Ακάπωτη πίπα εννοώ αλλά δεν μου έκανεΤι εννοείς ακάποτο; Πίπα ακάποτη ή την πήδηξες κιόλας ακάποτο;
edit panosboss: Να γράφεις με μικρούς Ελληνικούς χαρακτήρες σύμφωνα με τους κανόνες του forum.
Ακάπωτη πίπα εννοώ αλλά δεν μου έκανεΤι εννοείς ακάποτο; Πίπα ακάποτη ή την πήδηξες κιόλας ακάποτο;
Ξεχασα να ενημερωσω την προηγουμενη εβδομαδα πηρα το πιτσιρικι στη φωκαιας 21 σε αυτο που ανεβαινεις τα πολλα σκαλια που δουλευει τελευταια σταθερα πρωινη βαρδια! Ειναι Κοντουλα με πεταχτο κωλαρακι.
Μετρια πιπα,χρησιμοποιει δοντια. Απο πανω δεν ανεβαινει και δεν αφηνει να της γλυψεις το βυζι.Απο συμμετοχη παντως ψιλοκαλη και δε βιαζεται.
φίλε χθες είχε αλλάξει το look.. το έκανε μαύρο..οπότε μάλλον αυτήν είδες..δεν είναι 1.80 πάντως.Έχει λίγα πιασιματάκια αλλά τις πηγαίνουν..γούστα.Ρε παιδιά, στο Φυλής 66Δ τί ώρα πήγατε και βρήκατε αυτήν την Αμαλία;
Εγώ πέρασα κατά τις 10:30 το βράδυ και ήταν μια χοντρούλα με ατσούμπαλο
σώμα και καρέ μαύρο μαλλί, της οποίας η περιγραφή δεν ταιριάζει καθόλου
με την περιγραφή που έχω διαβάσει για την Αμαλία (1.80, ξανθιά κουκλάρα κ.λ.π.). Κάντε καμμιά διευκρίνιση γιατί Αμαλία ακούω και Αμαλία δεν βλέπω.
Υ.Γ. Προς όλους τους συναγωνιστές: όταν κατεβαίνετε για αναγνώριση, Please,
γράφετε στην κριτική και την ώρα της αναγνώρισης ώστε να ξέρουμε σε
ποιά 'βάρδια' δούλευε το κάθε μωρό. Thanks
Αντε ρε παλληκαρα γιατι μας και τους ελειψες εσυ και τα πιτσιλισματα σου.μετα απο μακροχρονι απουσια μου απο το φορουμ βρισκομαι και παλι κοντα σας για να ευχιθο σε ολα τα νεα μελοι του bourdela καλι πορνοσταδιοδρομια στιν μπουρδελοκαριερα τους!
απο μια γριγορι ματια στο φορουμ παρατιρισα νεα μελοι γεματοι απο τεραστια ποσοτιτα καυλας που οργιαζει μεσα τους!
ελπιζο ολοι αυτοι οι νεοι χιστες να μιιθουν στον αγοραιο εροτα και να κανουν περιφανουσ εμασ τουσ ταπεινους ντεσπεραντο..!
σινεμπουρδελλιαριδες εμπροσ στο δρομο τις καυλας!
περιμενο να δο καυτες ανταποκρισισ απο ολουσ εσας τουσ νεοχιστους οπος τισ παλιες καλες εποχεσ που το φορουμ εβραζε απο ανταποκρισισ!
εμινε λιγος καιρος ακομα...μερικες μερες οστε να εμπλακο και παλι στο πεδιο τισ μαχισ τισ δοξασ και τισ μπουρδελοτιμις!και αυτι τι φορα για παντα!
βουρ για πιτσιλισματα και τιμοριες!
Eγω πριν κανα μηνα ειχα πετυχει στο μεταξουργειο τη Βερονικα.
Κοντο,ξανθο και πολυ γλυκια.
Στο σπιτακι που στον τοιχο γραφει με σπρει εισοδος.
Η Σοφία είναι σε ένα της Λιοσίων..
Οσον αφορα τους θεσμους να σε διορθοσω λιγοpitsilisti σε περιμενουμε με πολλη χαρα και παλι στους αγωνιστικους χωρους για
τους θεσμους του πρωταθληματος(μπουρδελα),του κυπελου(στουντιο)και γιατι οχι και του champions league(citytours)oπου λαμβανουν μερος μεγαλες ομαδες ρεαλ-baby, mant united-nitro κτλ...
Σοφία . Επί της Λιοσίων κατεβαίνοντας προς Αθήνα στο δεξί σου χέρι 50-100 μ πριν την Ιουλιανού έχει δύο μαγαζιά διπλα διπλα ,εμα ισογειο και ενα στο 1ο . Έχουν ξεχωριστές πόρτες . Ανέβα πάνω . Αυτα. ;)διευθυνση και πως θα παω εκει plz!!