Καλή φάση!
Και η Ρενάτα,χαμογελούσε όταν μας είδε...
Καλή φάση!
Παιχταρά μου εσύ δεν παίζεσαι! Καλά να περάσεις με την κοπέλα που επέλεξες!συνεχίζω live μεσα απο το δωμάτιο του Αλκιβιαδου 16β ,περιμένω την Τζέσικα να φαει κ να ερθει στιδωμάτιο
Αλκιβιαδου λοιπόν
16α Ιζαμπέλα απο Διδύμου Περγάμου κλπ μελαχρινή χοντρη με τεράστιο κωλο ,με κωλο ,παντα χαμογελαστη κ με διαθεση για κουβέντα
16βΤζέσικα νεα κοπέλα καστανη το μαλλί αλογοουρα κανονικό σωμα ωραιο κωλο στητο 2αρι βυζί ,με ακα ,περιμένω να την παρω θα ακολουθησει κριτικη
16γ Κατερίνα ξανθο μιλφογκικφ με κοντο μαλλί με πιασηματακια κ 3αρι βυζί ,με ακα τελειωτικό κ κωλο ενω για τους τυχερουλιδες κανει κ αυταρχικό
καλο μεσημέρι
ΔΙΔΥΜΟΥ
ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΙΣΌΓΕΙΟ ΜΕ ΤΑ πλακακια κατω και τον στυλο
ΈΙΧΕ 2 με παρτουζα 30 ευρω
Περγάμου 27 Ολγα ξανθια πολυ χοντρή μιλφογκιλφ με 3αρια βυζια με ακα καιν Μόνικα μελαχρινή κανονικο σωμα 2αρι βυζί απλο πρόγραμμα κανουν κ παρτουζα
τι φωτιές μας άναψες! Η άννα είναι η μελαχρινή "μυστήρια" μιλφ, με το αδύνατο σώμα κ σωστό βυζάκι? Κ είναι τράνς?ΔΙΔΥΜΟΥ
η ΑΛΙΟΝΑ οπως παντα ΟΥΡΑ
ΣΤΟ ισογειο το 20 νομιζω μια ΑΝΝΑ πρωην ΤΡΑΝΣ
Ούτε καν, ούτε καν, αν εννοείς για την Άννα την "μυστήρια" στο Διδύμου 20.λοιπον για να απαντησω στους φιλους
εχω δυο εκρεμοτητες
Η ΑΝΝΑ η ΑΝΟΥΛΑ στο δυδυμου μια μιλφ ΠΡΟς ΓΚΛΙΦ με το ΔΙΚΤΥΩΤΟ μαυρο
και τον πουστοτσατσο με το βυζι και την αντρικη φωνη ειναι πρωην ΤΡΑΝΣ
οταν θυμηθω νουμερο σπιτιου θα πω ακριβως απλα με ξενερωσε ο πουστοτσατσος και η συμπεριφορα του
το φωκαιας γωνια πανω απο την φυλης με τα 3 μεσα
δεν το βλέπω στον καταλογο και δεν ειδα σχόλια
Ξανθιά είναι αυτή ή Άννυ και αν ναι είσαι σίγουρος πως την πήρες στο 109Β;Καλτ ενημέρωση από ν.σμυρνη (Ωραίος ο n.smirni) .Αυτή η Κατερίνα η Σέρβα κάαααθε μέρα διπλοβάρδια,τι στο διάολο πια .Σήμερα κατά τις 04:00 πέρασα από τα μεγάλα νούμερα της Φύλης όπου για πρώτη φορά πέτυχα ανοιχτό το γωνιακό στην Πιπίνου όπου η τσατσάρα μου παρουσίασε μια κοκκινομάλλα με υπέροχα 2,5αρια πεσμένα βυζιά,ωραίο κορμί με λίγα πιασίματα και το τοπ σαλονάρισε ξυπόλυτη .Δυστυχώς έβγαζε έντονη διάθεση ξεπέτας κι έτσι δεν δοκίμασα :S :S αλλά μακράν η πιο ωραία πουτάνα για μένα εδώ και καιρό ;) ;) .Στο Φ109Β πέτυχα την Άννυ που είχε δοκιμάσει πρόσφατα ο ν.σμυρνη στο Φ136 και είπα να κάνω μια δοκιμή .Στο δωμάτιο φάνηκε αρκετά κουρασμένη κι έτσι δεν θέλω να γράψω αρνητική κριτική μετά από αυτή την συνάντηση,μιας και έκανε φιλότιμη ακα πίπα,το κορμί της μύριζε υπέροχα και αν κι έβαλε κρέμα το μουνί της ήταν ακόμη πολύ σφιχτό κι έτσι είχα πολύ καλή αίσθηση .Όντως το μπουρδελάκι είχε συνέχεια γεμάτα τα δωμάτια κι η τσατσάρα είπε πως οι μισοί που έφευγαν γυρνούσαν :S :S.Όσο περίμενα στο σαλόνι συναγωνιστής ρώτησε την τσατσάρα αν έχουν σκάσει γκόμενες στο μπουρδελάκι για να πάρουν μάτι κι εκείνη απάντησε πως μια φορά είχε έρθει ένας μαζί με μια γκόμενα και ήθελε να μπει στο δωμάτιο μαζί της για να τον βλέπει να γαμάει την πουτάνα .
Τι να σου πω ρε μάγκα εγώ δύο έχω δει πάντως το ευθεία και το δεξιό!ναι αυτο ειναι και ομως ειναι 3
Φυλής 72 ΚΑΙ ΦΩΚΑΙΑΣ γωνια
ειναι ΤΡΙΑ
1)Η ΞΑΝΘΙΑ μετριούλα με τσιγγάνα τσατσά αριστερα
2)ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ μια ομορφη 22-23 ξανθια με την τσατσα της
3)δεξια ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ αλλη τσατσα
και τα 3 εχουν κοινή εισοδο
Μελαχρινή είναι η Άννα ¨Πίτσος" η άλλη δεν είναι μελαχρινή αλλά καστανή και μου κάνει εντύπωση που την πέτυχες στο Φ.109Β αυτή.Μελαχρινό πίπίνι είναι,απ'αυτά που τιμάνε συνεχώς μεγάλοι χύστες όπως ο ν.σμυρνη και ο μπέμπας ;) ;).Δεν είχα πάρει την πρέζα μου όταν μπήκα κι έτσι το θυμάμαι
το φωκαιας γωνια πανω απο την φυλης με τα 3 μεσα
δεν το βλέπω στον καταλογο και δεν ειδα σχόλια
πρωινή βάρδια τις είδα , τιμή στα 20 ευρώ , παρτούζα μπορείς και με 30βάρδια / τιμή , μήπως ξέρεις ?
να δώσω τα μπράβο μου γιατις ενημερώσεις τον Φανούρη και προφέσορα , ενώ και ο βαζελάκος έκανε καλή προσπάθεια.
Kαλησπέρα,πέρα για πέρα!
Βόλτα μετά βροχής σήμερα στα σπιτάκια.Ευτυχώς που δεν πιάσαν δηλαδή και οι πολλές ζέστες και παλευόνταν σήμερα η μέρα.Και η βροχούλα ήταν αρκετά αναζωογονητική ομολογώ.Ας πάμε να δούμε σιγά σιγά όμως ποιες κοπέλες εργαζόταν σήμερα πρώτη βάρδια στα σπιτάκια της χαράς.
Στο Μ.Α 28 με περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη καθώς οι υπέρβαρες Βερόνικα,Πάολα ακόμα και η Φλώρα απουσίαζαν. Αντ΄ αυτών εργαζόταν καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία με το όνομα Άννα. Κανονικών κιλών,με μακριά καστανοκόκκινα μαλλιά, πρόσωπο πουτανιζέ καβλωτικό με έντονο μεικ απ και ρουζ.Πίσω στον ώμο φέρει τατού ένα λουλούδι κόκκινο και πίσω στην μέση ένα τατού χένα.Γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο. Από Άννα Ρουμάνα είχα φάει την προηγούμενη φόλα και από Άννα Ρουμάνα ήταν γραφτό να ρεφάρω. Η πρώτη προσέφερε υπηρεσίες του Μεταξουργείου με είκοσι ευρώ και η δεύτερη υπηρεσίες Φυλής με ένα δεκάρικο.Για να μην τα πολυλογώ πέρασα πολύ καλά με την καινούρια. Τόσο που μετά την ολοκλήρωση της βόλτας μου υπο βροχή ξαναπέρασα και για δεύτερο γύρο μαζί της και τρίτο γύρο συνολικά.Ο τρίτος γύρος βέβαια ήταν άνευ εκτονώσεως γιατί μόλις είχα αδειάσει.
Επιστροφή στο καινούριο διαμάντι για δεύτερο γύρο και αποχώρηση μου εν μέσω βροχής.
11:06-13:48
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28: Θα δούλευε η 25άχρονη ρουμάνα Ρωξάνη, από Ιάσονος 43 και το ημιυπόγειο της Κολωνού 27, με μαύρο σπαστό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο με μία ελιά στο άνω χείλος δεξιά, μεγάλο στήθος, βαρύ κορμί. Σε απλό.