Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 211 άτομα (15 μέλη και 196 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Για απογευματινή βάρδια, έχουμε:

Φυλ. 66α: Ρενάτα με την ξανθιά τσα2 της Νικολέτας.
Φυλ. 54: η Βαλέρια με την γνωστή τσα2 που έχει ριζώσει εκεί
Φυλ. 56: η Ντενίσα.
Φυλ. 86 1ος: η Μισέλ σε ξανθό κουπ

Φωκ. 19: ένα καινούργιο νεαρό αμούστακο και άβγαλτο αδύνατο λυγερόκορμο, η Τζέσικα. Πιο ξενέρωτο σαλονάρισμα δεν έχω ξαναδεί. Για του γητευτές των "παρθένων" , ας το έχουν στα υπόψη. . . .
Φωκ. 17. ισ.: μια γυφτοπούλα με πρωκτικό (αλλά όχι ακά & 69).

Διδ. 20: Άννα το ρώσσικο άτι.

Αυτά τα ολίγα.

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
φυλης 66α ΒΑΛΕΡΙΑ 3 και μιση

αρα πρωινη βαρδια
ολες

ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ
με ζαλισε ο ηλιος

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Πέρασμα σήμερα το μεσημέρι, μπας και δω την Άννα.
Ανταυτής, πέτυχα την ζουζούνα Ρωξάνα, που είδε και ο Φανούρης την ίδια μέρα και βάρδια με τον professorx.

Πως γίνεται αυτό ? ? ?
Εμ δεν γίνεται!
Εκτός εάν αυτές οι 2 δούλευαν μαζί, και όταν πέρασα εγώ παρουσίασαν τη Ρωξάνη, ενώ όταν πέρασε ο Προφ την Αννα!
Χα χα χα...
Η εξήγηση όμως είναι απλή. Εγώ ΔΕΝ μπήκα στο ΜΑ28, γι' αυτό στην ενημέρωσή μου έγραψα υποθετικά:

[...]
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28: Θα δούλευε η 25άχρονη ρουμάνα Ρωξάνη
[...]
Ενώ ο Προφ προφανώς μπήκε και είδε πως:

[...]
Στο Μ.Α 28 (...) εργαζόταν καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία με το όνομα Άννα.
[...]
Γιατί δεν μπήκα;
Δεν μπήκα διότι την προηγούμενη μέρα η Ρωξάνα, όπως αναφέρω και στην κριτική μου, μου είχε πει πως απόγευμα και βράδυ δουλεύει στο Ιάσονος 43, ενώ πρωί στο ΜΑ28. Επειδή λοιπόν την είχα "πάρει" μια μέρα πριν, δεν ήθελα να θεωρήσει πως πέρασα την επομένη για να την "ξαναπάρω", οπότε νομίζοντας πως θα τη συναντούσα εκεί απέφυγα να μπω.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλησπέρα Φανούρη

ΜΕΓΙΣΤΕ

...και φίλε μου

:rockon:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Απιστευτη διαγαλαξιακη τσαρκα mazi με τους κολοσσους PITSI,BEVERLY,MILLEPETROZA,MIZEROPOYLOS...Μετα απο την απιστευτη ΚΑΠΝΙΚΗ ΗΔΟΝΗ και αφου  ειχαμε γινε ΠΟΥΤΣΑ απο την μαστουρα ξεκινησαμε την επιχειρηση ΟΥΡΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ...
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΥΕΛΩΔΗ ΝΥΧΤΑ....
ΙΑΣΩΝΟΣ 20 Α ΛΑΟΥΡΑ μελαχροινη με μεγαλη κωλαρα πολυ καλη μεσα στο δωματιο εχει τιμηθει πολλακις.
ΙΑΣΩΝΟΣ 20 Β σαρα μιλφ ξανθια ωραιος κωλος αλλα οχι κατι ιδιεταιρο.Μεσα στο δωματιο τυπικη.Την εχω τιμησει μια φορα.
ΙΑΣΩΝΟΣ 20 γ μια ξανθια 10 κιλα με 10 ευρω ακωλη.Δεν εχω μπει ποτε.
ΙΑΣΩΝΟΣ 19Α ΚΑΤΩ αλυνα μελαχροινη μικρο ψιλο αφρατο κωλαρακι μικρο (Δεν κοιταω βυζια παιδες μονο κωλο)
ΙΑΣΩΝΟΣ 19Β ΠΑΝΩ μονικα.Σε αυτο το τσαρδι ξεροχυσα βλεποντας τον μεγιστο BEVERLY και τιτανα PITSILISTI σε ρυθμους MAMBO χορευοντας με την μονικα..  :rockon: :rockon: :rockon:
Στην συνεχεια σοβιετικα...
ΙΑΣΩΝΟΣ 1Α πωλινα και αλλη μια  χοντρη μελαχροινη.
ΙΑΣΩΝΟΣ 1Β απογοητευσεις χοντρες και ακωλες μια μελαχροινη γυρω στα 22 και αλλη μια τραγικοτατη 40 φευγα ΚΤΗΝΟΣ..
να σημειωσω κι εδω πως η χοντρη ηταν ετοιμη να αρμεξει την ατακτη τσουτσουνα του ΠΙΤΣΙ στο σαλονι....
ΙΑΣΩΝΟΣ1Γ χλοη αδιαφορο ονομα αδιαφορη λεπτη ακωλη κοπελα.
Στον δρομο μας συναντησαμε τον περιφημο ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ.Μας επρηξε τα αρχιδια τον απαξιωσαμε υστερα γιατι δεν τον ειχαμε καμια αναγκη.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
ΛΕΩΝΙΔΟΥ ΚΑΤΩ η λιλη που γοητευσε τον millepetroza και τον οδηγησε σαν μια αλλη σειρηνα στο δωματιο...πολυ καλη μεσα συμφωνα με τα λεγομενα του συντροφου.
ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ φλωρα.μελαχροινη με ζουμερο αλλα σφικτο κωλο.καλη μεσα οχι κατι ιδιεταιρο.
ΙΑΣΩΝΟΣ 44 ΣΤΟ ΚΑΤΩ η κλαουντια κοντο ξανθο μαλι με μεγαλη ζουμερη κωλαθρα.Πολυ καλη μεσα στο δωματιο.τουλαχιτον 3 φορες που την εχω τιμησει.Της υποσχεθηκα να επιστρεψω αλλα με σαγηνεψε η μπαρμπαρα..στο ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 25(ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ) μελαχροινη και τσιγγανοηδει μιλφ με ΠΑΤΟΥΡΑ μεγαλη στρογγυλη και σωστη....Πολυ καλη μεσα στο δωματιο και τισ 5 φορεσ που εχω περασει..Ομολογω πως σημερα ηταν πιο ομορφη απο ολεσ τισ αλλες φορες...Αυτα για σημερα χαιρετω...
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ.......  ;)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Πέρασμα σήμερα το μεσημέρι, μπας και δω την Άννα.
Ανταυτής, πέτυχα την ζουζούνα Ρωξάνα, που είδε και ο Φανούρης την ίδια μέρα και βάρδια με τον professorx.

Πως γίνεται αυτό ? ? ?
Δεν ήταν η Άννα γιατί εχθές το απόγευμα κατέβηκα να την βρω.Η ίδια η υπηρεσία μου είπε ότι εχθές το πρωί δούλεψε με άλλη κοπέλα και δεν γνωρίζει αν θα ξαναέρθει να δουλέψει σε αυτό το σπίτι.Την ρώτησα αν ξέρει σε πιο άλλο σπίτι θα εργαστεί και η απάντηση της ήταν αρνητική.
Την αναζήτησα και στο Ιάσωνος 43 και Κολωνού 27 υπόγειο σπίτια που λέγατε ότι εργάζοταν η Ρωξάνα αλλά η αναζήτηση μου απέβη άκαρπη.Την αναζήτησα και στα περισσότερα σπιτάκια του Μεταξουργείου το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.Η Άννα είναι σίγουρα διαφοτερική κοπέλα απο την Ρωξάνη γιατί δεν ανταποκρίνονται στα χαρακτηριστικά.Η Ρωξάνη είναι γεμάτη ενώ η Άννα λεπτή.Η Ρωξάνη έχει σε διαφορετικό μέρος τα τατού απο την Άννα. Το μόνο που μας μένει είναι να περιμένουμε να δούμε αν την ξαναπετύχουμε σε κάποιο άλλο σπίτι.

Εμ δεν γίνεται!
Εκτός εάν αυτές οι 2 δούλευαν μαζί, και όταν πέρασα εγώ παρουσίασαν τη Ρωξάνη, ενώ όταν πέρασε ο Προφ την Αννα!
Χα χα χα...
Η εξήγηση όμως είναι απλή. Εγώ ΔΕΝ μπήκα στο ΜΑ28, γι' αυτό στην ενημέρωσή μου έγραψα υποθετικά:
"Μεγάλου Αλεξάνδρου 28: Θα δούλευε η 25άχρονη ρουμάνα Ρωξάνη"
Oπότε μετά απο αυτό τελικά ενισχύεται περισσότερο η άποψη ότι η Άννα με την Ρωξάνα είναι διαφορετικά πρόσωπα. Το μόνο που μένει είναι να δω και εγώ ο ίδιος την Ρωξάνα που είμαι βέβαιος ότι είναι άλλο πρόσωπο διαφορετικό.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Εχθές το απόγευμα που κατέβηκα πάντως στο Μεταξουργείο εργαζόταν και αρκετες καινούριες κοπέλες οι περισσότερες απο τις οποίες ήταν μπάζα.Με εξαίρεση ένα πιπίνι που είδα στο Ιάσωνος 30 στον όροφο,λεπτό,με λευκό δέρμα,καστανά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους και σχετικά αμήχανο σαλονάρισμα.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Βολτα σημερα στην πρωινη βαρδια με πολυ ηλιο και ζεστη παρα την προβλεψη της ΕΜΥ που ελεγε για βροχες και καταιγιδες!!!
Φωκαιας 17 ισογειο ΜΙΣΕΛ απο Φυλης 84/86 ξανθια πλεον με αδυνατο σωμα και αδιαφορο για μενα προσωπο ΑΠΛΟ 6/10 Δεν μου κανει κλικ η συγκεκριμενη
Φωκαιας 19 κλειστο
Φωκαίας 27Β ισογειο ΕΛΕΝΑ ξανθια με ομορφο προστυχο προσωπο , σωμα με πιασηματα και απιστευτες βυζαρες :bigdick:! 69+ΙΣΠΑΝΙΚΟ  8/10 και η ΛΑΒΙΝΙΑ ξανθια αδυνατη με αδιαφορο προσωπο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ 6/10
Φωκαίας 27Β οροφος ΝΙΚΟΛ καινουργια μελαμψη κοντη κοπελα με αδιαφορο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ+69  5/10 Στην τηλεοραση παιζε τσοντα οπου ο Τεο εγλυφε το μουνακι σε ενα πολυ ομορφο μωρο
Ρεμουνδου 21 ισογειο κλειστο
Αλκαμενους 113 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ξανθια μιλφαρα με μετριο προσωπο και σχετικα αδυνατο σωμα 6/10 και η μιλφ ΒΑΛΕΡΙΑ μελαχρινη με καρε μαλλι και αδιαφορο για μενα προσωπο 5/10
Ξανθιππης 3 κλειστο
Φυλης 84α ισογειο Καινουργια νεαρη ξανθια κοπελα , Ρωσιδα κατα δηλωση της τσατσας , με γλυκο ομορφο μουτρακι :bigdick: και σωμα με λιγα πιασηματακια ΑΠΛΟ 7/10 Εμφανιστηκε χαμογελαστη! Δεν αναφερθηκε ονομα
Φυλης 84β οροφος ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ η ξανθια αδιαφορη με παχουλο σωμα ΑΠΛΟ 5/10
Φυλης 74 αριστερα ΑΝΝΑ η αδιαφορη με το μουστακι ΚΩΛΟΣ 5/10
δεξια κλειστο
Φωκαιας 9 και Φυλής 72  
Οντως ανοιξε και αλλο μπουρδελο αριστερα οπως μπαινεις στο συγκεκριμενο πολυκαταστημα!
αριστερα ΜΑΡΙΑ παμε/παμε ξανθια αδιαφορη Αλβανιδα απο το Μεταξι ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ 5/10 Ελεος πανε και τις φερνουν απο το Μεταξι και θελουν 20 ευρω!
ευθεια ΒΙΚΥ η ξανθια Αλβανιδα με σχετικα ομορφο προσωπο και αδυνατο σωμα απο Ιασωνος 46 ΑΠΛΟ 7/10 Εχει τιμηθει στο παρελθον με καλες εντυπωσεις
δεξια κλειστο
Φυλης 65β ισογειο ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ η ξανθια μουναρα ΥΠΕΡΑΠΛΟ 8/10
Φυλης 134 οροφος ΑΝΝΑ καστανοξανθη με μετριο προσωπο και αδυνατο κορμι ΑΠΛΟ 6/10
Μεγ.Αλεξανδρου 28α ΑΝΝΑ μελαχρινη με μετριο για μενα προσωπο , ειχε μια ελια πανω απο τα χειλη και τα μαλλια τα ειχε μαζεμενα , σωμα με λιγα πιασηματακια κυριως στην περιφερεια ΑΠΛΟ 7/10

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εχθές το απόγευμα που κατέβηκα πάντως στο Μεταξουργείο εργαζόταν και αρκετες καινούριες κοπέλες οι περισσότερες απο τις οποίες ήταν μπάζα.Με εξαίρεση ένα πιπίνι που είδα στο Ιάσωνος 30 στον όροφο,λεπτό,με λευκό δέρμα,καστανά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους και σχετικά αμήχανο σαλονάρισμα.

;)

Να πω ότι 2η βάρδια Μεταξουργείο σε τσάρκα με dimitrisxxx & redmanftw...είδαμε όλα τα μπάζα,εκτός από Κεραμεικού 15Α που ήταν το ωραίο πιπίνι Αλεξάνδρα...όπως και στο Ιάσωνος 30Α το νέο μωρό Μόνικα (ετιμήθη/εγαμεύθη -έκανα κασκαντεριλίκι- με καλές εντυπώσεις σχετικά). :boobies:

Στον δρομο μας συναντησαμε τον περιφημο ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ.Μας επρηξε τα αρχιδια τον απαξιωσαμε υστερα γιατι δεν τον ειχαμε καμια αναγκη.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Ο Βαλιτσάκιας ποιος είναι...; :S

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Απιστευτη διαγαλαξιακη τσαρκα mazi με τους κολοσσους PITSI,BEVERLY,MILLEPETROZA,MIZEROPOYLOS...Μετα απο την απιστευτη ΚΑΠΝΙΚΗ ΗΔΟΝΗ και αφου  ειχαμε γινε ΠΟΥΤΣΑ απο την μαστουρα ξεκινησαμε την επιχειρηση ΟΥΡΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ...

Στον δρομο μας συναντησαμε τον περιφημο ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ.Μας επρηξε τα αρχιδια τον απαξιωσαμε υστερα γιατι δεν τον ειχαμε καμια αναγκη.

1) ...αφού είχαμε γίνει "πούτσα" απ'τη μαστούρα , ξεκινήσαμε την επιχείρηση "ούριος άνεμος"

και

2)  ...τον απαξιώσαμε γιατί δεν τον είχαμε καμμία ανάγκη

θεοί υποκλίνομαι ταπεινά  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Βολτα σημερα στην πρωινη βαρδια με πολυ ηλιο και ζεστη παρα την προβλεψη της ΕΜΥ που ελεγε για βροχες και καταιγιδες!!!

Να προσθέσω κάτι λίγα:

Ρεμ. 20 ισ.: κλειστό
Ρεμ. 20 1ος: μια ξανθούλα προ-μιλφ με έξτρα στο δωμάτιο.

Περγ. 1: στον όροφο η γνωστή Τζέσικα και στο ισόγειο μια πιο γεματούλα με μαύρα μαλλιά πιασμένα κότσο.
Αγ. Πέτρου 7: η Ελένη, ένα καλύγραμμο ξανθό νεαρό στρογγυλοπρόσωπο νυμφίδιο.

Να με συμπαθάτε, αλλά ενώ τα ονόματα των κορασίδων ανακοινώθηκαν, η μνήμη μου με απατά  (την πουτάνα!). . . .
Δεν εδοκιμάσθει καμία.

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Επίσης από πρωινή βάρδια, κάποιος είχε κλείσει την κοπέλα από το Αλκαμένους 117 για καμιά ώρα. πιθανολογώ ότσι ήταν η Αθηνά/Ειρήνη πειραιώτισσα. Στα Καλύμνου 48, στο πάνω τσο πρώην στουντιοκόριτσο Κατερίνα, συμπαθητσικό ξανθό μιλφάκι, κ στο κάτω το θωρηκτό Πωλίνα. Ξεκίνησα λίγο να δω στα της φυλής στο ύψος με πιπίνου, αλλά μόνο κάτι μπάζα πιτσιρίκια πέτυχα, κ μετά από 4-5 σπιτάκια έκανα μεταβολή για σπίτι

Επισκέπτης
Πριν από μιάμιση ώρα στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 20 δεξιά: Κορινάκι  :'(
- Κολωνού 11 υπόγειο: Μαρία, η γνωστή αδιάφορη
- Κολωνού 15 αριστερά: Μάγδα και μία καινούρια
- Κεραμεικού 15: και τα δύο κλειστά
- Καλλέργη 33: Ιωάννα  :smitten:

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Πρωινη βαρδια μετα απο πολυ καιρο στον πεζοδρομο των εκσπερματωσεων και των αναστεναγμων. Τιποτα ιδιαιτερο, 2 τα κλικ, η πρωτη η Νατασσα απο Λεωνιδου 28 ισογειο οπου ειχα  ξανασυνατησει σε αλλη καταδρομικη και δεν με αφηνε να φυγω. Εγινε το ιδιο και σημερα και ενω ειμαστε 3 οι αναμενοντες στο σαλονι, γραπωσε παλι εμενα. Ειχα παρει σχεδον την αποφαση να περασω αλλα ηθελα πρωτα να τελειωσω properly τη βολτα μου. Στο Κολωνου 23 με περιμενε μια μετα-μιλφ παρουσια με καστανο μαλλι μεχρι τους ωμους, χυτες φυσικες 2αρες βυζαρες και next door αερα οπου σε συνδυασμο με τις συστατικες του συναγωνιστη που περιμενε στο σαλονι με εφερε σχεδον σε σημειο αλλαγης πλανων αλλα τελευταια στιγμη επανηλθα σε τροχια προγραμματος.
Στο δωματιο και αφου επεστρεψα η Νατασσα ηταν χαμογελαστη, ευδιαθετη γενικα. Δηλωνει Ρουμανα αλλα ειναι Αλβανιολα, δεν θελει και πολυ προσπαθεια να το καταλαβεις. Αγκαλιες, τριψιματα και πολλες απο μερους της προσπαθειες για γλωσσοφιλα οπου εκτος απο 1-2 πεταχτα, απεφευγα συνεχεια. Πιπα σχεδον αερατη καταλαβαινα μονο τα χειλη της και τα δοντια της οπου μετα απο παρατηρηση μου, διορθωσε. Στο σεξ με το που εχυσα δεν με αφηνε να βγω απο μεσα της και με αποχαιρετησε με φιλια παλι, προσπαθειες που συνεχιστηκαν και στο σαλονι, βγαινοντας προς την εξοδο με κοσμο. Γενικα με κουρασε.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
1) ...αφού είχαμε γίνει "πούτσα" απ'τη μαστούρα , ξεκινήσαμε την επιχείρηση "ούριος άνεμος"

και

2)  ...τον απαξιώσαμε γιατί δεν τον είχαμε καμμία ανάγκη

θεοί υποκλίνομαι ταπεινά  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2:
Τα σεβη μου στον μοναδικο πορνο rigormortis.... :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom