Βολτούλα χθες προς Μεταξουργείο μεριά....
λίγα σπίτια τσέκαρα γιατί δεν είχα πολύ χρόνο και ήθελα βασικά να πετύχω την Ειρήνη!!!
Λοιπόν..... Κολωνού 30Α η γνωστή μας Κατερίνα....
Κολωνού 27Α η Νατάσα νομίζω... 23 ετών, ψιλονταρντάνα με ωραία μεγάλα φυσικά βυζιά και κόκκινα high heels πέδιλα
φορούσε ένα μαύρο πολύ μίνι αποκαλυπτικό φόρεμα.....
δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ... τα κόκκινα πέδιλα με καλούσαν....
Δίνω το 15ευρω και περιμένω στο δωμάτιο, όρθιος εννοείται ;) γιατί δεν είναι και το καθαρότερο που υπάρχει... μετά από λίγο έρχεται, ξεκινάει πιπούλα, δεν έκανε deep throat, αλλά έπαιζε με το κεφάλι και με κοίταζε με καυλιάρικο βλέμμα ;)
Ιεραποστολικό μετά έτσι ώστε να έχω τα βυζιά της σε πλήρη θέα όπου τα ζούλαγα με λαγνεία ενώ ταυτόχρονα έπιανα και τα πέδιλα, μη ξεχνιόμαστε ;)
Στη συνέχεια στα 4 όπου είχε πολύ ωραίο κώλο και στήσιμο όπου δεν άντεξα και πολύ...
κρατώντας τα τακούνια της... παρέδωσα "πνεύμα" .....
πολύ καλή συμμεροχή, δεν καταλαβαίνει καλά Ελληνικά, τα βασικά όμως ;)
θα την ξανατιμήσω.... ;)
Πριν την κατάθεσή μου, πήγα στην Λεωνίδου 6 να βρω την Ειρήνη και τα βυζιά της....
ήταν μια πιτσιρίκα, Ελληνίδα μπορεί...
το κορυφαίο του σπιτιού είναι η παρουσίαση την κοπέλας από την τσατσα...
παιδιά, ούτε η Μιραράκη δεν κάνει τέτοια παρουσίαση....
αξίζει την επίσκεψή σας μόνο και μόνο για την τσατσά ;)
άλλες φορές είναι ένας μπεκρής....
Σε αυτό το σημείο θέλω να πω το εξής...
ρωτάω την τσατσά στη Λεωνίδου 6 για την Ειρήνη και μου πετάει την κεραμίδα "η Ειρήνη σταμάτησε" :o :o :o > :'( :'(
την ρώτησα 2 φορές αν μιλάει σοβαρα.... και δυστηχώς σοβαρά μίλαγε....
Ειρήνη τέλος, αν και θα ξαναπεράσω μήπως... ξέρω γω;;;......
αυτάαα...... με τσι 'γείες μας......
λίγα σπίτια τσέκαρα γιατί δεν είχα πολύ χρόνο και ήθελα βασικά να πετύχω την Ειρήνη!!!
Λοιπόν..... Κολωνού 30Α η γνωστή μας Κατερίνα....
Κολωνού 27Α η Νατάσα νομίζω... 23 ετών, ψιλονταρντάνα με ωραία μεγάλα φυσικά βυζιά και κόκκινα high heels πέδιλα
φορούσε ένα μαύρο πολύ μίνι αποκαλυπτικό φόρεμα.....
δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ... τα κόκκινα πέδιλα με καλούσαν....
Δίνω το 15ευρω και περιμένω στο δωμάτιο, όρθιος εννοείται ;) γιατί δεν είναι και το καθαρότερο που υπάρχει... μετά από λίγο έρχεται, ξεκινάει πιπούλα, δεν έκανε deep throat, αλλά έπαιζε με το κεφάλι και με κοίταζε με καυλιάρικο βλέμμα ;)
Ιεραποστολικό μετά έτσι ώστε να έχω τα βυζιά της σε πλήρη θέα όπου τα ζούλαγα με λαγνεία ενώ ταυτόχρονα έπιανα και τα πέδιλα, μη ξεχνιόμαστε ;)
Στη συνέχεια στα 4 όπου είχε πολύ ωραίο κώλο και στήσιμο όπου δεν άντεξα και πολύ...
κρατώντας τα τακούνια της... παρέδωσα "πνεύμα" .....
πολύ καλή συμμεροχή, δεν καταλαβαίνει καλά Ελληνικά, τα βασικά όμως ;)
θα την ξανατιμήσω.... ;)
Πριν την κατάθεσή μου, πήγα στην Λεωνίδου 6 να βρω την Ειρήνη και τα βυζιά της....
ήταν μια πιτσιρίκα, Ελληνίδα μπορεί...
το κορυφαίο του σπιτιού είναι η παρουσίαση την κοπέλας από την τσατσα...
παιδιά, ούτε η Μιραράκη δεν κάνει τέτοια παρουσίαση....
αξίζει την επίσκεψή σας μόνο και μόνο για την τσατσά ;)
άλλες φορές είναι ένας μπεκρής....
Σε αυτό το σημείο θέλω να πω το εξής...
ρωτάω την τσατσά στη Λεωνίδου 6 για την Ειρήνη και μου πετάει την κεραμίδα "η Ειρήνη σταμάτησε" :o :o :o > :'( :'(
την ρώτησα 2 φορές αν μιλάει σοβαρα.... και δυστηχώς σοβαρά μίλαγε....
Ειρήνη τέλος, αν και θα ξαναπεράσω μήπως... ξέρω γω;;;......
αυτάαα...... με τσι 'γείες μας......