dark_avenger
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Like
- 28
- Πόντοι
- 1
Άρα ήταν Φυλής σήμερα...την πήρε το μάτι μου σήμερα γύρο στης 17.00
με πολιτικά επί της Φυλής
Άρα ήταν Φυλής σήμερα...την πήρε το μάτι μου σήμερα γύρο στης 17.00
με πολιτικά επί της Φυλής
μουνάρα η Εστέλ αλλά μέσα μέτρια , την πήρα για το παλμαρέ όταν δούλευε στο Μεταξουργείο και μάλιστα με 10 ευρώ αντί για 15 ;)Ωραίος...
απίστευτη συμμετοχή η γκόμενα...........Το πρωί πέρασα από ρεμουνδου 21 πάνω και καταγαμισα την Κάρλα.
Να επιβεβαιώσω ότι είναι η μεγαλύτερη ξεκωλιαρα που εχω παρει ποτε.
μουνάρα η Εστέλ αλλά μέσα μέτρια , την πήρα για το παλμαρέ όταν δούλευε στο Μεταξουργείο και μάλιστα με 10 ευρώ αντί για 15 ;)
η Τζέσικα αν είδες τις ενημερώσεις πρωινά δουλέυει Αλκιβιάδου 16β και απογεύματα Φωκαίας 19να προσθεσω κι γω 2 3 μαγαζια στην ενημερωση του τριμεγιστου σμυρνη....
ειχα κατεβει κι γω απογιωμα για τζεσικα αλλα στη θεση της (αλκιβ 16β) ηταν η γνωστη νικα
Κι εγώ πέρασα χτες πρωί για Τζέσικα αλλά ήταν η Νίκαη Τζέσικα αν είδες τις ενημερώσεις πρωινά δουλέυει Αλκιβιάδου 16β και απογεύματα Φωκαίας 19
Ξεκίνησε από Ιάσωνος 43 (κοντέινερ) και μετά την έβρισκες στο Ιάσωνος 37B (ισόγειο) παρέα με μια αδιάφορη νεαρή Πάολα.αυτη η μπαρμπαρα βραδυνη στο καινουργιο στην μεγαλου αλεξανδρου που εχει ξαναδουλεψει? σπαω το κεφαλι μου αλλα δεν μ ρχετε
συναγωνιστές! η ελληνίδα (πειραιώτισσα) Αθηνά που ήταν Αλκαμένους 117 που βρίσκεται? που μπορώ να την πετύχω?
μετα απο την μασαζ μίας γεμάτης ώρας με μόλις 11 ευρω σε μαγαζί που πήγαμε με τον φίλο μου crazy ivan , έκανα βόλτα(17.45-19.15)
στην δεύτερη βάρδια , με δύο καταθέσεις.
καλησπερα σε ολους παιδια ακριβως εναρξη του μουντιαλ και μετα γενικευμενη νυχτερινη γυρα θα ακολουθησει μεταμεσονυχτια ενημερωσηΤΑ λαγωνικά που είναι?
Ετοιμάζονται για ΜΟΥΝΤΙΑΛ?