δεν την εχω παρει και δεν ξερω μεσα τη λεει.απλα μου φανηκε καλη εμφανισιακαΠροφανώς και δεν εννοώ την κίνηση στους δρόμους!
Human Trafficking είναι η εμπορία ανθρώπων, κυρίως για σεξουαλική εκμετάλλευση ή καταναγκαστική εργασία.
Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο βέβαια, αλλά για αυτή τη δουλειά δεν είναι!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Είδα καθώς έφευγα δύο πυροσβεστικά οχήματα και κόσμο αρκετό κάτω στο δρόμο αλλά δεν είδα καπνό, μάλλον στην αρχή της ήταν η φωτιά σε κάποιο διαμέρισμα, δεν σταμάτησα, την έκανα!Σημ2. Την φάση με την φωτιά σε ένα διαμέρισμα στο δρομάκι πάνω από την Αριστοτέλους, την πετυχες?
Ωραίος ρε bitzibitzidis1981...
Υ.Γ. Είσαι ο ίδιος που στέλνει σε Βουλαρίνο-Νικολάου;
Δεν την έχω ξαναπετύχει εκεί και δεν είμαι σίγουρος αν την έχω ξανά πετύχει κάπου αλλού, αλλά συναγωνιστής που πέτυχα εκεί και φύγαμε μαζί μου είπε πως δεν είναι καλή μέσα και την είχε πετύχει μια-δυο βάρδιες στη μοντελοαλυσίδα! Λογικά εκεί θα είναι και σήμερα, αξίζει να την δεις, είναι τρελό κορμί και με ωραίο πρόσωπο αλλά για τα ενδότερα δεν έχω προσωπική άποψη-εμπειρία.Αψογη ενημερωση!
Καινουργια ειναι η εχει ξαναδουλεψει?
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Ο ορισμός της θείτσας....
Περγάμου 27: Άννα, απίστευτη μελαχροινή μιλφάρα, με πολύ κοντό μαλλί, ασιατικά χαρακτηριστικά προσώπου, βυζάρες και κωλάρα ,,,
...
Ειδικότερα:
Μαστοί τεχνητοί.
Μουνί ταριχευμένο, αποφεύγει να της τον βάλεις όλον και βαθιά.
Γλωσσόφιλα.
Πεοθηλασμός άνευ προφυλάξεων.
giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
πυραυλε η εμανουελα ειναι τωρα? η στη επομενη?
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
με φλιτζανι κ ελαιολαδο/ηλιελαιο?κάνει και φουλ ξεμάτιασμα με 5 ευρώ.
αν ειναι ξεματιασμα στον αερα δεν ειναι οριτζιναλ ,αλλα αρπαχτη.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.051
- Πόντοι
- 42.697
ΓΙΑΤΡΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ, ΘΕΛΩ ΤΗ ΔΟΣΗ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Για σήμερα δεν ξέρω.πυραυλε η εμανουελα ειναι τωρα? η στη επομενη?
Άλλες φορές, είναι Β.
giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
ευχαριστω ρε πυραυλε.....
ΓΙΑΤΡΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ, ΘΕΛΩ ΤΗ ΔΟΣΗ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!
Μικρέ,πως την είδες έτσι... θα συνηθίσεις και μετά θα θες πιο συχνά ιατρική/νιάου...μιμικο-ενημέρωση.... *P
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.776
- Πόντοι
- 35.668
Αθηνα.
3 καταθεσεις, οι 2 σε Βεργας,η αλλη σε Αλκαμενους 113
Πολυβόλο ο dimmitsΈνα ΜΕΓΆΛΟ μπράβο και στον φίλο μου τον @dimmits,για την καταδρομική στην πιάτσα...
Εγώ πήρα Jasmine Black χθες το απόγευμα στην ολλανδική πρωτεύουσα.
Είχα σκοπό να πάρω τις Alice & Sandra Romain σε παρτούζα αλλά διέκοψαν το τουρ τους μια μέρα νωρίτερα
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
Πολυβόλο ο dimmits
Εγώ πήρα Jasmine Black χθες το απόγευμα στην ολλανδική πρωτεύουσα.
Είχα σκοπό να πάρω τις Alice & Sandra Romain σε παρτούζα αλλά διέκοψαν το τουρ τους μια μέρα νωρίτερα
εμεις θα τα πουμε Σαλονικα. ;)
οταν γυρισεις Ελλαδα (?) αν γυρισεις...
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Κατά τις 23:15 κατέβηκα μια Φυλής, ώστε να πηδήξω με την ησυχία μου κανά στηλιάρι.
Εκείνη την ώρα υπήρχε: άκρα του ποδοσφαίρου σιωπή, αλλά σε λίγα λεπτά γέμισε κόσμο.
Ήταν αρκετά κλειστά, από τα οποία κάποια άνοιγαν για την 3η βάρδια. (π.χ. Φ. 84α & 86β)
Άρα: Αγκ. 12 α/β, Φυλ. 136, 109β, 86β, 86α, 84α, 65β, 66δ, 69β, 71α, Διδ. 7α, Φωκ. 17α/β, Φωκ. 19 = κλειστά
Δυστυχώς, το Χριστινάκι στο Φ.69 το έκλεισε νωρίς, η Εβελίνα στο Διδ. 20 είχε ήδη 3 δωμάτια και η τσα2 την φώναζε, οπότε δεν γούσταρα βιασύνες και μανούρες . . . .
Οπότε , έκανα μια μίνι βόλτα, συναντώντας:
Πιπ. 65: Εύα Σαλονικιά
Φυλ. 109α: Λάουρα, ωραίο αδύνατο κουκλάκι, αλλά κάποιοι την έχουν μαυρίσει
Φυλ. 134α: η αδύνατη Κατερίνα, την είχα πάρει όταν πρωτοεμφανίστηκε με απογοητευτικές εντυπώσεις. Έχει περάσει πολύς καιρός, αλλά δεν ακούω και κανά νέο . . .
Φυλ. 84β: Είδα φεύγοντας να καταφτάνει η Αλιόνα για 3η βάρδια
Φυλ. 80: πέτυχα στην αλλαγή. Ο τσάτσος μας ενημέρωσε να ξανάρθουμε σε λίγο. Άλλη φορά . . .
Φυλ. 72: Αριστερό κλειστό, μεσαίο η Σόνια και δεξιά η Νάντια.
Λόγω βαρεμάρας για περαιτέρω αναζήτηση, δοκίμασα την Νάντια με καλές εντυπώσεις. Δεκτική, ομιλητική, φιλική, καθαρή, ανεκτική σε φιλάκια/χαδάκια στο σώμα, σκουπίστηκε με μωρομάντηλα παντού μετά το πέρας. Μια χαρά ήταν.
Εκείνη την ώρα υπήρχε: άκρα του ποδοσφαίρου σιωπή, αλλά σε λίγα λεπτά γέμισε κόσμο.
Ήταν αρκετά κλειστά, από τα οποία κάποια άνοιγαν για την 3η βάρδια. (π.χ. Φ. 84α & 86β)
Άρα: Αγκ. 12 α/β, Φυλ. 136, 109β, 86β, 86α, 84α, 65β, 66δ, 69β, 71α, Διδ. 7α, Φωκ. 17α/β, Φωκ. 19 = κλειστά
Δυστυχώς, το Χριστινάκι στο Φ.69 το έκλεισε νωρίς, η Εβελίνα στο Διδ. 20 είχε ήδη 3 δωμάτια και η τσα2 την φώναζε, οπότε δεν γούσταρα βιασύνες και μανούρες . . . .
Οπότε , έκανα μια μίνι βόλτα, συναντώντας:
Πιπ. 65: Εύα Σαλονικιά
Φυλ. 109α: Λάουρα, ωραίο αδύνατο κουκλάκι, αλλά κάποιοι την έχουν μαυρίσει
Φυλ. 134α: η αδύνατη Κατερίνα, την είχα πάρει όταν πρωτοεμφανίστηκε με απογοητευτικές εντυπώσεις. Έχει περάσει πολύς καιρός, αλλά δεν ακούω και κανά νέο . . .
Φυλ. 84β: Είδα φεύγοντας να καταφτάνει η Αλιόνα για 3η βάρδια
Φυλ. 80: πέτυχα στην αλλαγή. Ο τσάτσος μας ενημέρωσε να ξανάρθουμε σε λίγο. Άλλη φορά . . .
Λόγω βαρεμάρας για περαιτέρω αναζήτηση, δοκίμασα την Νάντια με καλές εντυπώσεις. Δεκτική, ομιλητική, φιλική, καθαρή, ανεκτική σε φιλάκια/χαδάκια στο σώμα, σκουπίστηκε με μωρομάντηλα παντού μετά το πέρας. Μια χαρά ήταν.
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
γνωριζει κανεις
1ον πως λεγετε μια ψηλη μελαχρινη στο φωκαιας 17α 2η βαρδια με καλτσοδετες
και 2ον η εβελινα απο διδυμου ποιες βαρδιες δουλευει
1ον πως λεγετε μια ψηλη μελαχρινη στο φωκαιας 17α 2η βαρδια με καλτσοδετες
και 2ον η εβελινα απο διδυμου ποιες βαρδιες δουλευει
Την Αλέξια στην Φωκαίας 27Β (κάτω),την έχεις δοκιμάσει...? Ωραίο στυλιάρι,αλλά δεν έχω καταφέρει να την πάρω...
kotsoskotsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Την Αλέξια στην Φωκαίας 27Β (κάτω),την έχεις δοκιμάσει...? Ωραίο στυλιάρι,αλλά δεν έχω καταφέρει να την πάρω...
Έλεγε έλεγε έλεγε αυτή η τσατσά για την Αλεξία, είχαν μαζευτεί 10 άτομα να την δούν και με το που έσκασε δεν έμεινε κανείς. Πολύ διαφήμιση και από μούρη γάματα.
Σε αντίθεση με αυτήν πέρασα ανέλπιστα καλά (2η κατάθεση) με την Λαρίσσα, η οποία αν και δηλώνει 19 από πίπα καλά το δουλεύει – δεν κάνει τελειωτικό αν και η υπηρεσία το ανακοινώνει.
Πρώτη κατάθεση κλασσικά στην Βικτώρια για να κατέβουν τα χοντρά
Έλεγε έλεγε έλεγε αυτή η τσατσά για την Αλεξία, είχαν μαζευτεί 10 άτομα να την δούν και με το που έσκασε δεν έμεινε κανείς. Πολύ διαφήμιση και από μούρη γάματα.
Σε αντίθεση με αυτήν πέρασα ανέλπιστα καλά (2η κατάθεση) με την Λαρίσσα, η οποία αν και δηλώνει 19 από πίπα καλά το δουλεύει – δεν κάνει τελειωτικό αν και η υπηρεσία το ανακοινώνει.
Πρώτη κατάθεση κλασσικά στην Βικτώρια για να κατέβουν τα χοντρά
Έτσι είναι η κ.Εύα,τι να κάνουμε...δεν έχει κακή φάτσα η κορασίδα πάντως...γούστα είναι αυτά...το σώμα της είναι "φωτιά" όμως...
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Μπουρδελιάρικο πρωινό:
Αλκαμένους 117
Ελένη, ή Αθηνά, ή Πειραιώτισσα: Ημεδαπή, προμιλφ, ξανθοβαμμένη, με τεχνητούς μαστούς και με καλές επιδόσεις στην κλινοπάλη. Η καλύτερη ημεδαπή πόρνη στα λαϊκά πορνεία των Αθηνών.
Αλκαμένους 113
(α) Σίλβια, σοβιετικός αστέρας, μιλφ, με ωραιότατα χαρακτηριστικά σώματος και προσώπου.
(β) Αλεξάνδρα, ημεδαπή προγκιλφ,
Περγάμου 27
(α) Όλγα, ευτραφής (επιεικής χαρακτηρισμός) σοβιετική ξανθοβαμμένη προμιλφ.
(β) Άννα, σοβιετική προγκίλφ, με κοντό μάυρο μαλλί.
Ξανθίππης 2
Μαρίνα, ξανθοβαμμένο όμορφο γυφταριό, καλοσυνάτο, μειλίχιο, ευπροσήγορο, προσηνές, αλλά με μεγάλο μουνί.
Παρασίου 36
(α) Καριολίνα, ευτραφής αλλοδαπή, με ευμεγέθεις μαστούς.
(β) Μαρία, ξανθοβαμμένη αλλοδαπή.
(γ) Μπέτι, γυφτοειδής αλλοδαπή.
Χωματιανού 11 ισόγειο
Νεαρό μελαχρινό, μέτριας αισθητικής.
Λιοσίων 79 ανώγειο
(α) Ελένη, γκιλφ.
(β) Κατερίνα ή Αλίκη, γκιλφ με πλαστική προσώπου, ενδεχομένως τράβελος.
Διδύμου 16
Εδώ, όλοι οι μαστοί ήσαν σοβιετικοί και ευμεγέθεις...
(α) Αναστασία, βραχύσωμη, ξανθοβαμμένη.
(β) Μαρία, κοντό μαύρο μαλλί.
Ενώ στο χώρο αναμονής και επιδείξεων, φορούσε δικτυωτό σιθρού με τις ρώγες να πετάγονται έξω, στο χώρο συνουσιών προσήλθε με ταγεράκι τσιρλίντερ, με ναζάκια και καμώματα.
"Κύριε καθηγητά, είμαι αδιάβαστη σήμερα".
"Δεν πειράζει παιδί μου, πάρε το τσιμπούκι".
"Θα μου βάλετε καλό βαθμό; Θα με περάσετε;"
"Ναι θα σου τον βάλω"
"Βαθιά;"
και τα λοιπά, και τα λοιπά...
Βέργας 2
Ναταλί Τσιαντάκη, σοβιετική γκιλφ.
Βέργας 3 αριστερά
Δύο λεπτοφυή μελαχρινά αλλοδαπά θήλεα.
Εξηκίου 18 ανώγειο
Αλέξάνδρα, ξανθοβαμμένη Αλβανίς, η οποία επί σειρά ετών εξεδίδετο στον Οίκο Κωνσταντίνου Σχοινά.
Εεί της υποδοχής, η Βίκι εκ Καζακστάν, η οποία στα νιάτα της κατάπινε περίπου μισό κιλό ψωλοχύματα καθ΄εκάστην.
Εξηκίου 18Γ
Τζούλια, ρωσίς μεσόκοπη ηθοποιός.
Αλκαμένους 117
Ελένη, ή Αθηνά, ή Πειραιώτισσα: Ημεδαπή, προμιλφ, ξανθοβαμμένη, με τεχνητούς μαστούς και με καλές επιδόσεις στην κλινοπάλη. Η καλύτερη ημεδαπή πόρνη στα λαϊκά πορνεία των Αθηνών.
Αλκαμένους 113
(α) Σίλβια, σοβιετικός αστέρας, μιλφ, με ωραιότατα χαρακτηριστικά σώματος και προσώπου.
(β) Αλεξάνδρα, ημεδαπή προγκιλφ,
Περγάμου 27
(α) Όλγα, ευτραφής (επιεικής χαρακτηρισμός) σοβιετική ξανθοβαμμένη προμιλφ.
(β) Άννα, σοβιετική προγκίλφ, με κοντό μάυρο μαλλί.
Ξανθίππης 2
Μαρίνα, ξανθοβαμμένο όμορφο γυφταριό, καλοσυνάτο, μειλίχιο, ευπροσήγορο, προσηνές, αλλά με μεγάλο μουνί.
Παρασίου 36
(α) Καριολίνα, ευτραφής αλλοδαπή, με ευμεγέθεις μαστούς.
(β) Μαρία, ξανθοβαμμένη αλλοδαπή.
(γ) Μπέτι, γυφτοειδής αλλοδαπή.
Χωματιανού 11 ισόγειο
Νεαρό μελαχρινό, μέτριας αισθητικής.
Λιοσίων 79 ανώγειο
(α) Ελένη, γκιλφ.
(β) Κατερίνα ή Αλίκη, γκιλφ με πλαστική προσώπου, ενδεχομένως τράβελος.
Διδύμου 16
Εδώ, όλοι οι μαστοί ήσαν σοβιετικοί και ευμεγέθεις...
(α) Αναστασία, βραχύσωμη, ξανθοβαμμένη.
(β) Μαρία, κοντό μαύρο μαλλί.
Ενώ στο χώρο αναμονής και επιδείξεων, φορούσε δικτυωτό σιθρού με τις ρώγες να πετάγονται έξω, στο χώρο συνουσιών προσήλθε με ταγεράκι τσιρλίντερ, με ναζάκια και καμώματα.
"Κύριε καθηγητά, είμαι αδιάβαστη σήμερα".
"Δεν πειράζει παιδί μου, πάρε το τσιμπούκι".
"Θα μου βάλετε καλό βαθμό; Θα με περάσετε;"
"Ναι θα σου τον βάλω"
"Βαθιά;"
και τα λοιπά, και τα λοιπά...
Βέργας 2
Ναταλί Τσιαντάκη, σοβιετική γκιλφ.
Βέργας 3 αριστερά
Δύο λεπτοφυή μελαχρινά αλλοδαπά θήλεα.
Εξηκίου 18 ανώγειο
Αλέξάνδρα, ξανθοβαμμένη Αλβανίς, η οποία επί σειρά ετών εξεδίδετο στον Οίκο Κωνσταντίνου Σχοινά.
Εεί της υποδοχής, η Βίκι εκ Καζακστάν, η οποία στα νιάτα της κατάπινε περίπου μισό κιλό ψωλοχύματα καθ΄εκάστην.
Εξηκίου 18Γ
Τζούλια, ρωσίς μεσόκοπη ηθοποιός.
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.776
- Πόντοι
- 35.668
Εννοείται μύστη μου ;)
εμεις θα τα πουμε Σαλονικα. ;)
οταν γυρισεις Ελλαδα (?) αν γυρισεις...
Ανυπομονώ να γυρίσω.
Για τον πέοντα είναι το μέρος,αμιγώς τουριστική η όλη φάση.
Άσε που χτες έκανε κ εδώ 28 βαθμούς με ντάλα ήλιο..Έφυγα από την κουφόβραση για να βρω πάλι ζέστη?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις