυχει οτι θελει να σε δει ο κος Φαρκελι...
να προσεχεις, μπορει να εχει παρει φορα μετα τον πρωτο που εριξε... :boff: :2funny:
Ταυτόχρονα, στήνει κώλο και ο κ. picker...
Μα τι γίνεται ρε γαμώτο;
Τι συμβαίνει τέλος πάντων;

Τι μαλακισμένα καλαμπούρια είναι αυτά ;

συνεχιζοντας ...

Ξανθίπης 2 Φλόρα μελαχρινή με ωραία μάτια και πρόσωπο πολύ μακρύ ίσιο μαλλί μέχρι τον κώλο(για τον farkeli ,τον πήρα τηλέφωνο και τον ενημέρωσα)κανονικό σώμα 2.5άρι βυζί , απλό πρόγραμμα.

Ευχαριστώ συνάδελφε n. smirni

Τωρα το πρωι στη φυλης
...
20 μαρια,μελαγχροινη κοπελα με κανονικο σωμα,αρκετα δεμενο,φουλ προγραμμα
Δεν προκειται για την αισθησιακη και πανεμορφη μαρια που ειχε ανακαλυψει ο farkeli

Ποιά Μαρία ανακάλυψα που δεν θυμάμαι φίλε Hilnik ;

ΥΓ 1. Πολύ καλές και "κατανοητές" οι (σχεδόν) καθημερινές ημερήσιες ενημερώσεις σου   ;)
ΥΓ 2. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

Επίσης πολύ καλές ενημερώσεις για τα παιδιά που γράφουν μόνο εδώ όπως ο Badpanos  :rockon:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημερα σε ολους οπως προανεφερε συναγωνιστης Φυλης86Β καινουργια κοπελα μελαχρινη ψηλη μακρια ισια μαλλια ωραιο χαμογελο πολλη αξιολογη παρουσια.Η τσατσα την φωναξε με το ονομα Λαβινια

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Επισκευθηκα, τελικα, τη διδα Πιτσος, στο 109 - ισογειο κι ομολογω οτι με εξεπληξε
(=> θερμες ευχαριστιες στο φιλο που τη συνεστησε!)

Η τυπισσα ειναι ΠΟΛΥ γλυκια, σε σημειο red alert - αν με νοειτε  :rolleyes:
Δεν εχει σε καμια στιγμη τη μηχανιστικη βιασυνη πουτανας, ουτε τη συμπεριφορα πουτανας, εν γενει. Γαμας ηρεμα και ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.

Επισης, μου εγλειψε αρχιδια παρα το γεγονος οτι δεν τα ειχα ξυρισει (τριπλο bonus γι' αυτο), ειχε αψογες τοποθετησεις κατα το γαμησι, αληθοφανεις καυλωτικες κραυγουλες, αγκαλιες και, οταν τελειωνα, εσφιξε τα μπουτια της γυρω μου  :smitten:

Τι να πω...
Θα το ξανασκεφτω ΠΑΡΑ πολυ προτου ξανασκασω 20αρικο - καμικαζι, εαν ξερω οτι ειναι σε βαρδια αυτη (Εδω να σημειωσω πως ητανε απο πρωι στο κλαρι και θα σχολαγε, οσονουπω. Αρα, δευτερο μεγαλο μπονους για την καλη διαθεση και συμμετοχη, παρα τις ωρες δουλειας).
Overall, μπορω να πω οτι ισοφαριζει τη θεσπεσια Καζακστανη Χριστινα, απο Φ69.

Μερικες επιπλεον παρατηρησεις:

Νομιζω πως σημερα ηταν η τελευταια φορα που πατησα ποδι σε Στουντιο - και δε, της Κων/πολεως.
ΟΚ ρε μαγκες, δεν ηθελα να γαμησω. Δικαιωμά μου δεν ειναι?
Υπογραψαμε κανα συμβολαιο με τον τσατσο, κατα την εισοδό μου στο μαγαζι?
ΟΧΙ!
Ε, αρα τι μου πιανεις, ρε, την παρλα μπαινοντας (με το "σεις" και με το "σας"!), τι μ' αρχιζεις στις γαλιφιες, τι βαζεις τη γκομενα να μου τριβεται χωρις αυριο και να πουλαει αγαπες, ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1' ΤΟ ΓΥΡΝΑΤΕ ΣΕ ΕΙΡΩΝΙΕΣ - ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ??

Ας σοβαρευτουν λιγο οι παλιοχαμουρηδες και ας ειναι πιο εγκρατεις. "Θες ρε φιλε? Εχει καλως. Αλλιως κανε μια τσαρκα και ξαναελα." Αυτο θα αρκουσε, και θα 'μασταν και οι δυο ΟΚ.

Ειλικρινα, δεν ξερω αν εχουν δουλεια, αλλα με τετοια μυαλα ειναι φυσικο να παραπαιουν.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Υπογραψαμε κανα συμβολαιο με τον τσατσο, κατα την εισοδό μου στο μαγαζι?
ΟΧΙ!
Ε, αρα τι μου πιανεις, ρε, την παρλα μπαινοντας (με το "σεις" και με το "σας"!), τι μ' αρχιζεις στις γαλιφιες, τι βαζεις τη γκομενα να μου τριβεται χωρις αυριο και να πουλαει αγαπες, ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1' ΤΟ ΓΥΡΝΑΤΕ ΣΕ ΕΙΡΩΝΙΕΣ - ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ??

Ας σοβαρευτουν λιγο οι παλιοχαμουρηδες και ας ειναι πιο εγκρατεις. "Θες ρε φιλε? Εχει καλως. Αλλιως κανε μια τσαρκα και ξαναελα." Αυτο θα αρκουσε, και θα 'μασταν και οι δυο ΟΚ.

Ειλικρινα, δεν ξερω αν εχουν δουλεια, αλλα με τετοια μυαλα ειναι φυσικο να παραπαιουν.

Σε κάποια τσατσά που μου την ψιλοείπε μια μέρα (ευγενικά όμως) γιατί δεν πέρασα να πηδήξω τη φόλα της, και επίσης έδειχνε διατεθειμένη να ακούσει άποψη, της εξήγησα με μαθηματικά γιατί βλέπει ΤΟΣΟΥΣ που μπαίνουν και φεύγουν. Της είπα:
"Κοίτα, ο μέσος πελάτης βγαίνει να κάνει τη βόλτα του και θα μπει σε ΕΙΚΟΣΙ μαγαζιά πριν καταλήξει σε ένα για να γαμήσει. Αυτό σημαίνει πως εσύ θα δεις είκοσι να μπαίνουν, και απ' αυτούς Ο ΕΝΑΣ θα περάσει".
(Δεν τόλμησα να αναφέρω τους ενημερωτές εδώ που μπαίνουν σε ΕΚΑΤΟΝ ΟΓΔΟΝΤΑ μπουρδέλα - πως τις θυμάστε ρε παιδιά?)
"Αυτό είναι βέβαια ο μέσος όρος· άλλος θα μπει σε 3 άλλος σε 35. Επομένως μην εκνευρίζεσαι που βλέπεις τους 19 απ' τους 20 να φεύγουν. Αυτή είναι η κανονική αναλογία".

Μάλλον δεν με πίστεψε, γιατί αμφέβαλλε για το ότι αυτοί οι τύποι που φεύγουν κάπου γαμούν τελικά. Πρέπει να έχει την εντύπωση πως βλέπουν, βλέπουν, βλέπουν, τους σηκώνεται και στο τέλος πάνε στο σπίτι τους και την παίζουν.
Αν αυτό πιστεύουν (με το φτωχό τους μυαλό), τότε δικαιολογείται ο εκνευρισμός τους. Έχουν την εντύπωση πως αυτό που παίρνει ο πελάτης που φεύγει, το παίρνει τσάμπα.

Μυστήριαι αι σκέψεις των τσατσών!  :priest:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ναι ρε πουστη... ΑΥΤΟ με τρελαινει!

Που δεν καταλαβαινουν την εννοια της μπουρδελοΤΣΑΡΚΑΣ, μετα απο 50 χρονια στο επαγγελμα  :idiot:

Και υποτιθεται οτι ειναι "καπατσες" και "κωλοπετσωμενες", που "φαγαν τη νυχτα με το κουταλι", αλλα παπαρια...
Το μονο που καταφερνουν ειναι να σ' εκνευρισουν και να μην ξαπατησεις στο μαγαζι τους.

(Τωρα που το θυμηθηκα: Ειρωνιες ειχαμε και στο Φωκαιας 27 κατω, απο μια μιλφοτσατσα που το παιζει κι αυτη μαγκιορα - σε στυλ Σπεραντζας Βρανα. Ουστ μωρη βρωμα!)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.097
Πόντοι
1.686
Ναι ρε πουστη... ΑΥΤΟ με τρελαινει!

Που δεν καταλαβαινουν την εννοια της μπουρδελοΤΣΑΡΚΑΣ, μετα απο 50 χρονια στο επαγγελμα  :idiot:

Και υποτιθεται οτι ειναι "καπατσες" και "κωλοπετσωμενες", που "φαγαν τη νυχτα με το κουταλι", αλλα παπαρια...
Το μονο που καταφερνουν ειναι να σ' εκνευρισουν και να μην ξαπατησεις στο μαγαζι τους.

(Τωρα που το θυμηθηκα: Ειρωνιες ειχαμε και στο Φωκαιας 27 κατω, απο μια μιλφοτσατσα που το παιζει κι αυτη μαγκιορα - σε στυλ Σπεραντζας Βρανα. Ουστ μωρη βρωμα!)

Και τι σε νοιάζει ;

Δεν τους μιλάς καθόλου και φεύγεις ήρεμα .

Το κόλπο είναι όταν μπαίνεις ,να μην μιλας καθολου .
Σου μιλάνε και προσπαθούν να σε ψήσουν .Μην απαντάς καθολου.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Και τι σε νοιάζει ;

:thumbsup:

Δεν εχω αναπτυξει ακομα αυτο το skill...

Ειμαι ευγενικος ο μαλακας  :jerking:

ΥΓ Mods, υποβαλλω κρισιμη προταση για κατασκευη emoticon με μουτζα + emoticon με αυτο-μουτζα!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.097
Πόντοι
1.686
:thumbsup:

Δεν εχω αναπτυξει ακομα αυτο το skill...

Ειμαι ευγενικος ο μαλακας  :jerking:

ΥΓ Mods, υποβαλλω κρισιμη προταση για κατασκευη emoticon με μουτζα + emoticon με αυτο-μουτζα!

Σου παιζουν παιγνιδι .
Ειναι σαν τα πρεζόνια ,που σου λένε : Να σας ρωτήσω κάτι κύριε ;
Κι αν δεν φύγεις αμέσως ,σου ζητάνε λεφτά .

Το ίδιο είναι με τις τσατσαδες .Λεφτά θέλουν !  :2funny: :2funny: :2funny:

Μη λες τίποτα ,σώπα !

Η σιωπή είναι χρυσός ! ( λεφτά που σου μένουν !  :2funny: :2funny: :2funny: )

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Και τι σε νοιάζει ;

Κατά τη διάρκεια περιφοράς και επίδειξης των θηλέων, το να μην αντιδράς καθόλου, ενδέχεται να εκληφθεί από το προσωπικό του μπουρδέλου ότι είσαι αρνητικός - απορριπτικός, οπότε θα απογοητευθούν και θα κάνουν μουτράκια και πεισματάκια, είτε σε εσένα, είτε στον επόμενο...

Προσωπικώς, με τα χρόνια, έχω καταλήξει να χαμογελώ συγκαταβατικά, να λέω και κανα "μπράβο", "ωραία", "ωραιότατα", "εξαιρετικά", "καταπληκτικά", "θεσπέσια" (αυτό οι περισσότεροι δεν το καταλαβαίνουν).
Αυτά τα λέω σε οποιαδήποτε εμφάνιση θήλεος, και τα λέω εγκαρδίως, γιατί αφενός επικροτώ και στηρίζω την πορνεία, και αφετέρου οφείλω να εμψυχώνω το προσωπικό οποιυδήποτε καταστήματος με εξυπηρετεί, είτε πρόκειται για πολυτελές εστιατόριο, είτε πρόκειται για μπουρδέλο.
Από τότε που ξεκίνησα αυτήν την τακτική (που είναι προϊόν εξέλιξης νοοτροπίας και όχι υποκρισίας), στα μάτια μου ο κόσμος φαίνεται καλύτερος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom