Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 234 άτομα (18 μέλη και 216 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Έφυγε και η Γκαμπριέλα σήμερα, από λεωνίδου 28  :'( .
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω μείνει από στανταράκια.  Σφυρίξτε κλέφτικα άμα γυρίσει η Ιζαμπέλα του φωκαίας 19.

Μια καλή πάντως μετάξι, είναι η Όλγα-Ολγούτσα κολωνού 30 όροφος.
Αξίζει το 10άρι με το παραπάνω.

Τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους πορνοενημερωτές, τώρα και με τις ζέστες είναι δύσκολο το άθλημα!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
τωρα live απο Ρεμουνδου
21α Καρλα ξανθό μιλφ κοντη με πιασηματακια σφιχτο κορμι 2αρι βυζι ,απλο πρόγραμμα ,με συν 10 ακα με 40 ακα κ κωλο ,σημερα την πηρα σε απλο προγραμμα (θα ακολουθησει κριτικη )κ ηταν σούπερ ξ στο απλο
21 Λίζα πρωτη μερα στο μαγαζί μελαχρινή με κανονικό σώμα κ 1.5αρι βυζί ,απλο πρόγραμμα .
20 Χριστίνα η μελαχρινή γυρολόγος ψηλη κανονικό σώμα 3αρι βυζί με ακα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
συνεχίζω live μεσα απο το δωμάτιο του Αλκιβιαδου 16β ,περιμένω την Τζέσικα να φαει κ να ερθει στιδωμάτιο
Αλκιβιαδου λοιπόν
16α Ιζαμπέλα απο Διδύμου Περγάμου κλπ μελαχρινή χοντρη με τεράστιο κωλο ,με κωλο ,παντα χαμογελαστη κ με διαθεση για κουβέντα
16βΤζέσικα νεα κοπέλα καστανη το μαλλί αλογοουρα κανονικό σωμα ωραιο κωλο στητο 2αρι βυζί ,με ακα ,περιμένω να την παρω θα ακολουθησει κριτικη
16γ Κατερίνα ξανθο μιλφογκικφ με κοντο μαλλί με πιασηματακια κ 3αρι βυζί ,με ακα τελειωτικό κ κωλο ενω για τους τυχερουλιδες κανει κ αυταρχικό
καλο μεσημέρι

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
συνεχίζω live μεσα απο το δωμάτιο του Αλκιβιαδου 16β ,περιμένω την Τζέσικα να φαει κ να ερθει στιδωμάτιο
Αλκιβιαδου λοιπόν
16α Ιζαμπέλα απο Διδύμου Περγάμου κλπ μελαχρινή χοντρη με τεράστιο κωλο ,με κωλο ,παντα χαμογελαστη κ με διαθεση για κουβέντα
16βΤζέσικα νεα κοπέλα καστανη το μαλλί αλογοουρα κανονικό σωμα ωραιο κωλο στητο 2αρι βυζί ,με ακα ,περιμένω να την παρω θα ακολουθησει κριτικη
16γ Κατερίνα ξανθο μιλφογκικφ με κοντο μαλλί με πιασηματακια κ 3αρι βυζί ,με ακα τελειωτικό κ κωλο ενω για τους τυχερουλιδες κανει κ αυταρχικό
καλο μεσημέρι
Παιχταρά μου εσύ δεν παίζεσαι! Καλά να περάσεις με την κοπέλα που επέλεξες!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
η πιτσιρικά δεκτικη αλλα θελει πολυ δουλειά ...ετσι πηρα το αμαξι και συνέχισα ...
Αχαρνών 85 Μαργαρίτα ξανθια γκιλφ χοντρή με μεγάλο κώλο ,με ακα τελειωτικό κκαι αυταρχικό
Περγάμου 27 Ολγα ξανθια πολυ χοντρή μιλφογκιλφ με 3αρια βυζια με ακα καιν Μόνικα μελαχρινή κανονικο σωμα 2αρι βυζί απλο πρόγραμμα κανουν κ παρτουζα
Αλκαμενους 113 Αθηνα ξανθια με πιασηματα 2,5αρι βυζι με ακα κ αυταρχικό
Αλκαμενους 117 Αλεξάνδρα ξανθια κοντη κανονικο σωμα πεταχτω κωλαρακι μικρο βυζι απλο προγραμμα κ Αλινα στο δωμάτιο ,το απογευμα θα δουλεύει η Βαλερια

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ΔΙΔΥΜΟΥ
ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΙΣΌΓΕΙΟ ΜΕ ΤΑ πλακακια κατω και τον στυλο
ΈΙΧΕ 2  με παρτουζα 30 ευρω

εννοείς το πρώτο δεξιά (16Α) ?

Περγάμου 27 Ολγα ξανθια πολυ χοντρή μιλφογκιλφ με 3αρια βυζια με ακα καιν Μόνικα μελαχρινή κανονικο σωμα 2αρι βυζί απλο πρόγραμμα κανουν κ παρτουζα

βάρδια / τιμή , μήπως ξέρεις ?

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
ΔΙΔΥΜΟΥ
η ΑΛΙΟΝΑ οπως παντα ΟΥΡΑ
ΣΤΟ ισογειο το 20 νομιζω μια ΑΝΝΑ πρωην ΤΡΑΝΣ
τι φωτιές μας άναψες! Η άννα είναι η μελαχρινή "μυστήρια" μιλφ, με το αδύνατο σώμα κ σωστό βυζάκι? Κ είναι τράνς?
Επίσης τι εννοείς ΟΥΡΑ? Είχε ουρά το σπιτάκι για να περάσεις?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Καλτ ενημέρωση από ν.σμυρνη :rockon: :rockon: :rockon:.Αυτή η Κατερίνα η Σέρβα κάαααθε μέρα  διπλοβάρδια,τι στο διάολο πια :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Σήμερα κατά τις 04:00 πέρασα από τα μεγάλα νούμερα της Φύλης όπου για πρώτη φορά πέτυχα ανοιχτό το γωνιακό στην Πιπίνου όπου η τσατσάρα μου παρουσίασε μια κοκκινομάλλα με υπέροχα 2,5αρια πεσμένα βυζιά,ωραίο κορμί με λίγα πιασίματα και το τοπ σαλονάρισε ξυπόλυτη :rockon: :rockon: :cum: :cum: :cum:.Δυστυχώς έβγαζε έντονη διάθεση ξεπέτας κι έτσι δεν δοκίμασα  :S :S αλλά μακράν η πιο ωραία πουτάνα για μένα εδώ και καιρό ;) ;) :sunglasses: :sunglasses:.Στο Φ109Β πέτυχα την Άννυ που είχε δοκιμάσει πρόσφατα ο ν.σμυρνη στο Φ136 και είπα να κάνω μια δοκιμή :grin: :grin:.Στο δωμάτιο φάνηκε αρκετά κουρασμένη κι έτσι δεν θέλω να γράψω αρνητική κριτική μετά από αυτή την συνάντηση,μιας και έκανε φιλότιμη ακα πίπα,το κορμί της μύριζε υπέροχα και αν κι έβαλε κρέμα το μουνί της ήταν ακόμη πολύ σφιχτό κι έτσι είχα πολύ καλή αίσθηση :zfuck: :fuck2:.Όντως το μπουρδελάκι είχε συνέχεια γεμάτα τα δωμάτια κι η τσατσάρα είπε πως οι μισοί που έφευγαν γυρνούσαν :S :S.Όσο περίμενα στο σαλόνι συναγωνιστής ρώτησε την τσατσάρα αν έχουν σκάσει γκόμενες στο μπουρδελάκι για να πάρουν μάτι κι εκείνη απάντησε πως μια φορά είχε έρθει ένας μαζί με μια γκόμενα και ήθελε να μπει στο δωμάτιο μαζί της για να τον βλέπει να γαμάει την πουτάνα :2funny: :2funny: :2funny:.

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
λοιπον  για να απαντησω στους φιλους

Η γνωστη ΑΛΟΝΑ ΑΛΙΟΝΑ ΣΤΗΝ διδυμου
ΕΧΩ ΠΑΕΙ τρεις φορες  
και τις τρεις φορες ηταν στο δωματιο και ειχε απεξω κοσμο και περιμενε

εχω δυο εκρεμοτητες
Η ΑΝΝΑ η ΑΝΟΥΛΑ  στο δυδυμου μια μιλφ ΠΡΟς ΓΚΛΙΦ με το ΔΙΚΤΥΩΤΟ μαυρο
και τον πουστοτσατσο με το βυζι και την αντρικη φωνη ειναι πρωην ΤΡΑΝΣ
οταν θυμηθω νουμερο σπιτιου θα πω ακριβως απλα με ξενερωσε ο πουστοτσατσος  και η συμπεριφορα του

τριτον
ΔΙΔΥΜΟΥ οπως κατεβαινεις δεξια
πλακακια κατω στυλος στην μεση
εκει δουλευει συνηθως ενα σχετικα καλο 25χρονο με προς το κοκκινο μαλλι καρε με εξαιρετικο στηθος
ειχε και μι αλλη κοπελα και κανανε παρτουζα με 30 ευρω

την αλλη κοπελα που λέω την εχω πετύχει στο φωκαιας οροφο με τον πολυ κοντο πουστοτσατσο 70χρονων σε ηλικια που φοραει και καπελάκι και συνηθως εχει 2 και κανουν παρτουζα με 30 ευρω

ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

το φωκαιας γωνια πανω απο την φυλης με τα 3 μεσα
δεν το βλέπω  στον καταλογο και δεν ειδα σχόλια

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
λοιπον  για να απαντησω στους φιλους

εχω δυο εκρεμοτητες
Η ΑΝΝΑ η ΑΝΟΥΛΑ  στο δυδυμου μια μιλφ ΠΡΟς ΓΚΛΙΦ με το ΔΙΚΤΥΩΤΟ μαυρο
και τον πουστοτσατσο με το βυζι και την αντρικη φωνη ειναι πρωην ΤΡΑΝΣ
οταν θυμηθω νουμερο σπιτιου θα πω ακριβως απλα με ξενερωσε ο πουστοτσατσος  και η συμπεριφορα του

το φωκαιας γωνια πανω απο την φυλης με τα 3 μεσα
δεν το βλέπω  στον καταλογο και δεν ειδα σχόλια

Ούτε καν, ούτε καν, αν εννοείς για την Άννα την "μυστήρια" στο Διδύμου 20.

για κοίτα καλύτερα... εκτός αν αυτό εννοείς που είναι δύο και όχι τρία όπως τα 27αρια που υπάρχουν κανονικά χρόνια τώρα...

Καλτ ενημέρωση από ν.σμυρνη (Ωραίος ο n.smirni) :rockon: :rockon: :rockon:.Αυτή η Κατερίνα η Σέρβα κάαααθε μέρα  διπλοβάρδια,τι στο διάολο πια :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Σήμερα κατά τις 04:00 πέρασα από τα μεγάλα νούμερα της Φύλης όπου για πρώτη φορά πέτυχα ανοιχτό το γωνιακό στην Πιπίνου όπου η τσατσάρα μου παρουσίασε μια κοκκινομάλλα με υπέροχα 2,5αρια πεσμένα βυζιά,ωραίο κορμί με λίγα πιασίματα και το τοπ σαλονάρισε ξυπόλυτη :rockon: :rockon: :cum: :cum: :cum:.Δυστυχώς έβγαζε έντονη διάθεση ξεπέτας κι έτσι δεν δοκίμασα  :S :S αλλά μακράν η πιο ωραία πουτάνα για μένα εδώ και καιρό ;) ;) :sunglasses: :sunglasses:.Στο Φ109Β πέτυχα την Άννυ που είχε δοκιμάσει πρόσφατα ο ν.σμυρνη στο Φ136 και είπα να κάνω μια δοκιμή :grin: :grin:.Στο δωμάτιο φάνηκε αρκετά κουρασμένη κι έτσι δεν θέλω να γράψω αρνητική κριτική μετά από αυτή την συνάντηση,μιας και έκανε φιλότιμη ακα πίπα,το κορμί της μύριζε υπέροχα και αν κι έβαλε κρέμα το μουνί της ήταν ακόμη πολύ σφιχτό κι έτσι είχα πολύ καλή αίσθηση :zfuck: :fuck2:.Όντως το μπουρδελάκι είχε συνέχεια γεμάτα τα δωμάτια κι η τσατσάρα είπε πως οι μισοί που έφευγαν γυρνούσαν :S :S.Όσο περίμενα στο σαλόνι συναγωνιστής ρώτησε την τσατσάρα αν έχουν σκάσει γκόμενες στο μπουρδελάκι για να πάρουν μάτι κι εκείνη απάντησε πως μια φορά είχε έρθει ένας μαζί με μια γκόμενα και ήθελε να μπει στο δωμάτιο μαζί της για να τον βλέπει να γαμάει την πουτάνα :2funny: :2funny: :2funny:.
Ξανθιά είναι αυτή ή Άννυ και αν ναι είσαι σίγουρος πως την πήρες στο 109Β;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Μελαχρινό πίπίνι είναι,απ'αυτά που τιμάνε συνεχώς  μεγάλοι χύστες όπως ο ν.σμυρνη και ο μπέμπας  :grin: :grin: ;) ;).Δεν είχα πάρει την πρέζα μου όταν μπήκα κι έτσι το θυμάμαι  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
ναι  αυτο ειναι  και ομως ειναι 3

Φυλής 72 ΚΑΙ ΦΩΚΑΙΑΣ γωνια

ειναι ΤΡΙΑ

1)Η ΞΑΝΘΙΑ μετριούλα με τσιγγάνα τσατσά αριστερα
2)ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ μια ομορφη 22-23 ξανθια με την τσατσα της
3)δεξια ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ αλλη τσατσα

και τα 3 εχουν κοινή εισοδο

δεν έχω ξαναδει 3 εκτος απο το βεργας 3
που ειναι 2 κατω ισογειο
και ενα πανω όροφο

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
ναι  αυτο ειναι  και ομως ειναι 3

Φυλής 72 ΚΑΙ ΦΩΚΑΙΑΣ γωνια

ειναι ΤΡΙΑ

1)Η ΞΑΝΘΙΑ μετριούλα με τσιγγάνα τσατσά αριστερα
2)ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ μια ομορφη 22-23 ξανθια με την τσατσα της
3)δεξια ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ αλλη τσατσα

και τα 3 εχουν κοινή εισοδο
Τι να σου πω ρε μάγκα εγώ δύο έχω δει πάντως το ευθεία και το δεξιό!

Μελαχρινό πίπίνι είναι,απ'αυτά που τιμάνε συνεχώς  μεγάλοι χύστες όπως ο ν.σμυρνη και ο μπέμπας  :grin: :grin: ;) ;).Δεν είχα πάρει την πρέζα μου όταν μπήκα κι έτσι το θυμάμαι  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:
Μελαχρινή είναι η Άννα ¨Πίτσος" η άλλη δεν είναι μελαχρινή αλλά καστανή και μου κάνει εντύπωση που την πέτυχες στο Φ.109Β αυτή.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
να δώσω τα μπράβο μου γιατις ενημερώσεις τον Φανούρη και προφέσορα , ενώ και ο βαζελάκος έκανε καλή προσπάθεια.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
να δώσω τα μπράβο μου γιατις ενημερώσεις τον Φανούρη και προφέσορα , ενώ και ο βαζελάκος έκανε καλή προσπάθεια.

Επίσης,παιχταρά μου... :rockon: Μόνο που δεν μας είπες τι φαΐ,έτρωγε η κορασίδα...πριν έρθει δωμάτιο...  :grin:

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
μεσημερι κυριακης ωρα 3-4
βαρδια πρωτη

ΦΥΛΗΣ 66Α
η γωνστη βαλερια

φυλης 136 κωνσταντινα και ΑΝΙΤΑ σε παρτουζα με 30 ευρωπουλα

φυλης 200 ΤΑΝΙΑ(ρε παιδια αυτή δεν γελάει ποτέ)

περιμενω ΠΡΟΤΑΣΗ για μιλφοκατασταση σε πρωινη ΦΥΛΗΣ αυριο που ειναι αφιερωμένη σε μπουρδέλα με 2 καταθέσεις

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Kαλησπέρα,πέρα για πέρα!
Βόλτα μετά βροχής σήμερα στα σπιτάκια.Ευτυχώς που δεν πιάσαν δηλαδή και οι πολλές ζέστες και παλευόνταν σήμερα η μέρα.Και η βροχούλα ήταν αρκετά αναζωογονητική ομολογώ.Ας πάμε να δούμε σιγά σιγά όμως ποιες κοπέλες εργαζόταν σήμερα πρώτη βάρδια στα σπιτάκια της χαράς.

Στο Μ.Α 28 με περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη καθώς οι υπέρβαρες Βερόνικα,Πάολα ακόμα και η Φλώρα απουσίαζαν. Αντ΄ αυτών εργαζόταν καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία με το όνομα Άννα. Κανονικών κιλών,με μακριά καστανοκόκκινα μαλλιά, πρόσωπο πουτανιζέ καβλωτικό με έντονο μεικ απ και ρουζ.Πίσω στον ώμο φέρει τατού ένα λουλούδι κόκκινο και πίσω στην μέση ένα τατού χένα.Γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο. Από Άννα Ρουμάνα είχα φάει την προηγούμενη φόλα και από Άννα Ρουμάνα ήταν γραφτό να ρεφάρω. Η πρώτη προσέφερε υπηρεσίες του Μεταξουργείου με είκοσι ευρώ και η δεύτερη υπηρεσίες Φυλής με ένα δεκάρικο.Για να μην τα πολυλογώ πέρασα πολύ καλά με την καινούρια. Τόσο που μετά την ολοκλήρωση της βόλτας μου υπο βροχή ξαναπέρασα και για δεύτερο γύρο μαζί της και τρίτο γύρο συνολικά.Ο τρίτος γύρος βέβαια ήταν άνευ εκτονώσεως γιατί μόλις είχα αδειάσει.
Επιστροφή στο καινούριο διαμάντι για δεύτερο γύρο και αποχώρηση μου εν μέσω βροχής.

Πέρασμα σήμερα το μεσημέρι, μπας και δω την Άννα.
Ανταυτής, πέτυχα την ζουζούνα Ρωξάνα, που είδε και ο Φανούρης την ίδια μέρα και βάρδια με τον professorx.

Πως γίνεται αυτό ? ? ?

11:06-13:48

Μεγάλου Αλεξάνδρου 28: Θα δούλευε η 25άχρονη ρουμάνα Ρωξάνη, από Ιάσονος 43 και το ημιυπόγειο της Κολωνού 27, με μαύρο σπαστό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο με μία ελιά στο άνω χείλος δεξιά, μεγάλο στήθος, βαρύ κορμί. Σε απλό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom